Feljelentés a hárosi ügy körülményeiről

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat feljelentést nyújtott be a nyomozóhatóságoknak, hogy kiderüljön, mi állhat a hárosi 16 éves lány megtámadásának, illetve a félrevezető információk terjesztésének hátterében – közölte Németh Szilárd polgármester sajtótájékoztatóján november 8-án.

A fiatalkorú lányt állítólag november 5-én 17 órakor bántalmazta egy ismeretlen férfi Hároson, de újabb vallomásában már azt állította, hogy a megtámadásáról szóló történetet kitalálta. Az ügyészség a lányt a hatóság félrevezetése miatt gyanúsítja.

Németh Szilárd emlékeztetett rá, hogy Csepel közvéleményét azért is erősen foglalkoztatja a bűncselekmény, mert szembeötlően hasonlított a közelmúltban Soroksáron meggyilkolt fiatalasszony esetére, így akár végzetes következménye is lehetett volna. Ugyanakkor meglepő fordulat történt az ügyben, ami miatt számos kérdés válaszra vár. Furcsa az a körülmény, hogy a Jobbik helyi politikusait hamarabb értesíthették a „bűncselekményről”, és azok hamarabb a helyszínre értek, mint a rendőrség. Ráadásul a politikusok egyfajta nyomozói szerepet vállaltak fel, s a közvéleményt előbb tájékoztatták az eseményekről, mint a rendőrség. Az általuk készített videó-riportban irányított kérdésekkel, jóformán a lány szájába adták, hogy mi történhetett, s azt is sugallták, hogy milyen származású lehet az elkövető.

Lehmann Viktor, a Jobbik helyi képviselő-jelöltje a rendőrség szerepét vette át, amikor a rendőrségi tanúvallomása előtt, ráadásul engedély nélkül, gyaníthatóan a Merényi kórház épületében a lányt faggatta, s úgy állította be a történteket, hogy abból a Jobbik politikai tőkét kovácsoljon. Kérdést vet fel, hogy a jobbikosok mit akartak ezzel elérni, miféle hátsó szándékok húzódhatnak meg a zavaros ügy mögött – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Az ügy esetleges politikai szálainak tisztázása érdekében az önkormányzat feljelentéssel fordult a nyomozóhatóságokhoz, hogy kiderüljön az igazság.

Jobbik: semmi közünk a támadást kitaláló 16 éves lányhoz

HVG.hu

A Jobbik szerint korábban semmilyen kapcsolatban nem álltak azzal a 16 éves lánnyal, akit a csepeli rendőrség félrevezetésével gyanúsítanak.

A Jobbik pénteki közleményében a Németh Szilárd fideszes polgármestere napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált. A XXI. kerület vezetője újságíróknak azt mondta, rendőrségi feljelentéssel próbálja meg kideríteni, volt-e felbujtója annak a lánynak, aki először azt állította megerőszakolták a kerületben, ám később bevallotta, kitalálta a történetet.

“Németh Szilárd hazudik” – fogalmaz Dúró Dóra Jobbik-szóvivő, aki szerint Csepel fideszes polgármestere hazugsággal próbálja elterelni a figyelmet saját pártja kudarcáról. Hozzátette, a 16 éves lány esetéről az helyben lakó nő értesítette telefonon a Jobbik területi képviselőjét, aki a rendőrségnek is szólt. Dúró Dóra megjegyezte, ugyanez a nő Németh Szilárdot is kereste, de csak később érte el.

A jobbikos politikus szerint Németh Szilárd azon állítása sem felel meg a valóságnak, hogy Lehmann Viktor Soroksár-Csepel jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje és “segítői” a rendőrséget megelőzve érkeztek volna a helyszínre, illetve szerinte az is hazugság, hogy vallatták volna a lányt. Dúró Dóra szerint a “nemzeti ellenzék” az ügyben minden segítséget megad az igazság kiderítéséhez.

Forrás: Csepel.hu, HVG.hu

41 hozzászólás “Feljelentés a hárosi ügy körülményeiről” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    De nagy a csend etánsak!…

  2. felix szerint:

    Lankadt tökű Gordon!
    Tudjuk, hogy te csak az ötcombú nődet szoktad megerőszakolni, mert az türelmes.

  3. "?!" szerint:

    Egy hír a „csepel.hu”-ról az erjedt narancstól böfögő, és az “etánsai” után röfögő volt komcsi zsírsertés “Gordon”-nak!

    “csepel. hu: 2013. november 08. péntek, 16:03

    Elnézést kérünk

    A csepel.info-n megjelenő téves és kellőképpen nem ellenőrzött információ miatt helytelenül jelent meg egy hír Takács Krisztiánnal, az MSZP önkormányzati képviselőjével kapcsolatban a Csepel.hu oldalon február 12-én. Ezért elnézést kérünk.”

    Röfögj valamit a “csepelinfosok” helyett, Te narancsmérgezésben szenvedő zsírsertés, hogy az “csepelinfosok” által megjelentetett sok hamis hír közül melyik volt az, amiért a csepelhuhogón most elnézést kértetek?!

    Ezen kívül arról is röfögj valamit, hogy ha “a nem kellőképpen ellenőrzött téves információ”-t a “csepelinfosok” jelentették meg, akkor miért a kerületi csepelhuhogó kért elnézést “valakitől”?!

    Végül arról röfögj valamit, hogy az infosok hol és mikor kértek, ill. kérnek elnézést?!

    A fenti hír miatt Te ne legyél csendben , mint az “etánsaid”, hanem röfögd el a “hiteles” válaszokat a fenti kérdéseimre!

  4. Pákozdi József szerint:

    A Pontos közlemény!
    K Ö Z L E M É N Y

    Németh Szilárd hazudik

    Csepel fideszes polgármestere hazugsággal próbálja elterelni a figyelmet saját pártjának kudarcáról, ugyanis a 16 éves lány esetéről egy helyben lakó hölgy értesítette telefonon a Jobbik helyi képviselőjét. Erre azért került sor, mert a fideszes képviselőt nem tudta elérni, vele csak jóval később sikerült beszélnie. Ez a hölgy értesítette a rendőrséget is az esetről.

    Az sem felel meg a valóságnak, hogy Lehmann Viktor jobbikos képviselőjelölt és segítői a rendőrséget megelőzve érkeztek volna a helyszínre, illetve az is hazugság, hogy vallatták volna a lányt. Az érintettnek korábban semmilyen kapcsolata nem volt a Jobbikkal.

    A nemzeti ellenzék érdekelt abban és minden segítséget megad ahhoz, hogy az igazság minden részletében kiderüljön, az ügy elejétől a végéig.

    Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

    Csepel.info írja:
    A Jobbik pénteki közleményében a Németh Szilárd fideszes polgármestere napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált. A XXI. kerület vezetője újságíróknak azt mondta, rendőrségi feljelentéssel próbálja meg kideríteni, volt-e felbujtója annak a lánynak, aki először azt állította megerőszakolták a kerületben, ám később bevallotta, kitalálta a történetet.

    Senki nem állította, hogy megerőszakolták a lányt.
    Szokásukhoz híven megint ferdít a média ha már napvilágra kerül egy bűncselekmény.
    Csepelen az elmúlt három évben, sok bűncselekményt elhallgattak a lakosság elöl, vagy ha tájékoztatták a “népet” akkor nem tisztességesen. Na pont ezért, hoztuk nyilvánosságra az esetet, hogy erről a támadásról tájékozódjon a lakosság, és ne hallgassák el a narancsos elvtársak.
    Ha melléfogtunk ez ügyben, azt is bevállaljuk, de nézzük a soroksári esetet. Ha a fitneszguru nem osztja meg a FB oldalán azt a tragikus eseményt, a mai napig nem tudna róla senki.
    Várjuk meg a vizsgálat befejezését, és akkor lehet a Gordon féléknek okoskodni!
    Azért az furcsa, hogy az okokat nem firtatja a rendőrség, hogy miért “hazudott” a kislány! Csak attól zeng az egész média. hogy hazudott a tinilány. DE MIÉRT? Vajon azt is megtudjuk egyszer?

    Az meg, hogy kiért először a helyszínre úgyis kifog derülni. Érdeklődnie kellett
    volna polgármesternek, ha ennyire kíváncsi. De szívesen megadom a telefonom híváslistáját, sőt az androidos telefonom alapján azt is letudja kérni, ha akarja, hogy 18.30-ig hol tartózkodtam. Na rajta, nehogy kilyukadjon az oldala!

  5. Manitu szerint:

    Kár a hisztiért, mert aki figylte a híreket, az látta hogyan esett bele a Jobbik a saját csapdájába. Pákozdinak bocsánatot kellene kérnie, mert egy nem létező bűncselekménnyel akar feltűnést kelteni három napja.

    De nem kér, mert hisz abban, hogy akkor van bűncselekmény, amikor a Jobbik riportfilmet készít róla. Még akkor is, ha kamu az egész.

    A csepeli Jobbik maga a tömény szégyen. Csak akkor nagy a pofájuk, ha cigányozni lehet, mert ugye a jobbikosok ezt teszik, ehhez értenek. Bocsánatot nem tudnak kérni. Ez van, ezek a tények.

  6. Vátesz szerint:

    A Fidesz elégedjen meg a rezsicsökkentéssel szerzett népszerűségével, kár most vívni a választási csatát a Jobbikkal, nem érdemes két lovat ülni egyszerre, mert még a végén a kettő közé esnek!

  7. Pákozdi József szerint:

    Jé meg került a Manitu!
    Hozzon egy példát, amikor cigányoztam!
    Kérjen az bocsánatot, aki ilyen helyzetet teremtett Hároson, és az, aki 2010-ben megígérte, hogy elsők között rendezi a hárosi emberek sorsát!
    Csak jelzem, hogy eltelt már három év!
    Pintér süniőrség két hét alatt rendet tesz! HA HA
    És ne csak, ezt az esetet nézze Manitu.
    Nevetnem vagy inkább szégyenkeznem kell az ilyen hozzászólásokkor, hogy ilyen szava hihetetlen és hasznavehetetlen a helyi Fidesz.
    Ezek képviselik Csepel lakosságát? Szégyen!

  8. Pákozdi József szerint:

    Manitu Károly!

    Higgye el, ha már ennyire akarják, hogy eljön annak az ideje, hogy fogok cigányozni. De annak lesz alapja, és tartalma is.
    Adott muníciót a főnöke, és azzal el kell számolnia!

  9. Vátesz szerint:

    Manitu megjelent a csepelinfón, jött porbapisilni!

  10. "?!" szerint:

    “Manitu”!

    Ameddig a csepelinfosok arra is képtelenek, hogy kövessék a csepelhuhogók alábbi példáját, és elnézést kérjenek az általuk szárnyra bocsátott hamis hír miatt, addig itt a csepeli naracsmérgezetteknek nincs erkölcsi alapjuk a csepeli jobbikosokat kritizálni!

    “csepel. hu: 2013. november 08. péntek, 16:03

    Elnézést kérünk

    A csepel.info-n megjelenő téves és kellőképpen nem ellenőrzött információ miatt helytelenül jelent meg egy hír Takács Krisztiánnal, az MSZP önkormányzati képviselőjével kapcsolatban a Csepel.hu oldalon február 12-én. Ezért elnézést kérünk.”

  11. Pákozdi József szerint:

    Ahogy jött, úgy el is tűnt! Ez sok volt neki, és nem tudta követni a fejleményeket. Ilyenek ezek, ha nincs patron akkor lefalcolnak!

  12. Bobek szerint:

    Ha meg elfogyott a töltény utána meg szuronyt szegeznek mint a jó vöröskatonák…

  13. Aladár szerint:

    Egy dolgot nem értek! Mindenki csak arról beszél, hogy hazudott a lány, meg hogy a lány ellen indítottak eljárást hatóság félrevezetése miatt, stb. stb.! De vaze! Hát valaki megütötte a lányt, látszott a képen, fel volt dagadva az arca, fejsérülése is volt! Ez senkit nem érdekel? Valaki mégiscsak megütötte! Ha nem egy hárosi csavargó ütötte meg, akkor már nem is érdekes az ügy, csak hogy hazudott a lány?

  14. Szkeptikus szerint:

    Nem tudom ebből az egészből mi és hogyan történt. Azt sem tudom, mi az igazság és mi a hazugság. De egy teljesen biztos: A faszilárd megint hazudott.

  15. Bugi szerint:

    A bűncselekmények BŰNcselekmények, nem politikai események. Semmi keresnivalója nem volt a helyszínen a Jobbiknak, főként nyomozó-szerepben, mint azt a videóban láthatjuk. Ha minden megy a maga útján, kiderült volna másnapra, hogy kamu volt az egész, és a 16 éves gyerek ellen lement volna az ilyenkor megfelelő eljárás. Most húsz évig mindenki emlékszik majd arra a környéken, hogy ki volt az, aki ezt tette, és hazudott a rendőröknek.

    Gratulálok, hogy még a Jobbik szóvivőjének is annyi esze van, hogy azt kifogásolta, hogy miért nem fideszesek mentek oda, és még ő sem fogja fel agyilag, hogy nem politikusok dolga a helyszínelés.

    Ez is azt mutatja, hogy rendszerhiba van a Jobbikban, és elég nagy baj, hogy képtelenek észrevenni. Ébresztő!

  16. ebihal szerint:

    “A bűncselekmények BŰNcselekmények”
    Akkor mi a lószarért próbálod összemosni állandóan a kettős gyilkosságot a
    pártpolitikával? Neked szabad?

  17. Vátesz szerint:

    A LÁNY ÁTESETT A VAK KOMONDORON!

  18. Etikus szerint:

    Kicsit? Más!
    Joan Blum százmilliárdra perli a Magyar Államot, kaszinó beruházásának elmaradása miatt. A tárgyalást USÁ-ban folytatják le.
    Meg van az ára annak, ahogyan a “jogszolgáltatás” ítélkezett. Az adófizetők majd csak kiperkálják, ezt is, mint annyi mást.

  19. Etikus szerint:

    Bajnai és Tátrai, fletóval (aki írásban) együtt tanúskodnak, ez ügyben.

  20. robi szerint:

    Etikus!

    Fletó azzal hajtott a kormányoldalnak hasznot, hogy nem lett lecsukva.
    Nem is akarták igazán felelősségre vonni, mert így lehetett az általa okozott károkat folyamatosan felszínen tartani. Ha simán lecsukják, utána nincs miért előhozakodni vele. Emlékszem, a 2010-es választások után vagy fél éven át alig mutatkozott, kivárt. Amikor látta, hogy nincs félni valója, kinyílt a csipája.

    A bírókat kár szidni, ők is csak a kis emberek ügyeiben függetlenek. A nagy dolgokat nem a politika irányítja?
    Gondoljunk csak arra: az elmúlt években kinevezett ítélkezési vezetők pártsemlegesek?

    Na ne vicceljünk má’!

  21. Bugi szerint:

    Ebihal, szerinted miért volt behívva a csepeli kettős gyilkosság tárgyalására gyakorlatilag a teljes csepeli MSZP-s vezérkar? Ott volt Avarkeszi, akinek a felesége Deme helyettese volt, Podolák, akitől Deme ment a gyilkosság helyszínére, Szenteczky, a párt jelenlegi elnöke, Tóth Mihály a korábbi elnök és polgármester, Orosz Ferenc alpolgármester. Mindenki, aki részt vett a körtárgyalásokban Demével meg Takáccsal.

    Szerinted mindez csak merő véletlen? Olasd el a Vörös Csepelt, majd rájössz mennyire nem volt véletlen.

  22. Etikus szerint:

    Én nem szidom a bírókat, mert ők is “vezéreltek.” Egyébként már sokszor azt sem tudják, “hova tagozódjanak.” Kinek a kölyke, őse áll az ügy mögött, ezért hát elbátortalanodnak, vagy legalább is úgy tesznek. Egyébként meg van valóságtartalma, amit leírt. “kinyílt a csipája.” Igen, de hol van az a következetes, karizmatikus személy, aki fölé kerekedett, mindenkinek?

  23. robi szerint:

    Bugi!
    Én is voltan már tanú, de még sem vádaskodhat senki velem szemben azokkal a lopásokkal, amelyeket a tényleges elkövetőkre rámértek.

    Az üres, bizonyítékok nélküli vádaskodásokkal önmagad szellemi szintjét minősíted.

    Bár, akik eddig olvastak, azoknak nem voltak veled szemben illúziói.
    Bár elismerem, jól alkalmazod az uborkafára kapaszkodás receptjét: feltétlen, kritikátlan, gondolkodás nélküli lojalitás.

  24. Bugi szerint:

    Robi!

    Ha voltál tanú, akkor láttad a párttársaidat, elvtársaidat ugyanott, és azt is tudod, hogy Deme ügyét a párt belső ügyeként (is) kezelték.

    Inentől vicces, hogy a régi dumát nyomod, hogy a pártnak nem volt köze hozzá. Naná, hogy volt. Szegény Takács a meggyilkolása napján Tóth-Orosznál kezdte a napot, Deme meg Podoláktól ment a gyilkosság helyszínére.

    Mi ez szerinted, fatális véletlen? És az, hogy Avarkeszi volt az igazságügyi államtitkár, és megtorpant a nyomozás, az is véletlen? No meg az is véletlen, hogy nem derítette ki a rendőrség, hogy Deme Gábor Podoláknál volt a gyilkosság előtt? Ugyan már!

  25. Doki szerint:

    Gusztustalan, hogy a Jobbik ilyen esetekből próbál kampányt csinálni… Ezt művelték Soroksáron is, ahol a Jobbik tüntetést tartott a 36 éves nő meggyilkolása miatt, majd Vona Gábor akkor mutatta be Lehmann Viktort, mint Csepel-Soroksár képviselő-jelöltjét…

  26. Vargabi szerint:

    Csakhogy maradjunk a témánál, üzenem a kislánynak, ne legyen színésznő!Nem sok babér teremne neki.

  27. Pákozdi József szerint:

    Doki szerint: Gusztustalan, hogy a Jobbik ilyen esetekből próbál kampányt csinálni… Ezt művelték Soroksáron is, ahol a Jobbik tüntetést tartott a 36 éves nő meggyilkolása miatt, majd Vona Gábor akkor mutatta be Lehmann Viktort, mint Csepel-Soroksár képviselő-jelöltjét…

    Doki téved! Nem Vona Gábor mutatta be, hanem Szilágyi György.

    Azt, hogy ez kampány fogás vagy nem, majd az idő eldönti!
    Nem kell aggódnia szeretteiért, mert Magyarországon és főleg Csepelen kifogástalan a közbiztonság.

    Az meg természetes, hogy ha valaki csak a Jobbikban bízik, és engem értesítenek egy ilyen cselekményről, akkor odamegyek és segítem a lehetőségem szerint. Ezek szerint önnek ez nem természetes.

    Hol vannak az együtt érzések, a segítő készségek az emberekből, amikor valaki bajba van? a Szégyen annak, aki politikai kampánynak állít be egy ilyen segítséget!

    Azt kívánom önnek, hogy soha ne legyen ön és családtagjai, más segítségére rászorulva!

  28. Éva szerint:

    “Azt, hogy ez kampány fogás vagy nem, majd az idő eldönti!”

    Tessék!!!???
    Pákozdi úrnak és a Jobbiknak nem csak a választások után kellene igazat mondania, hanem a választások előtt is.

  29. Éva szerint:

    Egyébként ki az a Lehmann Viktor? Én nem hallottam róla, de a neve alapján annyit mondatok: csak nehogy úgy járjon, mint Szegedi Csanád. 🙂

  30. Balos szerint:

    Pákozdi úr, bocsánatot kérni ki fog a videós művükért? Éva, szerinted a Léhmann Viktor még nincs körülmetélve? Mert akkor tényleg járhat úgy, mint a Csanád. Sebaj, Csepelen már már lesz hová menni…

  31. Pákozdi József szerint:

    Balos szerint:

    Pákozdi úr, bocsánatot kérni ki fog a videós művükért? Éva, szerinted a Léhmann Viktor még nincs körülmetélve? Mert akkor tényleg járhat úgy, mint a Csanád. Sebaj, Csepelen már már lesz hová menni…

    Miért kellene bocsánatot kérni?

    Sebaj, Csepelen már már lesz hová menni…

    Igen! A Fidesz jóvoltából!

    Ha körül van metélve, az örömet okozna önnek? Nem hiszem, mert nem olyan beállítottságú, és egészséges családban él!

  32. "?!" szerint:

    Figyelj, Te szerencsétlen bugris “Bugi”!

    Hogy nem sült le a pofádról a bőr, amikor az igazd bizonyításaként ma 08:28-kor “Ebihal”-t arra szólítottad fel, hogy a szerkesztőként általad jegyzett Vörös Csepel című hazugság-gyűjteményt olvassa el?!

    Ha volna benned egy csöpp tisztesség, akkor szégyenkezve hallgatnál erről a könyvről, amelynek a 77. oldalán volt pofád leírni az Észak-Csepelért kapott bevétellel kapcsolatban azt az orbitális hazugságot, hogy: „Az a sok pénz elment, eltűnt örökre, miközben senki nincs, aki meg tudná mondani, hogy a vegytiszta tolvajláson és pénzszóráson túl, mire költhették el”.

    Tisztességes ember a helyedben nem pofázna és oktatna másokat, hanem elbujdosna (Szolnokra, ahonnan jöttél), miután bebizonyosodott, hogy az általad eltűntnek hazudott északi pénzből 3,6 milliárd Ft-ot 2010. októberben átvettetek az általad pofátlanul megrágalmazott szocialistáktól, és 2012. szeptemberig az eltűnéséről hazudoztatok (mert el akartátok lopni), azóta ezzel bűvészkedve hazudoztok évenkénti 2 milliárd Ft-os megtakarításról!

    A Vörös Csepel könyvben általad leírt fenti hazugság a realitás érzék, valamint az ész hiányát is bizonyítja, mert csak a nagyon csökött agyúak gondolhatták a könyv kiadásakor, hogy senki nem tud Csepelen arról, az előző választási ciklusban Borbély Lénárd barátod volt a pénzügyi ellenőrző bizottság elnöke (Te pedig a szociális és lakásügyi bizottság elnöke), és ezért csak a Ti tudomásotokkal és asszisztálásotokkal tüntethették volna el a szocik az Észak-Csepelért kapott bevételt!

    Az utánozhatatlan arcátlanságotokat és gyávaságotokat pedig ma bizonyítottátok azzal, a “Tiszta vízcseppek” című bejegyzésnél töröltétek azt az írásomat, amelyben arról számoltam be, hogy rátaláltam a 2012. január 4-én tett rendőrségi tanúvallomásodat, amelyben Ábel Attila alpolgármesterként azt nyilatkoztad, hogy „a http://www.csepel.info domain név az én tulajdonomat képezi, és a honlap üzemeltetésében is részt veszek.”

    Ha volna gerinced, akkor nem titkolnád, hogy a honlap tulajdonosaként és a csepelinfosok főnökeként Te vagy a felelős csepelinfos bejegyzésekben közölt ordenáré hazugságokért és rágalmakért, továbbá azt, hogy szinte csak a nagyobb részben hazug propagandádért veszed fel a havonkénti több mint félmillió forintos alpolgármesteri fizetést, és ezen felül egy önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsit használsz annak ellenére, hogy önkormányzati rendelet írja elő, hogy a hivatalon kívüli munkádat elsősorban saját gépjárműveden utazva kell végezni, és hivatali gépkocsit csak indokolt esetben vehetsz igénybe!

    Ha volna benned becsület bugris „Bugi”, akkor a fentiek miatt hallgatnál mint a sír.

  33. piedone szerint:

    Hát tiszteletét tette az “indiánfing” ! Ez már nem is mocsárszagú végbéllég…! hanem Harcigáz!!! 😀 talán hadiösvényre lépett megint? vajon milyen szinekkel festette ki magát?….

  34. piedone szerint:

    Ja!!! Én már tuti,hogy a gonosz mostoha szerepét játszottam volna a paradicsomban 🙂

  35. Shrek szerint:

    Tisztelt Pákozdi József Úr!

    Nem hibáztatom azért, mert a “szárnyai” alá vett egy ilyen ügyet, mert ön egy képviselő, ezáltal képvisel valamit. De nem kellett volna az első pillanatban ekkora sajtó hírverést csinálni az egésznek. Mivel mindig a soroksári gyilkossággal példálóznak csak egy kérdés: Az megfordult-e valaki fejében valaha, ha a fittneszguru nem hozza nyilvánosságra felelőtlenül az estet akkor már lehet hogy meglenne az elkövető?

  36. Hozzáértő szerint:

    Akárhogyan is volt, van az idő a nyomozó szerveknek dolgozik. Végtére is azért vannak.

  37. Balos szerint:

    Pákozdi úr!

    Szerintem Ön is bocsánatkérést követelne, ha egy másik politikai szervezet játszana rendőrösdit, hallgatna ki tanúkat a rendőrség előtt, és hozna nyilvánosságra egy olyan bűncselekményt, amely meg sem történt.

    Tök mindegy, hogy a Jobbikot is átverték, mert azért verték át, mert erőlködnek, hogy cigányozhassanak. A Jobbik kiharcolta magának ezt az átverést, gőzerővel küzdött érte, hogy belefusson egy ilyen esetbe.

    Más szemében látják a szálkát, de a magukéban nem látják a gerendát. Ilyen a Jobbik az összes kiagyi politikusával, akik titkolják a szlovák, román, zsidó, cigány őseiket.

  38. Doki szerint:

    Kedves Pákozdi úr!

    Lényegtelen, hogy Vona Gábor, vagy Szilágyi György mutatta be Lehmann Viktort, itt azon van a hangsúly, hogy Soroksáron a 36 éves nő meggyilkolása ellen szervezett tüntetést arra használta fel a Jobbik, hogy kampányolhasson…
    Ön azt hiszi, hogy mindenki, aki kritikát fogalmaz meg a Jobbikkal szemben, az csak MSZP-s, vagy fideszes lehet. Ha tudni szeretné, én egyik sem vagyok. A balliberális oldalt mindig is hazaárulónak tartottam, a Jobbikban már 2010-ben csalódtam, a Fidesztől pedig 1-2 téren többet vártam…
    Tudom milyen a közbiztonság a kerületben, mert hallom a királyerdőben élő ismerőseimtől, hogy éjszaka hová surrantak és mit loptak el, sőt nyáron magam is megtapasztaltam, de tudom, hogy milyen ember Lehmann Viktor. Több olyan budapesti ismerősöm van, akik a Jobbik voltak és az Önök jelöltje rúgatta ki őket a pártból. Köztük önkormányzati képviselőt is… De ismerek olyan csepelieket is, akik Lehmann Viktor alapították újra a csepeli Jobbikot, majd úgy rúgta ki őket pártból, hogy lábuk nem érte a földet…

    Azt kérdezi, hogy hol van az együttérzés? És Önökben, mint nemzeti pártban, hol volt az együttérzés, mikor pusztán csak azért nem támogatták 2009-ben a csepeli Trianon-emlékmű felállítását, mert azt a Fidesz kezdeményezte? Vagy Önöknek a pártérdek fontosabb mint emlékeztetni egy nemzeti tragédiára?

  39. Doki szerint:

    Javítás:
    Jobbik tagjai voltak

  40. Bugi szerint:

    Megnéztem a csepeli Jobbik honlapját tegnap, de nem láttam bocsánatkérést. Pedig tegnap is késő lett volna. Ha most megnézem, látok?

Itt lehet hozzászólni !