Szenteczky is feljelentést tett

Csepel.info

Szenteczky János is feljelentést tett rágalmazás címén Németh Mónika ellen – értesült a Csepel.info.

Mint arról hírt adtunk, Németh Mónika, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) korábbi igazgató-helyettese felhívással fordult a a csepeli választópolgárokhoz, melyben leírta, hogyan zaklatta őt  munkahelyén Szenteczky János. A volt Csevak vezérigazgató, MSZP-s polgármester-jelölt ezt egy levéllel próbálta tagadni, melyben azt állította, hogy Németh Mónika a munkahelyén nem a munkájával foglalkozott. Emiatt a levél miatt szeptember 30-án Németh Mónika és Mile Zoltán is rendőrségi feljelentést tett rágalmazás és jó hírnév megsértése címén. Az alábbiakban Szenteczky János közleményét olvashatják.

A csepeli MSZPs polgármester jelölt megunta az alaptalan szexuális zaklatás vádját!

Szenteczky János, ügyvédje elmondta, a Csepeli MSZPs polgármesterjelölt akár hízelgőnek is gondolhatta volna , hogy nagyon csinos volt kolleganője szexuális zaklatással vádolta őt, de mivel közös munkájuk során ez föl se sem merült, ezért a mai napon rágalmazás miatt feljelentette Németh Mónikát.

Szenteczky János az őt ért vádakra reagálva már korábban kifejtette, egyértelmű számára, hogy lejárató kampányról van szó, mely nem véletlenül a kampány utolsó hetében került terítékre.

A szóban forgó hölgy először 2008-ban kezdte terjeszteni az alaptalan vádakat, de feljelentést sem akkor, sem azóta nem tett a szexuális zaklatás miatt. Amennyiben az elhangzott vádaknak bármilyen alapja lenne, miért nem tett feljelentést? Miért épp a csepeli Fideszhez és a sajtóhoz fordult vélt sérelmével és miért épp a kampányidőszak végén?

Szenteczky János mindenestre rágalmazás, illetve becsületsértés elkövetésének megállapítása iránt nyújtott be magánindítványt a kerületi bíróságon.

Csepel.info

35 hozzászólás “Szenteczky is feljelentést tett” bejegyzésre

  1. pannon puma szerint:

    Tisztelt Fidesz-szavazó!

    Szeretnénk felhívni a figyelmét az önkormányzati választási rendszer adta lehetőségekre. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi gondolatmenetet, mert szavazatával sokat segíthet a nemzetnek.
    A XXI kerületben 14 választókerületet alakítottak ki. Ezekben indulnak az egyéni jelöltek pártszínekben, vagy függetlenként. Aki a legtöbb szavazatot kapja, értelemszerűen nyer és megkapja a 4 évre szóló mandátumot.
    • Jelenleg szinte biztosra vehető, hogy a Fidesz jelöltjei kapják meg mind a 14mandátumot, hiszen a tavaszi választásokon is taroltak, s azóta még népszerűbbek lettek. Azonban ne feledjük, hogy az önkormányzati választás egyfordulós, tehát az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.
    • Tehát ha 40%-ot kap a Fidesz jelöltje, a többi meg 10-20-30%-ot, akkor a Fideszé a mandátum. Azt tudjuk, hogy az MSZP 25% körüli lesz, tehát nem veszélyezteti a győzelmet.
    • Van további 6 mandátum, melyet kompenzációs listáról, töredékszavazatok alapján kap az a párt, mely második, harmadik vagy negyedik lett. Mivel a Fidesz a XXI. kerületben vélhetően mindenhol, mind a 14 körzetben nyerni fog, ezért ők nem kapnak töredékszavazatot. Megállapíthatjuk tehát, hogy 14Fideszes képviselő lesz és 6 ellenzéki.
    • Október 3-án erről a 6 ellenzéki helyről lesz a döntés, hiszen a Fidesz 2/3-os győzelme után biztosan számíthat a 14 csepeli egyéni képviselői mandátumra. Kérdés marad, hogy a 6 ellenzéki hely hogyan fog eloszlani. Itt van az országvesztő MSZP; a zöld köntösbe bújtatott egykori koalíciós partnere, az LMP (SZDSZ); a Civil Mozgalom nevű álcivil szerveződés ,illetve az új erő, a nemzeti oldalon álló Jobbik.
    • A Fidesz szavazói vannak abban a helyzetben, hogy ne csak a Fidesz XXI. kerületi frakciójának méretétől, de az ellenzék összetételéről is döntést hozzanak. Mivel 99%-os győzelem esetén is legfeljebb 14 képviselője lehet, ezért a győzelemhez elegendő szavazatmennyiség fölött minden Fideszre adott voks elveszett szavazatnak tekinthető.
    • Ez a rengeteg többletszavazat – mely nem növelheti a helyi Fidesz erejét – hasznosulhatna az ellenzék összetételének befolyásolásánál. Bizonyára nem sokan szeretnék, hogy az MSZP legyen a második legnagyobb frakció az önkormányzatban, ezért kérjük, támogassa a Jobbik jelöltjeit is. Ezzel lehet bebiztosítani azt, hogy az országot eladósító és nyomorba döntő MSZP teljes mértékben háttérbe legyen szorítva az elkövetkezendő években.

    Kérjük, fontolja meg javaslatunkat és támogassa egyéni képviselőjelöltjein keresztül a Jobbik kompenzációs listáját, így megadva a kegyelemdöfést az MSZP erős ellenzéki szerepre készülő politikusainak.

  2. Manitu szerint:

    Ha nem látnád itt nem rólatok van szó, hanem Csepel jövőjéről.

  3. Miska72 szerint:

    Pannon puma akkor is a FIFESZ lesz többségben, és az ellenzék nem tud csinálni semmit. az a 6 ellenzéki szavazó nem számít. És abból a 6 ból is tuti kettő jobbikos lesz.
    De ha még is nagyon sokan megfontolják amit mondasz megint az MASZOP nyerhet.
    A BIZTOSRA KEll MENNÜNK.
    Ezért október 3.-án ISMÉT FIDESZ!

  4. pannon puma szerint:

    Miska 72

    Számadatokkal támaszd alá. Számoljál már egy kicsit!! A lényeg a szöveg elején van, ami a Fidesz esélyeit illeti.

  5. vica szerint:

    Csakis a FIDESZ NYERHET.

  6. Vica szerint:

    A kis betűs vica nem én vagyok. (Csak, hogy elkerüljük a félreértéseket. )
    Egyébként valószínű, hogy itt, Csepelen tényleg a FIDESZ, pontosabban Németh Szilárd nyeri a választást 🙂 .

    Kár volt elnézni és a szőnyeg alá söprögetni a mocskot az MSZP-seknél. Tóthnak már úgyis mindegy volt, mert elmegy nyögdíjba. Tulajdonképpen Szenteczkyvel szúrtak ki piszkosul azzal, hogy ennyire lejáratták magukat, mert számára akkor lesz vége mindennek, amikor épp elkezdődhetett volna. Ilyen az élet, ilyen a politikai pálya…

  7. aladár szerint:

    Csak a Fidesz!

  8. Hédy szerint:

    Útálom a vörös színt,csak ideges leszek tőle!

  9. Tibor, az igazi szerint:

    Hédyke, akkor ne igyál annyi vörösbort és ne rúzsozd a pofád.. 🙂

  10. Tibor, az igazi szerint:

    Németh Mónika egy lotyó? Hiszen az riszálja magát a főnöke előtt.

  11. Hédy szerint:

    Tiborka! Ismeretlenül is rohadj meg főleg ha magadból indulsz ki te köcsög!Valószínű te vedelsz és rúzsozod azt a buzi pofádat!!!!!!!!!!!!!

  12. Tibor, az igazi szerint:

    Mi van jobbikos turbómagyarok? Rezeg a léc? be vagytok szarva? 🙂
    Összenő, ami összetartozik..

  13. Tibor, az igazi szerint:

    Hédyke, nyugi! Még vörös lesz a fejed és még idgesebb leszel.. 🙂

  14. Hédy szerint:

    Nem vagyok ideges mert nincs miért 😀 De azért megérdemelnél egy fenékbe rúgást !
    A hozzád hasonló infantilis szoci buzikat útálom a legjobban!

  15. Tibor, az igazi szerint:

    Mégis szoci a párod… Egyebekben meg rugdosd őt vagy a gyerekedet. Én a lábad törném el, kislány… De próbálkozz nyugodtan. 🙂

  16. Hédy szerint:

    Az egész családom nem tartalmaz szocikat! Ja és milyen gyerekemet?

  17. Hédy szerint:

    Szerintem vasárnap szavazz a szocikra utána szedj fel egy kurvát aki rúzsozza magát és szopd le magad egy kis vörösborral mert szerinted ebből áll az élet,hogy normális embereket sértegess!Majd választás után meg húzd le magad a pártoddal együtt a 00-án!

  18. Tibor, az igazi szerint:

    Ha ott a nő, minek szopnám le magam én? De neked jó nagy gyakorlatod lehet ebben. Az éjszakában dolgoztál eddig? 🙂

  19. Hédy szerint:

    Szaralak!Az a szerencséd,hogy nem ismerlek!!!!!!!!

  20. Hédy szerint:

    A nő meg hiába van ott ha most is itt töltöd a drága időd!

  21. Tibor, az igazi szerint:

    Ismersz, csak az életben nincs ekkora pofád. De nem baj, gondolkodj, hogy ki lehetek. Ha majd holnap találkozunk én szépen fogol rád mosolyogni és te is rám. Mert igazábaól nem vagy ennyire bunkó és bátor sem. 🙂

  22. Hédy szerint:

    Már bánom,hogy le sűllyedtem a szintedre! Hiba volt! Szóval HAJRÁ FIDESZ!

  23. Hédy szerint:

    Nincs ilyen nevű ismerősöm és ne blöffölj!

  24. Tibor, az igazi szerint:

    Hédyke, te az én szintemre csak nőni tudnál, de olyan hülye vagy, hogy még a kilincs is atomképlet számodra.. 🙂 Mondom, holnap találkozunk és lehet, hogy megmondom:velem vitatkoztál. Nagyot fogsz nézni.

  25. Tibor, az igazi szerint:

    Tudod, hogy nem blöffölök.

  26. Hédy szerint:

    Álok elébe!Nem vagyok én olyan beszari gyerek!

  27. " ?! " szerint:

    Csillapodjatok MSZP-s tetvek! Nyugtatóként olvasgassátok az alábbi intelmet!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált elvtársaitok kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP egész vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán a csepeli mszp-sekhez méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!
    Ameddig viszont még maradtok, addig a pofátokat zárjátok szorosra és kussoljatok!

  28. Hédy szerint:

    ” ?! ” nem tudod ki ez a tibor az igazi?

  29. " ?! " szerint:

    Kedves “Hédy”!

    Csak annyit tudok, hogy “Tibor, az igazi” barom, aki valószínűleg attól érzi magát nagyon erősnek, mert birkózó-szart szokott vacsorázni.

  30. Hédy szerint:

    ” ?! ” De az állatot rendesen kihozta belőlem!És ez azért van,mert gyűlölöm a komcsikat és örülök ,hogy eltűnnek a fenébe! (remélem nem átalakulnak)Itt fenyegeti az embert!Remélem vasárnap vége ennek az ámokfutásnak!!!

  31. " ?! " szerint:

    A választásokon résztvevő csepeli szervezetek közül csak az MSZP nem hozta nyilvánosságra a programját a Csepel újságban, és ez azt bizonyítja, hogy a Csepeli MSZP-nek nincs számonkérhető önkormányzati választási programja.

    A Csepel újság 2010. szeptember 17-i számának a 7. oldalán közzé lett téve a Civil Mozgalom Egyesület, a FIDESZ-KDNP, a Jobbik, és az LMP programja.
    Az újság 8. oldalán pedig az MDF, és a Munkáspárt programja.

    A Csepel újság 8. oldalának a bal alsó sarkában, az MSZP programjának a helyén csak Szenteczky János polgármester-jelölt magán programja található.

    A közzétett program magánjellegét és a párt-program hiányát az bizonyítja, hogy a program elején egyesszám első személyben fogalmazva, az alábbi mondattal szólítja meg Szenteczky János az olvasót:
    “Arra kérem, tekintse át röviden programomat.”

    Az MSZP programjának a hiányából az következik, hogy a Csepeli MSZP nem hajlandó a csepeli választókkal szemben semmiféle kötelezettséget vállalni, továbbá, hogy a képviselő-testületbe esetleg bejutó MSZP-s képviselők Szenteczky röhejes tartalmú magánprogramja mögül a ciklus folyamán bármikor kihátrálhatnak és kizárólag a saját pecsenyéjük sütögetésével foglalkozhatnak, mert a program hiányában semmire nem vállaltak kötelezettséget.

    Mivel a Csepeli MSZP szervezet nem tette közzé a választási programját, a Csepeli MSZP szervezete és az itt hőbörgő MSZP-s agitátorcsapat elvesztette az erkölcsi alapot ahhoz, hogy bármelyik más pártot a programjával kapcsolatban kritizálhassák.

  32. " ?! " szerint:

    Birka-Szász Tamás mszp-s képviselő-jelölt által a Csepp Tv-ben ismételgetett több mint 1.100 millió Ft-os hazugság története:

    Birka-Szász Tamás a Csepeli MSZP volt frakcióvezetője, egyben Szenteczky János fő talpnyalója, az MSZP-s Szenteczky János polgármester-jelölti bemutatása céljából a Csepp Tv által többször bemutatott kampányfilmben arcátlanul azt hazudozta, hogy:

    “Az északi-pénzből jelenleg még rendelkezésre áll a fejlesztésekre közel 5 milliárd Ft”!!!

    Birka-Szász fenti állításával szemben a polgármesteri hivatalos jelentésben az olvasható, hogy
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, amely az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt ma már ennél is lényegesen kevesebb.

    A polgármesteri jelentés alapján megalapozottan kijelenthető, hogy Birka-Szász Tamás ismét birkának nézte a Csepel lakosságát azzal, hogy több mint 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) összegű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

  33. " ?! " szerint:

    Szenteczky írásban bevállalta a Birka-Szász által a Csepp Tv-ben ismételgetett hazugságot azzal az eltéréssel, hogy még rátett egy újabb óriási hazugságot!

    A Szenteczky kampányfüzetében felsorolt hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:

    „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ismeretes, hogy Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy:
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    (Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján.)

    Szenteczky azonban nem elégedett meg Birka-Szásznak a Csepp Tv-ben előadott durva hazugságával, amelyben a június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft-ot 5 milliárd Ft-nak hazudta.
    Birka-Szász hazugságához Szenteczky arcátlanul még azt is hozzá hazudta, hogy:
    “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ezzel a hazugságával elhallgatja azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért annak a jelenleg még meglévő maradékából (amely jelenleg már valószínűleg kevesebb mint 3,9 milliárd Ft) újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból a lényegében már elköltött pénzből költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

    Tehát kimondható, hogy a notórius hazudozó Szenteczky a csepeli választók félrevezetése céljából több mint 1,1 milliárd Ft-tal nagyobb összegű északi bevételről állította, hogy az az önkormányzat számláján van.
    Az pedig még nagyobb hazugság a részéről, hogy ezt a pénzt a következő négy fejlesztéseinek a finanszírozására és a költségvetési hiány csökkentésére lehet fordítani, mert – mint a polgármesteri jelentésben is le van írva – ezt a pénzt már a jelenlegi önkormányzat feladathoz rendelte, azaz elköltötte, ezért abból sem a következő ciklus fejlesztéseit nem lehet finanszírozni, sem költségvetési hiányt nem lehet csökkenteni.

    A fentiek azt bizonyítják, hogy a gátlástalanul hazudozó Szentecky a programfüzetében leírtakkal 5 milliárd Ft (azaz: 5.000 millió Ft) értékű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat, és arcátlanul ez az aljas gazember akar másokat rágalmazásért feljelenteni!

  34. " ?! " szerint:

    Szenteczky a választási programfüzetében az alább felsorolt pénzügyi fedezet nélküli választási ígéretekkel kábítja az általa birkáknak nézett csepeli választókat:

    A hazug választási igéreteit Szenteczky az alábbi képmutató dumával vezette be::
    – „Közös eredményeink sorsa a tét, a fejlődésé, amiért annyi lemondással fizetett már minden egyes csepeli polgár.”
    – „Önökön múlik az, hogy megőrizzük-e azt, amit eddig felépítettünk.”

    Arcátlan Jankó azt elfelejtette megemlíteni, hogy: „a 16 éve hatalmon lévő csepeli MSZP-sek miatt fizettek már annyi lemondással a csepeli polgárok”.
    Az pedig különös pimaszság a részéről, hogy a tolvajbanda fővezéreként „tolvaj”-t kiáltva az a látszatot igyekszik kelteni, hogy rajtuk kívül valaki mástól kellene félteni „azt, amit eddig felépítettünk”.

    A füzet további oldalain Szenteczky az alábbi hatáskör nélküli, vagy pénzügyi fedezet nélküli kívánságműsorral kampányol:

    – „Önkormányzati támogatással bővítjük a Csepelen szolgáló rendőrök számát.”
    – „A Fővárostól független csepeli közterület-felügyeletet hozunk létre.”
    – „Teljessé tesszük Csepelen a térfigyelő-rendszert.”
    – „A térfigyelő kamerákba beépíthető új sebességmérőket telepítünk.”
    – „Az önkormányzat kiemelten ösztönözni fogja az új vállalkozások letelepedését Csepelen.”
    – „Több ezer munkahely jöhet létre a Csepel Művek területén.” (A „Szeva birtokon”?)
    – „Kiterjesztjük a közmunkaprogramot, így a rászorulók közérdekű munkából származó jövedelemhez jutnak.”
    – „Az eddig széttagolt önkormányzati ügyintézői-rendszert egy új, korszerű, központi épületbe vonjuk össze.”
    – „Tovább folytatjuk az orvosi rendelők felújítását.”
    – „ A ciklus végére minden közintézményt akadálymentesítünk.”
    – „Önkormányzati járművekkel ingyen biztosítjuk az idős, nehezen mozgó lakosok szállítását.”
    – „ A ciklus végéig „akár” minden harmadik panellakás megújulhat.”
    – „ A kisebb léptékű fejlesztések helyett egész iskolák újulnak meg.”
    – „ Felgyorsítjuk a kerületi iskolák sportpályáinak a felújítását.”
    – „ Önkormányzati autós iskolát alapítunk.”
    – „Tovább bővítjük a kerület bölcsődei hálózatát.”
    – „Segítséget nyújtunk a bajba jutott családoknak és akiket az áremelkedések sújtanak.”
    – „Megszervezzük a mozgáskorlátozottak ingyenes szállítását önkormányzati járművekkel.”
    – „Gondnok-hálózatot hozunk létre, hogy az egyedül élő idősek életét megkönnyítsük.”
    – „Olyan jelzőrendszert építünk ki, amellyel a rászorulók egyetlen gombnyomással orvost, rendőrt, vagy tűzoltót hívhatnak.”
    – „A Nagyinet programot kiterjesztjük az egész kerületre.”
    – „Extrém sportok gyakorlására alkalmas sportpályákat építünk.”
    – „Ingyenesen elérhetővé tesszük az internetet minden közintézményben és jelentős csepeli közterületen.”
    – „A csepeli baloldal támogatja új szórakoztató központ létrehozását.”
    – „Roma kulturális központ kialakításával támogatjuk a cigánykultúra megőrzését.”
    – „A Csepel Művek területén új városnegyedet alakítunk ki, saját hajóállomással, és az új városrészt buszjárat köti össze Csepel más részeivel.” (Ez a tétel viccnek is sok!)
    – „A Szent Imre téri buszpályaudvart áthelyezzük.”
    – „A Kossuth Lajos utca egy szakaszát sétáló utcává alakítjuk.” (Normális ez az ember???)
    – „Az Ady lakótelep után megújulhat Ófalu és más csepeli városrészek.”
    – „A ciklus végére minden csepeli úton szilárd burkolat lesz.”
    – „A ciklus végére új, többfunkciós sportcsarnokot építünk Csepelen.”
    – „Támogatjuk a csepeli sportegyesületeket.”
    – „Kiemelten támogatjuk a Csepel FC-t, hogy Csepelnek ismét NB i.-es labdarúgó csapata legyen.”
    – „Iskolai udvarok, sportlétesítmények újulnak meg kerületszerte.”
    – „Helyreállítjuk a Tamariska domb természetes állapotát.”
    – „A Duna kerületi partszakaszainak a rendezésével sportolásra, szabadidő eltöltésre alkalmas partmenti sávokat hozunk létre és a római parthoz hasonló rendezett sétányokat alakítunk ki.” (A Kis-Duna partját sem tudta rendben tartatni ez a majom!)
    – „Parkjaink védelme érdekében újabb parkőröket alkalmazunk.”
    – „Grafiti versenyek szervezésével támogatjuk az utcai képzőművészetet.”
    – „A művelődési házak támogatásával növeljük a programkínálatot.”
    – „Állandó fesztiválok szervezésével vonzó célponttá tesszük Csepelt.”
    – „Térzenével, utcaszínházzal tesszük színesebbé az itt élők hétköznapjait.”

    A fentiek megvalósítását a régi mszp-s garnitúrától örökölt üres kassza, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) örökölt adósság ellenére ígéri ez a gátlástalan szélhámos, miközben az önkormányzati vagyon eladásából befolyt több mint 20 milliárd Ft bevétel ellenére, az elmúlt 16 évben a felsorolt feladatokból semmit nem oldottak meg, sőt egyes területeken fejlesztés helyett, visszafejlesztést hajtottak végre Ő és a Csepeli Önkormányzatot irányító elvtársai.

  35. Miska72 szerint:

    Tibor az igezi szocialista szerintm ha ennyire szociálista vagy, bevonulhatsz majd a csepeli szocik mellé a börtönbe.
    Úgy is velülk érzed jól magad. 😉
    Lesz szociálisan kimeszelt cella a számodra is! Ne aggódj! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Itt lehet hozzászólni !