Ismét várja a Fidesz a bejelentést

Csepel.info

Várjuk a bejelentést!

“Várjuk a bejelentést!” – több éves szünet után ismét kikerült a három szóból álló felhívás a csepeli Fidesz honlapjára – értesült a Csepel.info. A háttérben Takács Krisztián MSZP-s képviselő büntetőügye valamint  az előző politikai vezetés 125 millió forintot meghaladó jutalmai és prémiumai állhatnak.

Eddig két alkalommal került ki ez az üzenet a honlapra, mindkét esetben nagy súlyú bűncselekményekkel vagy visszaéléssel kapcsolatban.

Első alkalommal 2009. január 15-én, egy héttel a csepeli kettős gyilkosság után rakták fel a három szavas üzenetet a Fidesz honlapjára. Akkor azért, mert egyre többen beszéltek arról, hogy Deme Gábor sikkasztási ügyében a gyilkosság előtt az MSZP vezetése hetekig tartott körtárgyalásokat a bűncselekmény “elsimítása” érdekében. Az MSZP-s politikusok a felhívás ellenére a tárgyalásig hallgattak ezekről az egyeztetésekről, a per alatt pedig úgy viselkedtek, mintha Alzheimer-kórosak lettek volna. A látszólag egészséges politikusok hirtelen nem emlékeztek szinte semmire, maximum a vádlottak padján ülő párttársukat ismerték meg nagy nehezen. Akkor a teljes csepeli MSZP-s pártvezetés a tanúk padján ült, Deme Gáborról pedig az is kiderült, hogy egyenesen Podolák György országgyűlési képviselőtől indult a gyilkosság helyszínére. Podolák György természetesen szintén nem emlékezett semmi különösre.

Második alkalommal arról várt bejelentést a Fidesz, hogy mit tudtak és tettek Gulyás G. Gábor botrányos ügyében, amely miatt kizárták őt a Budapesti Ügyvédi Kamarából. Bár az MSZP vezetői akkor is síri csendben maradtak, később egymás után derült ki, hogy a politikus ügyvédi tevékenysége során nem csak egy szív, érszűkület és cukorbeteg rokkantnyugdíjast károsított meg, de más szegény családok életét is pokollá tette, miközben a párt vezetői – beleértve Tóth Mihály polgármestert és Avarkeszi Dezső országgyűlési képviselőt is – tudtak arról, hogy amit Gulyás művel.

Az újabb üzenet egyik kiváltója lehet, hogy Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP képviselőjét, aki ellen sikkasztás gyanújával nyújtott be az ügyészség vádiratot, a bíróság magánokirat-hamisítás vétsége miatt 2010. január 19-én jogerős ítélettel egyszer már 1 év próbára bocsátotta. Ahogy korábban a párttársai, úgy most Takács Krisztián hallgat mint a sír a magánokirat-hamisítása hátteréről – holott képviselőként köteles lenne arról legalább utólag magyarázatot adni. Az üzenet másik oka valószínűleg Szenteczky Jánosnak köszönhető, aki a közelmúltban afelől érdeklődött, hogy a fideszes kerületi vezetők mire jótékonykodták el a jutalmaikat. Mint kiderült, a fideszes kerületi vezetés nem vett fel jutalmat, csak a korábbi MSZP-s. Az viszont rengeteget, több mint 125 millió forintot. A legtöbbet pedig maga a cinikusan kérdező Szenteczky János, aki prémium és jutalom formájában 37 millió forintot keresett a fizetésén felül. Ahogy Szenteczky János elvárta a kerület vezetőinek nyilatkozatait jutalmuk elköltéséről, úgy ők is kíváncsiak lehetnek, hogy Szenteczky János és párttársai mire költötték bőséggel osztogatott plusz juttatásaikat, egyáltalán adtak-e belőle akár egy forintot is jótékony célokra. A szocialista politikusok egyelőre ismét a megszokott hallgatást választották válaszadás helyett, így aki abban reménykedik, hogy a szociális érzékenységről ódákat zengő, de a minimálbér-emelést és a rezsicsökkentést vadul támadó párt helyi képviselői adakoztak zsíros juttatásaikból szegényebb embertársaiknak is, valószínűleg csalódni fog.

Rejtélyes vádirat-átvétel

Homlokegyenest mást mondott a bíróság és Takács Krisztián másodrendű vádlott arról, hogy megkapta-e a sikkasztás vádjáról szóló hivatalos értesítést – értesült a Csepel.info. Információink szerint a bíróság arról tájékoztatta a Csepel.hu önkormányzati portált, hogy Takács Krisztiánt három alkalommal sem sikerült elérniük, és a vádiratot átvetetniük a politikussal. Takács emellett egy informátorunk szerint az első hírek után többeknek is azt mondta, hogy nem tudja milyen vádiratról van szó – míg a magánokirat-hamisításáról, ami miatt 2010 januárjában már elítélték,  mélyen hallgatott.

Az MSZP szerint ez a dokumentum igazolja, hogy Takács Krisztián átvette a vádiratot

Ehhez képest csütörtökön a csepeli MSZP egyik honlapján már olyan cikk jelent meg, melyben Takács Krisztián tagadta, hogy nem vette át és nem tudott a vádiratról. A cikk bemutatott egy tértivevényes igazolást is ami szerintük igazolja, hogy Takács átvette a vádiratot. A cikket Takács Krisztián facebook-os oldalán is megosztotta, de arról, hogy milyen magánokirat-hamisítást követett el, továbbra sem nyilatkozott.

Csepel.info

58 hozzászólás “Ismét várja a Fidesz a bejelentést” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    A vádirat átvétel nem rejtélyes, hanem dokumentált.
    Ettől kezdve a”bírósági” információ a rejtélyes és jó lenne annak valódi forrását igazolni.
    A végén még azt hihetné az ember, hogy valaki itt hazudik.

  2. Királyerdei szerint:

    Az egész kommunista bagázs hazudik.
    Jobb,ha mélyen kussolotok.

  3. felix szerint:

    A fideszí”nagyjainál” jobban senki nem hazudik, ebben verhetetlenek.

  4. felix szerint:

    Királyerdei!
    Letaglóznak az “érveid”.

  5. Manitu szerint:

    Kedves Felix: én is kíváncsiak vagyok az igazságra. Takács Krisztián magánokirat-hamisítására is. Abszurd, hogy még mindig hallgat az ügyben. Az MSZP már régen lemondást követelne, ha egy fideszessel történik hasonló.

    Más kérdés, hogy manapság az MSZP-nél az a különleges, ha valakinek nincs valami tolvajlási ügye.

  6. Manitu szerint:

    Persze kíváncsi vagyok, még mielőtt ez nagyobb baj lenne m int az, hogy Takács egyszer már magánokirat-hamisítás miatt állt bíróság előtt.

  7. Szeretném bejelenteni, hogy Takács Krisztiánról néhány oldallal előbb a Kóló szüleinek szóló díjátadás kapcsán olvashatunk!
    Már persze, ha nem más kavar ezen a néven! 😛

  8. felix szerint:

    Mivel listás képviselő az MSZP dolga, hogy firtassa vagy nem az ügyet, még az is lehet, hogy nem volt titok.
    Ki tudja.
    Budai államtitkár úr is azt mondta, hogy az ügye elévült így már nem számít nem úgy mint Gulyásnál ugye, pedig alapjában ugyanolyan ügyekről van szó.
    Érdekes, hogy mik vannak akár kormányzati szinten is.
    A lényeg és a cél, hogy a kisember ne gondolkodjon csak bégessen.

  9. admin szerint:

    Nem az MSZP dolga, hanem Takács Krisztiáné és az MSZP-é. Ha pedig nem titok, hogy miért ítélték el, akkor miért nem tudja senki?

    Takács Krisztián ügye ráadásul nem évült el, hiszen próbaidőt kapott és a sikkasztási ügye, ami miatt vádat emeltek ellene, ez alatt az idő alatt történt.

  10. felix szerint:

    Admin.
    Tanulnod kéne végre egy kis jogot és némi logikát.
    Amennyiben Takács Krisztián MSZP tag márpedig az, akkor ugye az ő ügye az MSZP ügye, mert Krisztián ennek a halmaznak a része azaz nincs kívül.
    Addig ameddig nem születik ítélet addig ártatlan, tehát az elévülés megáll.
    Engedd már gondolkodni a tieidet és ne hülyítsd tovább őket.
    Térj vissza a hatályos jogrend alapjaihoz.

  11. admin szerint:

    Felix: Takács Krisztiánt magánokirat-hamisítás vétsége miatt 2010 januárjában jogerősen elítélték. Tényleg nem tudsz olvasni?

    Takács Krisztián és az MSZP felelőssége közös, és az a minimum, hogy elmondja, miért ítélte el a bíróság. A sikkasztási ügy más, ott még nem tűzték ki a tárgyalást.

  12. yoda szerint:

    nem vártam mást az elvtársaktól, csak hallgatást, szerecsen-mosdatást. Egy ilyen erkölcsű pártban, maffiózók és gengszterek között, mi mást várhat az ember.

    Takács a tértivevény lobogtatás után elmondhatná milyen magán-okirat hamisítást követett el és a mostani sportpálya ügyében mi a helyzet!

    Szegény Takács, úgy tűnik ő bukik leghamarabb, pedig ő egy kispályás figura, a nagy halak meg röhögnek a markukban.

  13. ebihal szerint:

    Ennek a csepel.hu önkormányzati portálnak mennyire esik a feladatkörébe, hogy
    emberek után kutakodjon?

  14. yoda szerint:

    ebihal, ezt itt a csepel.info

  15. ebihal szerint:

    yoda!
    A csepel.info a csepel.hu-tól vette át a cikket.

  16. ebihal szerint:

    cikket, vagy hírt, vagy értesülést, amelyik jól esik

  17. Manitu szerint:

    Ott van a cikk elején, hogy Csepel.info. A Csepel.hu-n is úgy van fent a szöveg: “– értesült a Csepel.info.”

    Miért nem Szenteczkyt kérdezed, hogy jótékonykodott-e, meg Takácsot, hogy milyen magánokirat-hamisításba keveredett, ha már kérdezős hangulatodban vagy? Én tudom a választ: csak terelni akarsz.

  18. yoda szerint:

    Fordítva, a csepel.hu vette át a csepel.infotól.

  19. admin!
    Mit összegörcsölsz ezen a felfüggesztett magánokirat hamisításon!
    Minden ítélet tartalmaz egy indokló részt! El kell olvasni és annyi! 😛

  20. yoda szerint:

    Ebihal vagy Felix! nem tudjátok milyen magán-okiratot hamisított Takács?

  21. valaki szerint:

    az “1 évre próbára bocsátás” ítéletet akkor hoz a bíróság, ha a vétség amit elkövettek, annyira kismértékű, hogy még pénzbüntetést sem érdemel. Ti meg úgy beszéltek itt a Takácsról mintha embert ölt volna.
    A sikkasztási ügyben pedig még tárgyalás sem volt.

  22. Etikus szerint:

    Tengernyi hasonló bűn van, de bűnöst nem találtatik. Miért éppen ez az egy lenne annyira érdekfeszítő, miközben már minden józanul gondolkodó ember, tétlenségre ítéltetett, e tekintetben,……is.

  23. ebihal szerint:

    yoda!
    Miért? Egyébként ki az a Takács?

  24. Manitu szerint:

    Tengernyi bűn van, és a büntetőügyek láthatóan a csepeli MSZP-nél koncentrálódnak. Ha tengernyi bűn van, miért nincs egyetlen büntetőügy sem a csepeli Fidesz képviselőinél?

    Mert nem olyanok, mint a szocialisták.

  25. ebihal szerint:

    Manitu!
    Ami késik, az jön!

  26. Manitu szerint:

    Majd akkor pofázz.

  27. Ismertem olyan zembert aki egy felfüggesztett bírósági ítélet ellenére még a “Nemzet golyóstolla” is lehetett!
    Később aztán mégis megroggyant! Vagy roggyantották?! ))) 😛 (((

  28. Fingocska!
    Már megint kifogytál a zérvekből?!
    Nagyon mozsdatlan a pofád! 😛

  29. Gordon szerint:

    Az ötödik nevén (is?) kommentelő Grün beszél stílusról Manitunak? Jól olvasom!? Saját magának is ellentmond annyi néven írogat már itt!

    Gordon szerint jobban tenné, ha inkább elmenne dolgozni.
    Persze az az elvtársaknak büdös.
    Grün másik neve (vagy egykori párttársa?), vagyis felix is megírta, hogy utál dolgozni.
    Ők ilyenek…

  30. Manitu szerint:

    MSZP:

    Deme Gábor – életfogyt
    Szenteczky János – 3 meggyanúsítás
    Takács Krisztián – 1 vádirat, 1 ítélet magánokirat-hamisítás miatt
    Juhász Ferenc (soroksári MSZP-s mutyista, aki Csepelen ügyködött) – 1 meggyanúsítás

    Fidesz:

    0 meggyanúsítás, 0 ítélet

    MSZP:

    “Szenteczky János: 37 282 547 Ft
    Orosz Ferenc: 36 700 000 Ft
    Horváth Gyula: 17 300 000 Ft
    Tóth Mihály: 16 800 000 Ft
    Borsány György: 7 700 000 Ft
    Polgár György politikai tanácsadó és társai: >10 000 000 Ft”
    Összesen több mint 125 millió forint

    Fidesz

    0 forint

  31. Gordon szerint:

    Az mszp mocsokban és bűnben gázol (politikai, erkölcs és részben büntetőjogi).

    115 millióba kerültek a csepelieknek a jutalmaik, mégis az mszp tovább folytatja a kilátástalan politikáját és a mostani, valamint egykori vezetői nem adják vissza a csepelieknek azt ami az övék.

    Hol a lóvé elvtársak!?

  32. Röfike!
    Döntsétek már el mennyibe kerültek és utána ragaszkodjatok a számhoz! 😛

  33. Röfike!
    Itt stílusról szó sincs!
    “A stílus maga az ember!”
    Arról meg főleg nincs szó!
    Akkor ugass, ha kérdezlek! 😛

  34. Gordon szerint:

    Szerintem hitelesebb mindenkinek egy néven írogatnia és nem mondjuk öt néven.
    Erről beszéltem.

    A szoci pénzek összege sajnos folyamatosan nő. Hogy hol áll meg azt még nem tudjuk. A pofátlanságuk elképesztő volt eddig is, ki tudja, hogy még mi kerül elő.

    Szóval grün jó helyen kapizsgál: lesz ez még több is!

    Csak a fideszesek nulla forintja tűnik biztosnak.

  35. hajós szerint:

    Nem értem. Ha valakinek bejelentenivalója van, az miért egy pártnak tegye?
    Bejelenteni hatóságnak szokás. A Fidesz nevű pártocska hatóságnak hiszi magát?

  36. hajós szerint:

    Gordon, össze-vissza számokat mondtok, korábban 100 milliót mondtatok, aztán 125-öt, aztán “több mint 125”-öt, te meg legutóbb 115-öt (most már csökkent, úgy látszik). Össze-vissza beszéltek.

  37. CsepeliNo1 szerint:

    Manitu!

    Tudod miért van a Fidesznél 0 meggyanusítás?
    Mert még Ők vannak hatalmon! De ha buktok, akkor már biztosan lesz! Ebben Én biztos vagyok, csak a neve(k) lesznek a kérdésesek!
    És ne haragudj, de Én tudnék olyan ügyet felhozni, ami elég övön aluli lenne a csepeli Fidesznek, de nem teszem. Ti viszont ezt teszitek egyfolytában! Innen is látszik, micsoda erkölcsi nullák vagytok! Erre, a nem olyan régi “elvtárs” családtagjának kirúgásakor ébredtem rá! Mélyen arcátlan dolog volt.

    Az, hogy egyéni haszonszerzésből ki mit követett el, nem hiszem, hogy egy egész pártra kéne ráhúzni. Én hiszem, hogy vannak becsületes politikusok, és ott több van, mint a Ti soraitokban (még jutalmakkal együtt is).
    Erről jut eszembe, ezt olvastátok már? http://www.hgyula.hu/blog.html
    A mihez képest cikk, pont erről szól! Akárcsak Én írtam volna.

    Én sem mondom azt a Fideszesekre, hogy: LOPNAK! Mert csak van ott 1, aki nem lop!
    Pedig a többségük így jut vagyonokhoz (ebben a 3 évben tarhálja össze), így jut jutalomhoz, szántóföldekhez, így jutott a zsebükbe a megánnyugdíjpénztári befizetések. És nem mondom, hogy lopjátok a doktori dolgozatokat pedig már 2 emberetek bele bukott, de biztosan van olyan, aki nem más irományát “adta el” sajátjaként!

    Gordonnak!
    Ezekhez a pofátlanságokhoz mit szólsz, amit fentebb írtam? És ez nem potom 100 millió?
    Ebbe megy tönkre az országunk. A Ti habzsolásaitoktól.
    Ne visszafelé nézzetek, ne azzal foglalkozzatok, mi volt, hanem azt kellett volna megmutatni, hogy Ti jobban tudjátok, hogyan, mit kéne tenni! Erre kaptátok a 2/3-ot! Nem éltetek vele, egyre használtátok fel, hogy tőletek minél többen arcátlanul megszedjék magukat, annyira, hogy többet ne kelljen dolgoznotok! Ez ahogy látom sikerült. DE RÁTOK FOG ÉGNI EZ A 4 ÉV!
    Ez a 4 év egy fertő lesz ebben az országban, és hátrányosan meg lesztek ezáltal különböztetve! Majd meglátod… Mert nem azt csináltátok, amiért a 2/3-ot adott a kezetekbe a nép!

  38. felix szerint:

    Admin!
    Tudok olvasni ezért tudom, hogy egy év próbaidőt kapott.
    Tudod, hogy az mit jelent?

  39. felix szerint:

    Gordon!
    63 évesen nekem már elégvolt, főleg úgy,hogy ebből 18 évig napi tizenhat órát dolgoztam.
    Majd ha utánam csináltad akkor dumálj.
    Az egyik vállam 2 cm.-rel, van alacsonyabban a szerszámos táska miatt.
    Szerintem jobb ha befogod.

  40. Manitu szerint:

    CsepeliNo1!

    Egy, csak egy esetet mondjál, ami szerinted most bűncselekmény-gyanús. Az meg vérgáz, hogy valaki, aki degeszre keresi magát, még a családját is maga alá helyezteti be dolgozni. Ezzel ne vagizz.

  41. felix szerint:

    Manitu!
    A Vitézi családra gondolsz?

  42. Manitu szerint:

    Hol látsz te Vitézit a csepeli önkormányzatban?

  43. Bugi szerint:

    Ha Csepelen eddig süllyedt az MSZP, hogy a végén már gyilkolt is az egyik, Gulyás évekig működhetett, meg ez az eset előfordulhat, hogy húzzák az időt, szerintem a bíróságban is ott vannak a kommancsok.

  44. felix szerint:

    Manitu!
    Gyenge vagy. 🙂

  45. Tóth Kati szerint:

    Ezek még soha nem mondtak igazat,most miért tennének másként?Nem is tudják hogyan kell igazat mondani.Lételemük a hazudozás,ha elismernék bűneiket ki kellene őket végezni olyan súlyos az ő bűnük.

  46. nagyapó szerint:

    CsepeliNo1! Cusi et.-ékat is a Fidesz csukatta le? A tábornokper mikor kezdődött? Gulyást, Takácsot is a Fidesz ítélte el? Stb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  47. felix szerint:

    Mi van az öt offshore céggel, melyek 12 milliárdot nyertek a fidesztől?
    Ez nem bántja a nagy igazság érzeteteket?

  48. Narancsvírus szerint:

    Csak szólok, mindenkit utol fog érni a sorsa, nem fogja megvédeni mindig Orbán Viktor!

  49. vitéz bihari Grün szerint:

    “L. Simon azt hitte, szabadon dönthet – szembe ment Orbánnal
    Leváltották a kulturális államtitkárt. L. Simon László távozásához az vezetett, hogy azt gondolta, azért államtitkár, hogy szabadon döntsön a rábízott terület kérdéseirõl. A problémát az jelentette, hogy így szembe ment a miniszterelnök és – a fõnökéhez végletekig hű – minisztere elképzeléseivel. Kérdés persze, vajon mire számított Orbán Viktor, amikor egy szabadgondolkozású költõt nevezett ki egy nagyhatalmú hivatal élére. A történet tanulsága, hogy hiába fideszes valaki 100 százalékig, a gyorsvonatot õ sem tudja megállítani.”
    ))) 😛 (((
    .http://atv.hu/cikk/20130215_l_simon_tundoklese_es_bukasa

  50. felix szerint:

    L. Simon elfogadta a megbízatást és még is önállóan döntött.
    Valamivel nagyon nem volt tisztában.

  51. felix szerint:

    Nem találok egyetlen bejelentést sem, pedig itt sokan sokat “tudnak”.
    Gyerünk szemétláda boríts!

  52. szuszo szerint:

    “”
    Gordon szerint:
    2013. február 15., péntek – 11:15

    Az ötödik nevén (is?) kommentelő Grün beszél stílusról Manitunak? Jól olvasom!? Saját magának is ellentmond annyi néven írogat már itt!

    Gordon szerint jobban tenné, ha inkább elmenne dolgozni.
    Persze az az elvtársaknak büdös.
    Grün másik neve (vagy egykori párttársa?), vagyis felix is megírta, hogy utál dolgozni.
    Ők ilyenek…
    “”

    Szerintem pedig, az lenne klassz, ha gondonka végre elmenne dolgozni.
    Tudom ez cinkes, mivel azt se tudja mi a munka, eleddig arra szorítkozott, hogy letérdelt finanszírozója elé. (gondolom imádta szimpatikus pm /rövid üzenetünket:) nsz szerszámát/, s behabzsolta amit osztottak neki!! 🙂

    de remélem így boldog!!

    🙂

  53. "?!" szerint:

    Úgy látom, hogy a “Felix” által 09:15-kor „nagyapó”-hoz intézett felszólítás ellenére is nehezen indul a Fidesz által várt bejelentési hullám, ezért első körberágcsálható témaként megismétlem, az egy héttel ezelőtt már többször leírt, bejelentésnek is felfogható alábbi két találós kérdésemet:

    Első kérdésként kérdezem, hogy melyik hatályos rendeletből idézem (szó szerint) az alábbi rendelkezést!

    „Az alpolgármester a hivatal épületén kívüli munkáját elsősorban tömegközlekedési eszköz igénybevételével végzi.
    Indokolt esetben – “A Polgármesteri Hivatal tulajdonában lévő gépjárművek használatáról” című szabályzatban foglaltak figyelembevételével – hivatali gépkocsit is igénybe vehet.”

    Második kérdésként kérdezem a szocikat folyamatosan vádoló személyektől (különösen a pénteken 20:32-kor kivégzést követelő, és a karóba-húzást különösen élvező buta Katától), hogy összhangban van-e az általam szószerint idézett hatályos rendelkezéssel az a gyakorlat, hogy a csepeli alpolgármesterek az eltűntnek hazudott északi-pénzből beszerzett gépkocsikat (gépkocsinként évi 30 ezer km futásteljesítményig) bármikor és bármire használhatják önkormányzati közpénzből üzemeltetve?

    A fenti kérdésekben ismertetett évenként kb. 5 millió Ft közpénzt felemésztő – hatályos rendeletbe ütköző – magatartás pontos pénzügyi kihatását bárki könnyen kiszámíthatja, ha összeadja az alpolgármestereink által korlátlanul használt 3 db gépkocsi évenkénti amortizációs-költségét, a gépkocsik üzembentartási költségeit (a szerviz költségeket, a kötelező biztosítás és cascó biztosítás díját, a súlyadót, stb.), valamint a gépkocsikkal megtett évi 3×30 ezer km út üzemanyagköltségét!

    Ha a Csepeli Fidesz bejelentésekre vágyik, akkor a fentieket tekintheti bejelentésnek is!

  54. Etikus szerint:

    Ritkán, hasznodat is vehetnék! Kérdés: Ki tart rá igényt?
    Szerintem a törvény sem!

  55. John Doe szerint:

    Nem ismerem az ex sztorit és nem is nagyon érdekel.
    – azért érdekes, hogy a bíróságról valaki kihoz egy tértivevény másolatot, személyes adatokkal egy portál még közzé is teszi?!
    – amennyiben 2010-ben elítélték az embert, Xhónap, évre, de azt egy évre felfüggesztve, akkor a felfüggesztett előtti ítélete pedig már elévült.

  56. John Doe szerint:

    Tóth Kati szerint:
    2013. február 15., péntek – 20:32

    Egyedül Ön küzd billentyűzet kezelési nehézségekkel. Ezek szerint Ön tollal papírra sem tud írni? Az írásjel után egy szóközt – idegenül “space” – illik nyomni. A billentyűzet alján az a széles, amivel a játékoknál lőni kell.

  57. Tóth Kati szerint:

    T.John Doe!
    Köszönöm a tanácsait,de itt nem az a lényeg,hogy ki hogyan kezeli a billentyűzetet.Vitatkozni tessék azzal amit leírtam,nem kioktatni billentyű kezelésből.Érdekes egy fajta a maguké,ha már nem tudnak ész érveket felhozni, kioktatják a másikat.

  58. "?!" szerint:

    Buta Kata (alias Tóth Kati)!

    Egyetértek azzal, hogy nem csak az a lényeg, hogy hogyan kezeli a billentyűzetet, aki pénteken 20:32-kor képes volt kijelenteni a politikai ellenfeleire, hogy “ki kellene őket végezni”, hanem az is számít, hogy hogyan kezeli ez a vérszomjas némber a fideszes dárdákat a saját karóba-húzása előtt!

    A fenti megjegyzésen felül viszont megkérdezem, hogy milyen “észérveket” tudsz felhozni kedves Buta Kata a tegnap 15:36-kor neked is címzett hozzászólásomban leírtakkal szemben (ha John Doe-tól Te észérveket vársz a konkrétumok nélküli buta szövegeiddel szemben)?!

Itt lehet hozzászólni !