Milliós jutalmak Pécsett?

TV2 Napló

Nem csak a fizetésképtelenség határán tántorgó Csepelen osztogatta jutalmazásra az MSZP-s városvezetés a tízmilliókat. A csőd peremén lubickoltak a pécsi MSZP-s alpolgármesterek a tízmilliókban, miközben a város az eladósodottság tekintetében az “élvonalba” került. A TV2 Napló stábja Nyíregyházára is ellátogatott, ahol nem találtak újdonságot: csődközeli helyzet, MSZP-s vezetés, milliós jutalmak.

Aki a TV2 adása után szeretné feleleveníteni, hogyan változtatta Csepelen az MSZP pénztárgéppé az önkormányzatot, a jutalmakról szóló cikkünket itt olvashatja (az MSZP-s reagálás itt olvasható). Az elmúlt évek “mutyivilágáról” hamarosan könyvet ad ki a csepeli önkormányzat. Az ígéretek szerint a könyv segítségével minden csepelinek lesz némi fogalma arról, miért, hogyan kerülhetett a fizetéseken felül is évente kétmilliárd forintba a csepeli MSZP-s politikai garnitúra. Lapunk fórumán vita bontakozott ki arról, hogy mennyit kerestek a hiányt és adósságot felhalmozó korábbi és mennyit keresnek a hiányt kétmilliárd forinttal csökkentő jelenlegi kerületi vezetők. Erről szóló elemző cikkünkhöz már megkaptuk az adatokat, és a napokban meg is jelentetjük.

10 hozzászólás “Milliós jutalmak Pécsett?” bejegyzésre

  1. Zsonyo szerint:

    Egy szélesebb áttekintés kéne! Jó lenne egy olyan táblázatot látni már, ahol az összes magyar önkormányzati vezető fizetése és jutalma benne lenne. Kissé torzíthat az, ha az országban túlnyomó többségben lévő Fideszes megyei és nagyvárosi vezetők véletlenül kimaradnak Vrütkó objektív tájékoztatásából.

  2. Lakó1214 szerint:

    1990-1994 között Pécs alpolgármestere, az 1994-1998-as ciklusban polgármestere volt. 2000 után Pécs és környéke kistérségi menedzserének nevezték ki. A 2009-es pécsi időközi polgármester-választáson polgármesterré választották (Szili Katalinnal szemben). A 2010-es önkormányzati választásokon újra polgármesterré választották.

    2009 óta, megint most derült ki valami? A tv2 meg már Hírtv2 is lehetne…

    Ismét helyi hír???

  3. jól értesült szerint:

    Zsonyo!

    “Egy szélesebb áttekintés kéne!” Meg mélyebb is! Például egy jó kis végbéltükrözés! Akkor Te és a hozzád hasonlók mindent pontosan látnátok.

  4. kiskovi szerint:

    Vajon, a hogyan kúrjuk el 10M ember életét 1,5 év alatt, könyv is lesz? Azt már tudom, hogy néhány bennfentes megkaphatta, mert sajnos elolvasták..

  5. Zsonyo szerint:

    Úgy vélem, az ember indulattal csak annak támad, mit meg nem ért!

  6. Lakó1214 szerint:

    Jól értesült!

    Neked is írok egy városnevet, amire soha senki sem reagál:

    ESZTERGOM???

  7. miska72 szerint:

    MSZP magcsináltuk! Igen igen!

  8. csaba péter szerint:

    FIDESZ elbasztátok bizony! bizony!

  9. Gordon szerint:

    Feküdj le aludni, megint részeg vagy. 🙂

  10. csaba péter szerint:

    te meg már fel ébredhetnél részeg álmodból.

Itt lehet hozzászólni !