A szovjet sztori

Youtube

10 hozzászólás “A szovjet sztori” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    Nézzétek elvtársak, ezek a Ti eszmei elődeitek. Tömeggyilkosok. Rablók.Fletó testvér is
    rabolt villában él. És demokráciáról papol. Milliárdokat lopott. Ő a becsület bajnoka.
    Kövesd, cinkosával a libatokvajjal együtt Szavazz rájuk!!

  2. szigetország szerint:

    Íme, az ember: Vaszilij Blohin kommunista, aki Sztálin személyes kiválasztottjaként és utasítására saját kezűleg az orosz adatok szerint legalább 15 ezer , a németek történészek szerint 50 ezer embert végzett ki. Ezzel a világtörténelemben ő tartja a “legeredményesebb hóhér” rekordját.

    Magyarul nincs róla egy árva sor sem.

    Saját maga végezte ki Tuhacsevszkij marsallt, Jagodát és Jezsovot, a két NKVD főnököt, valamint Iszaak Babel írót.

    Az angol verzióban megemlítik, hogy a katyni mészárlásban egy német gyártmányú pisztollyal 7000 lengyelt lőtt agyon 1940 tavaszán. A német verzióban ehhez hozzáteszik, hogy a 7000 foglyot 28 nap alatt lőtte le, vagyis a napi kvótája 250 ember legyilkolása volt. Ez is páratlan rekord a történelemben.

    A kivégzéseknél jellegzetes öltözéke egy henteskötény volt, hogy ne mocskolja be az egyenruháját.

    A kommunizmusért tett érdemeiért több kitüntetésben részesült és vezérőrnaggyá léptették elő.

    Az angol és német verzió szerint Blohin 1955-ben öngyilkos lett, az orosz verzió szerint halálának oka öngyilkosság vagy szívinfraktus.

    Fényképek róla a wikipédia oldalán a neve alatt.

    Források:

    Orosz:

    Блохин, Василий Михайлович (чекист)

    Васи́лий Миха́йлович Блохи́н (декабрь 1895 — 3 февраля 1955) — сотрудник ВЧК-ОГПУ-НКВД-МГБ СССР, палач. С 1945 годагенерал-майор, в 1954 лишён звания. В 1926—1953 — начальник комендатуры ОГПУ-НКВД-МГБ. В обязанности Блохина входила организация приведения в исполнение смертных приговоров — расстрелов. По различным оценкам, за годы службы лично расстрелял от 10 до 15 тысяч человек[1]. В годы советской власти информация о деятельности Блохина скрывалась от общественности. лично расстрелял многих известных осуждённых, в том числе М. Тухачевского, Н. Ежова, Исаака Бабеля.

    Angol:

    Vasili Blokhin
    From Wikipedia, the free encyclopedia

    Nationality Russian

    Political party Communist Party of the Soviet Union

    Vasili Mikhailovich Blokhin (January 7, 1895 – February 3, 1955) was a Soviet Major-General who served as the chief executioner of the StalinistNKVD under the administrations of Genrikh Yagoda, Nikolai Yezhov and Lavrentiy Beria (after their respective falls from power, Yagoda and Yezhov were executed by Blokhin himself). Hand-picked for the position by Joseph Stalin in 1926, Blokhin led a company of executioners that performed and supervised numerous mass executions during Stalin’s reign. He is recorded as having executed tens of thousands of prisoners by his own hand, including his killing of about 7,000 Polish prisoners of war during the Katyn massacre in spring 1940,[2][3] making him the most prolific official executioner in recorded world history.[2][4] Forced into a retirement following the death of Stalin, Blokhin died in 1955, officially by suicide.

    Német:

    Wassili Michailowitsch Blochin

    Blochin im Range eines Generalmajors
    Wassili Michailowitsch Blochin (russ. Васи́лий Миха́йлович Блохи́н; * Dezember 1895; † 3. Februar 1955 in Moskau) war ein NKWD-General während der stalinistischen Terrorherrschaft in der Sowjetunion. Er gilt als einer der grausamsten Vollstrecker der stalinistischen Säuberungen.
    Blochin stammte aus einer bäuerlichen Familie. Er diente in der Armee des Zaren und nach der Oktoberrevolution ab 1918 in der Roten Armee zunächst inUnteroffiziersrängen.
    Von 1924 bis zu Stalins Tod 1953 war er mit Hinrichtungen insbesondere von „Staatsfeinden“ betraut. Insgesamt soll er etwa 50.000 Hinrichtungen eigenhändig vollzogen haben. Bereits 1921 kam er zur Tscheka. Zu den von ihm während der stalinistischen Säuberungen Hingerichteten gehörten auch seine NKWD-ChefsGenrich Grigorjewitsch Jagoda und Nikolai Iwanowitsch Jeschow. Blochin, der bei seinen Exekutionen immer lederne Metzgerschürzen getragen haben soll, um seine Uniform zu schonen, soll bei der Erschießung polnischer Offiziere im Wald von Katyn nach Simon Sebag-Montefiore und anderen innerhalb von 28 Tagen allein 7.000 Menschen erschossen haben.[1] Das würde einer Quote von 250 Erschießungen pro Tag entsprechen

  3. Vátesz szerint:

    Gratulálok Csepelinfó! Erről írtam november 2-án, a Hírtv-ben ment, na ezt kellene minden középiskolásnak bemutatni történelemórán, nem azt amit nekünk is tanítottak annak idején az átkosban a Szovjetunióról!
    A kommunizmus a legpusztítóbb ideológia, amely valaha is létezett! A nácizmus, amely szintén egy szocialista ideológia faji öntettel, a kommunizmus kisöccse! Az áldozatok számát illetően is, ugyanis a kommunista ideológiának 160 millió áldozata volt. Kambodzsában a szovjet modellt még takarékosabbá tették, egy ember már egy töltényt sem ért meg, kapával vertek agyon 3 millió embert, közte a teljes értelmiséget, hogy helyet csináljanak az ÚJ EMBERNEK!
    Modell a múltban is volt, kezdve az Eszter könyvében dicsőített, 75 ezer perzsa legyilkolásától (Purim), egészen a jakobinus diktatúráig, ahol egymillió keresztényt fejeztek le. Danton, Robespierre, Marat egymást is lefejeztették, pedig ugyanabba a szajnaparti zsinagógába jártak imádkozni. A szovjet vezetők is irtották egymást is, kár hogy nem sajátmagukkal kezdték! Ideje lenne nem kettősmércével mérni, s nemcsak a zsidó holokausztot emlegetni, mert más népet is ért ilyen népirtás! Például Amerikába elhurcoltak 20 millió feketét, abból 9 millió útközben meghalt, csontjuk ott van az Atlanti-óceán fenekének minden méterén. 1702-ben Newportban, a legnagyobb rabszolga-kikötőben bejegyzett 208 rabszolgaszállító hajóból 200-nak zsidó tulajdonosa volt. Továbbá Amerikában kiirtottak 50-100 millió indiánt, az európai kultúra óriási dicsőségére!

    http://csepel.info/?p=30046#comment-185209 “Rátapintottak az MSZP gyenge pontjára”
    Vátesz szerint:

    2013. november 02., szombat – 23:04

    Éppen most megy a HÍRTV-ben, hogyan irtották ki a kommunisták tarkólövésekkel az emberek millióit a Szovjetunióban a 30-as években. Kezdésnek 7 millió ukránt irtottak ki halálra éheztetéssel. Ez volt a történelem legnagyobb holokausztja, ehhez a képest a nácik kismiskák voltak! A kommunizmus a világ legembertelenebb rendszere volt, Hitler tőlük tanulta amit tett.

    2013. november 02., szombat – 23:39

    Gratulálok a komcsiknak, most mutatták be a kétnyelvű jegyzőkönyvet az NKVD és a Gestapo együttműködéséről, Heidrich Himler és Lavrentyij Berija aláírásával. Nemcsak Molotov-Ribbentrop paktum volt, amiben felosztották Európát. Az oroszok képezték ki a Gestapó embereit, többek között bemutatták a koncentrációs táborok építését. A németek meg bemutatták az oroszoknak Krakówban a gettó felállítását. Most meg tagadják a kommunista bűnöket, azt állítva hogy a nácik fasiszta golyóval lőtték az embereket agyon, míg ők népi demokratikus golyóval. Ez az egész Lenin torz, negyedzsidó agyának a szüleménye volt, amihez szép számmal talált a Szovjetúnióban zsidó és nemzsidó végrehajtót. A második világháborúban az oroszok két tűz közé voltak szorítva, a németek meg az NKVD közé. Az utóbbiak több oroszt öltek meg mint a németek. A fronton csak előre lehetett menni, hátrálni nem lehetett. Csak azok lettek túlélők, akik német fogságba estek, igaz hogy a háború után meg mentek Szibériába, mert Sztálin mind árulónak tekintette őket.

    http://csepel.info/?p=30046#comment-185240 “Rátapintottak az MSZP gyenge pontjára”
    Vátesz szerint:

    2013. november 03., vasárnap – 15:10

    Éppenhogy nem! A bemutatott filmen jól látható volt, hogy mindkét rendszer ugyanazokkal a fogásokkal élt, csak a Szovjetunió előbb kezdte. Amikor Hitler belépett abba a bizonyos munkáspártba, a Szovjetunióban már a terror legalább egy évtizede dühöngött! Másrészt a nácik, a nemzetiszocialisták is a komcsi emlőkön nevelkedtek, s ha nekik is megadták volna a lehetőséget a rendszerváltásra, mint a komcsiknak, akkor bizony ma is reformnáci kormánya lenne Németországnak! Bizonyos fokig az is van, mert a náci terror helyébe lépett a vörös, német demokratikus terror, aztán az atomfizikusnőből meg német kancellár lett!
    Én nem tudok róla hogy Magyarországon lennének nácik, ez a fajta szocializmus, meg az orosz fajta szocializmus mindig is messze állt a magyarságtól!

    http://csepel.info/?p=30046#comment-185311 “Rátapintottak az MSZP gyenge pontjára”
    Vátesz szerint:

    2013. november 03., vasárnap – 23:47

    Megadták a linket: http://www.sovietstory.com

  4. robi szerint:

    bonifác!
    A te eszmei elődöd a lipótmezői XXC. Napóleon lehetett.
    Semmilyen racionális bizonyítékod nincs arra az orbitális hazugságra, amit feltételezel olyan emberekről, akik nem éltek abban az időben.

    Nagyon fájhat, hogy még vannak emberek az országban, akiknek van saját véleményük és nem hajlandóak a – hozzád hasonló -feltétel nélküli behódolásra.

    Ami a milliárdos lopásokat illeti: azoknak kéne címezni fájdalmad, akiknek a kezében van a kormánybot de elszabotálták az elszámoltatást. Az a bűnös, akire rábizonyítják. Ha érted egyáltalán, miről beszélek.

    Persze, kétlem, hogy veszed a bátorságot és felszólsz a témában.

  5. lucifer szerint:

    Ez az egész propaganda tele van csúsztatásokkal…mit csúsztatásokkal Hazugságokkal. Marxnak, Engelsnek, Leninnek tulajdonítanak olyan kijelentéseket, amit soha nem mondtak. Az 1932-es ukrajnai élelmiszer hiány elsősorban a rossz termés miatt, másodsorban az akkori begyüjtési rendszer miatt volt, amikor a termés begyüjtést nem a termés eredmények, hanem a tervszámok alapján hajtották végre. A begyüjtés pedig keményen végrehajtották, mert az akkori hatalom elsősorban az ipari területek élelmiszer ellátását tartotta fontosnak. A Szovjetunió egész területén ez volt a helyzet, de kétségkívül Ukrajnában volt a legrosszabb a helyzet.

  6. Királyerdei szerint:

    Szemét,pofátlanul hazudozó komcsi gyilkospalánta!

  7. szigetország szerint:

    Lucifer!

    “Köszönöm”, hogy ilyen frappánsan és tömören összefoglaltad az ukrajnai éhínség általad felvázolt egyszerű és megbocsátható okait.
    Ehhez képest nem is értem, hogy a történészek miért írtak már köteteket a témáról és miért kutatják az ukrajnai holokausztot évtizedek óta.

  8. Vátesz szerint:

    Lucifer, te jól választottál nicknevet, mert valóban ördögfattya vagy! Az élelmiszert azért kobozták el, hogy elpusztítsák az önálló parasztságot, akik nem voltak általában a kommunista diktatúra támogatói. S nem az ipari területek élelmiszerellátására fordították, hanem exportálták a tőkés országokba!
    Az ilyenek mint te, tartották hatalomban Sztálint és tettestársait, az ilyenek velejükig rothadt talmudisták!
    “Tob shebbe goyim harog. A gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.
    טוב שבגויים הרוג Even the best of the gentiles should all be killed.” Soferim 15, Rule 10.

Itt lehet hozzászólni !