Képek és videók a csepeli “Vivát Huszár!” rendezvényről

Csepel.info

A Csepp TV felvétele

Míg a sokaság a látványt, a remek programokat és a finom ízeket élvezte, többen is szorgalmasan kattintgattak fényképezőgépükkel vagy éppen video-kamerájukkal a vasárnapi “Vivát Huszár!” rendezvényen. A fotóalbumok közül Kovács Ernőét a Facebook-on itt lehet megtekinteni, míg a Csepeli Hírmondó fotósainak képtára itt nézhető meg.

Videóból szintén sok készült. Kovács Ernő videóit itt tekinthetik meg az érdeklődők, az általunk nem ismert mood83 videói itt, Ábel Attila alpolgármester videói pedig itt tekinthetők meg.

9 hozzászólás “Képek és videók a csepeli “Vivát Huszár!” rendezvényről” bejegyzésre

  1. maminti szerint:

    Ilyesmit is csak Csepelen tartanak vasárnap, értelmesebb helyeken szombatra rakják. Kisgyerekes szülő az esti koncertrőlmár egyértelműen lemarad, mert nem csámboroghatok haza a gyerekkel este 10 után, meg a nagyszülőhöz se rakhatom ki, ha másnap óvoda, iskola van neki.

  2. csaba péter szerint:

    Isteni volt látni régi jó elvtársam Bencsik elvtársat . Mint díszhuszart
    Ez kell a csepelinek !
    Igaz hajdan ő is itt dolgozott az elvtársaknak a Csepel Újságnál , mint megbízható ifjú káder.

  3. "?!" szerint:

    Azon töröm a fejem, hogy vajon melyik lendületesen előretörő politikust vagy bértollnokot ábrázolja a fenti ötödik kép?!

  4. Dobosné Erzsike szerint:

    Én csak annyit írnék hogy köszönjük szépen azt a sok hátrahagyott ló citromot. Ha én nem szedem össze a kutyám után a kis ajándékot akkor az 50.000ft bünti lenne. Most hogy szanaszét van szórva ezek a kis csomagok és senki nem szedte fel így élvezet a gyerekkel most ott játszani. 🙁

  5. Gordon szerint:

    Buktaleső csaba péter már csak tudja…

  6. Béla szerint:

    Elszomorító olvasni a fenti jelentéktelen, kisstílű, “kekeckedő” hozzászólásokat ahelyett, hogy örülnének egy látványos, a gyerekeket és felnőtteket egyaránt lekötő színvonalas rendezvénynek.

  7. Valaki szerint:

    Cirkusz a népnek!!!! ez kell……..

  8. jojo szerint:

    Kedves Erzsike elvtársnő!

    Összeszedték!

  9. kozma53 szerint:

    csaba péter jó lesz vigyázni bencsik elvtárs,kartárs,szaktár,laboráns és az utolsót nem írom le mert csak.Na szóval jó lesz vigyázni mert a fenti senki vitéz lett.Úgy ám.Már akkor is senki volt amikor valaki volt copyright by HOFI

Itt lehet hozzászólni !