Rendőrség: nem támadták meg a tinilányt, hazudott az erőszakról

Police.hu, Csepel.info

A lányról készített fényképen az arcán bántalmazás nyomait lehetett látni, kérdés azonban, ettől elájult volna-e, és ki okozta a sérülést

„Csak” kitalálta, hogy megtámadták és meg akarták erőszakolni. Hatóság félrevezetése miatt eljárás indult ellene – adta hírül a Police.hu. A Csepel.info november 6-án reggel számolt be egy kedd esti támadásról, melyben egy 16 éves tinilányt ütöttek le majd próbálták megerőszakolni. Az ügy érdekessége, hogy a Jobbik “csapott le” azonnal az ügyre, állítólag már a rendőrök előtt a helyszínre érkeztek, majd videós riportot is készítettek vele.

A Police.hu tudósítása szerint 2013. november 5-én érkezett a bejelentés a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra, amely szerint egy 16 éves csepeli lányt a Budapest XXI., Lámpás utca és Fradi utca kereszteződésében egy ismeretlen férfi megtámadott és nagy valószínűséggel meg akart erőszakolni.

A fiatalkorú lányt édesanyja jelenlétében rendőrségi pszichológus bevonásával kihallgatták. A szakértő előzetes véleménye szerint a lány vallomása életszerűtlen volt, feltehetően nem átélt eseményeken alapult. Folytatólagos kihallgatásán 2013. november 6-án a lány elmondta a nyomozóknak, hogy a történetet kitalálta. A 16 éves lánnyal szemben a további eljárást – hatóság félrevezetése miatt – az illetékes ügyészség folytatja le.

A videófelvétel

Az esetről elsőként a Jobbikhoz kapcsolódó Alfahír.hu oldal számolt be, és a párt képviselői is voltak azok, akik elsőként jelentek meg a helyszínen, állítólag még a rendőrség előtt. A fiatal lánnyal még egy videó-riportot is készítettek melyben a lány részletesen számolt be arról, hogyan ütötték le, majd próbálták behúzni a Lámpás utca melletti Fradi utcába.

Csepel.info

32 hozzászólás “Rendőrség: nem támadták meg a tinilányt, hazudott az erőszakról” bejegyzésre

  1. großmutter szerint:

    Nem biztos, hogy a jobbik volt a gyors. A tapasztalatokból kiindulva a rendőrség volt lassú.

    ))) 😀 (((

  2. Balos szerint:

    A Jobbik remeg az idegtől, hogy cigányozhasson. Megérdemelték, ez a Baja 2. Ja, és vajon miért a Jobbik ért oda először, miért őket értesítették először egy olyan helyen, ahol amúgy több a roma, mint máshol? Miért írtak róla úgy, mintha a soroksári eset ikertestvére lett volna a mostani?

    Na?

  3. Aladár szerint:

    Nofene! És ki vágta arcon a lányt?

  4. Bocsi én még azelőtt írtam ezt, mielőtt megjelent volna a cikk. Elég szomorú, hogy ilyennel kamuznak, mert ez nem gyerekjátték, ez nagyon súlyós következményekkel járhat a lányra nézve. Van így is épp elég problémája a rendőrségnek, nem hogy még kamura kiküldenek egy csomó rendőrt azért, hogy fésűljék át a területet.

  5. ebihal szerint:

    Na, így lehet uszítani!

  6. Gordon szerint:

    Gratulálok a Jobbiknak!
    Sokeszűek…

  7. zabhegyező szerint:

    Szerintem a vak komondoros történet és a bajai videó adta az ihletet, valamint a soroksári eset…szerintem a lány nem hibás, valószínűleg kihasználták, valahogyan megfűzhették, hogy még egy pofont is hajlandó volt bevállalni, nem hiszem, hogy pénzzel vették rá a hazugságra… Viszont ha a jobbikosok voltak, miért nem mondatták ki vele, hogy barna bőrű volt a támadó, hiszen ez szolgálta volna leginkább az érdeküket, így még a kurucon sem a cigánybűnözés kategóriába sorolták a hírt.

  8. Gordon szerint:

    Ha ha még ott sem…

    Csak az a baj, hogy a Jobbik minden baromságra ráugrik.

  9. Csepel-sziget szerint:

    Attól, hogy adott esetben ez kamu, még nem jelenti azt, hogy a kisebbség egy bizonyos része nem erőszakolja előszeretettel a magyar nőket. Emlékezzetek Pécsre, Bándi Katára, a Páva lányra, vagy a hétvégén a szolnoki 16 éves fiúra, aki egy hazafelé tartó nőt támadott meg. Csak néhány példa ugyebár.

  10. nagyagy szerint:

    Gratulálok a Jobbikot szidalmazó baloldali férgeknek, inkább örülni kéne hogy van olyan párt amely kiáll az ilyen ügyek mellett, arról meg hogy kacsa volt a dolog, nem a Jobbik tehet.

  11. Pákozdi József szerint:

    Gordon!

    Ön mint a csepel.info egyik szerkesztője, már többször is kértem, hogy ha közölnek valamit azt korrekt módon tegyék. Önnek honnan van olyan információja, hogy én előbb érkeztem a helyszínre mint a rendőrség?
    A valóság az, hogy az eset 17 óra körül történt, és én 18 óra körül értem a helyszínre, egy ottani lakos telefonhívása után!

    Gordon mivel önnek nincs gyereke, nem fog ilyen történni vele, de más hozzátartozója se éljen át ilyen traumát, amit ez a lány átélt.

    Várjunk még ezzel a rendőrségi közleménnyel, mert még kerülhetnek elő bizonyítékok, vagy az elkövető!

    Önök mindent elhisznek a rendőrségnek?
    Tudják önök, hogy milyen pszichés és fizikai megterhelés egy 16 évesnek,
    9 órán keresztül rendőrségi kihallgatáson részt venni, miközben pszichológus próbálja megtéveszteni különböző kérdésekkel??

    Gordon, ön azt se tudná a végén, hogy mit ír alá!

  12. Aladár szerint:

    Csepel-sziget!

    “Tévhit: A legtöbb nemi erőszakot cigányok férfiak követik el fehér nők ellen.

    Tény: A legtöbb nemi erőszak azonos faji hovatartozásúak között következik be. Az erőszakosság mértéke és gyakorisága hasonló minden etnikai csoportban és minden társadalmi-gazdasági szinten. ”

    Tények és tévhitek a nemi erőszakról | A nők elleni erőszak | Nővilág
    http://www.novilag.com/?kat=A+n%F6i+er%F6szak&cikk=T%E9nyek+%E9s+t%E9vhitek+a+nemi+er%F6szakr%F3l

  13. Balos szerint:

    Magyarázd el ezt egy jobbikosnak, mondjuk Pákozdinak. Nem fog menni. Kiskunlacházán még azt is kitalálták, hogy melyik három cigány gyerek legyen az erőszaktevő. Aztán, amikor kiderült, hogy nem ők voltak, hanem egy fehér bőrű, vörös fanszőrzetű fiatal, ápolatlan, mosdatlan büdös fiatalember, azt találták ki – szintén a párt meg a gárda körül őgyelgők -, hogy a rendőrség hazudik.

  14. Gladiátor szerint:

    Sajnálom, hogy ez a hír is, épp úgy, mint az összes többi, csak a politikai csatározásról és más pártok, jelen esetben a jobbik lejáratásáról szól. Lehet az ellenfeleinket (legyen az politikai vagy magánéleti) nem szeretni és lehet mások álláspontját, tettét vagy véleményét, politikai nézetét kritizálni. Ami fontos, hogy a kritikákat kulturáltan, emberhez méltó módon és hangon hozzuk mások, vagy az érintettek tudomására.
    A köztudatba sulykolt, az un. nagy pártok részészéről történő mindennapos kommunikáció minden esetben a hatalom megszerzéséről és/vagy megtartásáról szól. Közben nem veszik észre azt, hogy ez emberek nem kérnek ebből a hatalmi harcból. A feszültség megtartása és fokozása érdekében pedig odadobnak nekünk egy egy darab csontot, hogy összevesszünk és marakodjunk rajta.

    Embertársaim! Ti most épp egy ilyen csonton veszekedtek.

    De győzzön a jobbik!!

  15. maminti szerint:

    Úgy trűnik valami súlyos agykárosodás áldozatai lettek a csepel.info fórumozói, különös tekintettel a szerkesztőkre, vagy rasszisták esetleg, mert rögtön a CIGÁNY jutott eszükbe. Miért is? Az előzetesen megjelent cikkben és a fenti filmben szó sem esett cigány emberről. Egy ápolatlan, szakadt, csöves kinézetű, büdös, hőgyszagú emberről van szó. A Jobbik ért oda először. Ez az információ vezetett oda, hogy a csepel.info szerkesztősége cigány gyanusítottat vízionál. A sok acsarkodó idióta meg anélkül, hogy visszagondolna, mit olvasott, látott, hallott, rögtön fölkapja a szlogent,s falkában üvölti ész nélkül: IGEN A JOBBIK CIGÁNYOZNI AKAR!!!!!!!!! Uraim és Hölgyeim, itt akik cigányoznak, azok ÖNÖK fideszes képviselők, szerkesztők és ügyeletes csaholók. Tényleg siralmas milyen állapotban van ez a nép agyilag, szellemileg, lelkileg.

  16. ... Grün szerint:

    maminti!
    Szagold meg ezt a két ápolatlan, szakadt, csöves kinézetű, büdös, hőgyszagú hajléktalant és mondj véleményt! 😛 😀
    http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/532019_530774823601427_114288093_n.jpg

  17. Sherk szerint:

    Tisztelt Pákozdi József Úr!

    A hozzászólásának utolsó bekezdését nem értem. Ugyan mi célja lenne a rendőrségnek azzal, hogy kérdésekkel megtévesszen egy 16 éves gyereket? Mi lenne a cél azzal, ha megtörténne valóban egy ilyen súlyos bűncselekmény és nem az elkövetőt keresnék, hanem a sértett felet próbálják arra rávenni, hogy nem is történt semmi. Ez már összeesküvés elmélet az ön részéről. Biztosan van oka, amiért ez a gyerek kitalálta a történetet, de azt lehet, hogy már ön nem fogja megtudni. Abba belegondolt, hogy mennyi szakember dolgozhatott ezen az ügyön egy napon keresztül? Ugye nem. Ez önt sem érdekli, mint ahogyan a többi politikus társát sem. Egy napig erről beszéltek és ez a történet ennyit is ért. Ez a bűncselekmény nem történt meg és ezt fogadja el.

  18. "?!" szerint:

    “Vátesz” hol vagy?!

    Tegnap nagy pofával osztottad az észt, de a feltett kérdéseimre elfelejtettél válaszolni!

    Nem akarod véletlenül megválaszolni a tegnapi kérdéseimet, és nem akarod véletlenül megmagyarázni, hogy mitől volt részedre hiteles az alábbi ellentmondások ellenére a Pákozdi József és Léhmann Viktor urakat átverő leányzó kitalált meséje?

    – A videón tanúként megszólaló férfi szószerint azt nyilatkozta, hogy: “Jöttünk haza a munkából hazafelé és akkor odajött hozzánk a lány, hogy segítsünk, mert megtámadták! Beültettük a kocsiba. kérdeztük, hogy hívjunk-e rendőrt, vagy mentőket. . … Ott volt a kapucnis fiatal az biztos.”

    – A lány viszont szó szerint azt állította, hogy: “A földön húz,és én belerúgok. Megijedt és megtorpant. Utána elengedett. Felálltam és megütöttem, utána sikítottam egyet és utána elfutott. Rá egy fél percre jött egy nagy dzsip. Kiszállt belőle egy ember és hazavitt.”

    Szerintem nem kell rendőrségi pszichológusnak lenni annak felismeréséhez, hogy a tanú és a lány által elmondott fenti két szöveg köszönő viszonyban sincs egymással.

    A nyilvánvaló ellentmondások miatt nem is értem, hogy Pákozdi úrék, hogy tudták ezt a mesét megkajálni, és hogy tudtak belekeveredni egy ilyen kamu-videó kategóriába tartozó ügybe!

    Tehát mesélj, nagyokos “Vátesz”! Ne lapíts, és ne sumákolj, hanem jelentkezz, ha tegnap volt képed pofátlanul kioktatni!

  19. Vátesz szerint:

    ?! Ahogy leírtam, én egy linket adtam Admin részére, hogy nézzen utánna az esetnek. Semmi egyebet nem írtam, nem te vagy Admin, mégis elkezdtél höbörögni velem a linknél olvasottak miatt, javasoltam, hogy észrevételeidet írd meg az alfahírnek!
    Neked az pofátlan kioktatás, hogy válaszoltam a véleményedre, azzal kapcsolatban amit nem neked, hanem Adminnak írtam! Te tegnap is és ma is csak kötözködni akatál illetve akarsz velem, mert nem találtál semmi más kommentelni valót és unatkozol! Inkább gondolkozz azon, miért nem akar már senki veled vitatkozni!

    http://csepel.info/?p=30105#comment-185530 “Bejelentés: 100 ezer forint fölé megy a minimálbér”
    Vátesz szerint:

    2013. november 05., kedd – 21:39

    Admin! http://www.alfahir.hu/friss_fiatal_lanyt_probaltak_megeroszakolni_csepelen

    http://csepel.info/?p=30105#comment-185537 “Bejelentés: 100 ezer forint fölé megy a minimálbér”
    Vátesz szerint:

    2013. november 05., kedd – 22:19

    Remélem nem a te családtagod volt a megtámadott lány, mert akkor joggal mondhatnád, nem is érdemes vele foglalkozni.
    Egyébként meg én egy linket adtam közre, mivel csepeli eseményről van szó. Egyetlen szót sem idéztem belőle, tehát én nem is felelhetek annak tartalmáért. A véleményed írd meg az alfahírnek, meg a benne idézett két személynek.

    ?!, te vagy az Admin? Mert én neki írtam, hogy nézzen utánna egy hírnek! Nyilvánvaló, hogy ha tájékozódik, akkor nem fogja szó szerint átvenni az alfahír cikkét. Nagyon unatkozhatsz, ha nem találtál alkalmasabb témát kommenteléshez!

    http://csepel.info/?p=30105#comment-185548 “Bejelentés: 100 ezer forint fölé megy a minimálbér”
    Vátesz szerint:

    2013. november 05., kedd – 23:08

    A link megadása nem jelent továbbadást, mivel mindenki saját maga eldöntheti, hogy rákattint-e! Csakugyan unalmas a mai este, hogy nem tudtál valakivel jól összeveszni!

  20. Pákozdi József szerint:

    Vátesz!

    Ne vitatkozzon Pabar Úrral. Nyugtával dicsérd a napot!!

  21. "?!" szerint:

    Kedves “Vátesz”!

    Te el vagy tévedve. Én ugyanis nem kívánok senkivel vitatkozni.
    Legszívesebben mindenkivel egyetértenék, és egy szót sem írnék erre az oldalra sem.

    Tapasztalhattad, hogy csak olyankor szólalok meg, ha valakik a pofátlan hazugságukkal kollektívan hülyének néznek mindenkit (beleértve engem is), vagy ha tévedésben lévő emberek a próbálnak kioktatni mindenkit a saját igazukról, továbbá akkor ha valakik személyre szólóan kiprovokálják a megszólalásomat.

    Téged például 19:43-kor azért cseszegettelek, mert tegnap este olyan kijelentéssel vádoltál, amit én soha nem írtam, és azért, mert ebben az utólag engem igazoló zavaros ügyben nagyon határozottan kioktattál.

    Ha én egy vitában úgy pofára esnék, mint ebben az ügyben tegnap este Te estél, akkor én bátran elismerném a tévedésemet, és nem restellnék elnézést kérni azért, mert alapozatlanul akartam kioktatni a vitapartneremet.

    Ennyi a különbség közöttem, és a hozzád hasonló fórumozók között.

  22. ..... szerint:

    “?!” te ezek után eltudnád mondani pontosan mitörtént?! és ne itélkezetek tul hamar mert nem tudjátok mi történt teljes egészében és csak a részleteket szeditek szét….

  23. Bugi szerint:

    A jobbikosok azt hitték, hogy most már ők a rendőrök is. Ők nyomoztak, ők hallgatták ki a tanúkat, így őket verték át a kamubűnténnyel. A Jobbik csepeli jelöltje lett a virtuális rendőrkapitány, már csak a gárda meg az hiányzott a totális átveréshez, hogy rámutassanak egy szerencsétlen, mit sem sejtő cigányra, hogy ő volt az elkövető.

    Ezt a csapdát a szakértők felfedték és kikerülték, a dilettánsok belefutottak. Lehet, hogy a pártoknak meg kellene maradniuk a politikánál, és nem kellene abba beleütni az orrukat, ami nem az ő dolguk?

  24. großmutter szerint:

    Jáj szegín cigányok… összeszorút a szívem kedves bugi. Ez igazán szívhez szóló komment volt.

    Egyébként igazad van, a pártok maradjanak a politikánál, így te is dobhatnád már végre a témát. ((( 😀 )))

  25. Jolly Joker szerint:

    Az én tippem az, hogy a lányt a barátja verte meg és a szülei miatt találta ki az egészet és semmi köze a politikához, csak rácsaptak az esetre. Gyakoriak az ilyen esetek, csak kevésből lesz rendőrségi ügy. A női kreativitás határtalan
    – Elestem és bevertem a szemem alatt.
    – Véletlenül álmában belém könyökölt.

    Aladár: Ez egy jókora ferdítés. Az azonos faji hovatartozás oké, de a mértéke és gyakorisága NEM HASONLÓ minden etnikai csoportban. Társadalmi-gazdasági szinten meg pláne nem!

    Ennyire nem moshatta ki a média az emberek agyát, hogy egyáltalán el tudják képzelni, hogy az alvilági cigányok között is ugyanolyan gyakori és ugyanolyan mértékű, mint a diplomás cigányok között vagy fehéreknél ez az arány. Gazdagok között különben is érdekekről és zsarolásokról beszélhetünk a legtöbb esetben.

  26. ... szerint:

    Olyan könyen itélkeztek a géptelött ülve az ügyröl csak részleteket tudván…

  27. Öreg nyugger szerint:

    A lényeg az, hogy a rendőrség következtetése is korrekt módon ismertetésre került, mert ez talán elejét veszi egy alaptalan tömeg-hisztériának! (sajnos alapos ok is volt itt Csepelen, elég)
    Nem hiszem, hogy a rendőrség nem volna biztos a dolgában, és nem rendelkezne kellő bizonyítékkal. Az ilyen típusú bűncselekmények félreértékelése különösen rosszul érintené ugyan is a megítélésüket!Sőt, azt sem hiszem- bár ezen a téren igen nagy a képzelőerőm a Szegedi Csanád eset óta, és ezt a pártot oly károsnak tartom, mint ők az enyémet- nem hiszem, hogy a Jobbik rendezte volna ezt a balhét. Inkább csak “beleszaladt a késbe”. ,
    ….szerint , nem tudjuk mi történt. Nos egy épkézláb, poltika mentes történetet könnyű összerakni az itt közölt tényekből… Szerintem jolly joker a nyerő!

  28. Etikus szerint:

    “Az utolsó szó jogán, azért még csúszok, mászok egyet ide, egyet oda, bárhova, ahogyan az érdekem megkívánja.” Csodálkozunk azon, hogy a pap is arról beszél, tök nyíltan, hogy az egész országban “ezerrel megy a nyalás, mindenki, mindenkinek!”

  29. Günther szerint:

    Lehet itt össze-vissza szídni a jobbikosokat, mégis ők az egyetlenek, akik mernének lépni a sok tetves cigány ellen. Remélem szégyelli magát mindegyikőtök.
    Mellesleg, szerintem a kiscsaj nem kamuzik, csak megmondatták vele a frankót..ismerem és ilyet nem találna ki. Ráadásul hogy a kénköves retekbe okozott magának agyrázkódást?

Itt lehet hozzászólni !