81 millió forintot fizettek ki Csepelen polgármesteri és alpolgármesteri jutalmakra

Csepel.hu

Elvonult a vörös sereg: százmillió ment el jutalomra, de 4,3 milliárdos hiányt, 10 milliárdos vagyonvesztést és 7,3 milliárd forint hitelt hagytak maguk mögött

81.039.863 forintot fizetett ki a csepeli önkormányzat polgármesteri és alpolgármesteri jutalmakra 2002-2010 között. A végkielégítésekkel együtt ez már 87.318.863 forint, ha pedig a járulékokat is számoljuk – tehát azt, amennyibe mindez a csepeli adófizetőknek került – az összeg meghaladja a 100 millió forintot.

Beszédes az „eredmény”, melyre a jutalmakat kifizették. 2005-2010 között 10,1 milliárd forinttal csökkent Csepel vagyona, a 2010 októberében év végére várható költségvetési hiány pedig elérte a 4,3 milliárd forintot. A kerület hitelállománya ezen felül ekkor további 7,3 milliárd forint volt – állítja Borbély Lénárd csepeli alpolgármester.

A kimutatások szerint a 2002-2010 közötti időszakban polgármesteri vagy alpolgármesteri tisztséget betöltők között a fizetésén felül a legnagyobb összeget Orosz Ferenc, gazdasági ügyekért felelős alpolgármester vette fel: ő a végkielégítés összegét nem számítva 36.744.080 forintot, Tóth Mihály polgármester 16.779.000 forintot, Horváth Gyula alpolgármester 17.292.383 forintot, Borsány György alpolgármester pedig 7.732.000 forintot kapott.

Több eredmény, kevesebb fizetés, nulla jutalom

Az elmúlt egy év munkája során az új, Fidesz-KDNP-s önkormányzati vezetés közel kétmilliárd forinttal csökkentette a kerület 2010 októberében év végére várható költségvetési hiányát, csökkentette az eladósodottságot, elkerülve ezzel a pénzügyi csődhelyzet veszélyét.

A Csepeli Vagyonkezelő Zrt., melyet 2010 nyaráig Szenteczky János MSZP-s pártelnök vezetett, az első félévben 470 millió forinttal kevesebből végezte el ugyanazt a munkát, amit korábban. A korrupció-gyanús esetek és bűncselekmények illetve más törvénytelenségek gyanúja miatt eddig több mint 40 eljárás indítottak a kerületben. Ezek többsége a Csevak Zrt. korábbi működését érinti.

Csepel új vezetése, Németh Szilárd polgármester, Morovik Attila, Ábel Attila alpolgármesterek és magam is a törvény által adható legalacsonyabb fizetést vesszük fel, amely jóval kevesebb, mint amennyit 2010-ig vett fel a korábbi polgármester és az alpolgármesterek. Mindemellett egyetlen forint jutalmat sem kértünk vagy szavaztattunk meg a Fidesz-KDNP-s többségű képviselő-testülettel – hangsúlyozta a Csepel.hu-nak Borbély Lénárd alpolgármester.

Forrás: Csepel.hu

101 hozzászólás “81 millió forintot fizettek ki Csepelen polgármesteri és alpolgármesteri jutalmakra” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Azért ennyi pénzt felvenni pofa kellett. Szátbarmolták az önkormányzatot, és közben nem elég, hogy degeszre keresték magukat, de röpködtek a jutalmak is.

    Lefogadom, hogy lesz pár posztkommancs, akik arról fognak győzködni itt minket, hogy Tóthék megérdemelték, a Fidesz meg akkor is dögöljön meg, ha 16 év után először teszi helyre a dolgokat.

  2. Zoli049 szerint:

    A mostani vezetés nem fog jutalamat felvenni a (feltételes) 8 év során?
    Megnézzük azt a rendteremtést, ha már a parkokat sincs közmunkás takarítani…

  3. bugi szerint:

    Zoli, tudod te mekkora pénz kétmilliárd? Szerintem ilyen helyzetben nem az a kérdés, hogy miért nincs több takarító. Amúgy én nem sajnálom a jutalmat senkitől, aki megdolgozik érte. De aki nem? Az nem érdemli meg!

  4. Zoli049 szerint:

    Természetes, hogy nem érdemel meg senki ilyen összegeket! Én vérlázítónak tartom továbbra is a jelenlegi képviselői fizetéseket, a párosuló költségtérítésekkel. Egy átlag melósnak ez jobb esetben 1 évi bére. Mire fel?

  5. Öreg halász szerint:

    Bárhol le lehetne csökkenteni a fizetéseket a nullára. A kérdés csak az, hogy pl. földhözragadva vagy Zoli049 dolgozna-e nulla forintért?

    Amúgy én is azt mondom, hogy ahol prosperál egy város, nem szégyen a jutalom. Ahol nem, ahol csak csökken a vagyon, ott nem. Ez a százmillió éppen százmillióval több, mint amennyit ki lehetett volna osztani.

  6. szigetország szerint:

    Zoli! Barom vagy és nagy demagóg, ha egyáltalán tudod, mit jelent a demagógia. Egy átlag melóst (nem nézve le a teljesítményét), ne hasonlítsd ahhoz, aki jóval többet tesz le az asztalra! Nem politikusokra gondolok feltétlenül. Miért kéne egy tanult, komoly eredményeket elérő embernek ugyanannyit keresnie, mint egy melósnak? Ez kommunista hozzáállás a javából…

    Orosz Ferenc és társai szégyelljék magukat!

  7. lolka szerint:

    Ilyen sokáig tartott megtalálni a papírt és a ceruzát? Ilyen helyeken napra készen kéne állni a kimutatásoknak…
    bugi szerint:
    2011. október 24., hétfő – 17:04
    -Amiért megdolgozik valaki az a fizetése (tisztelet díja), ha azon felül teljesít valaki az a jutalom…”erkölcsi” határokon belül…

  8. gyalog szerint:

    Valaki kiszámolná ide néköm, mennyi az nyóc év alatt tízmilla? A szeretetreméltó VEZÉR egyedül többet kapott…
    Röhej.
    Jut eszembe: a Millás tüntetéstől egy kicsit rezeg a “léc”, nem ? Olyan sokat írtok róla. Kedveseim – sokat mond ez a hallgatás…

  9. Manitu szerint:

    Még, hogy többet kapott. És mennyit kaphatott még asztal alatt?

    Amit a csepeli MSZP művelt, az szégyen. Eleve többet kerestek, mint a mostaniak, milliárdok folytak el és még agyba-főbe nyomták a jutalmakat is.

  10. TI szerint:

    Szégyen gyalázat, hogy a semmire ennyi pénzeket osztottak szét maguknak. De úgy tudom, hogy lenne mit lefoglalni, ajánlom, hogy a mostani vezetés intézkedjen minél előbb!
    Ennyi pénzből plusz még amit elloptak lehetne uszodát, utat, csatornát, játszóteret stb. építeni, de esetleg több közmunkást is foglalkoztatni.

  11. Manitu szerint:

    Annál viccesebb nincs, amikor a Népszabadság csinál Orbán kultuszt, aztán leleplezi. Illetve volt: amikor a Népszabadság hatalmas hisztivel bejelentette a cenzúrát, aztán nyudodtan tovább mocskolódott.

    A csepeli MSZP meg szégyellje magát! Remélem, hogy a 40 elindított büntetőügyből lesz 10, amivel be is lehet vonulni!

  12. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 18:07

    Akkor neked is összejött az élet? Ehhez gratulálni tudok. Áruld már el, hogy mivel kiváltságosabb egyik munkakör a másiknál? Mi az az érték, az a mérce, ami nálad van, ami szerint számítható egy munka értéke? Rajtam is van több felelősség, mint ezeken az ingyenélőkön, azt innentől lezárom a témát. Ja… Én dolgoztam is már életemben. 🙂

  13. Zoli049 szerint:

    Amúgy meg olvass már szövegértéssel. thx!

  14. ebihal szerint:

    Elgondolkodtató, hogy miért most jutott eszébe Borbélynak ez a téma. Valószínűleg a
    Fidesz ugyanúgy ott ült a bizottságokban, tudnia kellett róla. Senki se higgye,hogy ezek
    jobbak lesznek /lásd utolsó bekezdés: Németh hány helyről is kap fizetést?/.
    Amennyiben a Fidesz bizonyítani tudja a kifizetések jogtalanságát, pontról-pontra tegye
    közzé.

  15. lolka szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 18:07
    “Egy átlag melóst (nem nézve le a teljesítményét), ne hasonlítsd ahhoz, aki jóval többet tesz le az asztalra! ” …az jóval többet is vesz el az “asztalról”…

  16. Zoli049 szerint:

    ebihal szerint:
    2011. október 24., hétfő – 19:42

    De letesz valamit a zasztalra, nem érted??? 🙂 🙂 LOL!

  17. lolka szerint:

    ebihal szerint:
    2011. október 24., hétfő – 19:42
    “Fidesz ugyanúgy ott ült a bizottságokban, tudnia kellett róla.”…ha ki nem vonultak…

  18. Manitu szerint:

    Ebihal: “Senki se higgye,hogy ezek jobbak lesznek”

    Eltekintve a helyesírási hibáidtól, tévedsz. “Ezek” máris jobbak. Kétmilliárd forinttal csökkentették a hiányt. Ilyen teljesítményért a vállalkozói szférában tízmilliós prémiumot adnak, “ezek” meg egy fillért se vettek fel.

    Előbb gondolkozz, utána gyűlölködj.

  19. DarkAngyal szerint:

    Vagyis, minden évben körülbelül 2 milliót vett fel az alpolik, meg a polgármester ugye? Jól számolok?

    De javítsatok ki, ha tévednék:
    Jutalmakat a képviselők is kaptak, nem csak a vezető személyiségek. Persze, nem annyit, mint a polgármester, meg az alpolgármesterek.

    De ebben nem vagyok biztos.
    Ha jól tudom, a jutalmakról (vagy a képviselő testület), vagy a polgármester dönt.

    Írjátok: Az elmúlt egy év munkája során az új, Fidesz-KDNP-s önkormányzati vezetés közel kétmilliárd forinttal csökkentette a kerület 2010 októberében év végére várható költségvetési hiányát, csökkentette az eladósodottságot, elkerülve ezzel a pénzügyi csődhelyzet veszélyét.

    Látjuk, hogy Orbán is hogyan csökkentette a magán nyugdíjpénztári pénzből az államadósságot, nehogy kiderüljön, hogy Csepel is így járt!

    Írják: A Csepeli Vagyonkezelő Zrt., melyet 2010 nyaráig Szenteczky János MSZP-s pártelnök vezetett, az első félévben 470 millió forinttal kevesebből végezte el ugyanazt a munkát, amit korábban.
    Na itt, ÓRIÁSI CSÚSZTATÁS VAN!!!!! Ugyanazt a munkát, pfffff . . ?????
    Hol? Mikor?
    Csepelen egész nyáron 1-szer volt fűnyírás (Szenteczky érában nem egyszer volt, hanem 2-3 hetente!), nincsenek virágok a villanyoszlopokon (nem kell őket kiültetni-locsolni tehát ez sem viszi a pénzt), dzsuva van az egész kerületben (szemétszedés 0!!!!!).
    Nagyon jó a közmunka program, csak SZ.RT SEM ÉR, mint látjuk!
    A közmunkásokat (ennyi pénzért) nem lehet úgy számon kérni, mint egy vállalkozót! Míg egy vállalkozó kijavítja a hibát, addig az új közmunkás sem fog megszakadni, akit a régi helyére vesznek fel. . .

    Ez lesz a legszebb! :-)))))
    Írják: Csepel új vezetése, Németh Szilárd polgármester, Morovik Attila, Ábel Attila alpolgármesterek és magam is a törvény által adható legalacsonyabb fizetést vesszük fel, amely jóval kevesebb, mint amennyit 2010-ig vett fel a korábbi polgármester és az alpolgármesterek.
    Kedves Borbály Lénárd! Megnézném mennyi az Ön, és Németh Szilárd meg a többi alpolgármesterek összes fizetése egy évre vetítve (az összes állami munkahelyükön), a régi polgármester, és alpolgármesterek fizetésének tükrében.
    Egy ilyen táblázattal, statisztikával meglephetne mondjuk karácsonyra!
    Sokan lennénk egy ilyenre kíváncsiak!
    Amit Önök most kapnak, ahhoz még jutalmat felvenni . . . !!!!!! Háááát . . .

    Nem szeretem, ha az erkölcsösség példaképének állítják be magukat a Fideszesek, mert ez a szó olyan messze van a Fidesztől (és más politikai párttól), mint Makó . . .
    Nem szép dolog.
    ENNYI. :-))))))))
    Különben a többi minden OK!
    :-))))))

  20. Manitu szerint:

    Hű de fáj az igazság itt pár embernek!

  21. Roller szerint:

    Miért fájna az igazság, azért, mert másképpen látja az eseményeket?

  22. szigetország szerint:

    Demagóg ellenségeim! (gyalog és társai)

    Mondjuk egy Nobel-díjas tudós (a mi Szentgyörgyi Albertünk pl.) miért ne kereshetne többet havonta, mint egy vízvezetékszerelő?

    Szándékosan említettem a Nobel-díjat, mert ez elég komoly elismerés. Nincs bajom a vízvezetékszerelővel, de egy csap, stb. megszereléséhez biztosan nem kell olyan elmélyült tudás.

    És nem kell a demagógia és a kommunista egyenlősdi!

  23. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 21:11

    Sarkítasz! 🙂

    Itt vegyünk egy regisztrációs számmal rendelkező villanyszerelőt, egy OKJ-s háztartási gépszerelőt, regisztrációs számmal rendelkező gázkészülék szerelőt. Mennyivel kevesebbek, mint a képzetlen politikusok, akik soha nem dolgoztak. Ez az én hozzászólásomhoz.

    Aki tudós, docens, mittudom én, értelem szerű, hogy kereshet többet. Értem…??? !!! 🙂

  24. Zoli049 szerint:

    “nem kell olyan elmélyült tudás. ”

    Csak a fenti szakmákban a felelősség vállalása is ott van!!!

  25. nagyapó szerint:

    Jön megint a proletár kocsmademagógia. “Aki politikus, az hüje”, nem dolgoztak, stb.
    Jó lenne észrevenniük, hogy csak a patkó baloldalán van olyan politikus, akinek nincs egyetemi végzettsége, csak nagy szája.
    Zoli049 mondja már meg, miért szavazott “hüje, dologtalanokra”? Miért nem áll a szoci oldal becsületes kohászokból, kubikosokból, alkalmi munkásokból (több lenne a pénzük, mint a segély)? Szavaztak volna hiteles politikusokra, nem a gyurcsány(i) félékre.

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  26. grün szerint:

    szigetország!
    Egy Nobel-díjas miért hordja autószerelőhöz a kordéját?!

  27. "?!" szerint:

    “Beszédes az „eredmény”, melyre a jutalmakat kifizették.
    2005-2010 között 10,1 milliárd forinttal csökkent Csepel vagyona, a 2010 októberében év végére várható költségvetési hiány pedig elérte a 4,3 milliárd forintot. A kerület hitelállománya ezen felül ekkor további 7,3 milliárd forint volt – állítja Borbély Lénárd csepeli alpolgármester.”

    “Manitu”! Ha már lúd akkor legyen kövér!

    Szerintem sokkal jobban mutatnak ezek a számok, ha kettővel, vagy hárommal beszorozzuk őket.
    Például, ha hárommal szorozzuk a közölt számokat, akkor 30,3 milliárd Ft vagyonvesztésről, 12,9 milliárd Ft VÁRHATÓ hiányról, és 21,9 milliárd Ft hitelállományról beszélhetünk.

    Nagyon ügyes az is , hogy a vagyonvesztésnél elhallgatjuk azt, hogy a vagyonvesztés döntő része az észak-csepeli terület eladása miatt következett be, amely terület eladásából származó bevétel maradékát költségvetésen kívüli elkülönített számlán megörökölte a jelenlegi önkományzat.

    Az is remek húzás, hogy nem kötjük mindenki orrára, hogy az észak-csepeli területért kapott pénz maradékát, amelyet az előző önkormányzati vezetés fejlesztések céljára elkülönített számlán tartott és nem vont be a költségvetési hiány csökkentése céljából a költségvetésbe, a jelenlegi önkormányzati vezetés bevonta a költségvetésbe és ezzel látványosan 2 milliárd Ft-tal tudta csökkenteni a költségvetési hiányt.
    (Az nem számít, hogy ugyanennyivel csökkent a költségvetésen kívüli fejlesztési tartalék. Az a lényeg, hogy a szocik költségvetési hiányához viszonyítva ekkora csökkenést lehet kimutatni.)

    A prémiumok és jutalmak viszonyításához itt látható Kósa Lajos nyilatkozata:
    Kósa Lajos megemlítette, hogy Debrecenben – az ország legnagyobb települési önkormányzatánál – tíz év alatt bruttó 1,64 milliárd forint prémiumot és jutalmat fizettek ki az önkormányzat dolgozói részére.
    Ehhez viszonyítva érdemes vizsgálni a Csepelen történt kifizetéseket.
    (Különös tekintettel arra, hogy Debrecen adósságállománya sem piskóta.)

    Mit szólsz fentiekhez “Manitu”?

  28. szigetország szerint:

    grün, zolika, stb!

    Ne beszéljetek már hülyeségeket! Persze, hogy a Nobel-díjas is autószerelőhöz viszi az autóját, szakács (vagy a a társa) főzi az ételét, fodrász nyírja a haját, kőműves építi a házát, stb.

    Szándékosan sarkítottam Nobel-díjasra, hogy ostoba fejetekkel érezzétek a különbséget. Ha ezek után sem tudtok különbséget tenni, abból logikusan következik, hogy szerintetek vesszen az értelem, a tudás, és Nobel-díjas vagy közmunkás egykutya. Micsoda proliszellem!

  29. Zoli049 szerint:

    nagyapó szerint:
    2011. október 24., hétfő – 21:46

    Bukta öreg narancstollnokom, mert nem szavazok soha! 🙂 Ahogy elnézem te is valami viszamaradt pártoligarcha vagy, csak nem jutott a tortából? 🙂

  30. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 22:04

    Megint sarkítasz… 🙂
    Megy itt a bértollnok, f.sza!

    A politikusok 2 millás halmozott fizetéseire akartam rávilágítani, de a nemes jobboldali, szent osztag már kiforgat mindent? 🙂

  31. szigetország szerint:

    A kocsmademagógia jól illik azokra, akik minden poltikust egy kalap alá vesznek. Kossuth, Széchenyi, Deák, Andrássy, stb. — csupa politikus — nem dolgoztak soha, egész nap henyélgettek?

    Te fafejű zolika, ezek a politikusaink is kubikus szinten voltak, mint jómagad?

    Zolika! kocsmában a helyed!

  32. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 22:11

    Bértollnok és hülye duma. Vessünk már egy ásónyomot az általad írt EMBEREK és a mai fa..kalapok között. 🙂 Ki van ma olyan politikus, aki valamit is csinált már életében? Matolcsy? Orbán? Lázár? Kósa? Szép… A baloldal is ide értendő.

  33. szigetország szerint:

    Zoli00!
    Nem akarom felsorolni az összes politikust (itthon és külföldön), akik komoly tetteket vittek végbe, mert úgysem ismered őket. Te tőlük is sajnálnád a fizetést irigy proli szokás szerint. Irigység és gyűlölség — proli a neved!

    Ezzel ugyanakkor nem állítom, hogy minden politikus megérdemli a magas fizetését.

  34. Zoli049 szerint:

    Akkor te meg vagy a kiválasztott. Légy ebben a tudatban, hagylak ringani az álomvilágban. 🙂
    Inkább maradok becsületes melós-proli, mint pártcsicska! 🙂

  35. Manitu szerint:

    Zoli049, gondolom te se csináltál még semmit soha életedben. Különben aligha fitymálnál le kétmilliárd forint nyereséget vagy éppen títmilliárd forint vagyonvesztést.

    ?!: ha meg tizennyolccal szorzod meg, akkor a tizennyolcszorosa lesz. Nem az számít, hogy most éppen mennyivel szorzol, hanem az, ami történt 16 évig, majd utána. A vagyonnak meg része a pénzvagyon is, te agyalágyult. Észak-Csepel eladásával önmagában még nem csökkent volna a vagyon, hiszen bankszámlán volt a pénz.

    Nem veszed észre, hogy egyre nagyobb ostobaságot írsz össze-vissza?

  36. Zoli049 szerint:

    Manitu szerint:
    2011. október 24., hétfő – 22:23

    A Szigetcsúcs pénze lett bedobva a hiányba, akkor mi a f.szt kreáltak nyereséget? Tudom, hogy az előzőek sz.rát eszik, de akkor hajrá, lehet Gyulának feljelentgetni, ha megáll a sumákság lehet kobozni. Nem vagyok ellene, Tisztelt Manitu, agyalágy II. 🙂

  37. szigetország szerint:

    A melós tud becsületes és dolgos lenni, és tudja, hol vannak az értékek, s hol az ő helye. Ne nézd le a melóst!

    A proli a melós szintje alatt van, mert őt a gyűlölség, irigység, mohóság, rablási vágy, gyilkosok ösztönök vezérlik. Mindenkkiben ellenséget lát, és bárkinek kikaparná a két szemét, ha száz forinttal többet keres nála.

  38. jenő szerint:

    ?! : az a baj, hogy óriási hülyeségeket hordasz itt össze.

    Nézd csak:

    http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2011/0929/T-33tajekozeszakibevetelfelhaszn.pdf

    Pont a múlt hónapban számoltak el az északi pénzzel az önkormányzatban. Legalább hülyeségeket ne írj. Ebből az látszik, hogy a hiány csökkentése szimplán a spórolásnak köszönhető.

    Lehet, hogy rossz kommunikációs útmutatást kaptál az elvtársaidtól… 🙂 🙂 :

    kutyából nem lesz szalonna… ) kommunistából soha nem lesz rendes ember

  39. jenő szerint:

    Ja, és a cikkhez!

    Ez az osztogatás-fosztogatás felháborító. Abban a helyzetben, amikor ide jutott a kerület, volt pofájuk tíz milliókat felvenni jutalomkén???

    Gondolom ez sok mindenkit azért nem zavar (pl. ?!-t), mert jutott nekik is. Ha nem ez, más mutyi.

    Debrecenről pedig annyit, hogy jó lenne, ha Csepelt egy napon lehetne egyszer említeni a mostani Debrecennel. Olyan jó lenne, ha egyszer csak abba lehetne belekötni, hogy jutalmat kaptak a hivatalnokok…

  40. Zoli049 szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 24., hétfő – 22:29

    Nem futok neki többet.
    Melós ember vagyok, büszke arra amit elértem, sőőőőt szeretem a munkám, nem vagyok irígy, nem vagyok egyik oldal szimpatizánsa sem. Pusztán egyiket sem tudom
    tartani semmire, aztán ennyi az egész. Mindkettő elkapálta magát már rég. 🙁

  41. Gordon szerint:

    Debrecen valóban más kávéház. Kb. akkora az ottani vezetés és az itteni 2010-ig regnáló szoci elvtársak teljesítménye közti különbség, mint a két város futballcsapatai között.

  42. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”!

    Nem csoda, hogy nem érted amit írtam, mert olyan sötét van a fejedben mint egy elhagyott szénbányában, ezért javaslom, hogy olvasgasd szorgalmasan az általam leírtakat, és akkor talán feldereng valami halvány fény az agyadban!

  43. szigetország szerint:

    Zolika! Ha jó melós vagy és voltál, ráadásul szereted a munkád, semmi kivetnivalóm nincsen!

    Gordon példája jó: bár Csepel dicsekedhetne azzal, amivel Debrecen! Csepelt a szocik irányították, Debrecent a Fideszt — kell ahhoz külön magyarázat, ki tette jobban a dolgát?

  44. Manitu szerint:

    Gordon: még jó, hogy nem New Yorkot hasonlítják össze Csepellel. Debrecenben nem veszett el a vagyon.

    ?!: tőlem annyival szorzod a kétmilliárdot vagy a tizet, amennyivel akarod. Attól még az a kétmilliárd marad, amivel Csepelen csökkentették a hiányt, és az a tízmilliárd is marad, amivel a vagyont csökkentették a szociálisták. 😉

    Ja: én se vetem meg a prémiumot vagy a jutalmat, ugyanis remek dolog, és fokozza a teljesítményt. Na de mínusz teljesítményre, vagyonvesztésre, kerület-tönkretételre nehogy már!

    Én nem sajnálnám Tóthtól meg Orosztól meg pártpereputytól a jutalmat, ha “szoci” Debrecen lennénk, és a legnagyobb csapatokkal játszana a Csepel FC a nem lerombolásra szánt stadionban, aztán átmehetnénk a hoki pályára levezetni a feszültséget, és a Kis-Dunát se lakóparknak szánnák, mint ahogy a debreceni Nagyerdőben se lakóparkok épültek.

  45. Zoli049 szerint:

    Debrecennek nincs 23 önkormányzata, nincs éjjel nappal le nem álló BKV-ja és egyéb pénznyelői. A régió egyetlen nagyvárosa, egyetlen vezetéssel, még az első Orbán kormány idején az M3-at is oda vitték, nem Miskolcra. Mindegy jól csinálták, de adósság ott is van, van akim ott él, ott sincs kolbász kerítés, de igaz pusztulás sem.

  46. Zoli049 szerint:

    Ellenpélda a Királyváros Esztergom? Nem jó ötlet, hogy nem pártfüggő? Az is Fidesz a Meggyes, azt lám-lám… Nem a Tétényi vágta haza.

  47. Vátesz szerint:

    Debrecenben még a porod is nekik szolgál, hiszen külföldi cégnek adták el a köztemetőt!
    Még jó, hogy Budapesten Demszky nem mert lejjebb sülyedni annál, hogy az SZDSZ-es Simóka Kálmánnénak adta egy évtizedre a Fővárosi Temetkezési Intézetet, az meg kiszervezte a sírkőüzemet meg a többi szolgáltatást a haveroknak.

  48. Manitu szerint:

    Mizujs Vátesz, még mindig nem kaptál pénzt a gázos ötletedért? Értelmesebben is szidhatnád a Fideszt. Kezd lanyhulni az eszes parasztgyerek.

    Zoli049, nálad van a pont: jól csinálták, míg itt nem. Adósság pedig van, de nem működési hitel, hanem fejlesztési. Tudod mi a különbség?

  49. Zoli049 szerint:

    Manitu szerint:
    2011. október 24., hétfő – 23:31

    De csak nem szabad egy kalap alatt említeni a kettőt! Fejlesztésre, vagy üzemeltetésre, mindegy, mert vissza kell fizetni. Csak a stadionra én sajnálom azt a 10 milliárdot, abból lehetne nullázni a várost. Ez Debrecen…
    De ott van Esztergom, mint írtam, azon sem szabad átsiklani, mert mellette Dorog, az MSZP-s vezetéssel, azt semmi saruk.

  50. Vátesz szerint:

    Manitu!
    Én szidtam a Fideszt? Én azt írtam, hogy külföldi tulajdonú cég kezében van a debreceni temető! Ott sem minden fényes! Talán mielőtt megköpködsz, jár utánna milyen összetételű volt akkor a debreceni közgyűlés, s kinek milyen volt a hozzáállása a működtetés külföldi kézre adásához. Kósa Lajosnak és a Fidesznek azóta sem volt kedve ezen változtatni, hogy a porunk ma is nekik szolgál?! Egyet biztosan tudok, annak idején csak a MIÉP csinált ebből ügyet, VAJON MIÉRT? KI BORULT AKKOR ÖSSZE, KIVEL?
    Az A.K.S.D. Kft. 1996. június 1-jétől Kegyeleti Közszolgáltatási szerződés alapján működteti a Debrecen Megyei Jogú Város tulajdonában lévő köztemetőket. (debreceni, józsai Köztemetők)

  51. Manitu szerint:

    Kedves Zoli049!

    Rohadtul nem mindegy, hogy működési a hitel vagy fejlesztési, még akkor sem, ha mindkettőt fizetni kell. A különbség Kádár Magyarországa és az NSZK. Mindkettő használt hitelt, Kádár működésre, az NSZK fejlesztésre.

    Másrészt pedig teljesen mindegy, hogy mennyi várost sorolsz fel (beszélhetnénk Pécsről is, amit szintén az MSZP vágott ganajba), a lényeg, hogy Csepelen az elvtársak a MÍNUSZ TELJESÍTMÉNYRE SZAVAZTAK MEG MAGUKNAK JUTALMAT.

  52. "?!" szerint:

    “Manitu” és “jenő”!

    Az iróniát félretéve, hivatalos adatok alapján lássuk, hogy ki hord össze hülyeségeket!

    Éppen a “jenő” által 22:31-kor belinkelt Halmosné Városgazdálkodási ágazatvezető által aláírt T-33. számú tájékoztatóban olvashatjátok az alábbiakat:

    2005. decemberben befolyt északi bevétel 9.096.112 eFt.
    2011. augusztus 31-ig felhasználva 6.680.403 eFt. (lásd a 12.oldalon)

    2011. augusztus 31-én betétben és finanszírozásba bevonva 2.416.709 eFt. Ezt a pénzt vonták be a költségvetés finanszírozásába és csökkentették több mint 2 milliárd forinttal a költségvetési hiányt.

    A fentiekből láthatjátok, hogy nem én vagyok a hülye, aki nem tudja, hogy miről beszél.

    Azt pedig, hogy a felhasznált 6.680.403 eFt-ot mire költötték, tételesen megtekinthetitek az alábbi címre kattintás után látható tájékoztatóban.
    http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2011/0929/T-33tajekozeszakibevetelfelhaszn.pdf

    A hozzászólásaimat ezzel a témával kapcsolatban nem azért írtam, mert bármi közöm lenne a komcsikhoz, hanem azért, mert az általam is megválasztott politikusok részéről is elfogadhatatlannak tartom a durva hazugságokat.

  53. Manitu szerint:

    Vátesz, Kósa 1998-tól polgármester. Előtte szoci volt, ha jól tudom. Már megint írod a baromságokat: hogyan dönthetett volna Kósa a temetőről, ha még nem is volt polgármester?

    Még mindig nem kaptad meg a pénzed a gázos ötletedért, hogy ilyen baromságokat írogatsz?

  54. Zoli049 szerint:

    Értelek! Csak mindkét oldalon voltak mutyik és “jó képességű” polgármesterek és helyettesek, ez a lényeg. Nem pártszínfüggő!!! Itt ami történt az megtörtént, ha törvényt sért, akkor meg lehet intézni, ennek lehet valami módja, gondolom én?!

  55. Manitu szerint:

    Én meg láttam a vagyonmérleget, ami megnőtt Észak-Csepel eladásával, ugyanis az addig nem volt számszerűen beírva. Így logikus is: a pénz is vagyon.

  56. Manitu szerint:

    Zoli, én nem kétlem, hogy minden pártban lehetnek jó és rossz emberek. De van pártkultúra is, és az MSZP-s pártkultúra nem a jó gazdálkodásról szólt, hanem a lopásról. Szerintem.

  57. Zoli049 szerint:

    Manitu szerint:
    2011. október 25., kedd – 00:01

    Éltem Komárom-Esztergom megyében, másképp látom ezt, az akkori “tűz közeléből”. Ott meg fordított volt a történet. De ezen ne vesszünk össze, mert most itt a helyi téma a lényeg.

  58. Vátesz szerint:

    1996-ban a mutyivári debreceni fidesz összejátszott a mutyivári debreceni szdsz-szel?
    Ebben semmi csoda nincs, hiszen vitéz mutyibányai Németh Szilárd és a csepeli Fidesz 2000. nov. 7-én (sic!) összeborult a proli mutyibányai Tóth Mihály vezette csepeli MSZP-vel, s vállvetve megszavazta a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződést! Mit obégattok a vagyonvesztés miatt, nyakig benne voltatok az üzletben. Szilárdka még felügyelőbizottsági tagságot is kapott a hozzájáró tiszteletdíjjal együtt. Ne ebbe a levesbe köptem én bele a Manhattanes plakátommal, s három évig tartó szívós munkával felbomlasztottam a szerződést. Manitu, elküldjem neked az önkormányzat által a Szonda-Ipsos-szal készíttetett felmérés kiadványát, amelyben le van írva, hogy egyedül a MIÉP ellenzi a tervet? Szilárdkád is résztvett azon a hirtelen összerántott képviselőtestületi ülésen, ahol Orosz Ferenc az én plakátomat osztotta ki 80 példányban, holott tőlünk nem juthatott hozzá. Nyilvánvalóan a falról vakarták le, s fénymásolták! A Wallis a vezetőségével, s három jogi képviselővel jött, s fenyegetőztek kártérítési igénnyel, ha Csepel fel merné bontani a szerződést. Akkor azt persze senki sem akarta. Ellenben már aláíráskor 2000. nov. 7-én alá kellett írni a titoktartási nyilatkozatot a képviselőknek, perrel fenyegetés terhe mellett. Ezt a ti mutyibányai Fidesz frakciótok is aláírta, nesze neked demokrácia, persze a közvagyonra vonatkozó szerződésekhez a csepeli polgároknak semmi köze!
    Na ennyit a ti nagyszerű Németh Szilárdotokról! Aki ráadásul még pampogott is amikor a szerződést felbontották az én 2003. már. 13-i, a Városfejlesztési bizottságban véghez vitt akcióm után. Wachsler Tamással (1994-ben Orbán ellenjelöltje a Fidesz elnöki székéért, HID Rt (Wallis leányvállalat) íratott egy cikket a Helyi Thémában, hogy a terület a dupláját is megérte volna, s persze a Fidesz nem is szavazta meg a szindikátusi szerződés felbontását.
    Na aztán mit költenétek most és mekkora lenne a hiány?!

  59. Vátesz szerint:

    Nem Kósa döntött a debreceni temetőről, hanem a képviselőtestület, amelyben jelentős számban voltak fideszesek, gyanítom sima képveslőként maga Kósa Lajos is, s egyedül a MIÉP ellenezte a külföldi kézbe adást! Azután meg eltelt azóta 15 év, s Kósa soha nem is akarta ezt a helyzetet felülvizsgálni.
    A Fidesz akkor is az SZDSZ kisöccse volt, ma csak azért nem, mert a szadeszosok átléptek a Fideszbe, lásd Németh Szilárd.

  60. Zoli049 szerint:

    Te tudsz ezt-azt…
    Nem csengettek még? 🙂

  61. Manitu szerint:

    Szegény Vátesz azt hiszi, hogy ő találta ki a 2002-es gázáros kampányt, és azóta is pénzt követel a Fidesztől, a kampányötletért, amivel megnyerte a Fidesz a 2002-es választást.

    Ja, hogy nem nyerte meg, ja, hogy nem kért pénzt, ja, hogy nem is ígért neki pénzt senki? Az nem számít. Vátesz dühöng, mint egy buta majomgyerek. Ezt a sztorit itt már mindenki ismeri, kedves Zoli. Ez van.

  62. csapos szerint:

    Most olvastam Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Ábel Attila és Morovik Attila szerény, megérdemelt szeptemberi bruttó jövedelméről a vagyonnyilatkozataik alapján:

    Németh Szilárd polgármester:
    a polgármesteri tisztségért: 567.000 forint
    országgyűlési képviselő (ogyk) : 394.200 forint
    ogyk-költségtérítés 236.538 forint
    Fővárosi Önkormányzat 446.524 forint
    Összesen: 1.644.262 forint vagyis 1 millió 644 ezer 262 forint

    Borbély Lénárd alpolgármester:
    az alpolgármesteri tisztségért: 510.300 forint
    országgyűlési képviselő 630.768 forint
    Összesen: 1.141.068 forint vagyis 1 millió 141 ezer 68 forint

    Ábel Attila alpolgármester: 561.300 forint

    Morovik Attila: 561.300 forint

    Forrás: a csepeli adófizetők pénze, amiből Németh Szilárd Borbély Lénárd, Ábel Attila és Morovik Attila összesen 3 millió 907 ezer 652 forintot vett fel 2011. szeptemberi munkája után.

    MEGÉRDEMELTÉK?

  63. Manitu szerint:

    Mivel ezek a fizetések még úgy is jóval alacsonyabbak, mint Tóth Mihály, Orosz Ferenc, Horváth Gyula és Borsány György fizetése, ha figyelembe vesszük, hogy Csepel MSZP tönkrevágta a kerületet, és a Fidesz meg rendbehozta azt, amit egy év alatt lehetett, szerintem még jutalmat is érdemelnének.

    Kétmilliárdos költségvetési javulásért a versenyszférában 10-20 millió forintos prémium jár, és messze jobb fizetés.

    Csapos: az a kérdés, hogy az elvtársak milyen alapon vettek fel egyáltalán bármilyen fizetést, amikor tönkretették Csepelt?

  64. Manitu szerint:

    Cenzor elvtárs bezzeg félrevinni a fórumot, pedig ő is jócskán kivette a részét az osztozkodásból. Gyurika, neked hány millió jutott?

  65. Zoli049 szerint:

    csapos szerint:
    2011. október 25., kedd – 00:34

    “MEGÉRDEMELTÉK?”

    Az alapbérüket tartom továbbra is reálisnak, mert ők hírdették, hogy nem lesz álláshalmozás. Ismételten hangsúlyozom, hogy nem irígység, csak mikor az okmányirodán az ismerősöm – volt osztálytársnőm is felelősség teljes munkát végez és ezért a közalkalmazotti bértábla szerint mindjárt haza tud vinni 103.240,- Ft-ot. Csak az egyenlőség kedvéért.

  66. jenő szerint:

    ?!: a hozzászólásoddal ismét nem bizonyítottad, hogy nem te vagy a hülye, ahogy fogalmaztál. Ha már ennyire figyeled a kerületet, mint ahogyan én is, akkor erről is tudhatnál:

    http://csepel.info/?p=14570

    Olvasd már vissza ezt a cikket, mi történt nyáron. Ha tudod értelmezni is, akkor megvilágosodsz, hogy hol van az az általad emlegetett kettő milliárd forint. Nem azzal érték el a fideszesek ezt az eredményt, de hát ha az ész és a logika téged nem tud meggyőzni, akkor kár veled beszélgetnem.

    Na jó, csak a gyengébbek kedvéért (?! ide sorolnám): azt a temérdek pénzt a komcsik az elmúlt időszakban bankba tették, majd hitelt vettek fel, hogy menjenek a dolgok. Jelenleg pedig nem futkos az önkormányzat hitelért, hanem a saját pénzét forgatja – legálisan.

  67. jenő szerint:

    Szegény csapos, milyen egy kripli vagy te.

  68. bugi szerint:

    Aki dolgozik, az keressen. Aki jól dolgozik, az meg kapjon jutalmat. De az MSZP nem dolgozott, vsak rombolt.

  69. földhözragadva szerint:

    Mindig megmosolyogtat, amikor ráugrotok a gumicsontokra…:)

  70. "?!" szerint:

    Kedves “jenő”!

    A tegnap este 21:55-kor és és 23:57-kor elküldött hozzászólásaimban szándékosan nem tértem ki arra, hogy az északi pénzeknek a költségvetés finanszírozásába történő bevonása szerintem is hasznos lépés, mert a betéti kamat és a hitel után fizetendő kamat éves szinten akár 40-50 millió Ft megtakarítást is eredményezhet.

    Egyrészt azért nem írtam erről a 40-50 millió Ft-os megtakarításról, mert nem akartam túlterhelni a nagyon gyenge szellemi képességeteket, másrészt azért, mert ez a csak ebben az évben elérhető megtakarítás eltörpül az általatok hangoztatott több mint 2 milliárd Ft költségvetési hiány csökkentéshez viszonyítva.

    Remélem, hogy azt azért még Te is feléred ésszel, ilyen megtakarításra csak addig van lehetőség, ameddig a költségvetési hiány csökkentésére el nem költik az előző vezetés által elkülönített számlákon tartott még meglévő összes északi pénzt?!

  71. abcd szerint:

    jenő, hagyd szerintem a vitát ?!-vel.

    végigolvastam a hozzászólásokat és badarságokat beszél. de nem csak ő. a többi szoci is.

  72. Manitu szerint:

    Lehet csűrni-csavarni a dolgokat, de tény: az MSZP-s csapat egy fillért sem érdemelt volna, még fizetést sem. Aki meg dolgozik, az fizetést is érdemel, ezt a hülyébbek is csak mástól sajnálják. Én se vagyok a jutalmazás ellen, ha valaki megérdemli.

  73. kiskovi szerint:

    Kíváncsi leszek, amikor a fityiszes haverok rászólnak, hogy “hééé hagyd már abba ezt a mizériát a kifizetésekkel meg jogtalanságokkal, mert ez nekünk sem jó, eddig olyan szépen elvoltunk”.
    Azt csak buták irkáljak, hogy az mszp nem csinált semmit, hogy loptak-csaltak az is biztos, hogy a jogtalan volt, no az már más kérdés. Abban is egyet lehet érteni, hogy hazugságok voltak vannak és lesznek. Csak jó lenne, ha kerület eközben tovább fejlődne.

  74. islander szerint:

    “Mindig megmosolyogtat, amikor ráugrotok a gumicsontokra…:)”

    hehe….igaz

  75. jól értesült szerint:

    Vátesz, te nagyhangú hazudós!

    Bár nem hiszem, hogy az én védelmemre szorulna, de Németh Szilárd soha sem volt egyetlen észak-csepeli cég felügyelő bizottsági tagja! Szemben néhány szoci elvbarátoddal!

    Ezek a legfrissebb cégnyilvántartásból valók:

    A Csepel-Észak Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 01-09-692860) adatai:
    13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
    13/1. Endrődy István (an.: Kis Jolán)
    1212 Budapest, József Attila u. 22.
    ügyvezető
    Hatályos: 2001. február 8. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    13/2. Endrődy István (an.: Kis Jolán)
    1212 Budapest, József Attila u. 22.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2001. november 15.
    Jogviszony vége: 2005. november 15.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 11. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    13/3. Lovasi Ilona (an.: Laki Ilona)
    8446 Kislőd, Dózsa Gy. utca 20.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2004. október 12.
    Jogviszony vége: 2005. május 31.
    Hatályos: 2004. október 12. – 2005. május 31. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    13/4. Lovasi Ilona (an.: Laki Ilona)
    8446 Kislőd, Dózsa Gy. utca 20.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2005. június 1.
    Jogviszony vége: 2006. május 31.
    Hatályos: 2005. június 1. – 2006. április 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/33. számában]
    13/5. Lovasi Ilona (an.: Laki Ilona)
    8446 Kislőd, Dózsa Gy. utca 20.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2006. április 30.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    A változás (törlés) időpontja: 2007. március 30.
    Hatályos: 2006. április 30. – 2007. július 5. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/33. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2007/31. számában]
    13/6. Mucsi György (an.: Sasi Erzsébet)
    1055 Budapest, Balaton u. 23.
    vezető tisztségviselő (ügyvezető)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2007. március 30.
    A változás időpontja: 2007. március 30.
    A változás (törlés) időpontja: 2008. október 9.
    Törlés kelte: 2008. december 8.
    Hatályos: 2007. március 30. – 2008. október 9. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2007/31. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2009/4. számában]
    13/7. Papp Ervin (an.: Rávai Anna)
    6236 Tázlár, Béke utca 36.
    vezető tisztségviselő (ügyvezető)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2008. október 9.
    A változás időpontja: 2008. október 9.
    Bejegyzés kelte: 2008. december 8.
    Hatályos: 2008. október 9. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2009/4. (2009. január 22.) számában]

    14. A könyvvizsgáló(k) adatai
    14/1. GLOBE 777 Kft. képviseletében: Menyhárt István ügyvezető
    HU- 1156 Budapest , Sárfű u. 9.
    Cégjegyzékszám: 01-09-662632
    Hatályos: 2001. február 8. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    14/2. Globe 777 Könyvvizsgáló és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1213 Budapest, Posztó út 14.
    Cégjegyzékszám: 01-09-662632
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Menyhárt István (an.: Matliák Erzsébet)
    1156 Budapest, Sárfű u. 9.
    Jogviszony kezdete: 2004. január 1.
    Jogviszony vége: 2006. december 31.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 12. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    14/3. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest, Bécsi út 3-5
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2004. október 12.
    Jogviszony vége: 2005. május 31.
    Hatályos: 2004. október 12. – 2005. május 31. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    14/4. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest, Bécsi út 3-5
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2005. június 1.
    Jogviszony vége: 2006. május 31.
    Hatályos: 2005. június 1. – 2006. április 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/33. számában]
    14/5. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest, Bécsi út 3-5 , Bécsi út 3-5.
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2006. április 30.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    A változás (törlés) időpontja: 2007. március 30.
    Hatályos: 2006. április 30. – 2007. július 5. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/33. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2007/31. számában]
    14/6. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest, Bécsi út 3-5
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2007. március 30.
    Jogviszony vége: 2008. május 31.
    A változás időpontja: 2007. március 30.
    A változás (törlés) időpontja: 2008. április 30.
    Törlés kelte: 2008. július 7.
    Hatályos: 2007. március 30. – 2008. április 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2007/31. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2008/32. számában]
    14/7. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság (000230)
    HU- 1023 Budapest, Bécsi út 3-5
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (005837) (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2008. április 30.
    Jogviszony vége: 2009. május 31.
    A változás időpontja: 2008. április 30.
    A változás (törlés) időpontja: 2008. október 9.
    Törlés kelte: 2008. december 8.
    Hatályos: 2008. április 30. – 2008. október 9. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2008/32. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2009/4. számában]

    15. A felügyelő bizottsági tagok adatai
    15/1.
    Dobák István (an.: Gusztin Margit)
    1214 Budapest, Erdősor u. 113.
    Hatályos: 2001. február 8. – 2003. március 25. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    15/2.
    Dobó Ferenc (an.: Faltys Mária)
    1134 Budapest, Népszigeti u. 18.
    Hatályos: 2001. február 8. – 2003. március 25. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2003/28. számában]
    15/3.
    Füleki Rudolf (an.: Gerendai Ilona)
    1213 Budapest, Mókus u. 38.
    Hatályos: 2001. február 8. – 2003. március 25. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2003/28. számában]
    15/4.
    Mehrl János (an.: Javorcsik Gabriella)
    1213 Budapest, Szalonka u. 3.
    Hatályos: 2001. február 8. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    15/5.
    Vörös Attila (an.: Zeleni Edit)
    1149 Budapest, Pillangó park 12/d.
    Hatályos: 2001. február 8. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    15/6.
    Árendás Gergely (an.: Lippay Ágnes)
    1023 Budapest, Török u. 8.
    Hatályos: 2003. március 25. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2003/28. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    15/7.
    Mehrl János (an.: Javorcsik Gabriella)
    1213 Budapest, Szalonka u. 3.
    Jogviszony kezdete: 2003. április 1.
    Jogviszony vége: 2006. március 31.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 12. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    15/8.
    Vörös Attila (an.: Zelenai Edit)
    1149 Budapest, Pillangó park 12/D.
    Jogviszony kezdete: 2003. április 1.
    Jogviszony vége: 2006. március 31.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 12. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]
    15/9.
    Árendás Gergely (an.: Lippay Ágnes)
    1023 Budapest, Török u. 8.
    Jogviszony kezdete: 2003. április 1.
    Jogviszony vége: 2006. március 31.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 12. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]

    A Észak-Csepel Ingatlanfejlesztési Részvénytársaság (Cg. 01-10-044595) adatai:

    13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
    13/1. Podolák György (an.: Farkas Erzsébet)
    1214 Budapest, Szabadság u. 36.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – 2003. december 27. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    13/2. Dr. Baráth Ede (an.: Sallak Klára)
    1014 Budapest , Tárnok u. 10.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – 2002. június 26. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2002/45. számában]
    13/3. Lepp Gyula (an.: Debreceni Veronika)
    1025 Budapest , Napsugár u. 2.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. (2001. június 28.) számában]
    13/4. Gerencsér László (an.: Zvitkovics Margit)
    1118 Budapest , Minerva u. 13.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – 2001. június 26. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/41. számában]
    13/5. Szűcs Endre (an.: Széles Elvira)
    1031 Budapest, Kazal u. 101.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – 2003. november 26. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    13/6. Mellus János (an.: Körmendi Anna)
    1025 Budapest , Törökvész út 95-97/C.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. (2001. június 28.) számában]
    13/7. Dr. Kóka János (an.: Ferenczi Gyöngyi)
    1056 Budapest, Irányi u. 1.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2001. június 26. – 2004. szeptember 13. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/9. számában]
    13/8. Andrási György (an.: Natkai Jolán)
    1182 Budapest, Hímesháza utca 8.
    igazgatósági tag
    Hatályos: 2002. június 26. – 2003. október 4. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2002/45. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    13/9. Donnerné Ádám Gabriella (an.: Tóth Mária)
    1025 Budapest, Verecke u. 95.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: együttes
    Jogviszony kezdete: 2003. december 27.
    Jogviszony vége: 2006. május 29.
    Hatályos: 2003. december 27. – 2004. december 10. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/9. számában]
    13/10. Ádám Gabriella (an.: Tóth mária)
    1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: együttes
    Jogviszony kezdete: 2004. december 10.
    Jogviszony vége: 2006. május 29.
    Hatályos: 2004. december 10. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/9. (2005. március 3.) számában]

    14. A könyvvizsgáló(k) adatai
    14/1. Deloitte & Touche Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.
    HU- 1051 Budapest , Nádor utca 21.
    Cégjegyzékszám: 01-09-071057
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Horváth Tamás (an.: Grosz Veronika)
    1121 Budapest, Mártonhegyi út 31.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2002. május 24. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2002/45. számában]
    14/2. Deloitte & Touche Könyvvizsgáló és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1051 Budapest , Nádor utca 21.
    Cégjegyzékszám: 01-09-071057
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Horváth Tamás (an.: Grosz Veronika)
    1121 Budapest, Mártonhegyi út 31.
    Hatályos: 2002. május 24. – 2004. május 31. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2002/45. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/9. számában]
    14/3. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
    HU- 1023 Budapest , Bécsi út 3-5.
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2004. június 1.
    Jogviszony vége: 2005. május 31.
    Hatályos: 2004. június 1. – 2005. május 31. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/9. számában]
    14/4. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest , Bécsi út 3-5.
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2005. június 1.
    Jogviszony vége: 2006. május 31.
    Hatályos: 2005. június 1. – 2006. május 29. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. számában]
    14/5. Molnár és Bányai Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
    HU- 1023 Budapest , Bécsi út 3-5.
    Cégjegyzékszám: 01-09-563903
    A szervezet képviseletére jogosult személy adatai:
    Török Mónika (an.: Széchenyi Györgyi)
    1181 Budapest, Baross u. 96.
    Jogviszony kezdete: 2006. május 29.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    Hatályos: 2006. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. (2006. augusztus 10.) számában]

    15. A felügyelő bizottsági tagok adatai
    15/1.
    Noah M. Steinberg (an.: Sally Levitt)
    1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 7.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2006. május 29. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. számában]
    15/2.
    Pákozdy Zsolt (an.: Márton Ilona)
    1025 Budapest, Vérhalom tér 10.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2006. május 29. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. számában]
    15/3.
    Dr. Levente István (an.: Debreceni Erzsébet)
    2000 Szentendre, Kadarka u. 61.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2006. május 29. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. számában]
    15/4.
    Esze György (an.: Budai Mária)
    1212 Budapest, Kassai út 12.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2001. június 26. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/41. számában]
    15/5.
    Orosz Ferenc (an.: Rácz Piroska)
    1213 Budapest, Szent László u. 78.
    Hatályos: 2001. május 29. – 2003. december 27. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/26. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    15/6.
    Dr. Zsolnai Gábor (an.: Dr. Héjjas Éva)
    1014 Budapest, Bécsi kapu tér 5.
    Hatályos: 2001. június 26. – 2003. december 27. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/41. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/29. számában]
    15/7.
    Balogh István (an.: Szeredi Mária Klára)
    1038 Budapest, Bethlen Gábor u. 5.
    Jogviszony kezdete: 2006. május 29.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    Hatályos: 2006. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. (2006. augusztus 10.) számában]
    15/8.
    Pálfi Krisztina (an.: Czirják Mária)
    4028 Debrecen, Hadházi út 143.
    Jogviszony kezdete: 2006. május 29.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    Hatályos: 2006. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. (2006. augusztus 10.) számában]
    15/9.
    Tóth Adrienn (an.: Siklér Margit)
    9970 Szentgotthárd, Dózsa György út 10.
    Jogviszony kezdete: 2006. május 29.
    Jogviszony vége: 2007. május 31.
    Hatályos: 2006. május 29. – … [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2006/32. (2006. augusztus 10.) számában]

  76. abrakadabra szerint:

    Azért gondolkozzatok már: kétmilliárd forintos hiánycsökkentés? Ez óriási összeg, nyilvánvaló, hogy ennyit nem lehet költségcsökkentésekből ripsz-ropsz összehozni. Jó, takarékoskodásból össze lehet hozni mondjuk pár tízmilliót, vagy mondjuk százmilliót. De kétmilliárdot? Kétezer milliót? Ugyan már! Ugye nem gondoljátok, hogy a Népszabadság lemondásából meg effélékből jön össze ennyi? Itt egy egyszerű könyvelési trükkről van szó, ennyi az egész… átírtak egy tételt máshová a könyvelésben… és ezzel veri a mellét a Fidesz.

    A vagyonvesztésről szóló szöveg is egy ócska blöff, már a választások előtt hangoztatták. A vagyonvesztés az északi terület eladásából származik, erről van pusztán szó.

    Itt olyan porhintés, olyan megvezetés van a Fidesz részéről, hogy csak na! Ne dőljetek be az ilyen Borbély Lénárd-féléknek!

  77. Manitu szerint:

    A lopásokat szüntették meg, te agyalágyult. Tényleg nem érted,

  78. Manitu szerint:

    Bocs:?

    Azért lehetett kétmilliárd forintot megtakarítani, mert kitakarították a kommancsokat.

  79. Vica szerint:

    “2005-2010 között 10,1 milliárd forinttal csökkent Csepel vagyona, a 2010 októberében év végére várható költségvetési hiány pedig elérte a 4,3 milliárd forintot. A kerület hitelállománya ezen felül ekkor további 7,3 milliárd forint volt”

    Matek:
    a) Mennyi volt Csepel vagyona 2005-ben, ha ez a vagyon 2005-1010 között 10,1 milliárddal csökkent, 20010 végére pedig a hiány elérte a 4,3 milliárd forintot, továbbá 7,3 milliárd forint hitelállományt halmoztak fel?

    Segítség?: 2002-2010-ig munkabéren felül kifizetett összegek összesen: 36.744.080 + 16.779.000 + 17.292.383+ 7.732.000 = 78.547.463 HUF

    Megoldásokat várok ide.

    b) Ha 78.547.463 HUF elpocsétázott kifizetés történt a nagykutyáknak 8 év alatt, hová került a fentiekből kiszámolt sok milliárd?

    Tippeket várok: (pl. piac, orvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő)

    c) Mi a célja ennek a cikknek?

    Tippeket várok:

  80. Vica szerint:

    20010 helyett 2010.

  81. abcd szerint:

    abrakadabra! hihetetlen, mi? ennyi pénzt csórtak ki eddig a rendszerből, vagy még többet…

  82. "?!" szerint:

    “Manitu”! (Nagy Indián Szellem!)

    Ma 13:41-kor írtad: “Azért lehetett kétmilliárd forintot megtakarítani, mert kitakarították a kommancsokat.”

    Holnap tárgyalja a Képviselő-testület a 2011. évi költségvetés módosítását.

    Mi a véleményed az előterjesztés mellékletében olvasható alábbi adatokról?

    I.) 2/b. sz. melléklet II/4. sor, 2010. évi le nem utalt támogatás:
    Eredeti előirányzat az év elején: 0 Ft (nulla Ft),
    Módosított előirányzat július 1.-én és október 27.-én: 572.676.000 Ft.

    1. kérdés: Szerinted nem azért zárták a 2010. évet a VÁRHATÓ 4,3 milliárd Ft-nál kevesebb hiánnyal, mert nem utalták le a fenti 572,7 millió Ft támogatást?
    2. kérdés: Szerinted miért nem tervezték ezt be az év elején?

    II.) 4. sz. melléklet VI. sor, 2011. évi költségvetési kiadások mindösszesen:
    Eredeti előirányzat az év elején: 14.723.357.000 Ft,
    Módosított előirányzat július 1.-én: 17.736.311.000 Ft,
    Módosított előirányzat október 27.-én: 17.810.715.000 Ft.
    Eltérés az év eleji és az október 27.-i előirányzat között: 3.087.358.000 Ft.

    1. kérdés: Szerinted most kik lopták el a fenti 3,1 milliárd Ft különbözetet?
    2. kérdés: Szerinted milyen tervezés az ahol fél év után ekkorát kell módosítani?
    3. kérdés: Szerinted ilyen mértékű eltérések esetén komolyan lehet-e venni a 2011. évi költségvetési hiányra vonatkozó előrejelzéseket?

  83. Joságos szerint:

    Elnézést a közbe szólásért.Úgy emlékszem,hogy milliárdos nagyságrend az az összeg,amibe az orvosi rendelő(volt SZTK) került.Aztán ott vannak az akadály mentesítési munkák(pl Vénusz u-i orvosi rendelő),kulturális kiadások,civil mozgalmak támogatása,szóval ezek a dolgok pénzbe kerültek.Persze ha önök közt van aki konkrét esetekről tud(lopás,csalás,sikkasztás), az ne habozzon tegye meg a szükséges lépéseket!Annál is inkább,mert aki ilyen tényeket tud,ismer és azt el hallgatja bűn pártolást követ el.Biztos,hogy voltak törvénytelenségek és biztos,hogy 2014-ben is lesznek.Anélkül,hogy bárkiről rosszat feltételeznék, akkor majd az új hatalmi elit fog ilyen lelkesen vizsgálódni és egyáltalán nem biztos,hogy alaptalanul.A magam részéről semmilyen nevesíthető vissza élésről,lopásról,csalásról nem tudok,ezért nem is tolvajozok le senkit!

  84. abcd szerint:

    ?!: szerintem te kellene legyél itt a polgármester, ha már ilyen okos vagy.

    csak egy kérdés: ha év végén nem utalták le azt az 572 milliót, amivel számolt a költségvetés, akkor a hiánynak nem növekednie kellett volna? Dehogynem. Ehelyett csökkent.

    Isten óvjon minket az ilyen okos tojásoktól! Nem tudom eldönteni, hogy ezeket az írásokat szimplán a rosszindulat szüli, vagy a hovatartozáshoz való megfelelési kényszer? Vagy ezért fizetést kapsz?

  85. abcd szerint:

    Jóságos, úgy olvastam, hogy több mint 40 feljelentés van már. Úgyhogy az akaratod teljesül.

  86. "?!" szerint:

    Kedves “abcd”!

    16:03-kor írtad:
    “csak egy kérdés: ha év végén nem utalták le azt az 572 milliót, amivel számolt a költségvetés, akkor a hiánynak nem növekednie kellett volna? Dehogynem. Ehelyett csökkent.”

    Válaszként idézem az előterjesztés mellékletéből az alábbiakat:

    1. sz. melléklet 26. sor: Előző évi működési célú pénzmaradvány:
    Eredeti előirányzat az év elején: 0 Ft (azaz, nulla Ft),
    Módosított előirányzat július 1.-én: 2.565.045.000 Ft,
    Módosított előirányzat október 27.-én: 2.565.045.000 Ft.

    Az első félévben ismerté vált 572 millió Ft 2010. évi le nem utalt támogatás miatt azért nem növekedhetett a hiány, mert mint láthatod, ugyancsak az első félévben valahonnan előkerült 2,565 milliárd Ft előző évi működési célú pénzmaradvány is.

    Remélem, hogy eléggé meggyőző az előterjesztésből idézett válasz?

  87. CsepeliNo1 szerint:

    Nem értem mi a baj különben ezzel?!

    1.) Ha adnak jutalmat, és elfogadják, az baj!
    2.) Ha 1 forintért dolgoznak, akkor mindenhol azt harsogja a Fidesz harsona, hogy lopnak!!!!!!

    Kéne valami következetesség FIÚK, NEM?!

    Itt írta valaki, hogy nézzük már meg, hogy a Csepeli vezetés (polgármester, meg alpolgármesterek) ma, mennyit keresnek (az összes munkahelyükön, országgyűlés, főváros, bizottsági helyi a fizetésekkel együtt, stb…), és a régiek mennyit kaptak, vettek fel, JUTALMAKKAL EGYÜTT!!!!!
    Összességében a mostani vezetés, a TÖBBSZÖRÖSÉT keresi, mint az ez előttiek (jutalmakkal együtt)!!!!!!
    :-))))))

  88. Joságos szerint:

    Ismerjük egymást abcd?Ha nem akkor mért tegez?Nem akartam semit.Véleményemnek adtam hangot.

  89. gyalog szerint:

    Vigyorgok:
    Honnan tudja nagyapó és szigetország milyen a kocsmademagógia. Tán csak nem egymást etetik – oh pardon itatják? 🙂

  90. szigetország szerint:

    gyalog! Mit vigyorogsz? Berúgtál?

  91. kispajtás szerint:

    Azért én még emlékszem arra, ami nem is olyan rég volt, hogy Tóth Mihálynak szegezték a kérdést a karácsonyi, többmilliós jutalomosztogatás okán – a polgármesternek, az alpolgármestereknek.
    Nemes egyszerűséggel azt válaszolta, hogy ő nem is látta azt a pénzt, mert a számlájára utalták… pffff

  92. Vátesz szerint:

    jól értesült szerint:
    2011. október 25., kedd – 11:19
    Vátesz, te nagyhangú hazudós!

    Bár nem hiszem, hogy az én védelmemre szorulna, de Németh Szilárd soha sem volt egyetlen észak-csepeli cég felügyelő bizottsági tagja! Szemben néhány szoci elvbarátoddal!

    Ezek a legfrissebb cégnyilvántartásból valók:

    A Csepel-Észak Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 01-09-692860) adatai:
    13. A cégjegyzésre jogosult(ak) adatai
    13/1. Endrődy István (an.: Kis Jolán)
    1212 Budapest, József Attila u. 22.
    ügyvezető
    Hatályos: 2001. február 8. – 2004. június 30. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2001/10. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    13/2. Endrődy István (an.: Kis Jolán)
    1212 Budapest, József Attila u. 22.
    tisztségviselő (vezető tisztségviselő)
    A képviselet módja: önálló
    Jogviszony kezdete: 2001. november 15.
    Jogviszony vége: 2005. november 15.
    Hatályos: 2004. június 30. – 2004. október 11. [*]
    [Megjelent a Cégközlöny 2004/43. számában]
    [Megjelent a Cégközlöny 2005/5. számában]

    Érdekes ez a legfrissebb cégnyilvántartás, amit idekopiztál, mert nekem egész mást dobott ki.

    Csepel-Észak Fejlesztési Korlátolt Felelõsségû Társaság
    Cégjegyzékszám: 01-09-692860

    ——————————————————————————–
    Megjelenés helye: 2011/14. szám (239901. oldal)
    Megjelenés ideje: 2011.04.07.
    Fejezet: Változások közzététele
    Formátuma: PDF
    A letöltés megkezdése előtt írja be az itt látható kódot:
    Kód:
    (Kérjük, ügyeljen a kis- és nagybetűk közötti különbségtételre!)

    ——————————————————————————–
    Letöltés
    239901. számú
    közlönyoldal

    ——————————————————————————–

    A letölthető PDF fájlokat az Adobe Acrobat Reader 6, vagy annak nagyobb verziószámú változatával tudja megtekinteni.
    A program letöltéséhez kattintson ide.

    14. szám C É G K Ö Z L Ö N Y [2011. április 7.] 239901
    01 09 692860
    Csepel-Észak Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság (1095 Budapest, Ipar utca 2. A. ép. C. lház. I. em. 8.;
    [12565960-2-43])*
    21.. A cég adószáma
    Adószám:12565960-2-43.
    Bejegyezés kelte:2008/12/08
    Törlés kelte:2011/03/22
    Adószám:12565960-2-43.
    A felfüggesztés kezdő időpontja:2011/03/20.
    Bejegyezés kelte:2011/03/22
    Fővárosi Bíróság
    * * *

    Ennyi!

  93. gyalog szerint:

    szigetország szerint:
    2011. október 25., kedd – 18:58

    Nem, de Veletek így is remekül érzem magam…

  94. CsepeliNo1 szerint:

    Manitu, TE IDIÓTA!
    Milyen lopásokat szüntettek meg?
    A szocik kispisták hozzájuk képest. 2 év múlva majd csodálkozol!
    Kitakarították a kommancsokat?
    Nem azt ígért Németh Szilárd, hogy nem rúgják ki pártszimpátia alapján az embereket?
    Most mégis kirúgták Őket?!
    Ha ez így van, GRATULÁLOK HOZZÁ!!!!!
    ;-)))))

  95. […] fővárosi képviselőséget és felügyelő bizottsági tagságot kapott, ezeken felül pedig még 17 millió forint jutalommal is gazdagították. Kivételezett helyzete azonban 2009-ben megingott. Durva adok-kapok kezdődött közte és […]

  96. […] Kis-Duna parton hatszintes wellness-központ, szállodák és lakóparkok épültek volna. Eközben 2005-2010 között 10,1 milliárd forinttal csökkent Csepel vagyona, a 2010 végére várható költségvetési hiány pedig elérte a 4,3 milliárd forintot. A kerület […]

Itt lehet hozzászólni !