Polgármester-jelöltet állít az Új Pólus Csepelért

Baloldalról előzhetik az MSZP-t

Csepel.info

Polgármester-jelöltet állít a szerdán megalakult Új Pólus Csepelért mozgalom.  Ezzel baloldalról is lehet alternatívája a korábbi csepeli rendőrkapitány lakásvásárlási botránya miatt előtérbe került Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelöltnek.

A balliberális Új Pólus Csepelért mozgalom polgármester-jelöltje Horváth Gyula, aki nyolc éve a kerület MSZP-s alpolgármestereként dolgozik – értesült a Csepel.info.

Az “Új Pólus” mozgalmat közismert baloldali és liberális közéleti személyiségek támogatják. Az alakuló gyűlésen részt vett a korábban az SZDSZ-ben politizáló Bőhm András, Moskovics Péter és az MSZP-s Gy. Német Erzsébet. A mozgalom csepeli alakuló ülésén Horváth Gyula MSZP-s alpolgármester mellett részt vett a kerület MSZP-frakciójában dolgozó Kiss B. Mihály és Borsány György, a csepeli MSZP frakcióból már kilépett Polyákné Hajas Ilona és az 1990-1994 között egyedüliként MSZP-s önkormányzati képviselő, információink szerint a pártból már kilépett Csaba Péter is.

Információink szerint közben az MSZP-ben többen is tartanak attól, hogy a párt jelenlegi polgármester-jelöltjét őszre elmossák a “lakásmutyi-botrányok” vagy éppen a csepeli kettős gyilkosság újabb fejleményei.  (Lapinformációk szerint Deme Gábor a gyilkosság után bőszen telefonálgatott párttársainak, Szentecky János polgármester-jelölt pedig egyike volt azoknak, akiket különleges körülmények között, “tükrös szobában” hallgatták ki a rendőrök a gyilkosság után.) Extrém helyzetben tehát Horváth Gyula indulása még jól is jöhetne egy polgármester-jelölt nélkül maradó az MSZP-nek, de ha a mozgalom egyéni képviselő-jelölteket is állít, az már egyértelmű szembefordulást jelentene a párttal. Erre is bőven van esély, hiszen Szenteczky János MSZP pártelnök, polgármester-jelölt nagyon erősen megosztotta a csepeli pártszervezet tagságát és frakcióját.

Az Új Pólus mozgalom Csepel.info-hoz továbbított közleménye szerint a szervezet politikai alternatívát akar kínálni azoknak a választópolgároknak, akik jó lelkiismerettel egyetlen jelenlegi pártra sem tudnának szavazni. A közleményben arról nincs szó, hogy a mozgalom állít-e fel Csepelen önálló képviselő-jelölteket.

Az Új Pólus Közéleti és Kulturális Egyesületet 2009 októberében alakították meg olyan fővárosi baloldali politikusok, akik már nem tudtak tovább azonosulni a korábbi kormányzó pártok vezetői által előidézett illetve megtűrt folyamatokkal, amelyek végül a baloldal súlyos bukásához vezettek a legutóbbi választásokon – hangsúlyozza a mozgalom közleménye.

Horváth Gyula nyolc éve a kerület alpolgármestere. A mozgalom szerdai, csepeli alakulásakor hangsúlyozta, hogy szociáldemokrata értékeket vall, és a jobboldali erők teljhatalmának kialakulását csak egy új és hiteles politikai erő ellensúlyozhatja. Az Új Pólus mozgalom programja szerint mindazokat várja, akik számára fontos a demokrácia és a társadalmi szolidaritás.

A csepeli rendezvényen megjelentek és felszólaltak Böhm András és Gy. Németh Erzsébet fővárosi önkormányzati képviselők, akik támogatásukról biztosították a csepeli mozgalmat és annak polgármesterjelöltjét.

Csepel.info

68 hozzászólás “Polgármester-jelöltet állít az Új Pólus Csepelért” bejegyzésre

  1. d-arkangyal szerint:

    Az MSZP-ben többen is tartanak attól, hogy a párt jelenlegi polgármester-jelöltjét őszre elmossák a “lakásmutyi-botrányok”
    – 1:0

    Szenteczky János MSZP pártelnök, polgármester-jelölt nagyon erősen megosztotta a csepeli pártszervezet tagságát és frakcióját.
    – 2:0

    Pontosan így van, nagyon hiteles ez a cikk!
    De a CSATLÓSOKNAK “MÉG” biztosan más a véleményük. . .

    ÉS EZEK AZOK A TÉNYEK, AMI MIATT A CSEPELI MSZP-BŐL ENNYIEN KILÉPTEK!!!!!

  2. "*" szerint:

    Milyen érdekes, hogy a csepel.info lett Horváthék első számú harsonája, reklámozója és hírmondója… Vajon milyen körből kerülhetett eddig ki a csepel.info mszp-s forrása, aki a híreket szállította.
    Rebesgetik, hogy Horváth és a csepeli Fidesz a háttérben segítik egymást.

  3. Miska72 szerint:

    Vörös csepel GAME OVER!

  4. Miska72 szerint:

    Itt az új Polus se fog labdába rúgni összel! 🙂 🙂 🙂
    Ez ellen megint kampányolni fogok!
    🙂 🙂 🙂

  5. BaráTOM szerint:

    Az Új Pólus nem más, mint egy kádertemető. Horváth Gyula MSZP-s alpolgármester mennyivel hitelesebb a több évtizedes múltjával ebben a szervezetben, mint az MSZP-ben? MSZP-program, MSZP-s káderekkel.

  6. BaráTOM szerint:

    Az Új Pólus nem más, mint egy kádertemető! Horváth Gyula MSZP-s alpolgármester mennyivel hitelesebb, a több évtizedes múltjával ebben a szervezetben, mint az MSZP-ben? MSZP program, MSZP-s káderekkel.

  7. admin szerint:

    Kedves “*”,

    bármennyire is lehangoló, Horváth soha nem adott nekünk infókat. Mivel a forrásunk minden tekintetben tovább marad az MSZP keretein belül, mi továbbra is igyekszünk mindig hiteles és pontos információkkal szolgálni a pártéletről. Pont úgy, mint eddig. Mindig is rossz helyen keresgéltetek, informátorunk ugyanis nem hülye, hogy bírálja a pártvezetést. Akkor kevesebb lene az információ, amit meg tudunk osztani a kedves olvasókkal. Ő mindennel egyetért 😉

  8. Manitu szerint:

    Megható, amikor a BaráTOM-nak nevezett kockafejű őskommancs kádertemetőről beszél. Nyihaha 😀

  9. lolka szerint:

    Nem káder temető, káder átmentő…

  10. d-arkangyal szerint:

    Jujj, de izgi, amiket mondasz: “*”.
    Ezt is a Szenteczky – Borka-Szász mondta neked????? Mint az alkoholista – szellemi fogyatékos jelzőt egy bizonyos önkormányzati képviselőre?????
    GRATULÁLOK!!!!!
    Itt írta egy fórumozó, nem is olyan rég, hogy TI BETEGEK vagytok. Kezdem azt hinni, hogy igaza van, vizsgáltassátok ki magatokat. NEKTEK ÜLDÖZÉSI MÁNIÁTOK VAN. Menjetek el orvoshoz.
    És a szarabbnál – szarabb összeesküvés elméletetektől kíméljetek meg minket.

    admin.
    Ne erőlködj!!!!!
    Ezeket a CSÖCSELÉKEKET úgysem tudod meggyőzni. . .
    Pár hónap, és rájönnek, hogy keményen ÁT LETTEK VERVE!!!!!

  11. " ?! " szerint:

    #
    BaráTOM: 2010. július 30., péntek 11:29-kor

    Az Új Pólus nem más, mint egy kádertemető! Horváth Gyula MSZP-s alpolgármester mennyivel hitelesebb, a több évtizedes múltjával ebben a szervezetben, mint az MSZP-ben? MSZP program, MSZP-s káderekkel.
    #

    Kedves “BaráTOM”! “Te bunkócska te drága”.

    Horváth Gyula pontosan annyival hitelesebb ebben a szervezetben, mint amennyivel hiteltelenebb lenne, ha Veled és a jelenlegi összetételű csepeli MSZP szervezettel (tisztelet a kivételnek) és jelenlegi vezetőjével egy csapatban maradna.

    Hajrá Horváth Gyula! Ne hagyd magad!

  12. islander szerint:

    Új Pólus…

    Egyébként meg hol volt a T. Új Pólus Csepelért HGy-val az élen, amikor meg kellett szavazni pl. a Kis-Duna part eladását? Vagy a kórház megszüntetését? Vagy a Szigetcsúcs eladását?

    Érdekes…

    “Vétkesek közt cinkos, aki néma”

  13. " ?! " szerint:

    Egy ide illő vicc:

    Felépítettek egy négyszintes házat.
    Már majdnem átvették az épületet, amikor az átvevő bizottságból valaki észrevette, hogy nincs az épületben WC.

    Előkerítették a tervezőt, aki így védekezett:

    – Az első szinten bölcsőde lesz, ők a pelenkába csinálnak.

    – A második szinten a püspökök lesznek, ők Rómában székelnek.

    – A harmadik szinten a zsidók lesznek, ők a szarból is pénzt csinálnak.

    – A negyedik szinten pedig MSZP irodák lesznek, ők meg minden szart
    egymásra kennek…

  14. Gigi szerint:

    Ez tuti! 🙂

  15. grün szerint:

    “?!”!
    Az alagsorban pedig a fidesz, aki megeteti a zemberekkel a sajátjukat!

  16. Gigi szerint:

    Ez még tutibb! 🙂

  17. " ?! " szerint:

    De csak az mszp-s zemberekkel.

  18. Gordon szerint:

    “A kerületi választásoknál az esetek túlnyomó részében nem egy pártra, hanem az egyénekre voksolnak.”

    Az itteni szoci fórumozók váltig állítják, hogy az önkoris választás nem személyekről, hanem a pártról szólnak. Nos, akkor vitatkozzanak Hajdu László XV. kerületi – az mszp-ből frissen kiugrott – polgármesterrel.

    http://hirextra.hu/2010/07/30/gerinctelen-emberek-kozott-lehetetlen-dolgozni/

    Ja, és még azt is mondta, hogy azért ugrott ki az mszp-ből, mert “gerinctelen emberek között lehetetlen dolgozni”.

    Akkor mi mit mondjunk a kettős gyilkosság mocskába fulladó XXI. kerületi mszp-ról?

    Elvtársak takarodó!

  19. " ?! " szerint:

    Csepeli mszp-s vicc:

    – Honnan lehet tudni, hogy egy csepeli szocialista igazat mond?

    – Szenteczky nem ad szót neki és leváltja.

  20. " ?! " szerint:

    Kor-képek:

    Rákosi Mátyás: Aki nincs velünk az ellenünk van.

    Kádár János: Aki nincs ellenünk az velünk van.

    Gyurcsány Ferenc: Aki még velünk van az nincs magánál.

  21. Csepel-sziget szerint:

    Gyulus megsértődött, hogy az MSZP-ben (minden áskálódása ellenére) nem rúg labdába a nála ezerszer dörzsöltebb Szenteczkynél, ezért beállt egy másik csapatba, ami körülbelül a harmadosztályt képvisel, ha a nagy pártokat NB1-nek nevezzük. Inkább kezdő a tarcsiban, mint csere az első csapatban, igaz Gyulus? 😀

  22. Gabike szerint:

    Valaki meg tudja mondani, hogy az alapító tagok között szereplő Csaba Péter, azonos-e a volt Acélművek energetikusával? 1952-53.-ban született és a Kossuth technikumban végzett öntő szakon. Előre is köszönöm a választ.

  23. " ?! " szerint:

    “Csepel-sziget”!

    Az MSZP ősztől a járási III. osztályban focizik.

  24. "*" szerint:

    admin drága,
    engem teljesen hidegen hagy, hogy ki az informátorotok. sokkal inkább arra akartam utalni a hozzászólásommal, hogy milyen érdekes, hogy ez az oldal elsősorban a szocik mocskolására jött létre, de ahogy egy szoci új dologba fog, magyarán alkalmas lehet arra, hogy elvegyen a szociktól 1-2% szavazatot, rögtön elkezditek őket isteníteni. Az írásotok alapján HGY már mindjárt mennybe megy. UGye azt nem feleditek, hogy eddig ő volt a kerület egyik vezetője, a vezetést pedig Ti magatok idáig hangosan bíráltátok. Ha HGY szerintetek ilyen fasza csávó, akkor ezzel elismeritek, hogy az eddigi vezetés is jól végezte a dolgát. Mert Gyuszó-Muszó korábban ki sem látszott Tóthék seggéből. És megegyeztetek már hogy hány kopogtatót adtok át neki, hogy biztosan el tudjon indulni?

  25. Hugi szerint:

    Csillagocska, én itt sok párt véleményérôl olvashattam már, beleértve az MSZP-t is, a Csepel újságban meg csak egy pártéról. Úgyhogy a Csepel.info messze a legdemokratikus lap Csepelen.

  26. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    A Horváth Gyula is bekaphatja!

    Egy lakossági fórum után odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy miként fag szavazni az adott témáról a testületben. Szemrebbenés nélkül a nemet mondta, az ülésen természetesen igent nyomott, pedig nem állt mögötte a Kun Tamás egy csőre töltött fegyverrel.

    Tehát a párthűség az párthűség!!!

  27. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    A sok gerinctelen most jön rá, hogy a pártja már nem olyan jó.
    Amíg kapták a zsetont meg a pozíciót a szociktól addig minden szép és jó volt most, hogy rájöttek, hogy nem sok esélyük van nagy részük kifarol közülük.

  28. grün szerint:

    A TÁRKI felmérése szerint csökken a fidesz támogatottsága!
    Nem kért a Viktor 100 nap türelmet, de erre azért Ő sem sem gondolt, hogy 56 nap után megindul az erodálódás!

  29. Hugi szerint:

    Tudod grün, nem mindegy, hogy honnan csökken és mennyit 😉

    Ilyen csökkenéssel a tavaszinál is nagyobb bukta lesz itt nektek Csepelen. Amúgy a romeltakarítás soha nem hálás meló.

  30. " ?! " szerint:

    “*”: 2010. július 30., péntek 15:19-kor

    …… ez az oldal elsősorban a szocik mocskolására jött létre, …..

    …… És megegyeztetek már hogy hány kopogtatót adtok át neki, hogy biztosan el tudjon indulni?

    Kis “vörös” csillag!

    Úgy látom, hogy tökéletesen rád illik az a Gyurcsánynak tulajdonított mondás, hogy: “Aki velünk van az nincs magánál.”
    Ha viszont éber állapotban írtad fenti sorokat, akkor neked biztosan teflonból van a bőr a pofádon, mert ha valaki ezt az oldalt összehasonlítja a fideszesek mocskolására létrehozott csepel.infoplusz oldallal, az láthatja, hogy ezen az oldalon csak a hozzád hasonló idevezényelt kommancsok mocskolódnak, hazudoznak és személyeskednek olyan stílusban, mint azt a csepel.infoplusszon az ott közzé tett cikkek írói hivatalból csinálják. A mszp-s hozzászólókról nem is beszélve.

    Ami pedig a Horváth Gyula részére történő ajánlószelvény gyűjtést illeti, vitathatatlan, hogy az úgynevezett baloldal maradékának is képviselethez kell jutni, ezért az elmúlt 8 év teljesítményét tárgyilagosan értékelni képes “baloldali” személyeknek sem lehet mindegy, hogy rossz, vagy kevésbé rossz emberek és szervezetek látják el képviseletüket a következő 4 évben.
    Mivel az úgynevezett jobboldalnak sem mindegy, hogy milyen ellenzékkel kell a kerület problémáinak a megoldása során együttműködni, én például arra fogok biztatni sok embert, hogy az ajánlószelvényének az átadásával az együttműködésre képtelen jelenlegi csepeli mszp szervezet jelöltjével szemben, mint kevésbé rosszat, Horvát Gyulát és az Új Pólust támogassa.

  31. grün szerint:

    Hugi!
    Csak tessék, tessék, folyton folyvást…!
    Mennyivel könnyebb lesz a következő elszámoltatás, nem kell a pártállásra ügyelni!
    Lesz itt még sírás és lőn fogak csikorgatása!

  32. d-arkangyal szerint:

    bekaphatjamindkétoldal.
    – Te. Ha neked a főnököd azt mondja, csinálj meg ezt, csinálj meg azt, és neked nem tetszik, attól még megcsinálod, hiszen ezért kapod a fizetésed!
    De egy idő után teli lesz a főnököd hülyeségeiddel mindened, és akkor fogsz lépni. Horváthnak, és bandájának, gondolom MOST LETT TELE A . . . !!!!!
    Jobb későn, mint soha! :-)))))

    “?!”
    És megegyeztetek már hogy hány kopogtatót adtok át neki, hogy biztosan el tudjon indulni?
    – Ezen ne akadjál ki! MAGUKBÓL INDULTAK KI! MAGUKRÓL BESZÉL!
    Hiszen Ők még a Seres Máriával is összebótoltak!!!!
    :-))))

    Én azt kérdezném a “*”-tól, ha most Ők így meg vannak sértődve a Horváth Gyulára, akkor amikor az Ő csapatukban volt, akkor miért nem számítottak rá?????
    JA????? Akkor az volt a baj hogy ott van?????
    Most meg az a baj, hogy otthagyta Őket?????
    Jaaaaa . . . Így már értem . . .

    TUDJÁTOK TI MIRŐL BESZÉLTEK?????
    A keddi taggyűlésen, a Szenteczky úr, meg mellette a Csicska nem engedték szóhoz jutni Horváth Gyulát.
    AKKOR HOGY IS VAN EZ?????
    GONDOLKOZZATOK MÁR, MÉG HA NEHEZETEKRE IS ESIK!!!!!

  33. " ?! " szerint:

    “grün”!

    Máris hallatszik a kommancsok sírása és fogcsikorgatása. (Közöttük a Tied is.)
    De ez még semmi. Mi lesz itt még később?

  34. grün szerint:

    “?!”!
    Érdekes lenne a fogcsikorgatásom!
    Ahhoz előbb egy ügyes fogtechnikus kellene aki a pofámhoz igazítaná az Ecserin bagóért (szó szerint) vett protkót!
    Egy hajléktalan két Malbiért, jutányosan volt szives tovább használatra felajánlani, mint neki feleslegest. A sört rágás nélkül kell fogyasztani!
    Azt tudjuk mi lesz itt később, de hogy addig mi lesz, még belegondolni is borzasztó!
    kiváncsian várom ki lesz az a bátor, aki elkiáltja magát: (M)ESZTELEN A KIRÁLY!

  35. " ?! " szerint:

    “grün”!

    Nagy kár, hogy nem vettél évekkel ezelőtt (pl.: a protkó vásárláskor) az Ecserin egy használt szemüveget is.
    Ha vettél volna, akkor már évekkel ezelőtt megláthattad volna, hogy meztelen a király, és ugyan úgy üvöltözhetted volna mint most, hogy “meztelen a király”.

    Erről jut eszembe az alábbi vicc.

    Vizsgálatra megy Gyurcsány az elmegyógyászhoz, és elterpeszkedik a díványon.
    Az orvos megkezdi a beszélgetést:
    – Nos, akkor kezdje el a legelején!
    – Először is, megteremtettem Magyarországot……….

    Egy kapcsolódó másik vicc:

    A főorvos behívja Gyurcsányt az elmegyógyintézetben a szobájába és közli:
    – Nos Gyurcsány úr, Ön teljesen meggyógyult, ezért holnap haza mehet.
    Na, mi az, maga ennek nem is örül?
    – Minek örüljek? Tavaly még én voltam az Isten, de most, hogy meggyógyultam csak Gyurcsány Ferenc leszek.

  36. Csepel-sziget szerint:

    Horváth Gyulának nincsenek esélyei, teljesen felesleges erről ennyit társalognunk. A Fidesz fölénye egyértelmű, de “mindenki Gyulája” nem fog labdába rúgni a baloldalon Szenteczky János mellett. Nem egy súlycsoport, erre mondják azt.

  37. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    d-arkangyal.

    Valóban megcsinál az ember olyat is amivel nem ért egyet, én azt nehezményeztem, hogy nekem hazudott,hidd el, hogy senki sem bántotta volna, ha megmondja az igazat.
    Ezért tartom gerinctelennek, mondta volna a szemembe, hogy hiába ugrál itt 200 ember akkor is az lesz amit a kerületi vezetés akar.

    A szóban forgó ügy egyébként a Kis-duna parti lakópark volt.

    Csakhát a gerinc a politikusoknál hiánycikk.

  38. BaráTOM szerint:

    Gyula mindenek előtt kért szót, szavazás volt, a TAGSÁG nem szavazta meg, hogy tagtoborzót tartson napirend előtt. 20 (!) percet kellett volna várni csupán, és kedvére kisírhatta volna magát! Senki nem vonta meg a szót, és senki nem mondta, hogy nem beszélhet.
    Kíváncsi vagyok, hogy a Fidesz gyűlésen Borbély Lénárd kapna-e szót, amikor be akarja jelenteni, hogy a kormány hataloméhsége miatt ő más brigádba megy, és menjen vele, aki egyetért! Úgy kivágnák Borbélyt mint a taknyot.
    Gyulával kapcsolatban szó sem volt ilyesmiről, egyszerűen csak a napirendet kellett volna betartania, mint ahogy pár évtizede teszi. 20 év óta csinálja az MSZP dolgait, akkor 20 percet várhatott volna, és olyan beszédet tarthatott volna, amilyet akar!
    Csak a Sanyik izgatottak, akik sehol nincsenek ott, mégis mindig mindent tudnak. A “jólinformáltak” meg ugranak az árnyékra, mert abban profik.
    Szerintem aki egy cseppet is értelmes, annak most lejött a dolog. De miért vagyok abban biztos, hogy nem mindenkinek?

  39. " ?! " szerint:

    BaráTOM: 2010. július 30., péntek 22:37-kor

    Szerintem aki egy cseppet is értelmes, annak most lejött a dolog. De miért vagyok abban biztos, hogy nem mindenkinek?

    “BaráTOM”! “Te bunkócska, Te drága”.

    Te még sok mindent nem értesz. De majd ha több eszed lesz megérted.

  40. Csepel-sziget szerint:

    Mellőzzük a személyeskedést, Uraim!

  41. BaráTOM szerint:

    Nos az van, Kedves “?!”, hogy nem mindenki érti. Természetesen nem Rád gondoltam. Te egy intellektüel vagy, meg sem fordult a fejemben, hogy ne értenéd!

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    “A posztkomcsik – ha érdekeik úgy kívánják – elindulnának még a Magyar Gárda színeiben is, csak reményét lássák némi zsíros falatnak.

    Már a tavaszi választások második fordulójában is szép számmal “vonultak illegalitásba” az elvtársak a vörös szegfű árnyékából, hiszen az addig olyan melldöngető bolsevikok, mint Molnár Gyuszi, Varjú Lackó, Burány Sanya – és még sorolhatnám – megpróbálták aljas, sunyi és számító módon “függetlennek” feltűntetni magukat a választók szemében.
    Tipikus “mocskoskommunista” tempó.

    Való igaz, hogy Budapesten nagyobb a nyugger komcsik beágyazottsága a társadalomban, mint a legtöbb vidéki településen, de ez még önmagában kevés lesz az üdvözülésükhöz. Csúfos bukás vár rájuk. Sőt! Történelmi bukás!

    Vidéken nem nagyon lehet port hinteni az emberek szemébe, arrafelé mindenki a saját bőrén érzi, hogy egy-egy polgálmester, vagy jelölt “hogyan muzsikált” addig, ám a fővárosban már nem annyira tiszta a helyzet. Nem mindig lehet tudni, hogy az egyes kerületekben lakók mit “köszönhetnek” a helyi polgármesterüknek és mit annak a jellemlovag Demszkáj-Hagyó-Mesterházy-Horváth-Ikvai és tettestársaiknak. Az egymásra mutogatás pedig bőszen zajlott az elmúlt két évtizedben.

    Mivel a zűrzavar, a kiszolgáltatottság, a közbizonytalanság és az épp csak a létezés határáig érő élettér bitosítása ideális közeg a magukat “a pórnép irányítására kiválasztottaknak” érző politikusoknak álcázott férgeknek, nem csoda, hogy ilyen hosszú időn keresztül uralni tudták Budapestet. De most ennek (Is!) vége lesz.

    Nem kis feladat vár Tarlósékra.
    Ki kell söpörniük a cuculibsi mocskot, a végére kell járni, hogy hová tűntek az adófizetők száz- és ezer milliárdjai, nem utolsó sorban élhetővé kell tenniük Budapestet.

    Én – bár vidéken “cserepedtem” (by D209) – harminc évet húztam le a fővárosban. Elegem lett.
    Elegem lett a mocsokból, a bűzből, a lépésenként zaklatókból, az agresszív “énvagyokaútkirája” bunkó sofőrökből, a galamb-, meg a kutyaszarból, a közbizonytalanságból, a botrányos és életveszélyes tömegközlekedésből, a folytonos dugókból stb…
    Hányingerem támad, ha arra gondolok, heti 1-2 alkalommal be kell utazzak Budapestre a dolgom intézni.

    Ha már az SZDSZ nevezetű, nemzetidegen politikai bűnszervezet szerencsésen megrohadt a saját mocskában, dőljön le végre az “MSZP utolsó bástyája” is!”

  43. codec szerint:

    Ne feledjük: miközben az állampolgárok többsége máról holnapra él, a huss fazék körül ülők cégeinek cseppent-csurrant az önkormis megbízásokból, szépen gyarapodtak.
    Ja, hogy zárórára összeugrottak? Nyilván eddig sem kedvelték egymást, de összetartotta őket a biznisz.
    Sajnálni egyiket sem kéne.

  44. GONDOLKODÓ! szerint:

    Budapest: Az Mszp utolsó bástyája

    “Ahhoz, hogy ne lehessen a Fidesznek ekkora többsége, a posztkomcsi elv- és bűntársaknak nem kellet volna éveken át:
    – hazudni
    – lopni
    – korrumpálódni
    – hülyének nézni a “zembereket” itthon és külföldön
    – meghamisítani az államháztartási adatokat
    – mutyizni
    – bűnszövetkezetben rabolni az adófizetők pénzét
    – gátlástalanul dőzsölni
    – gazdaság- és nemzetellenes politikát folytatni
    – kinyalni keresztcsontig a “pénzvilág” és a multik hátsóját
    – évtizedekre előre eladósítani Magyarországot
    – és még nagyon hosszan folytathatnám.

    Értem én, hogy fáj ez minden “hithű” kommunistának, de az elvtársaknak is meg kell tanulnia egyszer (és mindenkorra), hogy nem lehet büntetlenül elkövetni mindazt, amit a fenti felsorolás tartalmaz!
    Továrisi, konyec!

    “Orbánék” tehetségét pedig majd az idő fogja igazolni.
    Mint ahogyan az igazolta a D209-Gyurcsány(i)-Wallis Gunnarson off-shore báró úr neveivel fémjelzett, antidemokratikus, nemzetromboló, dilettáns, köztörvényes és szégyenletes politikai kalandorkodást is.”

  45. BaráTOM szerint:

    “Orbánék” tehetségét pedig majd az idő fogja igazolni.”
    Eljött a pillanat Gondolkodó, amikor egyetértünk!
    Az idő már igazolta is Orbánék tehetségét! Beborult a forint, kisiklottak a nemzetközi tárgyalások, aki 240 alatt keres, az nézheti a pénzét, de főzhet pálinkát. A radikális adócsökkentés pikk-pakk 4-6 év múlva tető alá kerülnek, és a tanároknak is csak 10 évet kell kibírniuk a béremelésig. Lényeg, hogy a haveroknak lesz megint Széchenyi-terv!
    A siketek, és nagyothallókat majdnem kizárták a jogosítványszerzés lehetőségéből.
    És ez még csak az eleje, ha úgy tetszik: a prológ.

  46. Ditte szerint:

    BaráTom, biztosan nagyon fáj neked ez a sok szomorú álhír, amit ide leírtál. Nyilván te is 240 alatt keresel, és április óta nézed a pénzed. Az enyém április óta nem változott, viszont előtte egy tízessel csökkent. Sőt, április óta a vakok sem kapnak jogosítványt. stb.
    Az ostoba nép nem értékelte sikeres kormányzásotokat, melynek minden napja diadalmenet volt. Én helyetekben nem is indulnék többé, hiszen nem érdemelnek meg benneteket. Ezek nem akarják, hogy boldoggá tegyétek őket! Én sem.

  47. BaráTOM szerint:

    Csak addig megy ez a nagy Fidesz áhitat, amíg a nép rá nem jön, hogy a Fidesz még rosszabb, mint bármilyen fantáziában elképzelhető lett volna! Ez erősen dereng ám ez már a népnek! És ha egyszer megindul csökkenni a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben, akkor az nem szokott megállni! Most sem fog!

  48. csaba péter szerint:

    T GABIKE

    Igen én vagyok az a Csaba Péter aki az Acélműben energetikus is volt
    A Kossuth- ban végeztem GÉPÉSZ szakon .
    Öntő a Horvát Gyula volt
    Természetesen a Martinban én voltam kohász , olvasztár, főolvasztár
    stb.
    Mire vagy még kiváncsi?

    Ja ! Én már 2007 ben kiléptem a Szocialista párból

  49. grün szerint:

    Sietni kell az OPNI-val, a Vezír egyre aggasztóbb állapotba kerül!

  50. Gabike szerint:

    T Csaba Péter!
    Kösz, hogy válaszoltál. Csak azonosítás végett kérdeztem, mert akkor iskolatársak voltunk. Bocs a tévedésért, de már régen volt.
    A politika, pedig már nagyon régen nem érdekel Sajnos a politikát gyarló emberek csinálják és nekik egyáltalán nem a mikró illetve makró környezetük a fontos, legkevésbé a választóik sorsa. Ígéreteket pedig azért tesznek, hogy legyen mit megszegni és elfelejteni.
    Kimondottan információszerzés miatt olvasom ezt a fórumot is, de peresze időnként felér egy vicclappal.
    Elég “öreg” csepeli vagyok, ahhoz hogy véleményt alkossak az itt megjelenő hozzászólásokról, de azt megtartom magamnak.

  51. islander szerint:

    BaráTOM

    Most akkor arra várunk, hátha a FIDESZ is elkúrja? És ennek akarunk örülni?
    Mégis kinek lesz akkor rossz? Neked? Nekem? Nekik?

    Gabike

    Részben igaz a vicclap megnevezés. De sajna a hivatalos, helyi médiából is néha vicclapszámba menő információk jönnek.

  52. d-arkangyal szerint:

    Csepel-sziget:
    2010. július 30., péntek 21:02-kor
    Horváth Gyula jobb választási eredményt fog elérni, mint Szenteczky János. Mert Szenteczkyékre rá fog hullani a Csevakos rakás SZ.R, meg a Tóth Mihályék féle Önkormányzat baklövései.

    BaráTOM:
    2010. július 30., péntek 22:37-kor
    Gyula mindenek előtt kért szót, szavazás volt, a TAGSÁG nem szavazta meg, hogy tagtoborzót tartson napirend előtt. 20 (!) percet kellett volna várni csupán, és kedvére kisírhatta volna magát! Senki nem vonta meg a szót, és senki nem mondta, hogy nem beszélhet.

    Kedves PANCSER – AGYATLAN BaráTOM.
    Ha Horváth Gyula vár 20percet, akkor tudja kik lesznek az önkormányzati képviselő jelöltek, meg még több belső info-t,
    ÉS AKKOR AZÉRT LETT VOLNA NEKTEK SZEMÉT!!!!!
    Így, legalább Ő erkölcsösebb lett, mint TI.
    De ez nem volt nehéz feladat. . .
    Ez számotokra úgyis ismeretlen (erkölcs) . . .

  53. BaráTOM szerint:

    Nem, Islander, nem arra várunk, mert nincs mire várni: a Fidesz már elqrta! Nem jó ez sem Neked, sem nekem, sem másnak.
    Ami az erkölcsi részét illeti, az az, hogy Ormán Viktor a győzelmének másnapjától csodálatos felvirágzást ígért, noha tudta, hogy egy kicsit sem lesz nagyobb mozgástere, mint a Bajnai kormánynak. Tudta Viktor, hogy hazudik, tisztában voltak az ország helyzetével.
    Ne mondja már senki, hogy Viktor nem tud számolni! A Fideszre szavazók által hozott eredmény, és az ország lakosságának kétharmad része között bazi nagy a különbség. Szemfényvesztés!

  54. Miska72 szerint:

    Új Pólus régi gazemberekkel!

    Igen igen!

    🙂 🙂 🙂

  55. BaráTOM szerint:

    Kedves Dark! A Horváth erkölcsösebb, mint “mi”, akkor nem egyszerű az élet annyira, hogy átláss rajta. Fene nagy erkölcsös HGY-t menekülési viszketekség kapta el. Biztos, hogy munkanélküli lesz, és el akar menni nyugdíjba. Nincs is ezzel baj, csak még nem érte el a nyugdíj korhatárt. Hát ezzel csak az a baj, hogy a nyugdíjkorhatáráig előre be kellene fiztenie az önkormányzatnak úgy 7-8 milla körül. (remélem, tudsz követni) Az MSZP nem fogja megszavazni, hogy HGY nyugdíjazása érdekében közpénzből befizessen az önkormányzat ennyi pénzt.
    Szerinted a Fidesz megszavazza? Hááát abba belebukik, az bizonyos.
    Erkölcsös dolog elvárnia HGY-nek, hogy közpénzből 7-8 millát kifizessen az önkormányzat?

  56. csaba péter szerint:

    Azt mondja az írás

    ” nem mindegy hogy te hagyod el a bűnt vagy a bűn hagy el téged”

    Azaz attól még nem vagy becsületes ember , hogy “még ” nem áll módodban bűnt elkövetni, és attól sem leszel majd ha “már “nem áll módodban elkövetni a bűnt.
    Az elmúlt húsz év pártsemlegesen bebizonyította hogy az a garnitúra aki éppen hatalmon volt igenis gátlástalan bűnelkövetővé vált.

    És csak akkor lett erkölcsös amikor már nem jutott hozzá a konchoz.
    ez a politikus réteg bárhol is van fertőzött.
    és megfertőzi az embereket.

    “Mert az ki száz meg százezreket rabol bírája lészen annak ki garast rabolni kényszerül.”
    mit sem változott a helyzet Bánk Bán óta Tiborc panasza ma is időszerű.

    Mert a mindenkori hatalom elvárja hogy önként hagyja magát a polgár akár törvényesen is kirabolni ,és szép csendben pusztuljon el.
    Ha meg ő is megpróbál életben maradni akkor rá az apeh a magyar politikai rendőrség a hazai gestapó lesújt
    És bizony kedves polgártársaim

    Ebben a kurzusban sem fog semmi sem változni

  57. csaba péter szerint:

    Ami azt a bizonyos rendezvényt illeti ahol jelen voltam és elmondtam a véleményemet sőt itt meg is írtam.

    Tudomásom szerit nem alapítottunk meg semmit .

    A regisztrációs lap arra szolgált hogy az érdeklődők hírt kaphassanak a további fejleményekről,
    amit jómagam is kíváncsian várok.

  58. " ?! " szerint:

    csaba péter: 2010. augusztus 02., hétfő 00:00-kor
    Ebben a kurzusban sem fog semmi sem változni

    Péter!

    Nem ismered a közmondást, hogy “ne igyál előre a medve bőrére”?

    Ha elviselted Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai 8 évét, továbbá Demszky 20 évét, valamint a Csepeli MSZP 16 évét, akkor előlegezd meg a bizalmat ennek a kurzusnak is legalább két évre, és csak vonjál mérleget!

  59. " ?! " szerint:

    Az utolsó mondat helyesbítése:

    ……., és csak két év mulva vonjál mérleget!

  60. csaba péter szerint:

    Ha már tegeződünk!
    bár nem tudom ki vagy
    biztos valami lótusz faktusz nagyágyú ahogy Hofi mondaná.

    Mi lesz két év múlva ? négyszáz ötven forintos euró !?
    De
    Még két kósa , és Szijjártó beszólás , egy két odamondás az imf nek és az úniónak nem is kell két év !? elég decemberig várni és te is csodálkozni fogsz.

    Aztán mi lesz azzal a negyedmilló bedőlt lakáshitelessel és az egymillió bár listással ?
    Érik egy argentin beomlás .
    Mert ez oda vezet .
    Ennek a programnak most semmiféle anyagi bázisa nincs.
    Deflációs alapon ezt nem lehet lefuttatni.
    Az úniós pénzek , kölcsönök, virtuális kormányzati pénzek , mind inflációt gerjesztenek termelés nélkül . Ezt a Mester is megpendítette azért,( nem figyeltél?)
    Ki fog itt már tíz év alatt egymillió munkahelyet teremteni, ?és miből ?
    ( únió és imf nélkül )
    A belső eladósodás nem fokozható ezt te is tudod. A keretet feltöltötték a bajnaiék.
    és amikor az azonnali munkahelyteremtés volt a szlogen,
    A FIDESZ A SZOCIKAT HITHŰ KOMCSI DEMAGÓGIÁVAL VERTE EL,
    (Az MSZMP XIX kongresszusa irányelvei Kádár János előadói beszéde) Vedd csak elő érdemes átlapozni .A Sok hasonlóság az öreg és a mester mondanivalója közt nem véletlen.

    Ezzel csak az a baj , hogy ezt a nép be is fogja vasalni rajtuk.

    Könnyű volt úgy győzni a bolsevikoknak hogy a romokon meghirdették a
    Béke , kenyér és föld! hármas jelszavát

    Csak aztán jön a problema mit csinálunk pénz nélkül békésen a földdel ,hogy legyen kenyerünk.

    A világválságot sajnos nem gyurcsán és bajnai csinálta mert akkor megoldható lenne.
    Azután meg szerintem meg mások szerint is nemhogy elmúlt volna hanem most kezdődik igazán.
    Ezzel a nemzeti hogyishívjákkal meg nehéz lesz rá gombot varrni.
    stb stb

  61. d-arkangyal szerint:

    Kedves Dark! A Horváth erkölcsösebb, mint “mi”, akkor nem egyszerű az élet annyira, hogy átláss rajta. Fene nagy erkölcsös HGY-t menekülési viszketekség kapta el. Biztos, hogy munkanélküli lesz, és el akar menni nyugdíjba. Nincs is ezzel baj, csak még nem érte el a nyugdíj korhatárt. Hát ezzel csak az a baj, hogy a nyugdíjkorhatáráig előre be kellene fiztenie az önkormányzatnak úgy 7-8 milla körül. (remélem, tudsz követni) Az MSZP nem fogja megszavazni, hogy HGY nyugdíjazása érdekében közpénzből befizessen az önkormányzat ennyi pénzt.
    – Nem Ő az egyetlen, és nem is az utolsó, akiről ilyet hallok, hogy elmehetne nyugdíjba! Lásd: Zsila Éva – Csevak. És Ő messze kevesebbet tett a kerületért, mint Horváth, Ő elmehetett . . . Nem érdekes?????
    HA LENNE GERINCETEK, MEGSZAVAZNÁTOK, ÉS AZT MONDANÁTOK MÉG ÍGY IS NEKI, HOGY: KÖSZÖNJÜK!
    TETT Ő ANNYIT A PÁRTÉRT, Szenteczkyért – Borka-Szászért, Tóth Mihályért, Orosz Ferencért, stb . . .!
    Az, hogy Ti így háláljátok meg neki, az nem az Én gondom. NEKTEK KELL MAJD EZZEL ELSZÁMOLNOTOK!

  62. "*" szerint:

    d-arkangyal, Te itt azóta tűntél fel, hogy Gyuláról és az új pólusáról megjelentek az írások. Gondolom valami hozzá közel álló személy lehetsz. Így megértem, hogy szerinted jogos lenne ha kifizetnék miatta ezt a néhány millát, de én inkább azon a véleményen vagyok, hogy az én adóforintjaimat ne erre költse a csepeli önkormányzat. És egyéb más forrásokat se Horváth Gyulára, hanem a kerület fejlődésére költsék. Nem tudom, mit kellene amúgy Horváthnak és a mostani vezetőségnek megköszönni. Talán azt, hogy végre elhúznak.

  63. BaráTOM szerint:

    Minden bizonnyal sokat tett a pártért, Csepelért, hiszen MSZP- alpolgármester! Ezt senki nem vitatja. Akkor ez most kellő ok arra, hogy megossza, a pártot?
    Minden valószínűség szerint sokat tett Szenteczkyiért is. Akkor most az rendben van, hogy kikiáltatja magát polgármester-jelöltnek? Egy tollvonással járatta le saját magát az új pólójával.
    Zsila Évát kár idecitálni, mert gondolom, sokan nem tudják, hogy Zsila mit tett Csepelért, mert nem láttak bele a munkájába. Egy azonban egészen bizonyos: Zsila Éva nem alapított új Csevakot, mondván, hogy az, ahonnan eddig a kenyeret kapta, az hiteltelen, és értékét vesztette.
    Ugye érted a különbséget?

  64. d-arkangyal szerint:

    Akkor ez most kellő ok arra, hogy megossza, a pártot?
    – Ezt Szenteczky, meg a bandája már megtette! Számoljátok már össze, mennyien léptek ki (mondjuk CSAK IDÉN) a pártból.

    Akkor most az rendben van, hogy kikiáltatja magát polgármester-jelöltnek?
    – Igen, rendben van.
    Ha valaki – valakik összefognak, és a rangsorban a következő polgármester jelölt ellen fordulnak, hátba támadják, stb (mert fiatalok, és nincsen idejük kivárni a sorukat). . .
    Ezért még beléptetnek “ál”tagokat is ennek érdekében.
    És azt hiszik ezáltal náluk a hatalom, ezzel (meg)támogassák magukat, akkor szerintem itt csak egy út van a rangsorban következő polgármester jelölt úrnak. Az, amit meglépett! ÚJ IRÁNY!
    KI KELLETT VOLNA VÁRNI A SORT!

    Zsila Éván eléggé csodálkoznánk, ha új Csevakot létrehozna. Ugyanis nincsen mögött politikai erő!
    Őt azért kell nyugdíjba küldeni, mert pár hónap múlva a Csevak minimum 60%-a REPÜL! És valószínű Zsila is repült volna!
    Ebben már csak megint az az érdekes, hogy Tóth-Ororsz-Szenteczky trió emberei mindent megkaphatnak, más meg SZO.JON!
    Ha meg nem szo.ik, és kilép, más utat keres, akkor meg megpróbálják lejáratni . . . HA EZ SZERINTED – SZERINTETEK ERKÖLCSÖS, AKKOR . . . :-/

  65. Herbert szerint:

    Az én nyugdíjas szomszédomat sikeresen verték át, majd koptatták le a szervezetből. Már megbánta tavalyi szavazatát.

  66. d-arkangyal szerint:

    Aki rájuk adja, Szenteczkyékre, az mind HAMAROSAN megbánja. . .

    :-)))))

  67. DÖGÖLJÖNMEGFERI szerint:

    “szentecki ” egy jött-ment karrierista seggfej. a kis bakfék már többször lejáratta magát saját szavazói előtt is. Endrödi farvizén nyalta be magát a CSEVAKHOZ, majd később innen közpénzekből táplálta a MSZP-s sleppet. Tolvaj a javából.

    Szerintem esélye sincs. Gyulának sem.
    Sajnos Gyuszi is arról hirhedt, hogy egy naplopó!

  68. öregapó szerint:

    Kedves Csepeliek!
    nE FELEJTSÉTEK, HOGY HGY.-NEK KÖSZÖNHETITEK A KERÜLET EGÉSZSÉGÜGYI FEJLESZTÉSÉT, ÉS NEM AZ MSZP.-NEK, ÉS NEM A FIDESZNEK!

Itt lehet hozzászólni !