Hagyott búcsúlevelet az öngyilkos csepeli apa: a család sokkos állapotban van

Life.hu

hagyott-bucsulevelet-az-ongyilkos

Szörnyű módon vetett véget életének egy csepeli apa: felvágta az ereit, majd felakasztotta magát. Órákig lógott a negyedik emeletről a csepeli férfi, a járókelők sokkot kaptak az esettől. A család szintén, és még azt sem tudják, miért követte el az öngyilkosságot. Hagyott ugyan búcsúlevelet, de abban nincsen magyarázat.

Senki nem tudja, miért vágta fel az ereit, majd akasztotta fel magát a csepeli családapa. Szeretteivel reggel még derűsen beszélgettek, munka után azonban holtan találták. A férfi ahogy végzett a munkával, hazament, és elkövette a brutális öngyilkosságot.

“Szabolcs hagyott búcsúlevelet, de abban sem adott semmiféle magyarázatot. Reggel még a legnagyobb szeretetben vált el a lányomtól és tőlem is. Még azt is megbeszéltük, mit fogunk este vacsorázni. Erre ő megvárta, amíg mindenki elmegy, hazajött a munkahelyéről, és ilyet csinált magával. A főnökével is beszéltem, hátha benti zűr miatt vetett véget az életének, de nem volt semmi gond a munkájával sem. Úgy érzem, soha nem fogjuk megtudni, miért ölte meg magát, a magyarázatot magával vitte a sírba”

– mondta a Blikknek a férfi apósa. Egy szakértő szerint biztosan valamilyen szörnyű sokk érte a férfit.

“A legvalószínűbb, hogy a férfit olyan trauma érte az öngyilkossága előtti órákban, amit nem tudott feldolgozni, ezért inkább megölte magát. Nem kizárt, hogy olyat tett, ami miatt pontosan tudta, hogy erkölcsileg megsemmisül a szerettei előtt, de előfordulhat az is, hogy az egészségével kapcsolatban derült ki olyan információ, amitől szinte sokkot kapott”

– mondta Csehák Hajnalka klinikai szakpszichológus.

Forrás: Life.hu

Itt lehet hozzászólni !