Máris több felajánlást kapott Zsuzsanna

Hétvégén már festhetnek

Csepel.info

Máris többen jelentkeztek arra a felhívásra, melyet lapunk Ábel Attila önkormányzati képviselő kérésére jelentetett meg.  – értesült a Csepel.info.

Mint hírül adtuk, sikerült albérletet találnia annak a három gyermekes anyukának, akiről ebben a korábbi  cikkünkben írtunk, és aki a hajléktalanná válást tudta ezzel elkerülni. Ugyanakkor, mivel Zsuzsanna a gyerekágyon kívül gyakorlatilag nem rendelkezik ingósággal, továbbra is segítségre van szüksége.

A Katona József úti Trilak festékbolt felajánlásának köszönhetően most már minden alapanyag és eszköz megvan ahhoz, hogy az albérletet a hétvégén kifesthessék – mondta el lapunknak Ábel Attila. A képviselő elmondta, hogy a festés követelmény volt az édesanya részére, hiszen a gyerekek között van asztmás is. Amennyiben az édesanya nem tudna augusztusra megfelelő körülményeket teremteni a családjának, ismét anyaotthonba vagy más átmeneti intézménybe kellene menniük. Bármennyire is kevés a pénze a családnak, a festést nem lehetett elodázni.

Több ruha és bútor-felajánlás is érkezett, van, aki még számítógépet is adna egy asztalhoz. Egyelőre továbbra is várjuk a segítő szándékú csepeliek megkeresését, hiszen a napokban lomtalanítás is lesz, tehát biztosan sokan gondolkoztak el azon, hogy mire van szükségük, és mire nem. Az biztos, hogy a festéshez szükséges anyagok és eszközök a lehető legjobbkor érkeztek, a Katona József úti Trilak festékboltnak köszönhetően ráadásul ingyenesen. Zupkó János képviselőtársammal és Kovács Sándorral, a bolt tulajdonosával mentünk ki a helyszínre, és vittük ki a festéket. Komoly munka lesz rendbe tenni az albérletet, de láthattuk, milyen nagy az öröm is a segítségnek – mondta el lapunknak a képviselő, akit a 0630-619-5471-es telefonszámon lehet elérni.

Csepel.info

11 hozzászólás “Máris több felajánlást kapott Zsuzsanna” bejegyzésre

  1. Suttogó szerint:

    Én is ebben a boltban szoktam vásárolni. Szimpatikus kezdeményezés.

  2. Rozsdamentes Acélpatkány szerint:

    Igen én is , itt vettem a cuccokat a lakásfelújításhoz, rendeltem szilikonos purhabot , berendelték és meg is hozták! Tudnak technológiai felvilágosítást is adni , jó kis bolt.

  3. zed szerint:

    Ööö…gondolom nem véletlenül látható a TRILAK-tábla a bolt bejárata előtt készült fotón és nem véletlenül van megemlítve az üzletvezető neve…ezt azért önzetlen segítségnyújtásnak nem nevezném. Úgy tűnik a csepel.info profilváltásra készül, valószínűleg a reklámcsík sem véletlenül “termett oda” a fejléc alá, amelyen ez olvasható: “Festék kellene? Sok-sok eladó festék kedvezményes áron a Vaterán!”
    Na most akkor hova menjek festéket venni, a Katona József útra, vagy a Vaterára? 🙂

  4. Manitu szerint:

    Ööö… gondolom te még ezt is sajnálod, hiszen kommancs vagy, azaz irigy és gyűlölsz mindenkit, aki jóindulatú.

    Én a Tesco-ban vettem korábban ilyen cuccot, de juszt is el fogok menni ebbe a boltba. És tudod miért? Mert én nem vagyok MSZP-szavazó, azaz nem vagyok irigy és rosszindulatú.

  5. Gordon szerint:

    Nincs baj a Tesóval. Ha éjjel kettőkor festéket akarok venni, mert csillapíthatatlan festhetnékem van (ilyen még nem volt), akkor vehetek. 🙂

    De egyébként én is a fenti üzletbe járok.

    Aki jótékony célra áldoz az megérdemli, hogy megnevezzék.

  6. zed szerint:

    Ha jól látom a képen, az emberek 2 db 15 literes, egy 5 literes festéket, valamint néhány flakon színezőpasztát cipelnek. Ennek az egésznek az értéke kb. húszezer forint.

  7. Pongrácz Viktória szerint:

    Zed: A képek pillanatnyi felvételek!!!! Ennél jóval több termék lett víve a családnak (nem csak festék) Bár te olyan okos vagy, hogy biztos jobban tudod. Én ismerem a családot meg azokat az embereket is akikről a fenti cikk szól. És tudod mit az Önkormányzat MSZP-s képviselői is elmehetnének venni ásót meg lapátot, hogy ássanak maguknak egy jó mély gödröt….
    De ha ilyen okos vagy ne a szádat jártasd hanem menj és segíts!!
    Ja bocsi a kommunista csak lopni tud adni nem!!!

  8. codec szerint:

    Akik eddig csak a saját zsebüket nézték, és szépen megtollasodtak, azok számára felfoghatatlan, hogy valakinek a 20 ezer Ft is segítség.

    Ezt nevezik az emberektől való eltávolodásnak.

  9. zed szerint:

    Félreértés ne essék, nekem nem az adakozással, a rászorulók segítésével van bajom! Jómagam együttérzek a nehéz élethelyzetben lévő embertársaimmal, gyakran gondolok rájuk, és amikor módom nyílik rá, igyekszem hasznos tanácsaimmal, ötleteimmel ellátni őket, hogyan boldoguljanak. Drukkolok, hogy Zsuzsanna sorsa is kedvező irányt vegyen, és mielőbb a saját lábára tudjon állni!

  10. pirinyo66 szerint:

    zed! Zsuzsanna ha jól tudom a gyerekek mellett dolgozik mégsem képes annyi pénzt megkeresni, hogy megtudjon élni a gyerekeivel. Ja és ilyenkor hol van a gyerekek apukája? Vagy amikor gázos lett az élet lelépet!! Szerintem ennek a hölgynek és a gyerekeinek kell leginkább segíteni és nem azoknak akik csak a segélyért állnak sorba de adót nem fizetnek.

  11. Gby szerint:

    Zednek üzenem,h. nagyon rosszindulatú gondolatainak adott hangot!! Szerintem is vállalja be nyugodtan,aki ilyen jócselekedetet véghez tud vinni,ha tehetném magam is élnék a lehetőséggel…Te meg annyi segítséget kapj másoktól,amennyit eddig adtál…MEglátnánk,mire mennél vele!Én ezen már átestem,és mégis most is tudok önzetlenül adni—

Itt lehet hozzászólni !