Strand: úszójegy is lesz

Csepel.hu

Az 50 méteres úszómedence 27 fokos, míg a termálvizes medence 38 fokos vízzel várja a látogatókat a Csepeli Strandon – előreláthatóan – március 1-jétől. A medencék mellett fűthető öltözőkonténerek fogadják a látogatókat, ahol zárható szekrényekbe lehet elhelyezni a személyes holmikat. A Csepeli Városgazda Zrt. tájékoztatása szerint a „téli üzemmód” – a tervek szerint – a strand nyári, teljes üzemű nyitásáig tart.

Nyitva tartás: hétköznapokon 6-tól 20 óráig; hétvégén 8-tól 19 óráig

Lehetőség lesz – 6-tól 8 óráig érvényes – úszójegy, illetve bérletek vásárlására is. Egy felnőtt egész napos, hétköznapra szóló belépője például 1000 forintba kerül majd.

Forrás: csepel.hu

9 hozzászólás “Strand: úszójegy is lesz” bejegyzésre

  1. lb szerint:

    Így legyen, minden pozitív változásnak örülök.
    De emlékeim szerint fedett uszodáról szóltak az ígéretek.

  2. admin szerint:

    Úgy tudjuk, hogy a fedett uszoda kivitelezésének ára meghaladja a közbeszerzési határértéket, és ezért közbeszerzésre van szükség.

  3. "?!" szerint:

    Kedves “admin”!

    A múlt szeptember végén nem kellett volna olyan agresszíven handabandázni, hogy november 1-től megnyílik a ponyvával fedett és fűtött öltözőkkel ellátott uszoda, mert minden hozzáértő ember tudta (csak Ti nem), hogy azt addig nem lehet megvalósítani!

    Ha akkor nem hőbörögtetek volna annyira, és nem kommunistáztátok volna le olyan agresszíven a kétkedőket, akkor most sokkal kisebb lenne az égésetek!

  4. hajós szerint:

    “és ezért közbeszerzésre van szükség”

    Az pedig évekig is eltarthat. 😀

  5. Aki fedetten szeretne uszikálni annak a zönkori egy közmunkást ernyővel biztosít díjmentesen az úszójegy mellé, addig amíg lezárul a közbeszerzés és a befedés! ))) 😛 (((

  6. Podruga szerint:

    Végre lehet úszni Csepelen!
    Aki valóban úszni szeretne, azt amúgy sem tarthatja vissza a ponyva hiánya.

  7. csapajev szerint:

    Kíváncsi vagyok a látogatottságra!
    Vajon mennyi lesz a ráfizetés erre az eszement ötletre?

  8. nagyapó szerint:

    Ez az eszement ötlet! Olyan, mint a rezsicsökkentés. Csak a zembereknek jó.
    2012-ben egy felnőtt jegy (hét közben) 1800Ft, gyerekjegy 1300 Ft volt.
    Érdemes lesz a kihasználtságot nézni. Eddig ju1-aug 31 között üzemelt. Ezután egész évben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  9. Tarjányi László szerint:

    Költségtakarékos megoldás lenne, ha a termálmedence és az úszómedence közé építenének egy fűthető öltözőt zuhanyzókkal, s onnan fedett folyosón lehetne kimenni a medencékig. Magában a vízben már nem lehet megfázni. A Széchényi-fürdő udvari medencéit télen is ugyanannyian látogatják mint nyáron! Aki látta ott télen is a meleg medencében sakkozókat, az tudja miről beszélek! A medencék befedése felesleges és költséges. A margitszigeti Hajós Alfréd uszodában is lehet télen is a szabadban úszni, egy úszó folyosón lehet a csarnokból kiúszni.

Itt lehet hozzászólni !