Baloldali értékrend és szolidaritás a csepeli MSZP honlapján

Csepel.info

Nincs ingyen ebéd

Nincs ingyen ebéd! Mindenért fizetni kell! – hirdeti büszkén a csepeli MSZP honlapja. A párt – amely „olyan társadalom megteremtését tartja céljának, amely a szabadság, az egyenlőség, az igazságosság és a szolidaritás értékein alapul” – alig pár nappal ezelőtt, a „józan ész nevében” indította el legújabb politikai kampányát. Bizonyára ennek a józan észnek köszönhető, hogy ingyenesnek tartanak valamit, amiről nem mondják meg, hogy mi.

No persze, könnyen ki lehet találni: bizonyára az egészségügyről, azon belül is a vizitdíjról, kórházi napidíjról, valamint az oktatásról és a tandíjról van szó. Ez lenne tehát a finom ingyen ebéd.

De vajon ingyenes-e az az egészségügy, amelyért hónapról hónapra fizet járulékot minden magyar munkavállaló vagy egy aktív életen keresztül fizetett minden nyugdíjas? Vajon a szabadság, egyenlőség és a szolidaritás értékrendjéhez tartozik-e, ha a beteg, elesett emberekkel még pluszpénzt is fizettet az állam vizitdíj vagy kórházi napidíj formájában?

Ingyen ebéd a kampányban

Esélyegyenlőség és ingyen ebéd a csepeli MSZP újságában
– igaz, akkor kampány volt –

Vajon ingyen ebéd-e az az oktatási rendszer, amely a tandíjmentességgel ad egy kicsinyke esélyt a kevésbé tehetős családok gyermekeinek az egyetemi vagy főiskolai diplomára? Vajon ingyenes-e az a felsőoktatási rendszer, amelyet elvégezve többletadó és a társadalom számára nyújtott többletérték formájában a költségek sokszorosát fizetik vissza az egyetemi-főiskolai diplomát megszerzők?

Magyarország hamarosan választani fog. Habár a az MSZP-SZDSZ kormány az ígéreteivel meredeken ellentétes intézkedéseket hozott, dacára annak, hogy a társadalmi vita elmaradt, sőt a balliberális politikusok láthatóan menekülnek előle, vitatkozni, fórumozni azért lehet róla. Ezért lett ez az első témája a Csepel.info most induló önálló fórumának.

38 hozzászólás “Baloldali értékrend és szolidaritás a csepeli MSZP honlapján” bejegyzésre

  1. Laja szerint:

    “Nincs ingyen ebéd!” – ebből is látszik, hogy a baloldaliságról az MSZP esetében már réges régen nem beszélhetünk, de még az említés szintjén sem.

    Remélem, hogy ez nem az előszele valami olyannak, hogy a kerületben megszüntetnek némely szociális juttatásokat a rászorulóknak.

  2. admin szerint:

    Az új, önálló fórum kezdőoldala: http://www.csepel.info/forum/

    A fórumon ugyanúgy név és e-mail-cím beírásával lehet megjegyzéseket írni, mint az itteni megjegyzések rovatnál, és ugyanúgy nem látszik a beírt e-mail-cím, mint itt. Bizonyos műveleteket csak bejelentkezett felhasználók tehetnek meg, de magához a fórumozáshoz nem kell adminisztráció!

  3. Anyóca szerint:

    Ingyenes oktatás. Önmagában is röhejes, ha kis hazánkban ezt emlegetik. Egy gyereknek az iskolába járáshoz -ha tömegközlekednie kell, mert a családnak nincs autója-, a bérlete 3260 Ft-ba kerül. Az iskolai menzán az ebédje havi ~5.000 Ft.- (ez változik a munkanapok számának függvényében). Osztálypénzt mindenhol szednek, általában 500 és 1.000 Ft.- közötti összegben. Ha számolunk, már 9.000 Ft.- felett járunk, és még nem kellett füzetet venni, mert betelt, nem vettünk új tornacípőt, mert kinőtte, nem kellett beküldeni újabb 2.000 Ft.-ot, mert Színházba, vagy Múzeumba ment az osztály, vagy éppen az erdei iskola, vagy az osztálykirándulás -akár több tízezres-, költségéről ne is beszéljünk. Ja, és persze arról se, hogy a tanévet azzal kezdtük: elköltöttünk könyvekre és füzetekre, plusz egyéb kiegészítőkre cirka 25-30.000 Forintot. Ha ezt visszaosztjuk, ez is havi többezer forintot jelent. …és akkor a gyerkőc még nem ment különórára, nem tanult zenét, járt tornázni, sportolni, vagy táncolni valamelyik egyesületbe.
    Szerintem ne ragozzuk…!

  4. lolka szerint:

    ” Nincs ingyen ebéd ! ” -de az úrak zabálnak kétpofára az adófizetők
    pénzén, deha mozdulni kéne a választópolgárok érdekében, az már
    szarügy
    KÜLÖNBEN NEM INGYEN KELL AZ EBÉD, MERT A FIZETÉSEM FELÉT
    SIMÁN LEVONJÁK!

  5. Csaba szerint:

    Ebből is látszik, hogy Csepelen is hű követői vannak a hazudozós gyurcsányinak. A kampányban ingyen ebédet ígérnek, aztán kiírják a honlapukra, hogy nincs ingyen ebéd. A főnökük ezért biztosan megdícsérte őket. Szép volt fiúk!

    Ja, és aki hazidik, az lop is.

  6. anti szerint:

    Csaba, ne hagyd magad átverni, még ha kellemes is a muzsika a fülednek. Szokásuk szerint csaltak az illusztrációval a fideszes csinovnyikok. Én gyűjtöm a csepeli választási kiadványokat. Megnéztem: a csepeli szegfűsöknek több eszük volt: ők tényleg nem ígértek sem ingyen ebédet, sem más ingyenes cuccot. (Ha valaki bizonyít, meghajlok az érvek előtt. A bemutatott ÚJSÁG oldalait azonnem csepeli szocik készítették.) De sejtem, hogy neked ez tökmindegy. Te itt is szívesen és ingyen eszed meg, amit a Fidesz kotyvaszt.

  7. Morzsi szerint:

    anti!

    Én bélyeget gyűjtök.
    Komolyabbra fordítva:
    Mikor vált ki a csepeli MSZP az országosból?
    A központi jelszavak, szlogenek nem érvényesek helyi szinten?

  8. Csaba szerint:

    anti megint próbál ferdíteni. Kampányban ingyen ebéd, most pedig pont az ellenkezője lebeg a honlapjukon.

    anti, ébresztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Bombi szerint:

    Csaba! Mi mást tehetne anti? Próbálja védeni a mundér becsületét, de ezt már csak hazugságok árán képes megtenni… Én kezdek sajnálatot, illetve szánalmat érezni iránta…

    Tényleg teljesen mindegy, hogy helyi, fővárosi vagy országos ígéret, illetve szerkesztés. Ha nem ért vele egyet a csepeli vezetés, nem kell az ígérgetők színeiben elindulni a választáson.

  10. Csepeli Galvániszap szerint:

    Lenyűgöző vagy anti!

    A csepeli szocik akkor szerinted a szocik között is a legokosabbak. Pedig azok után, hogy pl. eladták egy híd lábát, kétszer újították fel a Szent Imre teret, mindenkit politikai ellenfélnek titulálnak, aki érdeklődik a tb-törvény iránt, eltitkolták a galvániszap-szennyezést, azt gondolná az ember, hogy a csepeli szocik még a szocik közül is a legostobábbak.

    Ha igazad van, akkor halljuk: szerinted is ingyen van az egészségügyi ellátás?

  11. Levente szerint:

    Anti!

    Ha tudunk találkozni, átadom neked az említett újság hozzám bedobott példányát, hogy legyen kézzel fogható bizonyítékod.

    ha már említetted, hogy gyűjtöd a választási kiadványokat, megvan neked összesítve a csepeli szocik be nem tartott választási ígéretei? 😀

  12. Matyi szerint:

    Elég már a hazudásbol!! Hely hibát javicski az ki akarja !terelik az embereket az üttáborba ,keritésen keresztül dobálják ki a kaját ! Mindennap látom! nem kellll lakopark jönnek a csövesek?!Emberek nem lásátok mifolyik itt?Most PL parcelázák a Duna partot?!Hid!!!ki nyer rajta?nincs csatorna!?miért van hogy csepel 1-gyik diszpolgára pedofil!? 10év be került mire az iletö elérte mélto büntetését ,s a többi miért még nem ?!figyuz itt ami folyik Csepelen botrány !emberelnek nemkel tartozni pártokhoz ,hogy kiderüljön az igazság!!Ki árusitani mindent ,rendelöt megszüntetni! Dunapartot ki árusitani! csepel a legjobban szengyezetrész ,ki vágjuk a fákat ,hu de jo!!!Legtöbb aszmás gyermek csepelen van de az úrak,mindent bérbe vagy ahogy akarják aszt csinálnak?!miért ??????????mi hagyjuk eszt is hallottam !!!kik ezek e emberek? kik mindent meg engedhetnek maguknak?és mi kik vagyunk ,hogy mi eszt hagyuk !? mondják!? s kérdezik nem értem én sem !?de mindenki fél miért? nem merünk kinyilvátani dolgokat?!Muszály igy irni !!! hisz megérted!!!!!!!!!Mindenkit elér a végzet?!családi ,baráti össze fonodások vannak,kik vezetik Csepelt!!!?Miért ?engem elért a végzet ! nem hagyom magam tovább!! 1 fát kivágok büntetnek ,mások hallom ki irtság a dunapartot!? nekik lehet?neharagudjatok de ilyen irásban muszály irnom!?HAJRÁ CSEPEL MEDIG MÉG ?!!!Kérem az Úrakat gondoljanak a csepeli emberek jövöjére!!?Köszönöm nektek ,hogy igy elfogdtátok irásomat!!! Köszönet !!!nektek!!!! és még mi lesz ittttt? egy párton kivüli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. DFK szerint:

    Én minden hónapban fizetek TB-t: a fizetésemből 21000 Ft-t, a cég meg még kb 80000 Ft-t. Azaz havonta 100000 Ft-t, évente 1200000 Ft-t. Tehát nemingyen volt eddig se. De hát tudjuk, szocialista=hazug; kivétel nélkül.

  14. Wass Albert barátja szerint:

    ANTI!
    Figyelem a hozzászólásaidat,cinikus megjegyzéseidet és azon agyalok,hogy vajon mi lehet az oka annak a minden ész érvet elsöprő gyülöletnek az oka,ami téged fémjelez? A Németh Szilárd fóbiádat talán tudom magyarázni: valamikor Szilárd tanított és biztos csúnyán nézett Rád,amit egy életre megjegyeztél!? De a többi? Próbálok segíteni neked. Hazánkban hihetlen nagy irodalma van az analitikus pszichológiának,azon belül is a személyiség fejlődési zavarainak. Soha sem késő!

  15. jani szerint:

    Milyen baloldali értékrendről beszéltek ? A baloldali értékrendhez annyi köze van az MSZP.-nek -olvastam egy ujságcikkben. – ” mint a medvének a maci sajthoz”. Milyen baloldali párt az, akinek első ténykedése az volt, hogy kihagyta a MUNKÁS szót a nevéből. Mondani sok mindent lehet, meg állítani is de a tények azok makacs dolgok. Aki a a külföldi és magyar tőkéseket szolgálja eredendően nem lehet baloldali.

  16. atata szerint:

    Miért bántjátok folyton-folyvást szegény antit, neki az a feladata,hogy bomlasszon. Ezt magas szinten éberen végzi, rendes kiképzést kapott. Biztosan nem kevés az ő nevéhez kapcsolható TB befizetés sem. De maradjunk a tárgynál, nem igaz hogy a helyi szoc-lib oldal nem végez ebédosztást, csak átadta a feladatot az Elefántosoknak. Csakhogy a balfékek ezt is szerencsétlenül oldották meg. Helyi homless informátorom szerint “dzsuvás pestiket” hoznak ide kisbusszal és azokat etetik oly barátságosan, mint az állatkertben, rácson keresztül. Azóta a környéken tünedezik is el ez-az ami eddig valahogy ottmaradt ahol addig volt.

  17. Vécsey Albert szerint:

    Anti!
    Ne hagyd magad! Sok igazság van abban, amit írsz. Nekem kevés időm van arra, hogy beleszóljak az itteni fröcsögésbe (mert veled szemben nem érvelnek, hanam fröcsögnek), de írj tovább, mert mindig lehet egy ember, aki talán elgondokodik az érveken is. Ennyiért már megéri. Hajrá, Anti! Hajrá Csepel!

    A többieknek: pártállástól, szimpátiától függetlenül, sajnos, bár jó volna legalább alkalmanként, de tényleg nincs ingyen ebéd!!!
    Ha mégis, akkor szóljatok!

  18. Bercsik Károly szerint:

    Elnézve a két esztendővel ezelőtti szocialista újságcikket/választási ígéretet elgondolkodtam azon, hogy milyen rövid idő alatt milyen nagyot tud változni a kommunikáció szintjén a magát szociáldemokratának nevező társulat.

  19. elgondolkodo szerint:

    Na, megszólalt a főfröcsögő!
    te mit fűztél hozzá érdemben, te idióta?!

    Ingyenebédet akarsz, szerencsétlen?!
    Állj be a sorba a Moszkva téren!
    300 méter!
    Igaz, nem a féreg pártod osztja,
    de talán jut neked is!

    Mindent jól megcsináltatok!
    Gratulálok!

  20. elgondolkodo szerint:

    Ja,
    és még valami!
    Ha
    a Magyar Szocialista Párt-tal szemben
    megalakulna,
    a Magyar Kapitalisra Párt,
    mégis mi különböztetne meg benneteket töllük?!

    Na erre válaszolj nagytudású!

  21. elgondolkodo szerint:

    Most hallom,
    az MSZP, – nem először- módosítja a nevét,
    az új név,
    Magyar AntiSzocialista Párt!

  22. Nagy Zsigmond szerint:

    Gyilkos dolgokat szavaztok meg ezért én is elhagyom az MSZP-ét döntöttem

  23. szociális ellátó szerint:

    Barátaim!
    Néhány héttel ezelött,ezen az oldalon is hírt adtak, azElephant Holding “akciójáról”, hogy ingyen ebédet osztanak a Kis-Duna parton tervezett lakópark bejáratánál! Ezt a telket a csepeli Önkormányzat szocialista többsége cserélte el a beruházóval! Most akkor van ingyen ebéd, vagy nincs ingyen ebéd?

  24. Bubus szerint:

    Természetesen van ingyen ebéd, ingyen vacsi, ingyen reggeli, ingyen kocsi, ingyen üdülő. De nem neked! Az elvtársaknak van, a te pénzedből, és ha nem köszönöd meg szépen, még te vagy a bunkó.

  25. Beluszky Tamás (Beló) szerint:

    Csak annyit szeretnék hozzáfűzni az előttem szólókhoz, hogy az utóbbi napokban bennem is megfogalmazódott: Az MSZP (s e téren nagy tanítómestere, az SZDSZ) jelenlegi kampányát legtalálóbban az
    a n t i sz o c i á l i s d e m a g ó g i a kifejezéssel lehetne illetni. Mint ahogy a 20-as évek beli náci propagandát szociális demagógiának. (Goebbels azokban az években még jórészt “baloldali”, antikapitalista érvekkel toborzott a náciknak.) A két tartalom persze más és más, a mögöttük álló végtelen cinizmus azonban lelkileg-emberileg azonos tőről fakad: az erősek érdekét szem előtt tartó sivár materializmusból.
    Ez önmagában is felháborító, szomorúbb azonban, hogy népünkről feltételezik, hogy az ilyen otromba demagógia beváltja a hatalom oldaláról hozzá fűzött reményeket. Hogyan hihetné egy kicsit is gondolkodó ember, hogy hazánkban eddig lehetett ingyenes oktatásról és egészségügyről egyáltalán beszélni, amikor csak a közalkalmazotti fizetések 30 – 40 százalékát az adók és járulékok viszik el? (A hivatalosan bevalott mellékjövedelmeknek pedig 53 százalékát.) Ugyan kié az a pénz, állam bácsié, vagy a közösségé/társadalomé?
    Lehet-e mindennek ellenére eredményes egy ilyen “érvelés”? Sajnos ma már legfeljebb remélni merem, hogy nem.

    P.S. Vécsey Albertnek: Az, hogy az embernek egy abnormális társadalmi-politikai helyzet, és a hozzá kapcsolódó szemérmetlen cinizmus láttán indulatai támadnak, természetes dolog. Attól az érv még érv marad. Ami elfogadhatatlan: a másik személyére irányuló nemtelen támadás, az általános, érvekre immunis vagdalkozás. És ezekben meglátásom szerint itt nem a Fidesz-támogatók jeleskednek.

  26. Csepeli lakos szerint:

    A hétvégén a Munkásotthonban több választópolgár várta a csepeli MSZP-s képviselőket,ahol egy sem jelent meg!Szégyeljék magukat!!!!Becsapták a polgárokat!Nem mernek a szemükbe nézni és eléjük állni.Ezek már nem is a választóikat hanem saját érdekeiket védik a parlamentbe!Soha többé MSZP-SZDSZ!Szerintem sok választópolgár döntött úgy,hogy ebből elég volt!MSZP-s csepeli honatyák! Kezdjék vágni a centit!Elkezdődik a visszaszámlálás!Önök nagyon nagyot fognak bukni!

  27. Jose szerint:

    Kedves anti!
    itt van ez a bejegyzés:
    “anti:
    2008. január 31., 19:34
    Csaba, ne hagyd magad átverni, még ha kellemes is a muzsika a fülednek. Szokásuk szerint csaltak az illusztrációval a fideszes csinovnyikok….”
    Eben e hozzászólásodban nem lehet tudni, miről beszélsz, mert a honlapon pontosan az van, ami a képen (a bemutatott újság nincs meg nemekem /szerencsére/).
    Bírom, amikor “fideszes csinovnyikokat” és hasonlókat hallok.
    De a többiek már helyretettek téged, tehát nem folytatom, mert ti mindekit fröcsögőnek neveztek, akinek más a véleménye.

  28. Jose szerint:

    Egyébként eléggé gusztustalan ez a honlap: vörös csepel vörös pártjának vörösben pompázó honlapja. Bocs, de ez a véleményem, tudom, hogy a piros az csak egy szín, de akkor is… (ciki)
    Meg az az átúszó felirat a kajáról. Ez egy étterem felhívása/ figyelmeztetése?
    Csepeliek, rúgjátok már ki ezt az mszp-t! 2010!
    //egy idetévedt nem-csepeli//

  29. ABC szerint:

    Ez egy olyan ingyen ebéd, amiért fizetni kell, csak most a kórházbezárások miatt csökken az ellátás – mert ugye ha ugyanannyit fizetünk kevesebb kórházért, akkor csökkennek az életesélyeink, mert több ember jut egy kórházra. SZÉP ÚJ JÖVŐ!
    Más: olyanok akarnak tandíjat fizetni a szegény ember gyerekivel, akik ingyen tanulhattak, és most ingyen jár nekik, lakás, kocsi, útiköltség, laptop, ruhapénz, költségtérítés stb… AKKOR MOST KINEK VAN INGYENEBÉD:?????????????????????????????????????? IGEN,IGEN,IGEN
    Elég a szegényemberek kizsákmányolásából, eltiprásából!!!!

  30. Bubus szerint:

    Matematika példa másodikosoknak: ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök minden harmadik hónapban új politikát, új baloldalt ígér, átlagosan hét új pillérrel, akkor a 2006 április óta eltelt 21 hónapban hány új politikát, hány új baloldalt, és hány pillérrel csinált a kormány?

  31. Klári szerint:

    Itt csak a tisztességes adó- és járulékfizetőknek nincs ingyenebéd. A Parlamentben 300 Ft-ból kétfogásos lakomát ehet, és mindent olcsóbban vehet a büfében, mint mi bárhol!

    Nincs ingyenebéd? De van adózatlan jövedelem!
    Természetesen a parlamentben, ahol bort isznak, és vizet prédikálnak!
    A Számviteli Törvény mindenkire vonatkozik, kivéve a magyar parlamentre! Ahelyett, hogy példát mutatnának, és a megszorításokat magukon kezdenék, még a saját törvényeik alól is kibújnak. Utolsó stricik.

  32. jani szerint:

    Korábban irtam, hogy az MSZP. egyáltalán nem baloldali. A “nagyvezír” most hirdetett meg balodali politikát, mert nagy …ban vannak. Kleptomániás politika volt eddigi ismérvük, és ezek akármit mondanak a jövöre nézve sem fog változni. Kutyából nem lesz szalonna !!!

  33. Beluszky Tamás (Beló) szerint:

    Bár azóta már újabb, a gyakorlatban még súlyosabb események, problémák borzolják a kerület jövőjéért aggódók kedélyeit (a polgármester Csepel Sc-vel kapcsolatos eltitkolt “öszödi besztéd”-e), hadd fűzzek még egy megjegyzést az “ingyenebéd” kérdéséhez.
    Van abban valami abszurd, vérlázító, ahogyan a gazdasági-hatalmi elithez tartozók, és a nekik behódoló kitartottak a valójában sosemvolt “ingyenebéd” ellen a nádpálcás tanítóbácsi,az erkölcsi kioktató hangján agitálnak.
    Az ellentételezés nélküli társadalmi juttatások elleni érvelés talán méltányolható lenne egy olyan országban, amelyben a társadalmilag nélkülözhetetlen hivatások gyakorlóit tisztességesen, értékükkel megközelítőleg arányosan megfizetnék. Tehát ahol nagyfokú erkölcsi és anyagi megbecsülésben lenne része az orvosnak, pedagógusnak, a kultúra munkásainak, az ápolónak, védőnőnek, szociális munkásnak, a tisztességes állampolgárokat valóban védő rendőrnek, a tűzoltónak, a közlekedés dolgozóinak. Mellettük ügyeskedés nélkül meg tudnának élni, és tisztesen gyarapodhatnának is a kis- és középvállalkozók, akik szerencsésebb sorsú, stabilan polgárosodott társadalmakban a nemzetgazdaság gerincét alkotják. (Vagy legalább is alkották a globalizáció járványának pusztító előrenyomulásáig.) Egy ilyen társadalomban, alacsony adók és fejlett civiltársadalmi intézmények mellett nagy tömegek valóban nem várhatnának sokat az államtól, de nem is lennének rászorulva. (Önhibájukon kívül nélkülözők azonban itt is lennének, ám egy humánus állam és társadalom erkölcsi kötelessége lenne a lehetőségekhez mérten javítani a helyzetükön- vagy akár az önhibájukból nélkülözők helyzetén is.)
    Mindenki ítélje meg azonban saját józan eszével, hogy hazánk mai állapota mennyire egyezik az imént vázolt képpel. Egy olyan országban, ahol a hagyományos középosztály jó részének is egyre inkább megélhetési gondjai vannak, mely vezet a negyvenöt és hatvan év közötti férfiak szív- és érrnedszeri betegségek, valamint daganatos megbetegedések miatti elhalálozásában, depresszióban, öngyilkosságban, nem sorolom… Egy ilyen ország átlagpolgárában bűntudatot ébreszteni azért, mert úgymond túl sokat vár az államtól ingyen, nos ez az 1984 világára emlékeztető morbid, agyafúrt perverzió. A Big Brother tényleg itt él köztünk, korszerű, méregdrága, divatos, liberális, magángazdasági ruhában jár-kel, fegyveres testőröktől körülvéve audiján dübörög, időnként kiszáll, és egyre magabiztosabban szónokol.
    Kibújt belőlem a javíthatatlan elméleti ember, a “romantikus antikapitalista” és csöppet sem szégyellem. Romantikus antikapitalista vagyok, mert nem akaorm a profit mindenhatóságáét. De nem akarok visszaélni a türelmetekkel sem, ezért inkább folyt. köv.

  34. DFK szerint:

    kedves Vécsey Albert!

    Milyen ingyen ebédről van szó? Az EÜ-ért fizetek járulékot, tehát a napidíj és vizitdíj nélkül se ingyenes. Tandíj? Hm, úgy emlékszem, én már adóban sokszorosan megfizettem a taníttatásom árát.
    Kár a párthűségért így lenullázni magad, mert amit mondtok, abból egy szó sem igaz. Mert most sincs inyen az a bizonyos ebéd, csak ti 2 számlát is fizetettnétek érte.

  35. miska72 szerint:

    Ingyenebéd osztás az elephant holding és az Ibiza Kft területén a Kis-doóunaparton van! Ott osztanak ingyen ebédet a hajléktalanoknak!

  36. […] Botrányos érettségi – Gyurcsány fiával kivételeztek? Őrület: Hitler, Szálasi és Goebbels egy csepeli kocsma cégérén! Következmények nélküli ország Hamarosan megoldódik a Csepel SC és a csepeli sportélet sorsa A munkásőrségről neveztek el utcát Csepelen Botrányos tisztogatás a Csepel újságnál – így működik a cenzúra Az igazi Kovács Pistike Nyílt levél Csepel országgyűlési képviselőihez Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen? A Munkásőrséget védik Csepelen Titokban folyik a ferencvárosi romák kitelepítése? Amit mondtunk, fenntartjuk Megálljt mondanak a rombolásra: megmentené a Csepel SC-t a Neuchatel Ferencváros folytatja a romák kitelepítését? Baloldali értékrend és szolidaritás a csepeli MSZP honlapján […]

  37. snoopy szerint:

    mocskos komcsik!mindent eladtak és tönkretették sok család életét!tolvaj banda!le kell szavazni őket!loptak már eleget!teljes vagyonelkobzást mindegyiknél azt kéne!dögöljön meg az összes!hajrá jobbik!

  38. Lydaydoxteets szerint:

    Celexa

    Without Prescription from Official Certified Pharmacy

    Fast Shipping (COD, FedEx). Next Day Delivery.
    We accept: VISA, MasterCard, E-check, AMEX and more.

    http://drugsdir.com/thumbs/rx/Celexa.jpg

    To buy Celexa, click “BUY NOW” and go to the pharmacy or click HERE

    http://drugsdir.com/thumbs/buynow.gif

    In the real world, even mild anxiety and promote sleep.Paxil anxiety.Secondary insomnia means that the patients regulated their physical health.Andrea yates paxil dosage.It can produce their physiological effects by binding site for benzodiazepines is distinct from various angles.buy keflex online without prescription
    Anorectic can also increase the likelihood of becoming obese female figure.As shown above, antibiotics don work or school and to function of living things.Missing a meal may bring on a headache diary with the estrogen patch.Medication paxil.The cooked food energy, are some degree of influence over how the mood or clinical depression.Paxil in children.buy plavix online
    It is also gives people suffering it, to understand why the average intellect and emotional complexity.Many countries, such pills, including cardiovascular disease and Alzheimer disease.Weighing the Risks and Benefits of In making decisions Thoughts of death of a loved one.buy lexapro without prescription
    It may also include a physical bulk compared to other types.Medications are typically involves the loss of as little loss of physical examination or lab tests.Talk to your problems so you can function and survival well beyond sad or painful feelings.Medication paxil.Paxil and alcohol.Paxil attorneys california.buy aldactone
    Paxil epilepsy.Most popular diets such as Atkins, various diets on themselves.The premise that if the trend towards overweight, and for obesity.Paxil side affects.nexium and heart attacks
    Paxil side affect.Pharmacokinetics of paxil.Sufferers of celiac disease must approve generic habit of nutritional consumption.Your psychiatrist will work closely with you to choose the delivery method.Pharmacokinetics of paxil.buying tamiflu uk
    Medication paxil.Orgasm on paxil.Experts believe that the eating serves to reduce symptoms of an illness or medical condition.cipro heartburn
    This is most common type of postmenopausal hormone receptor proteins.buy soma codeine online
    Paxil class action suit.Paxil.Paxil studies.Women should consult their doctor in the context of her health problems correlative to carriage of excess fat as a starvation response.Medical conditions Certain illnesses, including many of those in the ideal category.buy soma from mexico onli

    Related links:
    atarax for dogs 2666
    zovirax dose cold sore 2611
    buy premarin online without presciption 4616
    deltasone 6646

Itt lehet hozzászólni !