Németh Szilárd az ATV Start vendége volt

ATV

Németh Szilárd az ATV Start vendége volt

Németh Szilárd országgyűlési képviselő az ATV Start című műsorának a vendége volt.
Az adás témái: A rezsicsökkentés és az álcivil szervezetek

A felvétel megtekinthető ide kattintva!

Forrás: ATV

4 hozzászólás “Németh Szilárd az ATV Start vendége volt” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    No most aki eddig nem tudta miről van szó az tisztán láthatja . Aki nem fidesz vazallus mint pl: a CÖF , 888 , TV2, stb annak nincs helye Németh Szilárd szerint Magyarhonban Ugye Noé nagyapó , ábel, bercsik stb seggnyaló?

  2. öregedöbandi szerint:

    csaba péter!Már magadat is értékeled az által,hogy kisbetűvel írtad a nevedet,amivel én teljes mértékkel egyet értek.Ami az írásodban írtál azzal azt igazolod,hogy nagy gyakorlatod van az érvényesülés módja eléréséhez.Valószínű,hogy te is ily módon érvényesültél a baloldali pártodban.A Fidesznél ez nem szokás,és ezt ajánlgasd a baráti köreidnek.

  3. kispajtás szerint:

    Szilárd, ebbe most csúnyán belegabalyodtál… hát kellett ez neked?

  4. belekotkot szerint:

    “A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata – Soros Alapítvány

    1992. szeptember 28.

    Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

    Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”

Itt lehet hozzászólni !