Szexuális zaklatás: ki sem vizsgálták, hogy mi történt!

Szenteczky becsszóra tagadta, és most meg van lepve

Napi Ász, Csepel.info

Németh Mónika levele a csepeli választókhoz

Hiába fordult a szexuális zaklatás nagyon súlyos panaszával Tóth Mihály csepeli MSZP-s polgármesterhez Németh Mónika, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) igazgató-helyettese, a történteket egyáltalán nem vizsgálták ki, állításainak egyáltalán nem jártak utána.

Szenteczky János, az MSZP csepeli polgármester-jelöltje pedig még azt sem érti, hogy mi a probléma a zaklatási ügyével: “akkor  mindenki elfogadta a magyarázatomat, miszerint semmi olyan nem történt, amit a hölgy állít” – nyilatkozta a korábbi vezérigazgató a Napi Ásznak.

Németh Mónika a Napi Ásznak erősítette meg szexuális zaklatásának történetét:

– Hogy felmondásom kizárólag a felmondásom miatt történt-e? Igen. 2007 elején váltam el, akkoriban nem volt párkapcsolatom, 2007 októberétől viszont már újra együtt éltem valakivel. Kezdetben is zavaró volt számomra a vezérigazgató viselkedése, de reméltem, hogy rövid időn belül véget ér. Próbáltam leszerelni, kitérni előle. Megpróbáltam diszkréten kezelni az ügyet, ezért fordultam levélben a polgármester úrhoz, Tóth Mihályhoz, és nem a rendőrséghez. Bíztam a polgármester úr korrekt eljárásában, hogy kivizsgáltatja a bejelentésemet, de nem így történt.

Nem érti mi a probléma

A Napi Ásznak sikerült elérnie Szenteczky Jánost is, aki egyáltalán nem tartotta abszurdnak, hogy a “kivizsgálás” mindössze az ő megkérdezését jelentette:

– Ez két évvel ezelőtt történt, akkor mindenki elfogadta a magyarázatomat, miszerint semmi olyan nem történt, amit a hölgy állít. Most a választások előtt, időzítve megint elővették, és megpróbálnak besározni. Mindezt a politika rágalomhadjáratának tekintem és nem foglalkozom vele – jelentette ki a lapnak.

Lapunk e-mailben kapott egy Szenteczky Jánosnak tulajdonított 2008. március 20-i dátummal írt levelet, melyben a vezérigazgató Tóth Mihálynak magyarázza a munkahelyi zaklatás vádját. Ez már 8 nappal volt később, mint Tóth Mihály első válaszlevelében megírt külföldi utazás vége. Szenteczky levelében hosszasan próbálja bizonygatni, hogy Németh Mónikának kapcsolata van egy panelfelújítással foglalkozó mérnökszövetkezet vállalkozási igazgatójával. A vezérigazgató – aki ma is természetesnek tartja, hogy a csepeli lakásfelújításokat annak a soroksári barátjának cége végzi el csillagászati összegekért, akinek egy ingatlanügyletében maga is strómanként vett részt – ezt és más sejtéseket kijelentéseket úgy írta le levelében, mintha az igazgatóhelyettes konkrét és súlyos visszaéléseket követett volna el.

Szenteczky János Tóth Mihálynak írt levele:

Csepel.info

143 hozzászólás “Szexuális zaklatás: ki sem vizsgálták, hogy mi történt!” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Akkor vizsgáljuk ki mi. Ehhez először is lássunk végre egy képet Mónikáról 😀

  2. csepeli szerint:

    Találtam valamit!

  3. csepeli szerint:

    A rendőrségnek úgyse lesz ideje ezzel foglalkozni, hiszen éhséglázadások lesznek az országban. Ahogy Pintér Sándor mondta a minap:

    “Az országban jelentősen vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható. Emiatt egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény, és nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más. Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni.”

  4. csepeli szerint:

    Pintér gondolom, már előre látja az önkormányzati választásokon várható fideszes győzelem következményeit: “egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények”.

  5. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    Először azt vizsgáld ki, hogy a feleségedet és lányodat hányszor zaklatta Szenteczky!

    Vedd elő a fényképüket és ha úgy néznek ki mint egy bányarém, akkor majdnem (de csak majdnem) biztos lehetsz benne, hogy nem zaklatta!

    Ha viszont a bányarémnél egy kicsit jobban néznek ki, akkor lehetséges, hogy a hatalmi arroganciából eredő birtoklás megnyilvánulásaként úgy “zaklatta”, hogy meg is dugta őket.

    A fényképek ellenőrzése után kérdezd meg tőlük azt is, hogy hány “zaklatás” történt!

    A kivizsgálásod eredményét ne felejtsd el ezen a fórumon nyilvánosságra hozni!

  6. csepeli szerint:

    ” ?! “: Szerintem egy tökös polgármester kell Csepelnek, már csak ezért is javaslom mindenkinek, hogy szavazzon Szenteczkyre 😀

  7. Jobb Csepelért szerint:

    Mindenesetre elképesztő, hogy Szenteczkynek még van képe ennyi balhé után is megpályázni a polgármesteri címet… Szégyen és gyalázat lenne Csepelre nézve, ha egy ilyen alak lenne a polgármester!

  8. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    Szentczky csak addig lesz “tökös gyerek”, ameddig az apósa meg nem tudja, hogy ez tökös gyerek megcsalta a lányát.

    Ha ez a történet Szemjon Mogiljevics (Szeva bácsi) fülébe jut, akkor kivágatja Szenteczky tökeit, és a tökös gyerek némileg impotens lesz.

  9. grün szerint:

    “?!”!
    “arroganciából eredő birtoklás megnyilvánulásaként úgy “zaklatta”, hogy meg is dugta őket”
    Ha már megint a nemi dolognál tartunk, nem szépnek kell lenni a cselekményhez!
    Téged szívatni hasonló az ejtőernyőzéshez, az élvezet ugyanaz, csak közben nem szabad lenézni!!!

  10. Jobb Csepelért szerint:

    Bizony rezeg a léc Szentecky alatt és nagyon forró a levegő az MSZP háza táján. Ezt már nem tudják eltitkolni. Szerintem október 3-a után nagyon sok mocskos dolog fog kiderülni erről a 16 évről!
    A csepeli MSZP nagy része korrupt bűnözőkből áll! Jó érzésű csepeli nem akarja, hogy az érdekeit ilyen társaság képviselje a közgyűlésben.

    Ki az, aki bizalmat szavaz egy olyan illetőnek, aki feltételezhetően szexuálisan zaklatta a munkatársát?

    Ki az, aki bizalmat szavaz egy olyan pártnak, amely 16 év alatt majdnem hogy középkori szintre züllesztette Csepelt?

    Ki az, aki bizalmat szavaz azoknak, akik bratyi alapon osztogatták egymás között a közvagyont és elvtársi alapon adták egymásnak a szociális bérlakásokat?

  11. Jobb Csepelért szerint:

    Grün!

    Azt olvastam rólad, hogy nálatok otthon az asszony hordja a nadrágot és hallgass a neved. 😀

  12. csepeli szerint:

    Azért érdekes, hogy a csepel.info nem írta meg, mi volt Mónika beosztása a Csevaknál.
    Most kiderül, hogy igazgatóhelyettes volt. Szenteczky közvetlen helyettese. Akkor viszont tudnia kellett ugye az összes állítólagos mutyiról. Nem lehet, hogy most azért nyomta fel Szenteczkyt, hogy a Fidesz cserébe ne rángassa bele őt a mutyiügyletek kivizsgálásába?

  13. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Ezzel az írásoddal árultad el, hogy féltek a kerületi elszámoltatástól!

  14. grün szerint:

    Jobb Csepelért!
    Nálunk a zasszony otthon nem hord nadrágot!
    Az utcán és a hivatalban viszont kénytelen viselni, mert esetleg zaklatnák!

  15. Jobb Csepelért szerint:

    Azon nem csodálkoznék, mert gondolom te nem “zaklatod” kellőképpen 😀

  16. ... szerint:

    a tegnapi cikknél már le volt írva, hogy igazgató helyettes volt.
    Mi van veled csepeli? nem figyelsz eléggé a csepel.info fórumára. tegnap is el voltál tűnve.

  17. ... szerint:

    … mint az észak-csepeli pénz 😀

  18. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    A 14:14-kor feltett hozzászólásoddal ismét bebizonyítottad, hogy milyen kevés eszed van.

    Azt írtad, hogy: “Azért érdekes, hogy a csepel.info nem írta meg, mi volt Mónika beosztása a Csevaknál.”

    Kizárólag a Te ismereteid bővítése céljából bemásolom ide azt amit a csepel.info Németh Mónika beosztásával kapcsolatban közölt az előző cikknél:

    ———————-
    A vagyonkezelő korábbi igazgató-helyettese végül kiemeli: “Azért fordulok Önökhöz, hogy a közélet minél előbb megtisztulhasson, ne kerülhessen sor hasonló helyzetekre és eljárásokra, hogy az olyan személyből, mint a CSEVAK Zrt. volt vezérigazgatója, Szenteczky János, ne válhasson se polgármester, se semmilyen közéleti szereplő.”
    ———————–

    Látod kedves “csepeli”, Te bunkócska? Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna!

  19. Gigi szerint:

    Bár csepeli nem kérte ki magának, hogy a feleségével meg a lányával (ki tudja, vannak-e egyáltalán neki) példálózott ” ?! “, szerintem aljas dolog. Ti mind pasik vagytok? Titeket még sosem zaklattak? Ez a téma egyáltalán nem olyan vicces, mint gondolnátok!

  20. Királyerdei szerint:

    Nem,Gigi,egyáltalán nem vicces.
    Sőt,mivel az a zaklatás a munkahelyen történt,így nem is magánügy.
    Jobb ha felvilágosítod erről Oroszékat.

  21. Gigi szerint:

    Királyerdei,
    nem tudom felvilágosítani őket, mert nem vagyok velük pariban.
    Ha Te sem gondolod viccesnek, vehetem úgy, hogy Te is kiakadsz azon, ha BÁRKINEK a családtagját (feleség, lányok) belekeverik a hozzászólásokba?

  22. nagyapó szerint:

    Bunkó csepeli megint össze.vissza hazudozik. Ha Pintér szavait idézi, idéznie kellene az azt megelőző mondatot is, mégpedig “ha még ennyi adósságállomány kiderül, ami idáig nem volt a költségvetésben (…)”, és itt jön bunkó csepeli által idézett rész “Az országban jelentősen vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható. Emiatt egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény, és nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más. Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni.”
    Ugye mennyivel más? No de Bunkó csepeli csak fújja a vuvuzelát, semmi értelme, de legalább hangos.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. zed szerint:

    “Megpróbáltam diszkréten kezelni az ügyet, ezért fordultam levélben a polgármester úrhoz, Tóth Mihályhoz, és nem a rendőrséghez.”

    Ez lenne az a levél, amelynek a tárgya “rendkívüli felmondás közlése”?
    http://csepel.info/wp-content/uploads/Polgarmesteri_level_01.jpg

    Németh úrhölgy miért levelet küldött Tóth Mihálynak, ha bizalmasan akarta kezelni az ügyét? A Pohiban -mint a nagyobb közhivatalokban általában- felbontják és átfutják a leveleket, mielőtt iktatnák, ezután továbbítják a címzettnek. Miért nem a fogadóóráján vagy egy előre egyeztetett időpontban kereste fel a polgármester urat? Valahogy furcsállom, hogy évekig tűrte a főnöke viselkedését, aztán éppen akkor adta be a rendkívüli felmondását, amikor Szenteczky külföldön tartózkodott. Azt súgja a megérzésem, másnak kell lennie a háttérben!

  24. Splash szerint:

    Csepelinek fia van (Petike). Apu sokat összeharácsolt neki tanácsadóként, szóval lesz mit enni a kölöknek…

    A főtanácsadó meg élvezi a boldog nyugdíjasévit, egészen addig amig ki nem szállnak érte is a kékek… Hát igen a számlát ki kell egyszer fizetni!

    Van egy tippem, hogy sok kommancs elhullik az őszel. Nem ahhoz szoktak, hogy kihallgatsokra járkáljanak… elpuhult zsírdisznók, ilyenkor már könnyen büthet egy szívritmiszavar.

  25. Királyerdei szerint:

    Gigi!
    Attól függetlenül,hogy nem vagy valük “pariban” ,az információid,hogy mi történik az önkorinál nagyon gyorsak és pontosak.

    “vehetem úgy, hogy Te is kiakadsz azon, ha BÁRKINEK a családtagját (feleség, lányok) belekeverik a hozzászólásokba?”

    A “megfigyeléseid” nagyon is egyoldalúak.
    Igen,veheted,ha pl. te is kiakadsz ilyeneken:

    “csepeli szerint:
    2010. szeptember 26., vasárnap – 13:46
    ” ?! “: Én meg nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a te anyád egy ukrán kurva volt.”

  26. pricpracpruc szerint:

    Zed! Benned, ha jól sejtem jogászvér csörgedezik. Akkor miért nem tudod, hogy az ilyen ügyek, mint a zaklatás, még, ha szexuális indíttatású is, és nem lett belőle erőszakos közösülés kísérlete, akkor magánvádas! Vagyis: rendőrségi feljelentés esetén is a bíróságra kell továbbítani a feljelentést, s ott ügyész nélkül tárgyalhatják. Azt hiszem így van. Nem?

  27. bolka szerint:

    Tökös polgármestert Csepelnek! Ez lenne Szenteczky, aki a nevét megváltoztatva a családját, múltját megtagadta?! Ez az ember tönkretette az amúgy is rosszul működő Csevakot is, a kerületet ne tegye már tönkre!!!

  28. Splash szerint:

    Ja, ezt már én is hallottam… nekem már az is gáz, hogy valkiből -né lesz, – feladva a személyiségét – de az még érthető is (oldalborda). De, hogy valaki férfi létére az asszony nevét felvegye (Birka-Szász) az már komplett személyislégzavarra utal! /Nomen est Omen/ Az meg, hogy valaiki úgy akar arisztokratának látszani, hogy y ozik a végén, pedig i-volt (a szakközépben még biztos!!!!) az milyenmár… igazi proli mentalitás! Gigerliskedni, merthogy muszáj látszatot kelteni! Hát ha anyu apu 1xü, milyen legyen a gyerek?! Pont olyan! És épp azzal, hogy csak a látszatig jut…

  29. Ős-Csepeli szerint:

    bolka 2010. szeptember 27., hétfő – 12:58-kor pontosan világitotta meg a történetet:

    “A tortenet kedveert jeleynem, hogy a kisasszony energetikusként kezdte, miután le..ta a SZ.J.-t felvetette az anyját és miután megunta SZ.J. cerkáját összejött azzal a palival aki közbeszerzéseken nyomult, de ezt nem engedte Sz.J. és ezt követően koccolt a kiscsaj.”

    Természetesen az ifjú férjnek, kispapának voltak más nőügyei is, csak az érintett hölgyek ezt nem vették zaklatásnak, benyújtották a számlát : jobb munkakör, magasabb fizetés. A mi Janink még arra se figyelt, hogy a diszkrétebbek közül válogasson, volt olyan “hölgy” aki már másnap mesélte a kolléganőknek, hogy megvolt a főnöknek. Volt más zaklatás is, de a hölgy villámgyorsan csendbe távozott, nem téve ki magát annak, hogy a végét még Őt kurvázzák le.

  30. obama szerint:

    Szenteczky megváltoztathatja a választási programját, hozzá veheti: “Igény szerint minden csepeli nőt megdugok!” Talán kapna 1-2 plusz szavazatot!!!

  31. Királyerdei szerint:

    A csepeli igény meg az,hogy abban a kuplerájban (Csevak) nagy tisztogatást kell végezni.De máshol is.És nagyon gyorsan.

  32. Splash szerint:

    Ja, ilyen sztorit én is hallottam: az egyébként közönséges hölgy maga dicsekedett vele, hogy felhúzta a szoknyáját az igazagtó úrnak (jajj, kin is volt a szoknya? ) és a csúnyáját mutogatta… de ahogy hallom nem sokat profitált belőle. /Hát igen, ez is csak 1 szakma/

    Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehettem ott valami helyettes, valami csak leesett volna nekem is.

    Amúgy a verseny-kefélésnek hamar hirement! És nem mindenkit tudott megdugni ám! Egyet biztosan tudok! /Azt meg elkapta a sógorom… 😀 / De már nincs a cégnél. Csak nekem nem jött össze senki onnan ;(

    Javaslom, a létszám célirányos bővítését szolgálatkész lányokkal!

  33. pricpracpruc szerint:

    CSEVAK = Vigalmi Negyed

    No, lám, mégis megvalósult az áhított beruházás.

  34. Splash szerint:

    Igen brúháztak ott sokmindenre: billiárdasztal, (mondjuk elég kemény keféléshez) karaoke cokmók, töményszesz stb. Voltak ám ott nagy csapatépítő tivornyák!

    Tényleg a billiárdasztalt hogy könyvelték le? És Dákót mega golyókat? 😀

    AZONNALI VIZSGÁLATOT KÖVETELEK!

    DNS MINTÁT és a SPERMÁK újraszámolását!

    ja, Csepeli hogybekussolt már! Figyelitek Lejárt a munkaideje? Otthon meg nincs nete?Nemár!

  35. Kovács Ernő szerint:

    A Fidesz egész országban ezt csinálja! Mindenhol egészpályás letámadást végez, legyen az LMP-és, Jobbikos, Mszp-és! Az önkormányzati választások után elindul a Fidesz bukásának kezdete, csak idő kérdése meddig húzzák ki!

  36. zed szerint:

    Lássuk a tényeket: Németh Mónika több mint 2,5 évvel azután, hogy kilépett a Csevaktól, mit tesz isten, éppen az önkormányzati választások küszöbén, amikor az MSZP polgármester-jelöltjének személye már jóideje közismert, úgy dönt, kiteregeti a szennyesét.
    Nos, Németh úrhölgy tudhatná, hogy azzal, hogy közreműködik a Fidesz botránypolitizálásában, a jobboldal hatalmi törekvéseit szolgálja ki, vagyis nem csak Szenteczkyt támadja, hanem a csepeli MSZP-t, és azokat az elkötelezett baloldali érzelmű embereket, akik azt szeretnék, és azért tesznek, hogy továbbra is baloldali értékeket képviselő vezetése legyen a kerületnek. Márpedig a vagyonkezelő egy korábbi vezérigazgató-helyettesének bizonyára nagyobb rálátása van a kerület életére, mint egy átlag csepeli polgárnak, láthatja, hogy részint az ő hozzájárulásával mennyi minden épült-szépült, mennyit fejlődött az utóbbi években ez a városrész, és hogy Németh Szilárd és társai micsoda badarságokat állítanak, amikor ennek ellenkezőjéről beszélnek. Tegyük fel a kérdést, mindössze egyszerű bosszúvágy áll a háttérben??

  37. Királyerdei szerint:

    Jaj,”zed” kíméljél már meg ettől a süket dumától!
    “Baloldal”?”Elkötelezett baloldali érzelmű emberek”?
    “Épülő,szépülő városrész?”
    Nálad mindig 12 óra van,mert egyre hülyébb leszel.

  38. pricpracpruc szerint:

    cseppetsem! Ezzel a linkkel legfeljebb a segged törölheted ki. Nem működik. Ha egyáltalán létezik ilyen link. Vagy csak te vagy link?

  39. pricpracpruc szerint:

    Összeszámolhatóak az MSZP-re leadandó szavazatok: 3 db.

    1. “csepeli”
    2. Zed
    3. Szenteczky

  40. Miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 ez jó volt.

  41. bolka szerint:

    Megkaptam a Csepeli MASZOP újabb csodás kiadványát az összes majom szerepel benne! Remélem sokat elvisznek majd a kékek a választás után! T. Krisztiánnak amúgy is ügye van talán okirathamisítás a bírósággal. K. József történeteit ismerjük már! Szenteczky amúgy is megy a hűvösre a kérdés csak, hogy mikor, viszi magával ezt a félnótás Tóth Betonpattanás Mihályt és Orosz Ferikét is!

  42. bolka szerint:

    JAJ!

    Állítólag a Jánoska is nagyon éhes volt, de mióta távozott átvették helyét a Jánoskánál sokkal nagyobb étvággyal rendelkező igazgatócskák! Jó lesz, ha ezeket is vizsgálják!!!
    Nézzétek csak:
    Ez a félnótás sületlen MASZOPOS banda kiket ültetett be a CSEVAKBA!

    Nézzétek csak mit találtam!

    http://www.nol.hu/archivum/archiv-378899

    Újabb fantomtag-botrány az MSZP-ben
    Doszpot után újabb exrendőr küzd a nagykátai képviselő-jelöltségért
    Besenyei Zsolt
    2005. szeptember 27., 07:29

    Kettészakadt a Pest megyei 6. választókerület szocialista szervezete: mindkét fél saját képviselő-jelöltet állított, és saját válaszókerületi elnököt választott. A megyei vezetés szerint a szakadárok fantomtagokkal alapítottak csoportokat, ezért az országos etikai bizottságnál hat helyi szervezet feloszlatását kezdeményezték.

    Németh Imre volt agrárminiszter vagy Czikó György tápiószecsői

    Németh: nem jelölt
    önkormányzati képviselő, volt főrendőr minősül a nagykátai körzet szocialista egyéni képviselő-jelöltjének? Radics Imre nagykátai alpolgármester a választókerület elnöke? Vagy nincs is olyan? De ha mégis, akkor Lakatos Sándor, a tápiószentmártoni autószerelő?

    Tézis. Július elsején összevont taggyűlést hívott össze Radics (az egyik, a birtokon belül lévő tábor vezére) és Szabó Imre Pest megyei pártelnök Nagykátára, amelyen a megjelent 54 (más források szerint 53) párttag az egykori mezőgazdasági minisztert választotta képviselő-jelöltté.

    Antitézis. A július elsejei taggyűlésen Németh csak bemutatkozott, a taggyűlés amúgy sem volt határozatképes, a jelölésről dönteni csak a küldöttgyűlés hivatott.

    > A harmadik feloszlatás

    A tavaly botrányt kavart Vas megye fiktívtag-botrány után az MSZP országos elnöksége minden választókerületben tagrevíziót rendelt el. A vas megyei szervezetet feloszlatták, és az addigi elnök Tóth Csaba helyett Kiss Péter kancelláriaminiszter vezetésével alakult újjá. A híresztelések hasonló gyanúba keverték a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalas és a fővárosi Kőbánya választókerületét, de ezeknél nem bizonyosodott be a gyanú.
    A párt etikai bizottsága augusztusban feloszlatta ugyan a nagykanizsai körzet szervezeteit, de a zalaiakat nem fantomtagokkal gyanúsították, csak nem voltak hajlandók megszavazni az országos központ képviselőjelöltjét.

    Tézis. A küldöttgyűlést augusztus 22-ére Lakatos hívta össze. 6 szervezet 20 küldötte jelent meg, és Czikót választotta képviselőjelöltté (a választókerület másik 6 szervezetének 17 küldötte bojkottálta a gyűlést).

    Antitézis. Lakatos nem is hívhatott volna össze küldöttgyűlést, hiszen nem választókerületi elnök. Ráadásul az ott megjelent hat szervezetnek már a megalakulása és a tisztújítása is szabálysértő volt – legalábbis a megyei vezetés szerint.

    Tétre, helyre, mandátumra

    A háborúság még 2003-ban kezdődött. A forrásaink által „régiekre” és „újakra” vagy „ifjútörökökre” felosztott pártemberek képviselői-előjelöltet választottak. A felosztás csak képletes, mert az újak vezetője, Czikó a rendszerváltás előtt az MSZMP tagja volt. A pártközpont inkább a régieket támogatja, az újak nem kapcsolódnak az MSZP vezetéséből senkihez: nem egy országos harc kivetüléséről, inkább csak helyi veszekedésről van szó.

    Az előjelölt-választáson régi vonal nagy öregje, Samu János, Tápióság polgármestere, 1994-1998 között MSZP-s országgyűlési képviselő alulmaradt Pétervári János tóalmási háziorvossal szemben. Az ifjútörökök a választókerületi társulás vezetését is át kívánták venni. Nekik kedvezett, hogy a szervezeti és működési szabályzatban történt egy változás, amely szerint a nagykátai MSZP-szervezet elnökének nem kell szükségszerűen a választókerületi társulás elnöki posztját is betöltenie( aki Radics volt ekkor). A választáson az újak (Lakatos) győztek a régiek (Radics) ellen. A vert helyzet persze nem tetszett a régieknek, és a megyei etikai bizottságon megtámadták a választást. Nem nagy meglepetésre a Samu-vezette testület úgy foglalt állást, hogy a korábbi automatizmus van érvényben.

    Rendőrök mindenütt

    Nem indítják újra
    Közben folyt tovább a készülődés a képviselőjelölt-választásra, mivel nyilvánvaló volt, hogy a 2002-ben Medgyessy Péter felkérésére induló Doszpot Péter politikailag teljesen súlytalanná vált, és nem is ambicionálja az újrajelölését. A régiek szerint a lázadó szervezetek, kihasználva azt, hogy a küldöttek nem a csoportok, hanem a taglétszám alapján delegálhatók, fantomokkal töltötte fel a tagságát.

    Az újak oldalán közben megjelent Czikó György, az ORFK egykori műszaki osztályvezetője, aki – a pletykák szerint – ’98-ban viharos gyorsasággal kényszerült leszerelni a rendőrségtől.

    Pikánssá teszi a helyzetet, hogy az egykori sztárnyomozó Doszpot után ismét egy rendőr indulna, illetve, hogy az ellentábor vezetője, Radics szintén rendőr volt korábban – ám mindenki azt mondja, ez szimpla véletlen. Czikó három éve sikertelenül indult Tápiószecső polgármesteri posztjáért, ugyanakkor politikai ellenfelévé vált az MSZP megyei elnökének, miután tavaly februári belépése után félévvel megpróbálta volna Szabót kiütni a megyei elnöki posztról – ám a jelöltségig sem jutott el.

    A régiek által képviselőjelöltté választott Németh Imre inkább csak mellékszereplő a történetben: a volt agrárminisztert egy évvel korábban kérték fel a régiek, hogy induljon a képviselőségért, akkor még nem adott választ, egy évvel később, már a tárcától való távozása után viszont igent mondott.

    Be se léptek – vagy csak tagadják?

    Lakatos Sándor a Hírszerzőnek úgy nyilatkozott, nagyon csodálkozna, ha az etikai bizottság nem nekik adna igazat, és szabályosnak találná Németh jelölését. Szerinte ugyanakkor elgondolkodtató és a zavar jeleit mutatja, hogy az etikai bizottság már jócskán túllépte a vizsgálat maximális határidejét, a 30 napot.

    > Elvileg nyerhet az MSZP
    A kerületben nagyjából egálra áll a két nagy párt, 2002-ben ugyan kikapott az MSZP, mert 2 hét alatt a Fidesz jelöltjének több mint 50 százalékkal sikerült növelnie a ráadott voksok számát. Czerván Györgyre az első fordulóban 14 ezren, a másodikban azonban már 21 ezren szavaztak, ami még akkor is jelentős változás, ha tekintetbe vesszük, hogy Orbán Viktor két forduló közötti kampányának eredményeként a kerületben 3 ezerrel többen mentek el választani. A helyiek szerint az állás megfordításában komoly szerepet játszott Czerván szórólapkampánya, amelyben arra buzdította a választókat, juttassanak be még egy helyi képviselőt a parlamentbe, hiszen Doszpot az MSZP országos listájáról már úgyis képviselő lesz. A feladat teljesíttetett: az első fordulóban még 3 ezer szavazattal vezető exrendőr a másodikban ugyanannyival kapott ki. Az országos győzelem tudatában pedig a központ megvétózta, hogy a helyiek bírósághoz forduljanak.
    “Németh Imrével lehet nyerni a Fidesz ellen, Czikó Györggyel nem” – szögezte le érdeklődésünkre Radics Imre. Állítása szerint mind a megyei, mind az országos vezetés őt ismeri el, mint választókerületi elnököt, és ugyanezek a fórumok szabályosnak találták a volt agrárminiszter jelöltté választását is.

    Feloszlatást kért
    Szabó Imre – nem meglepő módon – neki ad igazat. A megyei elnök elmondta, a Czikót megválasztó küldöttgyűlés összehívása jogszerűtlen volt, ráadásul az ott megjelent 6 szervezetről egy tavasszal elvégzett, az egész megyére kiterjedő vizsgálat megállapította: a megalakulásuk és a tisztújításuk sem volt „teljesen szabályszerű”. „Nem minden tagjuk valós tag” – tette világossá az elnök, fantomtag-botrányról van szó.

    Lakatos szerint ugyanakkor egy írásszakértői vizsgálat igazolni tudná, hogy a belépők valóban maguk írták alá a nyilatkozatokat, nem pedig – mint azt az ellenfelek állítják – odahamisították a nevüket. Szerinte a hamis vallomásra fenyegetéssel és különböző ajánlatokkal bírtak rá őket.

    Szintézis. Mindkét fél a maga igazát hangoztatja, döntés az MSZP országos etikai bizottságánál. A regisztrált tagokkal való ismételt tisztújításra a testület szeptember 2-án szólította fel a hat szervezetet (Lakatos szerint nem történt ilyen), de azok ennek nem tettek eleget, sőt újabb tagokat vettek fel. A Pest megyei területi szövetség ezért az érintett helyi csoportok feloszlatását kezdeményezte a grémiumnál.

    A várható döntésről kétségünk se legyen. A MSZP egyik névtelenséget kérő prominense rögzítette: „a Pest megyei 6-osban Németh Imre lesz a szocialista képviselőjelölt, bárhogy is vergődnek a helyi erők”.

  43. Splash szerint:

    Ferike nagy csibész, szerintem megússza… Az átkosból volt egy gazdasági büncselekménye talán 2 évve kijött belőle.

    Aztán valami autóbalesete ahol ottmaradt az asszony és fel is vette magamellé a rendőr főmókus kontaktját (feleségét?!) titkárnőnek így ez egy életre szóló lekötelzettég lett.

    Minden esetre elég nagy hullúmvölgy lehet: most pörögnek észnélkül, aztán hétfőtől: néma csönd. Csak néha csöngetnek… de a rettegés örök: a postás a nyugdíjjal, vagy a KÉK ek?

    Ebben a korban 1-2 kihallgatás keresztkérdésekkel: ”Ne tagadj, Te Gazember! A Jani mindent bevallott!!! Ja, azt még nem mondtam? RÁD vallott”…

    Hú ez az izgi… Mindenki mindenki f…át fogja! És hát a Jani nem a BetyárBecsületéről híres ám! Ezt még csak sejti a Feri… a misi semmit sem sejt… 😀 neki nagyobb lesz a meglepi! ;D

  44. Splash szerint:

    ceppetsem: pont olyan egyszerü mint te!

    bolka és a Czikó kit kefélt meg eddig? Tudnál küldeni egy listát excelben? ;D

    Nem szeretek sötétben tapogatózni!

    /na jó, néha…/

  45. Kovács Ernő szerint:

    Október 3 után jön október 23 !

  46. Splash szerint:

    Én megszavazom bolkának a Tényfeltáró Blogger Díjat!

    De csak akkor ha küldi a lányok (ár)listáját is!!!!

    NEVEKET!!!! NEVEKET!!!

  47. Splash szerint:

    Szerintem 3 után 4 jön.

  48. bolka szerint:

    Küldöm, de mi érdekel? Van anyókák, anyucik két gyerekkel, és van a futottak még kategória!

  49. bolka szerint:

    A megélhetési politikus D. István MASZOPOS alvezír kit rakott meg?

  50. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    A 15:03-kor elküldött hozzászólásodban ismét velem kekeckedtél, amikor az általam leírtakat kiváltó ok figyelembevétele nélkül írtad, hogy:
    “Bár csepeli nem kérte ki magának, hogy a feleségével meg a lányával (ki tudja, vannak-e egyáltalán neki) példálózott ” ?! “, szerintem aljas dolog.”

    Majd a véleményed indoklásaként azzal folytattad, hogy:
    “Ti mind pasik vagytok? Titeket még sosem zaklattak? Ez a téma egyáltalán nem olyan vicces, mint gondolnátok!”

    Az utóbbi három mondatból számomra az jött le, hogy Te nem “pasi” vagy, hanem egy olyan “spinkó” aki volt már kitéve a Szenteczky áldozata által megélt zaklatásnak.

    Ha a megállapításom helytálló, akkor különösen visszatetsző számomra, hogy Te ismét “csepeli” védőügyvédjeként léptél fel, ezért azt javaslom, hogy ha van szemüveged akkor tedd fel!
    Ha pedig nincs akkor sürgősen csináltass egyet, és utána olvasd el az ehhez a cikkhez “csepeli” részéről ma 13:02-kor feltett és általam alább idézett pimasz hozzászólást:
    “Akkor vizsgáljuk ki mi. Ehhez először is lássunk végre egy képet Mónikáról.”

    Te is láthatod, hogy “csepeli” a hozzászólásában a szexuális zaklatás nő áldozatának a fénykép alapján történő vizsgálatát indítványozta, és élcelődés tárgyává téve akarta pellengérre állítani.

    A fenti arcátlanság ellenére, az én elítélésem érdekében volt képed azt írni 15:54-kor Királyerdeinek, hogy:
    “Ha Te sem gondolod viccesnek, vehetem úgy, hogy Te is kiakadsz azon, ha BÁRKINEK a családtagját (feleség, lányok) belekeverik a hozzászólásokba?”

    A témára vonatkozó megszólalásaidat összegezve az a véleményem, hogy nő létedre több együttérzést illene tanúsítanod a Szenteczky által elkövetett szexuális zaklatás áldozata iránt, és nem az áldozatot pellengérre állítani és nevetségessé tenni akaró “csepeli” nő hozzátartozóinak (ha egyáltalán van egy ilyen alaknak felesége és lánya) a védelme érdekében játszod el a védőügyvédet, miközben egyetlen szóval nem ítélted el “csepeli”-nek az áldozattal szembeni arcátlan viselkedését.

    Végül szeretnélek felvilágosítani arról, hogy a szerinted aljas hozzászólásommal semmibe nem kevertem bele “csepeli”-nek a családtagjait, csak egy olyan fénykép alapján történő vizsgálatra tettem neki javaslatot, amelyre hatáskörrel rendelkezik.

  51. Splash szerint:

    Na azért, a Moncsi is tudta melyik végére áljon a bérnek. /a Bojtos végén J állt. /

    És addig azért tetszett neki a dolog, olcsó poén most a szegény áldozatokról értekezni. Igazgatóh. lett, anyut is felvették, hát mit nem akar még egy sz…ért?!

    Mondjuk ez Szenteczkiné előtt elég gyenge érv, de azért Moncsi rúgta fel a deal-t!

    Riherongy.

  52. Splash szerint:

    bolka, anyókák nem futottakmég van otthon, anyucik jöhet.

    Tinilányok esetleg?

    A szüzet meg sem merem kérdezni. Gondolom max az első napja előtt lehet róla szó..

  53. Hédy szerint:

    Egy ideillő kis vidámságoskodás 😀

  54. Splash szerint:

    Na álljunk már meg!

    A Borkából Birkaszászlett

    a Szenteczkiből Szenteczky

    A Ghazal ból meg Németh Mónika

    Hát itt tényleg mindenki álnéven fut, vagy senki sem vállalja a multját?

    Azér mégis csak jó valamire a prolilét: tótmisi, aza az ami oszt pont. Egyszerü is mint a faék.

    És akkor a Moncsit a Szilárd örökbefogadta vagy most mi?! Vagy csak ekkora rajongója, hogy felvette a nevét?

    Követhetetelen, de tényleg!

  55. " ?! " szerint:

    Kedves “zed”! Te arcátlanul hazudozó gerinctelen MSZP-s agitátor!

    A 17:59-es hozzászólásodban volt pofád leírni az alábbiakat:
    “Németh úrhölgy tudhatná, hogy a jobboldal hatalmi törekvéseit szolgálja ki, vagyis nem csak Szenteczkyt támadja, hanem a csepeli MSZP-t, és azokat az elkötelezett baloldali érzelmű embereket, akik azt szeretnék, és azért tesznek, hogy továbbra is baloldali értékeket képviselő vezetése legyen a kerületnek.
    Márpedig láthatja, hogy mennyi minden épült-szépült, mennyit fejlődött az utóbbi években ez a városrész.”

    “zed”!
    Azért, hogy a hozzád hasonló elvakult barmok is láthassák, hogy “mennyit fejlődött az utóbbi években ez a városrész”, alább bemutatom a csepeli MSZP-sek hagyatékát, amely minősíti az MSZP-s kerületi vezetésnek az elmúlt 16 évben végzett munkáját!

    I.) Új lakások építése évenként a budapesti kerületekben:

    1. helyezett: a XIII. kerület évi 660 lakás építésével,
    19. helyezett: Csepel, évi 130 lakás építésével.
    (Csak a sűrűn beépített belvárosi kerületekben épül kevesebb új lakás évente, mint Csepelen.)

    II.) Ezer lakosra jutó új lakások építése évente:

    1. helyezett: a XIII. kerület, 8,8 lakás/év/ezer fő.
    19. helyezett: Csepel, 1,6 lakás/év/ezer fő.
    (A budapesti átlag 5,7 lakás/ezer fő.)

    III.) Egy főre jutó adósságállomány Budapesten:

    1. helyezett: a XIII. kerület, 1.682,- Ft/fő !!!!!!,
    19. helyezett: Csepel) 92.160,- Ft/fő. (A polgármesteri jelentés szerint korrigálva.)
    Annak ellenére 55-szöröse a XIII. kerület adósságállománynak, Csepel 1 főre eső adósságállománya, hogy a Csepeli fejlesztések megvalósításához rendelkezésre állt:
    – az észak-csepeli területért kapott 9,3 milliárd Ft rendkívüli bevétel, amelyhez hasonló bevétellel más kerületek nem rendelkeztek,
    – az eladott kb. 8.500 db önkormányzati tulajdonú lakás eladásáért befolyt lakásonként minimum 1 millió Ft, azaz legalább 8,5 milliárd Ft mai áron számolt árbevétel.

    IV.) Ezer lakosra jutó vállalkozások száma Budapesten:

    1. helyezett: az V. kerület, 516 vállalkozás/ezer fő,
    23. helyezett: Csepel, 135 vállalkozás/ezer fő.
    (A Progresszív Intézet felmérésének szöveges értékelésében Csepelt negatív példaként konkrétan megemlítik.)

    V.) Ezer főre jutó önkormányzati bérlakás-állomány:
    Csepel az ezer főre jutó kb. 16 önkormányzati bérlakással nem fért bele a fővárosi kerületek 15. helyezésig felsorolt listájába.

    VI.) Ezer főre jutó sport támogatás:
    Csepelen ez olyan kevés, hogy azzal nem jutott be az értékelésben felsorolt önkormányzatok közé.

    VII.) Helyi közismert tényadatok:

    1.) Csepel rendelkezik legtöbb földúttal a fővárosi kerületek között.

    2.) Csepelen hiányzik kb. 45 km szennyvízelvezető közcsatorna.

    3.) Csepelen hiányzik kb. 100 km elválasztott rendszerű csapadékvíz-elvezető csatorna.

    4.) A Csepelen összegyűjtött szennyvizek annak ellenére továbbra is tisztítatlanul ömlenek a Dunába, hogy Csepelen helyezték el a más kerületek szennyvizeit befogadó Központi Szennyvíztisztító nevű “szargyárat”, amelynek a létesítési és működtetési költségeihez a csepelieknek is hozzá kell járulni a megemelt szennyvízdíjon keresztül.

    5.) Csepelnek a választási ígéretek és a kidobott tervezési költségek ellenére nincs rendezett városközpontja.

    6.) Csepelnek nincs kórháza. (Pedig a 2002-es választási programjukban a Csepeli Kórház felújítását-, korszerűsítését ígérték.)

    7.) Csepelnek nincs fedett uszodája. (Pedig 2006-ban a megnyitását 2007-re ígérték.)

    8.) A Csepelre HÉV-vel érkezőket a Főváros szégyenének nevezhető városkép fogadja a Csepel-Ófalu városrészre történő beérkezéskor.

    9.) A több ezer állandó lakossal rendelkező kb. 220 hektár területű Csepel-Háros ugyanúgy mezőgazdasági besorolású területként van nyilvántartva, mint 16 évvel ezelőtt, és az ott élők ma is legalább egy évszázaddal elmaradott infrastrukturával rendelkező környezetben élnek, miközben a csatorna hálózat hiánya miatt akaratuk ellenére folyamatosan szennyezik a terület alatti ivóvízbázist, amely a csepelieket is ellátó vízműkutak ivóvíz utánpótlását biztosítja.

    10.) Elmaradt a megígért két csepeli rendőrőrs létesítése.

    11.) Egyetlen méter sem épült meg a 16 éve minden önkormányzati választáskor megígért csepeli gerincútból, amely a Kossuth Lajos utca terhelését volna hivatott csökkenteni.

    12.) Annak ellenére, hogy igen sok csepeli közpénzt ráköltöttek, egyetlen méter sem épült meg a volt Csepel-Művek területére ígért úgynevezett teherforgalmi elkerülőútból.

    Kerületünk október 3 után hivatalba lépő új vezetésének a fent felsorolt elmaradásokat olyan körülmények között kell megszüntetni, hogy még csak nem is üres kasszát, hanem az önkormányzat honlapján közzétett polgármesteri részletes jelentés szerint több mint 7 milliárd (7 ezer millió) Ft adósságot vesznek át az MSZP-s elődeiktől.

  56. " ?! " szerint:

    A Csepeli MSZP hagyatékát képező adósság a 2010. augusztus 31-én kelt polgármesteri jelentés alapján:

    1.) A költségvetési hiány 2010. aug. 31-én (a II/4. pont szerint) 3 milliárd 808 millió Ft.
    (Feltéve, hogy ezt az összeget az mszp-sek a szeptember 23-i képviselő-testületi ülésen nem emelték 4 milliárd Ft fölé.)

    2.) A Csepeli Önkormányzat tartozása a Fővárosi Önkormányzat felé (a II/3. pont szerint) 1 milliárd 556 millió Ft.

    3.) Az Önkormányzat jelenlegi hosszúlejáratú hiteltartozása (a III/2. pont szerint) 1 milliárd 392 millió Ft.
    (Ennek a hitelnek az érdekessége az, hogy a fennálló hiteltartozás részét képezi az első Orbán-kormánytól a Széchenyi-terv keretében kapott állami támogatással 2002-ben és 2004-ben épített 116 db önkormányzati bérlakás építéséhez önkormányzati önrészként felvett hitel is.
    Ez azt jelenti, hogy fideszes kormány támogatásával megépített önkormányzati bérlakások önkormányzati önrészéhez felvett hitelt is az új (valószínűleg fideszes) önkormányzatnak kell visszafizetni, miközben ennek a 116 lakásnak a megépítésével dicsekedett a Csepeli MSZP már a 2006-os választások előtt is, és jelenleg ezzel dicsekszik a szórólapján Szenteczky János mszp-s polgármester-jelölt is.)

    4.) Az Önkormányzatnak (a III/2. pont szerint) a hosszú és rövidlejáratú hitelek után a 2010. év végén 425 millió Ft kamatot kell fizetni.

    A fentiek együtt összesen 7 milliárd 182 millió Ft olyan kötelezettségeket (adósságot) jelentenek, amelyeket az új önkormányzatnak kell a következő években megfizetni.

  57. " ?! " szerint:

    Bebizonyosodott, hogy a Csepeli MSZP-nek nincs önkormányzati választási programja.

    A választásokon résztvevő csepeli szervezetek közül csak az MSZP nem hozta nyilvánosságra a programját a Csepel újságban.

    A Csepel újság 2010. szeptember 17-i számának a 7. oldalán közzé lett téve a Civil Mozgalom Egyesület, a FIDESZ-KDNP, a Jobbik, és az LMP programja.
    Az újság 8. oldalán pedig az MDF, és a Munkáspárt programja.

    A Csepel újság 8. oldalának a bal alsó sarkában, az MSZP programjának a helyén csak Szenteczky János polgármester-jelölt magán programja található.

    A közzétett program magánjellegét és a párt-program hiányát az bizonyítja, hogy a program elején egyesszám első személyben fogalmazva, az alábbi mondattal szólítja meg Szenteczky János az olvasót:
    “Arra kérem, tekintse át röviden programomat.”

    Az MSZP programjának a hiányából az következik, hogy a Csepeli MSZP nem hajlandó a csepeli választókkal szemben semmiféle kötelezettséget vállalni, továbbá, hogy a képviselő-testületbe esetleg bejutó MSZP-s képviselők Szenteczky röhejes tartalmú magánprogramja mögül a ciklus folyamán bármikor kihátrálhatnak és kizárólag a saját pecsenyéjük sütögetésével foglalkozhatnak, mert a program hiányában semmire nem vállaltak kötelezettséget.

    Mivel a Csepeli MSZP szervezet nem tette közzé a választási programját, a Csepeli MSZP szervezete és az itt hőbörgő MSZP-s agitátorcsapat elvesztette az erkölcsi alapot ahhoz, hogy bármelyik más pártot a programjával kapcsolatban kritizálhassák.

  58. " ?! " szerint:

    Birka-Szász Tamás által a Csepp Tv-ben ismételgetett több mint 1.100 millió Ft-os hazugság története:

    Birka-Szász Tamás a Csepeli MSZP volt frakcióvezetője, egyben Szenteczky János fő talpnyalója, az MSZP-s Szenteczky János polgármester-jelölti bemutatása céljából a Csepp Tv által bemutatott kampányfilmben arcátlanul azt hazudta, hogy:
    “Az északi-pénzből jelenleg még rendelkezésre áll a fejlesztésekre közel 5 milliárd Ft”!!!

    Birka-Szász fenti állításával szemben a polgármesteri hivatalos jelentésben az olvasható, hogy
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, amely az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt ma már ennél is lényegesen kevesebb.

    A polgármesteri jelentés alapján megalapozottan kijelenthető, hogy Birka-Szász Tamás ismét birkának nézte a Csepel lakosságát azzal, hogy több mint 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) összegű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

    Birka-Szász Tamás a fenti hazugságával a szavahihetőségének a maradékát is elvesztette, ezért Gyurcsány szavait idézve ” Birka-Szász Tamás fogja be a száját”!

  59. " ?! " szerint:

    Szenteczky írásba adta a Birka-Szász által a Csepp Tv-ben ismételgetett hazugságot azzal az eltéréssel, hogy még rátett egy újabb óriási hazugságot is!

    A postaládámba bedobták Szenteczky kampány füzetét, amelyben a hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:

    „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ismeretes, hogy Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy:
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    (Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján.)

    Szenteczky azonban nem elégedett meg Birka-Szásznak a Csepp Tv-ben előadott durva hazugságával, amelyben a június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft-ot 5 milliárd Ft-nak hazudta.
    Birka-Szász hazugságához Szenteczky arcátlanul még azt is hozzá hazudta, hogy:
    “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ezzel a hazugságával elhallgatja azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért annak a jelenleg még meglévő maradékából (amely jelenleg már valószínűleg kevesebb mint 3,9 milliárd Ft) újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból a lényegében már elköltött pénzből költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

    Tehát kimondható, hogy a notórius hazudozó Szenteczky a csepeli választók félrevezetése céljából több mint 1,1 milliárd Ft-tal nagyobb összegű északi bevételről állította, hogy az az önkormányzat számláján van.
    Az pedig még nagyobb hazugság a részéről, hogy ezt a pénzt a következő négy fejlesztéseinek a finanszírozására és a költségvetési hiány csökkentésére lehet fordítani, mert – mint a polgármesteri jelentésben is le van írva – ezt a pénzt már a jelenlegi önkormányzat feladathoz rendelte, azaz elköltötte, ezért abból sem a következő ciklus fejlesztéseit nem lehet finanszírozni, sem költségvetési hiányt nem lehet csökkenteni.

    A fentiek azt bizonyítják, hogy a gátlástalanul hazudozó Szentecky a programfüzetében leírtakkal 5 milliárd Ft (azaz: 5.000 millió Ft) értékű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

  60. " ?! " szerint:

    A Szenteczky választási programfüzetében az alább felsorolt pénzügyi fedezet nélküli választási ígéretekkel kábítja az általa birkáknak nézett választókat:

    A hazug választási igéreteit Szenteczky az alábbi képmutató dumával vezette be::
    – „Közös eredményeink sorsa a tét, a fejlődésé, amiért annyi lemondással fizetett már minden egyes csepeli polgár.”
    – „Önökön múlik az, hogy megőrizzük-e azt, amit eddig felépítettünk.”

    Arcátlan Jankó azt elfelejtette megemlíteni, hogy: „a 16 éve hatalmon lévő csepeli MSZP-sek miatt fizettek már annyi lemondással a csepeli polgárok”.
    Az pedig különös pimaszság a részéről, hogy a tolvajbanda fővezéreként „tolvaj”-t kiáltva az a látszatot igyekszik kelteni, hogy rajtuk kívül valaki mástól kellene félteni „azt, amit eddig felépítettünk”.

    A füzet további oldalain Szenteczky az alábbi hatáskör nélküli, vagy pénzügyi fedezet nélküli kívánságműsorral kampányol:

    – „Önkormányzati támogatással bővítjük a Csepelen szolgáló rendőrök számát.”
    – „A Fővárostól független csepeli közterület-felügyeletet hozunk létre.”
    – „Teljessé tesszük Csepelen a térfigyelő-rendszert.”
    – „A térfigyelő kamerákba beépíthető új sebességmérőket telepítünk.”
    – „Az önkormányzat kiemelten ösztönözni fogja az új vállalkozások letelepedését Csepelen.”
    – „Több ezer munkahely jöhet létre a Csepel Művek területén.” (A „Szeva birtokon”?)
    – „Kiterjesztjük a közmunkaprogramot, így a rászorulók közérdekű munkából származó jövedelemhez jutnak.”
    – „Az eddig széttagolt önkormányzati ügyintézői-rendszert egy új, korszerű, központi épületbe vonjuk össze.”
    – „Tovább folytatjuk az orvosi rendelők felújítását.”
    – „ A ciklus végére minden közintézményt akadálymentesítünk.”
    – „Önkormányzati járművekkel ingyen biztosítjuk az idős, nehezen mozgó lakosok szállítását.”
    – „ A ciklus végéig „akár” minden harmadik panellakás megújulhat.”
    – „ A kisebb léptékű fejlesztések helyett egész iskolák újulnak meg.”
    – „ Felgyorsítjuk a kerületi iskolák sportpályáinak a felújítását.”
    – „ Önkormányzati autós iskolát alapítunk.”
    – „Tovább bővítjük a kerület bölcsődei hálózatát.”
    – „Segítséget nyújtunk a bajba jutott családoknak és akiket az áremelkedések sújtanak.”
    – „Megszervezzük a mozgáskorlátozottak ingyenes szállítását önkormányzati járművekkel.”
    – „Gondnok-hálózatot hozunk létre, hogy az egyedül élő idősek életét megkönnyítsük.”
    – „Olyan jelzőrendszert építünk ki, amellyel a rászorulók egyetlen gombnyomással orvost, rendőrt, vagy tűzoltót hívhatnak.”
    – „A Nagyinet programot kiterjesztjük az egész kerületre.”
    – „Extrém sportok gyakorlására alkalmas sportpályákat építünk.”
    – „Ingyenesen elérhetővé tesszük az internetet minden közintézményben és jelentős csepeli közterületen.”
    – „A csepeli baloldal támogatja új szórakoztató központ létrehozását.”
    – „Roma kulturális központ kialakításával támogatjuk a cigánykultúra megőrzését.”
    – „A Csepel Művek területén új városnegyedet alakítunk ki, saját hajóállomással, és az új városrészt buszjárat köti össze Csepel más részeivel.” (Ez a tétel viccnek is sok!)
    – „A Szent Imre téri buszpályaudvart áthelyezzük.”
    – „A Kossuth Lajos utca egy szakaszát sétáló utcává alakítjuk.” (Normális ez az ember???)
    – „Az Ady lakótelep után megújulhat Ófalu és más csepeli városrészek.”
    – „A ciklus végére minden csepeli úton szilárd burkolat lesz.”
    – „A ciklus végére új, többfunkciós sportcsarnokot építünk Csepelen.”
    – „Támogatjuk a csepeli sportegyesületeket.”
    – „Kiemelten támogatjuk a Csepel FC-t, hogy Csepelnek ismét NB i.-es labdarúgó csapata legyen.”
    – „Iskolai udvarok, sportlétesítmények újulnak meg kerületszerte.”
    – „Helyreállítjuk a Tamariska domb természetes állapotát.”
    – „A Duna kerületi partszakaszainak a rendezésével sportolásra, szabadidő eltöltésre alkalmas partmenti sávokat hozunk létre és a római parthoz hasonló rendezett sétányokat alakítunk ki.” (A Kis-Duna partját sem tudta rendben tartatni ez a majom!)
    – „Parkjaink védelme érdekében újabb parkőröket alkalmazunk.”
    – „Grafiti versenyek szervezésével támogatjuk az utcai képzőművészetet.”
    – „A művelődési házak támogatásával növeljük a programkínálatot.”
    – „Állandó fesztiválok szervezésével vonzó célponttá tesszük Csepelt.”
    – „Térzenével, utcaszínházzal tesszük színesebbé az itt élők hétköznapjait.”

    A fentiek megvalósítását a régi mszp-s garnitúrától örökölt üres kassza, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) örökölt adósság ellenére ígéri ez a gátlástalan szélhámos, miközben az önkormányzati vagyon eladásából befolyt több mint 20 milliárd Ft bevétel ellenére, az elmúlt 16 évben a felsorolt feladatokból semmit nem oldottak meg, sőt egyes területeken fejlesztés helyett, visszafejlesztést hajtottak végre Ő és a Csepeli Önkormányzatot irányító elvtársai.

  61. bolka szerint:

    Splash!
    Azt csiripelték a verebek, hogy I. H. rendszeres vendége vót a Sz. Bojtos Janinak. A N. Jani meg a nemibeteggondozónak, mert becserkészte B. ZS-t

  62. Hédy szerint:

    Részemről igen tisztelt ” ?! ” Lassan vége ennek az ámokfutásnak!
    Végig figyeltem nagyon okos és nekem tetsző érveidet! Örülök,hogy sok köpönyegforgató ember között mindig kitartottál az elveid mellett!Köszönöm soraidat,üdítő volt számomra!

  63. Splash szerint:

    Jújj de izgi! Nem is gondoltam, hogy az a bájos arcú B.Zs. ilyen segítőkész… és ilyen veszéályes hiába no, az ügyfélszolgálaton fontos szempont az elhivatottság! 😀

    De hát szépvirágra sok bogár repül… aztán ez a vége: jó ha csak viszket. 😀

    De ahogy a mondás tartja: inkább jó boltban ketten (HÁNYAN?!), mint sz.ban egyedül!

    LOL 😀

  64. Splash szerint:

    Kedves bolka!

    A luksógor diagrammot ide tudnád copyzni?

    Azt tudom, hogy az államtitkár elvtárs is ilyen viszonyban volt a N.Sz.dal, de hát az eljárt lemez a csevakos grafikon kicsit szerteágazóbb lehet…

    Nyugodtan írj monogrammokat, gy megolókulcsot külön belinkelek hozzá amint megfejtettem… 😀

    Szegény lányok azért… nekik sem egyszerü! 😀 Most akkor melyik répát hegyezzék? a Nagy(hatalmú)t vagy a keményet… 😉

    – Főnök! Bent van már….?!
    – Ühmmmm….
    – Hú… De NAGY!!!!

    😀

  65. Sanyi szerint:

    Szenteczky fogalomzavarban szenved!Csepeli Vagyonkezelő helyett azt hitte,hogy a Csepeli Vaginakeezelőben Igazgató! Ezt a hibát már csak meglehet érteni!!

  66. zed szerint:

    Szenteczky levelét nem hozza le a csépel.info???

  67. CsepeliNo1 szerint:

    Sanyi!
    Az még hagyján, hogy Szenteczky azt hitte, hogy a Vaginakezelőben van, de az IGAZGATÓCSKÁK is azt hiszik, hogy ott dolgoznak. Sajnos max. 2 kivétel van!!!!!

  68. Királyerdei szerint:

    szentecki most a MÁV-nál van,de hamarosan belép az MSZMP-be.

    (MÁV=Még Állásban Vagyok
    MSZMP=Most SZóltak hogy Menjek a P…ba)

    🙂

  69. zed szerint:

    Németh Mónika véletlenül nem rokona Németh Szilárdnak? 😉

  70. Miska72 szerint:

    zed már megint hülye vagy?

  71. Miska72 szerint:

    Királyerdei ezt nemsokára a böribe megy Szenteczky.

  72. Manitu szerint:

    A Szenteczky leveléből is ordító féltékenységi rohamai valóban figyelemre méltóak.

  73. " ?! " szerint:

    Nyilvános vitára hívom Szenteczky Jánost és Borka-Szász Tamást a választási kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!

    Tisztelt Szenteczky János és Borka-Szász Tamás!

    A Csepp Tv-ben megtartandó nyilvános vitára hívom Önöket a választási kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!

    A választópolgárok tájékoztatását szolgáló vita az alábbi kérdések tisztázására irányulna:

    1.) Miért nincs számon kérhető önkormányzati választási programja a csepeli MSZP szervezetnek?

    2.) Borka-Szász Tamás miért hazudta azt a Csepp Tv által leadott kampányfilmben, hogy az északi bevételből az új önkormányzat rendelkezésére áll közel 5 milliárd Ft, miközben a hivatalos polgármesteri jelentés szerint már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft feladatokkal lekötött pénz volt az önkormányzat számláján, és nyilvánvaló, hogy az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt az átadáskor már a 3,9 milliárd Ft-nál is kevesebb lesz a pénzmaradvány ?

    3.) Szenteczky János miért hazudta azt a kampány füzetében, hogy „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is”, miközben a polgármesteri jelentésből tudhatta, hogy már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, de az az összeg is feladatokkal lekötve, ezért abból a pénzből nem lehet sem a következő ciklus fejlesztési feladatait finanszírozni, sem a költségvetési hiányt csökkenteni?

    4.) Szenteczky János adjon választ arra, hogy miből kívánja finanszírozni a kampányfüzetében felsorolt kívánsággyűjteményt?
    Figyelembe véve azt, hogy az új önkormányzat lényegében üres kasszát, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) adósságot fog átvenni a régi MSZP-s önkormányzati garnitúrától.

    Ha hiányzik Önökből a kellő merészség a nyilvános vitához, akkor jobban teszik, ha sürgősen visszalépnek a jelöltségtől, mert olyan emberek nem valók a választók képviseletére akik az ilyen súlyos hazugságaik tisztázása érdekében nem mernek a nyilvánosság elé állni.

    Felhívásomat azzal zárom, hogy hordják magukkal a bátorságukat és merjenek igent mondani a vitára, mert csúnya dolog lenne arra hivatkozva megfutamodni, hogy otthon felejtették a bátorságukat!

  74. csepeli szerint:

    Azért ha a választások után netalántán Németh Mónika lesz a Csevak igazgatója, akkor ugye senki nem lepődik meg nagyon? Szakmai tapasztalat megvan, hiszen volt már igazgatóhelyettes is, Fidesznél már bevágódott Szenteczky kampányidőszakban történő bemószerolásával, sőt még a nevét is Némethre változtatta – szerintem van karrierlehetőség a hölgy előtt 😀

  75. Manitu szerint:

    Én azon nem fogok meglepődni, ha a választások után kantáron viszik ajd Tóthot meg Szenteczkyt.

  76. Csepel-sziget szerint:

    “Hogy felmondásom kizárólag a felmondásom miatt történt-e? ”

    Ok-okozati alapon azt kell mondjam, igen 😀

  77. Gigi szerint:

    Királyerdei,

    ahogy ” ?! “-nek (-nak?) is megjegyeztem többször: igen, csepeli hangneme is gyakran kritikán aluli formát ölt!!!

  78. Gigi szerint:

    ” ?! “,

    személyesen Neked is megismétlem (ma már – ha nem tévedek – ötödjére…), hogy csepeli “beszólásai” is legalább olyan sértőek, mint a Tieid!

    Egy fontos különbség van: őt leírtam magamban, mert mindig alpári, Téged meg annak ellenére próbállak tisztelni, hogy simán Szenteczky-féle zaklatásra asszociálsz egy olyan közlésből, ami bármilyen nő (és bármilyen empatikus, szolidáris érzésekkel megáldott férfi) agyából kipattanhatott volna, nevezetesen hogy nem vicces semmilyen zaklatás.

  79. Gigi szerint:

    pricpracpruc,

    csak bemásolom Neked (ha a link nem működik), mielőtt bárki is szocivédelemmel illetne:

    Szenteczky: Hamis vád és lejárató kampány folyik ellenem

    Egy, a Fidesz lejárató kampányblogján megjelent írás szerint, Szenteczky Jánost, az MSZP polgármesterjelöltjét szexuális zaklatással vádolja egy korábbi alkalmazottja. Megkerestük Szenteczky Jánost, megadva a lehetőséget számára, hogy elmondhassa az üggyel kapcsolatos álláspontját. Szenteczky János hosszasan nem kívánta kommentálni a történeteket. Elmondta, hogy 2008-ban, már mind a szóban forgó hölggyel, mind a polgármester úrral tisztázták az esetet. Az, hogy ez az ügy újra terítékre került szerinte egyetlen célt szolgál, hogy személyét lejárassák, ami jól beleillik a csepeli Fidesz kampánystratégiájába. „A legegyértelműbb bizonyítéka annak, hogy csakis hamis vádról van szó , hogy Németh Mónika sem 2008-ban, sem azóta nem fordult a rendőrséghez, vagy a Munkaügyi Bírósághoz az általa megfogalmazottakkal kapcsolatban.” – tette még hozzá.

    Szenteczky János továbbá eljuttatta szerkesztőségünk számára azokat a leveleket, melyeket 2008-ban írt Németh Mónika, valamint, Tóth Mihály polgármester számára. Véleménye szerint a levelekből is egyértelműen megállapítható, hogy a hölgy saját vállalkozásának beindítását a csepeli önkormányzat és a Csevak Zrt. kárára kívánta lefolytatni. Mivel ezt részben sikerült Szenteczkynek megakadályoznia, ezt követően Németh Mónika bosszúhadjáratot indított ellene.

    (Ha megnézed a CSIP-en a fórumot, ott olvashatóak Németh Mónika nevezett levelei is.)

  80. Gigi szerint:

    Gyerekek, egy vagyonkezelőről beszélünk?!
    Most akkor az EU is csak b@szni szeret?!
    🙂

    Uniós elismerést kapott a Csevak Zrt.!

    A CEPI, az Európai Unió országainak hivatalos ingatlanszakmai szervezete 2010. szeptember 16-án megtartott elnökségi ülésén és rendkívüli közgyűlésén úgy döntött, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a Csevak Zrt. jogosult az európai uniós elismerésre.

    A CEPI-t 1989-ben alapították Firenzében, és 27 ország közel 250 ezer ingatlanos cégét képviseli. Brüsszelben van a székhelye, ahol az oktatási kérdéseken túl az ingatlanpiac harmonizálásával foglalkozik, és az EU Bizottságának szakmai partnere.

    A CEPI Tanács elnöksége a Csevak Zrt. elmúlt 4 évi szakmai tevékenységét elemezte. A CEPI tanácskozásán Dr. Németh Miklós, magyar főtitkár mutatta be a csepeli vagyonkezelőt. Előadásában a társaság működését, belső szabályzatait, ügyrendjeit, valamint kiemelt szerepben az Ady–lakótelep rehabilitációját ismertette.

    A CEPI vezetői megállapították, hogy a vizsgált időszak alatt a Szenteczky János által vezetett Csevak Zrt. tevékenysége és munkája uniós színvonalú, és a vagyonkezelő az uniós etikai és szakmai normák és nemzetközi előírások maradéktalan és szakszerű betartásával végezte munkáját.

    Az uniós elismerés rendkívül nagy megtiszteltetés, hiszen 27 uniós ország közül Magyarország és azon belül is Csepel, a Csevak Zrt. kapta meg. Kiemelkedőnek tartották a brüsszeliek, hogy Csepelen milyen komoly városrehabilitáció folyik, és a kerület városvezetése, illetve Szenteczky János, a vagyonkezelő korábbi vezetője a nehéz gazdasági feltételek mellett is példaértékű eredményeket ért el.

    A rangos oklevelet 2010. szeptember 28-án ünnepélyes keretek között adta át a Csevak Zrt. vezetőinek dr. Németh Miklós, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének főtitkára. A rendezvényen beszédet mondott Keresztély Dezső, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének elnöke, valamint Tóth Mihály, Csepel polgármestere is. A polgármester beszédében kiemelte a Csevak Zrt. áldozatos és kimagasló munkáját, és mindezekért köszönetet mondott a vagyonkezelő munkatársainak.

  81. Gigi szerint:

    Figyelitek?
    Itt is bujkál egy Németh! 😀

  82. ... szerint:

    Gyurcsányék és Bajnaiék is át tudták verni az EU-t, hogy mennyire jó helyzetben van az ország meg milyen fasza a költségvetésünk, szóval inkább hagyjuk mit ér egy ilyen elismerés a valóságban. Azok akik elismerik a CEPI-ben a Csevakot még az életben nem jártak Csepelen. Az Ady-projekt meg épphogy elkezdődött, szóval még kicsit korai az ünneplés.

  83. Gigi szerint:

    Oké, …, ha már az uniós rang sem egyértelmű, akkor melyik az?
    Hogyan tájékozódjunk, ha például mi sem ismerjük egy-egy szervezet belső működését, pláne nem más hasonlóakkal való összevetésben?

  84. csillag szerint:

    Megpróbálom más néven, hátha így átengedik a hozzászólásomat:

    …,
    Most miért mondod, hogy nem ér semmit egy ilyen elismerés?
    dr. Németh Miklós, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének főtitkára adta át az oklevelet.
    Márpedig számomra eddig itt az derült ki, hogy a Némethek tévedhetetlenek. Itt van rögtön erre példaként Németh Szilárd maga, majd Németh Mónika… 🙂

  85. Öreg halász szerint:

    Gigi, mit díjaztak: a dokumentumok tárolását, hogy eltűnnek? Azt, hogy a Csevak egyedülállóan veszteséges vagy azt, hogy Szenteczkynek olyan sok munkatárs “megvolt”? Szenteczky nem vezérigazgató, amikor gond van és vezérigazgató, amikor kitüntetés van? Mit bizonyít Szenteczky levele, amiből az derül ki leginkább, hogy dühíti, hogy Németh Mónikának van barátja?

  86. codec szerint:

    Ez volt a karrier egyik lehetséges útja a szervezetben?

    Az emberben ott motoszkál: mások is futhattak be hasonló ívű pályát ugyanígy?
    A karrier másik útvonaláról a cég ismerői írták a csepel.info-ban: hűség a párthoz és a gazdához.

    Mi a franckarikát tudnak a külföldi “testvérek” a cégnél zajló zaftos történetekről, amikor ilyen ” híres” díjat odaítélnek? 100%, hogy semmit. Nem is érdekli őket.

    Lehet könnyezni a meghatottságtól és elővenni a zsebkendőket.

  87. anticsóka szerint:

    Gigi:
    A CsIP-et a szocik, Te és ők tartják – tartjátok “életben”. Olyanok vagytok számára, mint egy lélegeztetőgép.
    A csepel. info-n szélesebb társadalmi réteg nyilvánítja ki a véleményét, ezáltal a kép némileg árnyaltabb. Az ide átrándulók, az itt is – ott is megnyilvánulók szándékai nem igazán hitelesek.
    Úgyhogy légyszi ne kopizd ide a CsIP bejegyzéseit, a hivatkozás talán még elfér, ha adminka engedi. Aki akar, majd odamegy és elolvassa.
    Én magam egyszer jártam ott, a blogok és a hsz.-ek hááát…., nekem hányinger. Mert gyűlölöm a szocik álságos, hazug stílusát. Ez van.
    A személyes meggyőződésem alapján birtokomban lévő információkat pedig nem fogom egy nicknév alatt publikálni, bármennyire is kapacitálsz, vagy provokálsz. De privátban, vagy szemtől- szembe bármikor vállalom. Ezt így tartom korrektnek, ezért írtam, hogy buggyant vagy.

  88. tibor szerint:

    t. Gigi! Szerintem buta liba az a hölgy, aki valamilyen kitüntetés hallatán összeesik a gyönyörtől.
    Valamikor, a szocializmua fényes korszakában, magam is etelonnak tartottam a kitüntetéseket. Rég volt, megvezethető voltam.
    Ma, nyakig a kapitalizmusban, tudom, hogy egy belterjes társaság úgy tünteti ki egymást, ahogy akakja ( ez a véleményem az OSCAR díjról is).
    Az EU-ról csak annyit, hogy az ottani bal- és jobboldali szárnyak ( Szociáldemokrata, ill. Néppárti csoportosulások, ha jól emlékszem) sem objektívek. Kizárólag a saját oldalán állókat dicsőítik.

    Őszintén áruld el: te már hallottál a CEPI-rőL? Na, ekkora a súlya is.

  89. Gigi szerint:

    Történetesen hallottam, bár nem ingatlanszakmai vonatkozásban, hanem ugyanígy hívnak egy nemzetközi papíripari szervezetet is. 🙂

    Amúgy nem estem hasra a kitüntetéstől, hanem – feltételezve, hogy “oké…” – megkérdeztem, hogy “ha már az uniós rang sem egyértelmű, akkor melyik az?”. Mert az tiszta sor, hogy egy díj értékét nem feltétlenül határozza meg az adományozó személye, és az is, hogy nem hallik olyan messzire a botrány. De vajon ugyanilyen súlytalansággal miért nem lehet mérni a pusztán politikai támadások kereszttüzében állást?

  90. Gigi szerint:

    anticsóka,

    a másolásért elnézést, de a linket tényleg nem lehetett feltüntetni; jeleztem is, hogy pricpracpruc kedvéért a kopi.

    Más: bár itt sűrűbb a forgalom, azért az itteni – sajnos rendszeressé váló – trágárságba fulladásra nem lennék olyan büszke, hogy ne kerülgetne ettől is (IS!) hányinger.

  91. Gigi szerint:

    Öreg halász,

    én sem tudom, mit díjaztak! Olvasd el a kérdésemet: “Gyerekek, egy vagyonkezelőről beszélünk?!” Mert az több mint ellentmondásos, hogy egy adott szakma elismeri egy szervezet működését, egy másik tábor meg már-már bordélyháznak nevezi!

    Bizony nem lennék egy csevakos dolgozó helyében sem, mert ha vannak is köztük pártkatonák, biztos, hogy nem mindenki az, márpedig a vihar szele most őket is porig alázza… Miért nem tudtok megmaradni azon a szinten, hogy a politikai ellenfél (ellenség) viselt dolgait pellengérezitek ki? Mi köze hozzá egy csevakos energetikus szakmérnöknek vagy gépkocsivezetőnek? Csak kérdezem, ne harapjatok…

  92. lb szerint:

    Gigi!

    Nem tudom, hogy neked feltünt-e, de SZJ nem cáfolta a vádakat!
    “Elmondta, hogy 2008-ban, már mind a szóban forgó hölggyel, mind a polgármester úrral tisztázták az esetet.” – Hogy ez mit jelent, már kiderült NM leveléből. Ő bejelentést tett TM-nél, de magas ívben lesz@rták, és nem vizsgálták ki!
    Ha jól emlékszem, SZJ akkor azt írta NM-nek, hogy alaptalan vádai miatt megteszi a szükséges jogi lépéseket. Megtörtént ez? Ha igen, mi az eredmény, ha nem, miért nem?
    SZJ szerint ez a “tisztázás”! 🙁

  93. manó szerint:

    Hát ez micsoda, ha nem cáfolat?
    “…valótlan állítás, azt visszautasítom!” (félkövér betűkkel szedve)

    A levél iktatva van és mellékleteket is tartalmaz. A CSEVAK FB is kapott belőle másolatot, amelynek egyébként fideszes tagja is van. Szenteczky azt írta, hogy jogi képviselőjéhez fordult, nem azt, hogy pert indított.

  94. Gigi szerint:

    lb,

    nem tudom, miért nekem címezted; ezt az SZJ-reagálást magam is kevesellem.
    Ugyanakkor az is feltűnő (ha igaz…), hogy NM állítólag nem jelentette fel őt magánvádas/polgári peres eljárásban, helyette a kampányidőszak végén kürtöli tele a kerületet. (Jelzem: SZJ polgármester-jelöltsége egy éve tudott, amióta HGY-t félreállították.)
    Ugyanott tartunk megint: kinek higgyünk jobban?

  95. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem értem ezt az intenzív megmozdulást! A “nagy vesztes” szellent egyet, s már ugranak az adott témára. Egy: ebben a helyzetben amiben vannak már, nem illik beléjük rúgni, kettő: mitől aktuális és időszerű annyit foglalkozni velük? Hiszen a szellemiségükkel, annak negatív káros hatásainak, a társadalomban való beágyazottságával, nagyságrendjével van a legsúlyosabb probléma. JAVÍTHATATLANOK! EMBEREK HÁT NEM TANULTOK SEMMIBŐL? Nézzetek utána a történelemben betöltött szerepükről, “elért eredményeiket” tekintve! Miért kell szerintetek annyit foglalkozni velük? Már réges- régen (nem mostanában) feledésbe kellett volna merülniök minden tekintetben. Húsz évvel ezelőtt látszólag átengedték az általuk kikiáltott KÖZTÁRSASÁGOT A HATALMAT, de a nemzet vagyonának döntő hányada kinek a kezébe került? Üres zsebbel “háborúba” indulni enyhén szólva balgaság! Nézzetek utána mióta mondja, (akkor még a politika színpadán igencsak fiatalnak számító ember) “senki se higgye azt, hogy a pártállam magától fog megváltozni”!
    No mi változott, az Ő szellemiségüket, politikai kultúrájukat, hatalmi uralkodásaikat tekintve?
    Ne legyen illúziótok! A megmaradt INFANTILISTÁK táborának is előbb utóbb rá kell ébredniök!
    Hányszor, de hányszor lettek kérve, hogy “változz meg” a NEMZET érdekében! Megtették? Ugye nem! Akkor most szerintetek mi a teendő?
    Úgy gondolom a NEMZET jövőjének az építhetőségére kellene az energiánkat fordítani. A negatív irányba ható
    energiáink nagyságrendekkel többet emésztenek fel, ráadásul kicsi a valószínűsége hogy attól előbbre juthatunk.
    Szerintem ténylegesen lépnünk kell, átlépni, mégpedig a jövőnk irányába!

    TISZTELT CSEPELIEK!
    MIKOR FOGUNK MÁR ÖSSZE, S MIKOR MONDUNK VÉGRE EGY NAGYOT,
    MI MAGYAROK S NEM MAGYAROK!!!!!!??????
    (Most van esélyünk)
    Élnetek kell vele, TÖRVÉNYESEN!

  96. Öreg halász szerint:

    Manó, Gigi, akkor a jövőben valóban elég megkérdezni a vádolt személyt, hogy igaz-e a vád? Mert akkor bezárhatjuk a börtönöket.

    Ne feledjük, hogy 2006-2008-ban még nem volt bűncselekmény a szexuális zaklatás, tehát Németh Mónika nem tudta volna feljelenteni Szenteczky Jánost!

  97. Öreg halász szerint:

    Gigi, te annyira hinni akarsz az MSZP-nek, hogy teljesen mindegy mit mondanak, te beveszed.

    1. Szerinted kivizsgálták az esetet?
    2. Szerinted nem kevés az, hogy megkérdezték az érintettet, az 8 napot gondolkozott, majd egy ilyen halovány levélben majdhogynem leírta, hogy mennyire zavarja, hogy a kolléganőnek van párkapcsolata?
    3. Szerinted jó magyarázat, hogy akkor miért nem jelentette fel Szenteczkyt, ha a cselekmény még nem volt bűncselekményként definiálva?

  98. Gigi szerint:

    Öreg halász,

    nem elég megkérdezni, szerintem is legyen alapos (nem polgármesteri, hanem rendőrségi!) vizsgálat – amíg viszont nincs döntés, tudod, az ártatlanság vélelme MINDENKIT egyformán illet meg…

    Visszakérdezek: 2009-ben és idén sem lehetett megtenni a feljelentést?

  99. Gigi szerint:

    Mert amíg nincs feljelentés, addig a rendőrség sem nyomozhat…
    Csak nem azért nem fordult NM hozzájuk, mert nem volt oka?
    Nem akarom ezt hinni, ha egyszer a nyilvánosság elé állt a történetével!!
    (Az egyik első bejegyzésem már a vele való rokonszenvezésről szólt…)
    De vannak tisztázatlan tényezők az ő oldaláról is…

  100. Gigi szerint:

    Mint más ügyekben is, ezt a tisztánlátást hiányolom, még inkább azt, hogy ha várnunk kell valami kézzelfogható (bizonyított) tényre, akkor megelőlegezően (prekoncepcionálva) újabb és újabb (mélyülő) vájkálások kezdődnek itt mások szigorúan vett magánéletében (terítékre került már itt az utóbbi napokban OF és NSZ exfelesége, SZJ mostanija, a fórumozók egymás családtagjait pocskondiázzák, gondolj például csepelire vagy ” ?! “-re/-ra!). Szerinted ez a folyamat helyénvaló?

  101. Gigi szerint:

    GONDOLKODÓ!,

    lehet, hogy SZJ szó szerint vette az intelmet: “Make love, not war!” 😉

  102. GONDOLKODÓ! szerint:

    Micsoda jellemre, karakterre utaló megnyilvánulások! TRAGÉDIA! Hogy van bátorságuk kiállni a nép elé? Azok után, amit eskü alatt tudatosan követtek el a NEMZET, A HAZÁJUK, Csepel lakossága ellen!!!
    Ennyire gerinctelen, alá való, etikátlan cselekedeteikkel szinte megnyomorították Csepelt. Bármit
    tesznek a történelmi múltjukat soha sem tudják lemosni magukról, amelynek szelleme szüntele-
    nül jelen van tevékenységük során. A nagyobb baj az, hogy arculatukon nem is akarnak változtat-
    ni. A 16év kerületi vezetés ékes bizonyítéka, -nem beszélve a társadalomra mért, talán legsúlyo-
    sabban ható- ún. öszödi beszéd, s annak összes következménye. Ők már, nem látják régen maguk előtt a TÜKRÖT, a kerület TÜKRÉT! Vajon tudatosan akarnak a vesztükbe rohanni?
    Talán ezt már Ők nem is tudják? Akkor valóban nagyon nagy a baj. (sokan már régen lelép-
    tek a színpadról, mert tudták, talán lóra lehet szükségük!)
    “Fáradt vagyok, ringass el, óh, halál:
    az Érdem itt koldusnak született
    és hitvány Semmiségre pompa vár
    és árulás sújt minden szent hitet
    és Becsületet rút gyanú aláz
    és szűz Erényt a gaz tiporni kész
    és Tökéletest korcs utód gyaláz
    és Érc-erőt ront béna vezetés
    és Észre láncot doktor Balga vet
    és Hatalom előtt néma a Szó
    és Egyszerű kap Együgyű nevet
    és Rossz kapitány rabja lett a Jó.
    Fáradt vagyok: jobb volna sírba mennem:
    meghalnék, csak ne hagynám el szerelmem!

  103. Manitu szerint:

    Azért ne süllyedjünk már addig, hogy még Szenteczkiből legyen a pozitív hős. Tudtommal a történet nem arról szólt, hogy a Németh Móniokának ez tatszett, és nem enyhít az sem, hogy Szenteczki et. – ha igaz amit itt többen írtak – gyakorlatilag a többi kollégájával versenyt d.tak közpénzen.

    Mellesleg érdekes, hogy Szenteczkinek a levélben nem tetszik, hogy a kolléganő szóba hoz valamit, ami nem munkaügy, de a szex, az ezek szerint igen. Az a munkához tartozik. Szerintem ez a krapek valamit nagyon félreértett.

  104. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    Mi az oka ennek az óriási lendületnek, amellyel tegnap 23:21-től rávetetted magad a csepel.info-ra?
    Megduplázták Szenteczkyék a megbízási díjadat, vagy valami komoly állást ígértek arra az esetre, ha nyernének a választáson, vagy mindkettő együtt?

    23:42-kor azt írtad, hogy “csepeli “beszólásai” is legalább olyan sértőek, mint a Tieid! ….., mert mindig alpári, Téged meg annak ellenére próbállak tisztelni, ….”
    Nem gondolod ez viccnek is sok? Szerinted “csepeli” mindig alpári, de még soha nem követelted az alpári szövegének a törlését, csak az én válaszomat töröltetted.

    23:46-kor és 23:49-kor volt képed bemásolni Szenteczky mentegetése céljából a CSIP-ről két cikket.
    Kérdezem, Te “pártatlan firkász”, hogy innen mikor vittél át cikkeket a CSIP-re az ott olvasható rágalmak megcáfolása céljából?

    A 23:51-es hozzászólásodban alattomos módon bedobtad, hogy: ” Figyelitek? Itt is bujkál egy Németh!”
    Felhívom a figyelmedet, hogy az itt bujkáló Ghazal Mónika, már a 2008. év eleje óta Németh Mónika, és semmi köze a célzásod mögött álló Németh Szilárdhoz, ezért én meg válaszként azt írom, hogy: Figyelitek? A “Gigi” név mögött itt is bujkál egy ostoba liba!

    08:05-kor írtad “anticsókának”, hogy “az itteni trágárságba fulladásra nem lennék olyan büszke, hogy ne kerülgetne ettől is (IS!) hányinger.”
    Ez alapján kénytelen vagyok megállapítani, hogy Te részben azért fórumozol itt, mert mazochista vagy, és szükséged van a hányinger érzésére.
    Azt viszont, nem akarod észrevenni, vagy nem tudod felfogni, hogy a trágárságot rendszerint az itt pofátlankodó MSZP-s agitátorok trágárságai és provokációi indítják el.

    08:11-kor álságosan bedobtad, hogy: “Bizony nem lennék egy csevakos dolgozó helyében sem, mert a vihar szele most őket is porig alázza…”
    Ezzel a hozzászólásoddal sunyi módon Szenteczkyt és a Csevakba bevitt bandáját szeretnéd a kritika elől a Csevak tisztességes dolgozói mögé elbujtatni, pedig Te is nagyon jól tudod, hogy senki nem keveri a tisztességeseket a tisztességtelenekkel.

    Folyamatosan hülyének nézed az itt fórumozókat, és azt a látszatot próbálod kelteni, hogy pártatlanul állsz a témákhoz, de annyira átlátszó vagy mint egy lyukas fólia, és csak a vak nem látja, hogy egy alattomos anyagilag és ideológiailag elkötelezett MSZP-s bértollnok fórumozik “Gigi” néven.

  105. csepeli szerint:

    Szenteczky nem egyszerűen tagadta az állítást, hanem részletesen feltárta a felmondás körülményeit és okát. Németh Mónika mutyizni akart, és ezt Szenteczky nem engedte. Szerintem teljesen életszerű és hihető, hogy ezért akar Mónika bosszút állni a zaklatás-sztorival. Mindenki tudja, hogy az ilyen sztori bizonyíthatatlan, ezért kiválóan alkalmas bemocskolásra. És ezt bedobja egy héttel a választások előtt. Kicsit sem átlátszó, á nem!

    Megnéztem a Szenteczky levelében hivatkozott CSÚ 2008. évi 1. számát. Valóban van benne egy cikk a panelfelújításról, ami az Opifex Mérnök Szövetkezetet és név szerint Mile Zoltánt reklámozza hosszasan. Ez gyakorlatilag ingyenreklám a cégnek, közpénzen. Teljesen jogos volt Szenteczky felháborodása, és ez valóban elegendő ok a felmondásra. Egyértelmű, hogy ez volt a felmondás háttere, és nem szexuális zaklatás.

    Ezzel tehát Szenteczky nemcsak tagadta az állítást, hanem bizonyította is, hogy más okból történt a felmondás, mint amit Mónika állít.

  106. Splash szerint:

    Na most aki felvesz magamellé egy ilyen ostoba luvnyát, az milyen ostoba?

    Remélem legalább sz..ni tudott rendesen, mert ha még azt sem akkor tényleg nem tudom mért kapott fizetést!

    Ahogy kitette a lábát a cégből Sz.J. belülről kúrogatják a volt beosztottjai… Csak gratulálni lehet a választásához, pont olyan jólsikerült neki is mint tótmisinek őt, demét, gulyást kiválasztani. 😀

    Azóza is fülembe cseng a Deme kampányszlogene:

    “szeretnék minél többet visszaadni csepelnek, abból amit kaptam”

    Hát, az sikerült…

    😀

    LOL

  107. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-sek!

    Már csak 3 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesíthessétek a csepeli választók átverése céljából tett választási ígéreteiteket.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    3 nap múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  108. Gigi szerint:

    ” ?! “,

    nem értelek: szerinted én packázok veled, közben meg úgy esel nekem, mintha az ellenséged lennék. Ez színtiszta személyeskedés a részedről, miközben már rég (és többször) jeleztem, hogy csepeli is kivágja nálam a biztosítékot, és természetesen az ő illetlen/kulturálatlan/bárdolatlan/sértő/alázó megjegyzéseit is töröltetném, de mivel újabban csak így kommunikál, nem szólhatok mindig érte! A Te – végül törölt – megjegyzésed meg kirívó volt a stílusodból… (Szerintem örülnöd kellene, hogy egyáltalán végigolvassa valaki betűről betűre a folyományaidat. 🙂 Ez vicc, nehogy mellre szívd!) Szó, mi szó, adminnal értekezz, hogy mit enged át a szűrőjén és mit nem…

    Egyebek:

    1. A lendületeidet (amelyek nagyságrendekkel nagyobbak az enyéimnél) soha nem firtattam, mert nincs rá okom. Ha ennyi időd és energiád van a felvilágosító munkára, legyen! De ez nem jogosít fel arra, hogy az én témaválasztásaimba beleláss mindenfélét – kérdezés és alap nélkül.

    2. Szerintem sem fognak nyerni SZJ-ék, de ha még be is következne, előttük sem fedtem fel a kilétemet, mert úgysem tudnának hasznosítani semmire; az én sajtósságom nem lenne jó nekik.

    3. A CSIP-et csak olvasom, oda nem irkálok. De egyébként oda be lehet linkelni innen való infókat, míg ide csak másolni lehet a szövegeket. Ez egy – egyébként üzemeltetői engedélyhez kötött – technikai dolog, semmi több. De ha hátsó szándékot sejtesz mögötte, egészségedre! 🙂

    4. A “némethes bujkálás” :)-reakció volt egy korábbi felvetésre, csak sajnálni tudom, hogy ennyire véresen komolyan veszel mindent, mintha tényleg Neked fizetnének azért, hogy kiforgass mindent. Lehet is, hogy “mindenki magából indul ki” alapon nevezel Te minden ellenvéleményt megfogalmazót “agitátor”-nak. 🙂

    5. A mazochizmusom privát ügy, bár 🙂 , mert ilyen erővel Te meg szadistának tűnsz. 🙂

    6. Mint fejtegettem már: nem mentség, hogy ki provokálja ki belőled a trágárságot. Admin(ék) sajnos nem tudják óráról órára felügyelni, hova fajul egy-egy vita, ezért jó, hogy a többség mégiscsak önmérsékletet tart. Én erre figyelmeztettelek volna, hogy ne csatlakozz a stílusban (sem) csepelihez, de ha Neked így jó, legyen!

    7. Sajnos továbbra is szövegértési gondjaidról ad tanúbizonyságot, hogy szerinted a ténylegesen a normális csevakosokat védő soraim SZJ bandáját védik. Ezt ismét tévesen sugallod, ami már több mint idegesítő! (Ha ez volt a célod szadistaként, elérted, örülj!) Nekem az fáj, hogy tényleg vannak ott tisztességes-dolgos emberek, akik nem érdemlik meg, hogy csevakosságuk miatt rájuk is vizes lepedőt húzzanak egyesek. Jellemzően egyébként nem Te szoktad őket így általánosítani (Te csak az “agitátorokat”…), de ismerd el: sokan vannak ilyen kollektív bűnösséggel vádolók itt.

  109. Gigi szerint:

    Bocs, ” ?! “,

    megkérdezhetem, hogy miért 3 nap múlva szeretnéd a szavazást (mint jutalom megkapását)? 3 nap múlva még csak szombat lesz… 🙂

  110. TI szerint:

    Gigi!
    Nagyon kilóg a lóláb!

  111. Gigi szerint:

    TI,

    honnan lóg ki?

  112. csepeli szerint:

    zed, az első linked nem stimmel, az egy másik Mile Zoltán.
    Itt látható Mile Zoltán: http://www.thmagazin.hu/kiolvasrend.php?filesz=0
    (jobb hasáb legalsó kép)

  113. Gigi szerint:

    csepeli 2010. szeptember 29., szerda – 10:07-eséhez:

    Nemcsak NM panelmutyija volt a gond, hanem – állítólag, SZJ 16 e-mailre hivatkozó védekezése nyomán – a végén adatbázist használt fel jogosulatlanul, meg engedély nélkül ment szabira.

    Valaki hazudik, az fix. De még mindig nem tudjuk (csak vélelmezzük, ki úgy, ki amúgy), hogy ki!!!

  114. Pannon Puma szerint:

    Hédy-nek.

    Hogy kik adták az elismerést a Csevaknak??
    Egy kis adalék!!

    Persze, hogy sumákolás.

    Ezek régi komcsik, illetve komcsi gyereke a dr Németh Miklós, . Mindkettő Sztranyák Jóskának a jobb keze(aki a MIT, MIK elnöke, volt KISZ KB tag, , egy hihetetlenül gátlástalan hazug társaság.

    Csinálnak ilyen halmazokat és egymást tüntetgetik ki.

    Ha megkérdezed, hogy a magyarországi szervezetük hány embert képvisel, beszarsz, nekem a múltkor 42 000 embert mondtak…

    Ilyen mocskokból áll az ingatlanszakma, mivel a FIK (fővárosi ingatlankezelő) volt a fedőszerve a 3/3-as csoportnak. Ja, és ezek tüntetik ki a másik mocskokat…

    A MIT elnöksége:
    A szervezet tisztségviselői:
    Elnök: dr. Sztranyák József
    Alelnökök:
    Dr. Bék Ágnes
    Keresztély Dezső
    Mireisz Tibor
    Vitárius Gábor
    Főtitkár: dr. Németh Zoltán László
    Stratégiai főtanácsadó: Osadcow Gergely
    Pénzügyi főtanácsadó: Kovács János

    Borsi László ingatlanszakértő; korábban államtitkár a Gyurcsány-kormány Fészekrakó Programjában Apja: dr. Borsi Emil a rossz emlékű egykori Pártfőiskola igazgatója
    BOrsi a FIK elnöke volt, ami a 3/3-as fedőcége volt, mnden nagymenő ingatlanos itt kezdte pályafutását, privatizáltak

    Mehrli Péter a MAISZ elnöke (pártállami előny, Mehrli: apja az 50-es évek ÁVH-s bírója, ÁVH-s, Mehrli Péter hatalomközeli SZDSZ-es elkötelezettségei)

    Dr. Sztranyák József és a MIT elnök

    (dél-amerikai diplomata gyerekeként ette a diplomata családok keserű kenyerét, KISZKözponti bizottság tag, MSZP elkötelezettség)

    A jó elvtárs Keresztély Dezső és a MIGSZ elnöke

    Dezső:(az átkosban Dezső szülei és Dezső is vezetők voltak, természetesen pártelkötelezettségek nélkül) DEzső a KIncstári Vagyoni igazgatóságnak egyik vezetője
    volt.

    Ennyire komoly(talan) ez a díj.

  115. Tibor, az igazi szerint:

    Inkább arról beszéljetek, fideszesek, hogy Németh miért tette meg Czibulyánét jelöltnek! Lehet, hogy jól tud czibulyázni? Bocsánat: furulyázni? És miért használta Császár kéglijét dugásra? És most miért támadja őt? La karta nyúlni a nőjét Császár? Ha egyszer Császár elkezd beszélni, akkor igazán nagy szarban lesz Németh. Mert Horváth még csak a kezdet..

  116. Jobb Csepelért szerint:

    Kovács Ernő!

    A tegnapi hozzászólásaidhoz szeretnék 1-2 dolgot hozzáfűzni:

    El kellene döntened, hogy Te végül is melyik párt mellé állsz. A Jobbik mellé, az LMP mellé vagy az MSZP mellé? Vagy Neked mindegy hogy jobboldali radikális, neokommunista, vagy esetleg liberális, csak a Fideszt lehessen ócsárolni? Azt hallottam rólad, hogy pár éve még atom szoci voltál, most meg a Jobbik rendezvényein fotózol, videózol és a Szabadságot Budaházynak! feliratú logókkal díszített oldaladon töltöd fel azokat. Néhány éve még az mellett a párt mellett álltál akik, akik gumibottal verték Budaházyékat, majd bebörtönözték, most meg hirtelen követeled a szabadon engedését! Kissé komoly a dolog!
    Amúgy a csepeli Jobbikban mit szólnának, ha megtudnák hogy az MSZP-t és az LMP-t véded?

  117. Jobb Csepelért szerint:

    Tibor!

    Mielőtt ilyen bejegyzést írsz, vedd be a gyógyszereidet, de talán az lenne a legjobb, ha ki sem bújnál a kényszerzubbonyodból.
    Mi a gond azzal, hogy Czibulyáné is indul most vasárnap?

  118. Hugi szerint:

    Nekem inkább az az érzésem, hogy ha Császár elkezd beszélni, akkor Szenteczky lesz nagy slamasztikában.

  119. Jobb Csepelért szerint:

    Tibor!

    Akkor Szenteczky miért tette meg Elekes Máriát és Balogh Ilonát jelöltnek?
    Gratulálok az ízléséhez, mert ehhez már tényleg gusztus kell…

  120. Királyerdei szerint:

    Izéééé…..olvtársak!
    Szerintetek helyénvaló,hogy egy munkahelyen (Csevak) billiárdasztal,
    karaoke-kütyűk,és pia van?Egy munkahely nem munkára való?
    Csak kérdezem.
    (Amúgy remélem,hogy már a jövő héten felrobbantják azt a kuplerájt.)

  121. Jobb Csepelért szerint:

    Királyerdei!

    A Csevakot nem felrobbantani kell, hanem hozzáértő, tisztességes vezetők kezébe adni!

  122. Királyerdei szerint:

    Igen.Ezt nevezem “robbantásnak”.

  123. Teri szerint:

    Királyerdei, nem helyénvaló!!! 🙁
    Viszont az sem, ahogy most az új rendszer munkatársai ész nélkül azt csinálhatnak, amit akarnak. (Itt nem a Fideszt tartom hibásnak, hanem azokat az embereket, akiket megcsapott a hatalom szele és nem tudja, hogy mi az elég.)
    Most kivételesen nem egy csepeli cégről beszélek (annak reményében, hogy olvassa valaki és kicsit rákoppint az orrukra, hogy “gyerekek vegyetek vissza”).
    Hogy hogyan vették át? A rendszerváltás ehhez képest semmi sem volt.
    Majd az új vezető első feladata egy új fehér bőrülőgarnitúra megvétele volt, majd a vízrendszer átalakítása, hogy beüzemelhessen egy új mosogatógépet.
    A második feladata amellett, hogy harmadolja a kollégákat az volt, hogy elvette a dolgozóktól az ingyen kávét, teát és az eddig már berendezett edzőtermet (melyet mindenki használhatott és a saját prémiumukból hozták létre) is bezáratott természetesen a költségmegtakarítás miatt. A kérdés pedig az, hogy a szinte teljesen új eszközök hova is vándorolnak?!
    Remélem ezt az illetékesek is olvassák és tesznek valamit az ügy érdekében! (Akiknek kell, azok tudják, hogy pontosan miről beszélek.) 🙁

  124. Királyerdei szerint:

    Mosogatógép?Edzőterem?Munkahelyen?
    Ágyat nem szereztek be ebbe a kuplerájba?

  125. Princess szerint:

    De igen, volt! Honnan tudod? 😉
    Egyébként az edzőteremben volt egy masszázságy, amelyet elég ritkán használtak és azt is nagyon régen!
    Viszont én is dolgoztam olyan munkahelyen, ahol volt edzőterem (egy egész szint volt kialakítva) és mosogatógép is volt, csak nem biztos, hogy ez az első! Sőt, ahol nem tudnak a nagyobb vállalatok kialakítani saját termet, azok partnerszerződést kötnek a már meglévő egészségkomplexumokkal, mi szerint ingyen vagy elég jutányos áron tudják a dolgozók igénybe venni a szolgáltatásokat.
    Viszont az már a pofátlanság teteje, hogy ha a dolgozók a karácsonyra szánt pénzből alakíttatták ki maguknak, és most elvették tőlük költségmegtakarítás néven. Hát persze, mert az új kereskedelmi igazgatónak ki kell termelni a fizetését, mely duplája, mint az előzőjé volt, hiszen már ezért nincsen ingyen kávé sem….

  126. Teri szerint:

    Ez így van…. pontosan!!! 🙁

  127. Királyerdei szerint:

    Jujj lányok!Azt hiszem,hogy ti többet tudtok,mint amennyit elárultok.

  128. Teri szerint:

    Az előfordul…

  129. Gigi szerint:

    Pannon Puma,

    hű, nem semmi, köszi a részletezést!
    És ezek szerint a szervezet “unióssága” sem garancia a rangra, akkor sem, ha a CEPI a tagországok hivatalos szervezete?

  130. Gigi szerint:

    Én is hallottam ilyenről, de ott azzal indokolták a szabadidős helyiségek/eszközök beszerzését, hogy ha már úgyis 12-14 órát dolgozik az alkalmazott náluk (jellemzően irodisták), akkor már ne is menjenek haza, tombolják ki magukat helyben, aztán ülhetnek vissza a monitor elé… Vicces lehetne, de ez igaz… 🙁

  131. Princess szerint:

    Gigi, jól látod… Én ilyen helyen dolgoztam és a régi gúnynevünk a “droidok” volt.

  132. Ditte szerint:

    Vajon a 16 villanyposta-levelet, miért nem mellékelték a Szenteczky-magyarázathoz?

  133. kontrolcé + kontrolvé szerint:

  134. Ditte szerint:

    Ha felteszem, hogy a Szenteczky-féle variáns igaz, akkor pedig miért nem varrtak a nő nyakába egy fegyelmit? Gondolom, mint kinevezett vezetőnek volt rendes munkaszerződése, ami alapján el lehetett volna marasztalni. Ezt az ő főnökének kötelessége lett volna végig vinni. Vagy tévedek?

  135. Gigi szerint:

    Jogos a kérdés!

    Az is látszik azonban, hogy Mónika már elmenőben volt a cégtől, tehát lehet, hogy kollegiális alapon csak hagyták volna simán elmenni (a megfelelő átadás-átvétel után), nem megnehezítve a dolgát.

  136. bavaria szerint:

    A római jogban is már létezett a “Halgattassék meg a másik fél is ” elv.
    csak itt nincs ilyen . A másik portálon ott van Szenteczky levele . Itt miért nincs ?

  137. bavaria szerint:

    a szexuális zaklatás bűncselekmény az azzal való hamis vádaskodás is .
    Hol van a rendőrségi feljelentés és az itélet?

    Addig ez csak egy fidesz bérenc fizetett rágalmazása

  138. Öreg halász szerint:

    A szexuális zaklatás akkor még nem volt bűncselekmény, a hölgy nem is tudott volna miért feljelentést tenni. Ezért fordult Tóth Mihályhoz, amiről megvannak a dokumentumok. Németh Mónika mindent megtett már akkor, ami elvárható volt tőle.

  139. Öreg halász szerint:

    Bavaria!

    Ha nem lenne ott a cikk végén Szenteczky levele, akkor szerintem joggal követelnéd. Így ez csak egy olyan nevetséges hazugság, ami egy olvasni tudó embernek egyértelmű.

    Miért hazudtok ennyire féleszű módon?

  140. Ditte szerint:

    Gigi, te ezt azért nem gondolhatod komolyan: “Az is látszik azonban, hogy Mónika már elmenőben volt a cégtől, tehát lehet, hogy kollegiális alapon csak hagyták volna simán elmenni (a megfelelő átadás-átvétel után), nem megnehezítve a dolgát.”

    Egy köztulajdonnal gazdálkodó céget állítólag megkárosított Mónika, ezzel vádolta Szenteczky. Akkor neki kötelessége eljárni ellene, azért volt vezér, hogy a köz érdekét képviselje. Tóth Misura ez szintén vonatkozik.
    Ha a trafikomban lop az alkalmazott, eldönthetem feljelentem-e, mert a trafik az enyém.
    Tehát: valami mindenképpen bűzlik, de legalábbis nem gömbölyű.

  141. Gigi szerint:

    Ditte,

    az okfejtésed logikus, én meg nem értek a vagyonkezelői vezetés pontos hatásköréhez, úgyhogy köszönöm ezt az újabb “fénygyújtást”. 🙂

Itt lehet hozzászólni !