Szexuális zaklatás: lebukott az MSZP-s polgármester-jelölt

“S mint harcos, ha ellenségre talál: lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll”

Csepel.info

Szenteczky János, a Csevak vezérigazgatójaként – talán nem a munkahelyen kellett volna a lándzsát pörgetni

Több e-mail is bizonyíthatja, hogy Szenteczky János, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje nem mondott igazat akkor, amikor rágalmazás címén rendőrségi feljelentést tett Németh Mónika ellen, és azt állította: közös munkájuk során fel sem merült, hogy szexuális ajánlatokkal bombázta volna őt.

Németh Mónika szeptember 23-án fordult nyílt levélben a csepeli választókhoz. Ebben leírta, hogyan zaklatta őt szexuális közeledésével a munkahelyén Szenteczky János, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje. “Azért fordulok Önökhöz, hogy a közélet minél előbb megtisztulhasson, ne kerülhessen sor hasonló helyzetekre és eljárásokra, hogy az olyan személyből, mint a Csevak Zrt. volt vezérigazgatója, Szenteczky János, ne válhasson se polgármester, se semmilyen közéleti szereplő.” – hangsúlyozta a polgármester-jelölt korábbi beosztottja.

Mint arról a Csepel.info is beszámolt, a munkahelyi zaklatást annak ellenére sem vizsgálták ki, hogy Németh Mónika panaszával Tóth Mihály polgármesterhez fordult.

A volt Csevak vezérigazgató, MSZP-s polgármester-jelölt a szexuális zaklatást egy olyan levéllel próbálta tagadni, melyben azt állította, hogy Németh Mónika a munkahelyén nem a munkájával foglalkozott. Emiatt a levél miatt szeptember 30-án Németh Mónika és Mile Zoltán is rendőrségi feljelentést tett rágalmazás és jó hírnév megsértése címén.

Egy levél a sok közül: Szenteczky láthatóan “nem csak munka”-ügyben írta ahogy az a mellékletek ellenére a “tárgy” mezőben is olvasható

A feljelentésre Szenteczky János részéről is feljelentés volt a válasz. Az MSZP-s polgármester-jelölt pénteki sajtóközleményében – többek között – ez olvasható: “Szenteczky János, ügyvédje elmondta, a Csepeli MSZPs polgármesterjelölt akár hízelgőnek is gondolhatta volna , hogy nagyon csinos volt kolleganője szexuális zaklatással vádolta őt, de mivel közös munkájuk során ez föl se sem merült, ezért a mai napon rágalmazás miatt feljelentette Németh Mónikát.”

Aki írni nem tud, az idéz: Szenteczky is ezt tette, nem is egyszer

Csakhogy a Csepel.info-hoz eljuttatott e-mailek valami egészen más képet mutatnak. Ezek inkább annak a gyanúját erősítik, hogy Szenteczky bizonyosan felhasználta a munkakapcsolatát arra, hogy szexuális ajánlatokat tegyen beosztottjának, méghozzá több esetben nem is mint magánember, hanem aláírásában is, mint a Csevak Kft. ügyvezető igazgatója.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Szenteczky János igen kemény kutyaszorítóba kerülhetett akkor, ha a közleményének megfelelően feljelentést tett Németh Mónika ellen. Míg ugyanis a szexuális zaklatás bizonyítása még ma is komoly nehézségekbe ütközik, a hamis váddal benyújtott rendőrségi feljelentés Szenteczky Jánosra fog visszaütni.

Csepel.info

59 hozzászólás “Szexuális zaklatás: lebukott az MSZP-s polgármester-jelölt” bejegyzésre

 1. Hugi szerint:

  Szenteczky ehhez ért. Gondolom nem bírta elviselni, hogy a lándzsáját állni hagyta a beosztottja. Milyen ember az ilyen? Ez akar polgármester lenni??!!

 2. GONDOLKODÓ! szerint:

  A PÉNZBIRODALOM

  A pénzbirodalom leghatékonyabb közege a szegénység és a nyomorúság. Ilyen közegben néhány forintért is lehet szolgálót, hivatalos gyűlölködőt vagy közreműködőt találni, s az egymásra uszított emberek még egymás féken tartását is szívesen elvállalják. Élni muszáj. A jelenségre kétféle módon lehet választ adni: vagy közösségépítéssel és kulturális megújulással, vagy az egymás elleni kíméletlen küzdelemmel. Közelednek az önkormányzati választások, ami talán esély egy történelmi kísérletre.

 3. pedró szerint:

  Van több is? Olyan romantikus….

 4. Gigi szerint:

  Tetszett – mert az eddig napvilágra kerültek fényében korrekt – ez a megfogalmazás: “Ezek inkább annak a gyanúját erősítik, hogy…”

 5. Gigi szerint:

  Azért azt tegyük hozzá, hogy e “romantikus” e-mailek nem a zaklatást, hanem szerelmi/szeretői viszonyt ábrázolják. Semmit nem tudunk ugyanis alátámasztva arról, hogy Mónika hogyan fogadta a leveleket, egyelőre csak állítja a viszonzatlan nyomulást.

 6. Hugi szerint:

  Azt nem romantikának hívják, amikor az egyik fél nem akarja. Arról nem beszélve, hogy Szentecky hazugsággal tett feljelentést!

 7. Demeter J. szerint:

  T. Gigi: Annak a gyanúját erősítik.. nyilván csak gyanúról lehet szó, mert gyertyát senki sem tartott.

 8. zed szerint:

  Hát, ezt elqrtad, Ábel! 😉

  Szenteczky munkahelyi e-mail címe: szenteczky.janos@csevak.hu
  http://csepel.info/wp-content/uploads/Szenteczky_Nemeth_Monika_level_001.jpg

  A janos@szenteczky.hu Sz. J. személyes honlapjának az e-mail címe, ahol nyilván nem az van a fióknál automatikus aláírásnak beállítva, hogy “CSEVAK Kft. ügyvezető igazgató”.

 9. Hugi szerint:

  Zed, nézzed az aláírást!

 10. Gigi szerint:

  Nem értek hozzá, de Ti talán tudjátok: lehet e-mailt hamisítani?

 11. Gigi szerint:

  Hugi,

  a romantikát nem véletlenül tettem idézőjelbe, viszont – megismétlem – alátámasztva semmit nem tudunk arról, hogy Mónika hogyan fogadta a leveleket, egyelőre csak állítja a viszonzatlan nyomulást.

 12. Gigi szerint:

  Demeter J.,

  a “lájkoló” megjegyzésem adminnak szólt az árnyalt megfogalmazásért, hogy végre nem tényként állítják be, hanem gyanúként.

 13. Hugi szerint:

  A hazug váddal feljelentést tenni, más nevével visszaélni; na ez aztán az MSZP-s móka!

 14. zed szerint:

  Gigi!
  Ez nem e-mail, hanem egy Word-ben megszerkesztett szöveg, amelyet színes, tintasugaras nyomtatóval kinyomtattak, majd beszkenneltek. Erre több jel is utal, elég gyengére sikeredett alkotás. Újságíróként nem tűnt fel?

 15. zed szerint:

  Pl.:
  1. levél, címzett: ”’Ghazal Mónika”’
  2. levél, címzett: “Ghazal Mónika”

 16. Hugi szerint:

  Zed, egy mocskos hazudozót védesz!

 17. Miska72 szerint:

  Zed nem lehet hogy az az otthoni e-mail címe Szent eczkynek? 😉
  Vonzatlan maradt a szerelme ezért Szenteczky magához nyúlt! 🙂 🙂 🙂 🙂
  Mindenn Szent (eczky) nek magafelé húz a keze. 🙂 🙂 🙂 🙂

 18. Csepel-sziget szerint:

  Csak a családját sajnálom ennek az embernek. Kicsi gyereke van és felesége… Ő meg a szerelemről idézget egy másik nőnek, aki ráadásul a beosztottja (akkoriban). Milyen morálra vall ez?

 19. Felix szerint:

  Ha ez mind nem igaz akkor Szentecki gazdagabb lehet egy pár millával.
  Majd meglátjuk.
  Ha ez bejönn neki akkor 4 év mulva én indulok Csepelen a szocik jelöltje ként.
  Rám is rám fárne egy kis rágalmazás miatti kártétel.
  Jani, ha ügyes vagy akár még nyereséggel is zárulhat ez a verseny.

 20. pepe szerint:

  Szerintetek Szenteczky olyan hülye,hogy a hivatalos címéről küld levelet? Baromság az egész.
  Hajrá Csepel!

 21. zed szerint:

  2006-ban Németh Mónika férjnél volt, ez ugyebár kiderül a vezetéknevéből is. A munkaviszonyának megszüntetésével kapcsolatban Szenteczky által írt levél melléklet-felsorolásából kiderül, hogy N. M.-nak nagy valószínűséggel gyereke is van, hiszen tartásdíjat vonnak a munkabéréből (“Adatlap a bírósági végzéssel meghatározott tartási kötelezettségekről”). Számomra elég életszerűtlenül hangzik, hogy egy Sz. J. egy családos kolléganőjét zaklatta volna szexuálisan.

 22. Felix szerint:

  Olvasva a leveleket az embernek az a benyomása, hogy a dárdának már bejáratott helynek számit a cimzet.
  Közben kaptam egy telefont.
  Ha a nyugdilyasok Tarnai Rihárdra szavaznak akkor, megválasztása esetén minden kispesti nyugdijas 10000 forint gyógyszertámogatást fog kapni.
  KIÓRA a NYUGDIJASOKAT.
  Add el magad ne gondolkodj.

 23. Miska72 szerint:

  zed a szocialisták mind nagyon buták.

 24. Cápa szerint:

  Ha már az idézeteknél tartunk, egy üzenet Csenteczkynek:

  “Igaz, hogy tiltva van egynémely élvezet,
  De alkudozni Istennel is lehet,
  Mert fontos tudomány s a szükséglet hatása
  A lelkiismeret kellő kitágítása”

 25. Miska72 szerint:

  Szocialista óriásplakát!
  A MAGÁNVÉLEMÉNY TILOS!
  Hol?
  NÁLATOK!
  Én itt is a MAGÁNVÉLEMÉNYEMET ÍROM, ÉS AZ IGEZSÁGOT!
  No comment kommancsok!

 26. grün szerint:

  Lebukott Szenteczky, a Mónika meg rábukott?

 27. PPP szerint:

  Mért szerinted nem lehet olyan hülye, hogy a saját mailjéről küldje!?

  Ahoz elég hülye volt, hogy Horváth gyulát se tudja kirúgni, pedig ott csak 3 sor távolság volt a baromság elkövetése közt!

  Mónika férjnél? na és János nem nős? Ki látott már ilyen csodát!!! Férjes asszonyok nős férfiakkal… Nohát!

  Soroljak még neveket a Hivatalból meg a Cégből? 😉

  Mért szerinted a B.Zs. nek hány gyereke volt amikor a haverjaimmal kevert? És most hány van?

  Közben férjnél volt? Elárolom, hogy IGEN!

 28. PPP szerint:

  Ja, igen! A Dárda valóban be volt járatva, és nam csak N vagy kazahsztáni M.ba, hanem B.Zs.be I.H.ba, meg kitudja még kimindenkibe.

  Ez így nem zaklatás szerintem. Persze kérdés, hogy a korábban belelegyezősdi luffangatás átfordulhat e zaklatásba ha csak az egyik akarja…

  De ha saját asszonyt is meg lehet erőszakolni (állitólag – ténylegazmilyenmáááá!!!) akkor szerintem az is elképzelhető.

  Tényleg férfit meglehet?

  Mert ezt a védekezést még elővehetné Sz.J. 😀

  “Széegény Srác! Hát Ő is áldozat”

 29. PPP szerint:

  szerintem így történt:

  “”Mónika!!! Ne! Ne! Vidd onnan a fejed!!! Hát nem érted, hogy nős ember vagyok!?

  A Te férjed mit szólna hozzáááá?!!!!

  MaúúúúnikAA-AHH–HH–HH—HH”

  B)

 30. csepeli szerint:

  Na álljon meg a menet, ezek a levelek (ha nem hamisítványok) 2006 októberéből származnak. Mónika felmondása pedig 2008 márciusában történt.

  Nem valószínű, hogy 2006-ban már zaklatásnak tekintette Mónika a leveleket, majd 2008-ban lett csak belőle elege. Mónika a Napi Ásznak nyilatkozta, hogy 2007 elején elvált, majd 2007 októberétől élt együtt valakivel.

 31. Manitu szerint:

  Csepeli, amikor Szenteczky azért tett feljelentést, mert szerinte semmiféle szexuális kapcsolat nem volt, akkor teljesen mindegy, hogy mikor volt, ha volt.

  A rendőrségi feljelentés rendkívül durva, ha hazugságon alapul, és önmagában is bűncselekmény!

  Önmagában is bűncselekmény: ez nem is zavar benneteket? Ja, hát ez már vagy az ezredik bűncselekmény, amivel Szenteczkyt az elmúlt hónapokban vádolták, úgyhogy már mindegy, nem?

 32. PPP szerint:

  Hát majd a weboldalos ember megmondja, hogy valódiak e.

  Amúgy tényleg nem lehet zaklatás, de ez szenteczkinét mennyire hatja meg majd?

  Kicsit lassan reagál K. Móni.

  Ha ilyen lassú volt beosztottnak is, már rég ki kellett volna hajintani a csevakból.

  Jajj de izgi lesz a bűnvádi eljárás:

  BLIKK Címlap!

  Polográfos kérdéssor:

  – Bekapta?
  – Bedugta?
  – Tiltakozott?
  – Akarta?

  😀

 33. csepeli szerint:

  Manitu, mit zagyválsz itt össze? Szenteczky a zaklatást tagadta, és rágalmazás miatt tett feljelentést.

 34. grün szerint:

  Manitu!
  “hát ez már vagy az ezredik bűncselekmény, amivel Szenteczkyt az elmúlt hónapokban vádolták, úgyhogy már mindegy, nem?”
  De hiszen Ő egy kiváló ember, ha ezerből egyet sem lehet ítéletig eljuttatni!
  Ilyen feddhetetlen pgm. kell nekünk!!!

 35. PPP szerint:

  http://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs

  Klasszikus:

  “1 dologot mondanék az amerikaiaknak, jól figyuzzatok még 1xelmondom:

  Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel, Miss Lewinskyvel,

  Sosem mondtam senkinek hogy hazudjon, egyetlen egyszersem. Soha.

  Ezek az állítások valótlanok.

  Most pedig mennem kell, hogy ténykedjek az Amerikaiakért!!!! ”

  A PÉLDAKÉP!!!!

  😀

  Hihető ő is, nem?!

  Ja, hogy közben oldalranéz folyamatosan… Na és akkor mivan?!

  LOL

 36. zeta szerint:

  Dr Ranschburg Jenő egy gyerekeknek szóló cikkében azt írta, hogy a gyerekeket büntetni csak akkor kell, amikor elkövet valamit, abban a pillanatban, ha később teszik az már bosszú, és nem érnek vele el semmit!
  Bizonyítékokat gyártani, vádolni, ennyi év után bizony csak bosszú!
  Ezt azért írom, mert mint a gyerekek a játszótéren olyanná fajult ez a „vitának” nem nevezhető, nem ide tartozó szócséplés!

 37. Felix szerint:

  Munkahelyi zaklatás.
  Fönök én elmentem.
  Maradj mééég egy kicsit.

 38. Miska72 szerint:

  SZENTECZKY GAME OVER!

 39. Miska72 szerint:

  Mutyi után jön a dutyi! 🙂 🙂 🙂

 40. Felix szerint:

  Ugy van kedves Zéta.
  Busszú, mert a követkető zaklatásra már hiába vár a megszaklatott.
  De a izetlenkedést félre téve.
  Jellemző, hogy egy népnemzeti kereszténydemokrata portálón a család mint ovandó érték fel sem merül.
  Valószínüleg az üzemeltetök azért a zaklatásra akrják kihegyezni a dolgot, mert tudják, hogy itt a csládok /ha igaz akkor kettő/ védelme és a házasság szentsége nem olyan fontos, hogy ezért elszáljon a biztosíték.
  Ugye szent álszentek?

 41. Ditte szerint:

  Jaj, zed, te ritkán változtattál állást, az “adatlap tartási kötelezettségről” minden szerencsétlen munkavállaló “portfóliójának” része, akit a munkanélkülieket ellátó hivatal “menedzsel”. Ebből semmi nem következik.

 42. Tibor, az igazi szerint:

  Mónika egy kis fa..cibáló ribi volt, aki a szépségével akart karriert csinálni. Mivel ez nem ment Szenteczkynél, így bosszút állt. Évszázadok óta ismert, tipikus női bosszút.. 🙁
  Hülye q..a!

 43. Miska72 szerint:

  Tibor az igazi seggnyaló volt, aki a csepel.infon akart szocialista karriert csinálni!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 44. Miska72 szerint:

  Ezért most Szent….ky Mónika helyett a Tibort Qrogatja.

 45. Miska72 szerint:

  1000 évet neki!
  Jó hír!
  A büntetés mértéke, jó magaviselet esetén FELEZHETŐ!
  🙂 🙂 🙂 🙂

 46. Tibor, az igazi szerint:

  Tévedsz, miskakancsó. Én nem vagyok az anyukád. 🙂

 47. Gigi szerint:

  Van, akinek csak az számít, hogy itt csámcsoghatunk rajta, feltüzelve egy nappal azon választás előtt, ahol már semmi sem kérdés, ergo (köz)pénzkidobás. 🙁

 48. Tibor, az igazi szerint:

  Violetta! Nem pénzkidobás. Ez kampány, mindenki a legjobb eredményt szeretné elérni. Csak ez az ár túl nagy a ygőzelemért.. 🙁

 49. Miska72 szerint:

  Tibor az igeazi, te nem vagy az anyukám. Te hülye vagy. 😉

 50. Miska72 szerint:

  Én lehet, hogy miskakancsó vagyok, de belőled csinálnak köcsögöt a sitten. 😉

 51. bavaria szerint:

  azért ha megvizsgáljuk ezt az irományt az azonnal látszik hogy ezegy Á.A féle eredeti hamisítvány ügyes

 52. islander szerint:

  “Szexuális zaklatás…Panda!”

  South Park 🙂

 53. Demeter J. szerint:

  T. Miska 72! Ne hagyd magad ugrasztani: vitapartnered kampánypénzből finanszírozott újabb nyalógép.
  Az is lehet persze, hogy a megmaradt csekély számú – hatalmas pofára esés előtt álló – régi kedves levelezőtársunk egyike, új néven.

 54. Miska72 szerint:

  🙂 🙂 🙂 🙂 😉 Tisztelt Demeter J! Ne aggódj nálam emberére talált! 😉
  A kommancsok se bírtak el velem. 😉

 55. " ?! " szerint:

  Szenteczky személyében egy teljesen alkalmatlan dilettáns mszp-s bunkó akar Csepel polgármestere lenni!

  Az alkalmatlanságát az alábbi esetek is bizonyítják:

  1.) Szenteczky a CSEPP Tv által leadott interjúban azt állította, hogy a lakás-mutyi szerződéseket azért írta alá a hibás tartalom ellenére, mert a közjegyzőnél nem volt ideje a szerződéseket elolvasni.
  Ez a kifogása azért nem fogadható el, mert a közjegyző igény esetén a szerződés tervezetét ellenőrzés céljából e-mailban megküldi az érintetteknek.
  Tehát Szenteczky vagy igénytelen barom, vagy hazug disznó.

  2.) A felületes és dilettáns Szenteczky, Farkas Lászlónak szóló hibás tartalmú levéllel akarta kizárni a csepeli MSZP-ből Horváth Gyulát, mert arra is alkalmatlan, hogy a levél aláírásakor észrevegye a címzett és megszólított személyek neve közötti különbséget.

  3.) A felelős vezetői tisztségre teljesen alkalmatlan Szenteczky bambasága miatt, a Csevak és egy másik cég között kötendő szerződést úgy küldtek meg aláírásra a Csevaktól a másik céghez, hogy előzőleg Szenteczky nem a Csevak nevében hanem a másik cég nevében írta alá a szerződés mindegyik példányát.

  Az alkalmatlanságát bizonyító súlyosabb hasonló eseteket csak azért nem sorolom fel, mert egyelőre nem kívánom az esetek ismertetésével felfedni a kilétemet, de a fenti esetek is alaposan bizonyítják, hogy a felületes és dilettáns, valamint hazug Szenteczky nem alkalmas Csepel polgármesteri tisztségére!

 56. " ?! " szerint:

  Szenteczky írásban is bevállalta a Birka-Szász által a Csepp Tv-ben ismételgetett 1,1 milliárd Ft-os hazugságot azzal az eltéréssel, hogy még hozzátett egy újabb óriási hazugságot!

  A Szenteczky kampányfüzetében felsorolt hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:

  „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

  Ismeretes, hogy Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy:
  “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
  (Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján.)

  Szenteczky azonban nem elégedett meg Birka-Szásznak a Csepp Tv-ben előadott durva hazugságával, amelyben a június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft-ot 5 milliárd Ft-nak hazudta.
  Birka-Szász hazugságához Szenteczky arcátlanul még azt is hozzá hazudta, hogy:
  “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

  Ezzel a hazugságával elhallgatja azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért annak a jelenleg még meglévő maradékából (amely jelenleg már valószínűleg kevesebb mint 3,9 milliárd Ft) újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból a lényegében már elköltött pénzből költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

  Tehát kimondható, hogy a notórius hazudozó Szenteczky a csepeli választók félrevezetése céljából több mint 1,1 milliárd Ft-tal nagyobb összegű északi bevételről állította, hogy az az önkormányzat számláján van.
  Az pedig még nagyobb hazugság a részéről, hogy ezt a pénzt a következő négy fejlesztéseinek a finanszírozására és a költségvetési hiány csökkentésére lehet fordítani, mert – mint a polgármesteri jelentésben is le van írva – ezt a pénzt már a jelenlegi önkormányzat feladathoz rendelte, azaz elköltötte, ezért abból sem a következő ciklus fejlesztéseit nem lehet finanszírozni, sem költségvetési hiányt nem lehet csökkenteni.

  A fentiek azt bizonyítják, hogy a gátlástalanul hazudozó Szentecky a programfüzetében leírtakkal 5 milliárd Ft (azaz: 5.000 millió Ft) értékű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat, és arcátlanul ez az aljas gazember akar másokat rágalmazásért feljelenteni!

 57. Miska72 szerint:

  Szenteczky volt a CSEVAKNÁL a FASZállító. 🙂 🙂 🙂 🙂

 58. B.Zs. szerint:

  Kedves PPP!
  Az általad leírtakból tisztán kitűnik, hogy nem tudsz Te rólam semmit, viszont annál nagyobb a fantáziád. Nem vagyok közéleti személyiség, s nem vágyom hírnévre: ilyenre pedig pláne. Mivel én sosem ártottam senkinek, eléggé meglepett az irányomban tanúsított utálatod és ellenszenved. Ez úton kérem, Akinek bármilyen problémája van velem: beszéljük meg személyesen. Amennyiben továbbra is megjelenik rólam bármilyen személyemet sértő rágalmazás, a rendőrségen feljelentést fogok tenni!

  U.i.: MÉG EDDIG NEM VOLTAM FÉRJNÉL, DE A KÖZELJÖVŐBEN TERVEZEM.

 59. seroqell szerint:

  Pólgármester már bíztos,hogy nemlesz szetecky-úr…Ezt igazólják,az Október.03-i önkórmányzati választások is:-) Ez a vesztes,SZAR,mszp-még a “Vörös-Csepelen” is megbúkott!Hahaha! Már az egész órszág Fideszes lett…Én elég perverz fasznak nézem ezt a szeteckyt.
  És azt űzenem szetecky-úrnak,ha nemkell neki a szépkis,bájós,csinos felesége,akkór váljanak el,és adja nekem!! Én nagyon szívesen benyomnám neki a rakétát!Hahaha! Még kis is nyalnám:-)

Itt lehet hozzászólni !