Álhír és hallgatás Csepel hivatalos honlapján

Csepel.info

A Csepel.hu hamis címoldala

A legfelső hír közlésekor már tudni lehetett, hogy az alatta szereplő nem igaz, mégsem javították

A BKV leállította a járatritkítási tervet – marad az 59-es busz, továbbra is Csepelre jön a 48-as, nincs változás a HÉV menetsűrűségében – továbbra is ez a többszörösen is cáfolt, hamis hír szerepel a Csepel.hu címoldalán, a csepeli önkormányzat hivatalos honlapján. Mint azóta kiderült, a BKV paraméterkönyve nem lett visszavonva, azaz a közlekedési vállalat tervei szerint továbbra is megszüntetésre vár az 59-es busz, további járatritkítások várhatóak, és a csepeliek számára kijelölt Jahn Ferenc Kórház is az eddiginél nehezebben lesz elérhető. Az önkormányzat illetékesei ezzel félretájékoztatják a honlapot látogató, csepeli hírek után érdeklődő olvasókat.

A Csepel.hu „elfelejtette tájékoztatni” a nagyközönséget arról is, hogy évi hetvenezer tonna szennyvíziszapot szándékozik a főváros a Kossuth Lajos és az Erdősor úton keresztül átszállítani, pokollá téve ezzel több ezer csepeli életét. A Csepel.info úgy tudja: Ábel Attila önkormányzati képviselő a Csepel újságnak és a Csepel.hu-nak is eljuttatta a Fidesz-KDNP frakció sajtóközleményét, amelyet a Csepel.hu szintén nem jelentetett meg. A Csepel.hu és a Csepel újság nem kevés, több mint százmillió forint közpénzből működnek, elméletileg közszolgálati funkciót töltenek be. A gyakorlat azonban sajnos azt mutatja, hogy a közpénzből szinte kizárólag a csepeli MSZP pártpropagandája jelenhet meg, az ellenzéki pártok véleményét pedig folyamatosan elhallgatják, cenzúrázzák.

Eheti kérdésünk a szavazásnál:

Ön szerint a Csepel újság legújabb száma is elfelejt tájékoztatni a 70 ezer tonna szennyvíziszap Csepelen keresztül történő átszállításáról és a Fidesz sajtóközleményéről?

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !