Nem csak rajtunk múlt…- TFSE – Pizza King Csep- Gól FC 2:1

Futsal Sajtó, Mr.Gabee, Csepel.info

csapat

Folytatódtak a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei, ahol a második helyen álló TFSE az ötödik Pizza King Csep- Gól FC-t látta vendségül a bajnokság 15. fordulójában. A pályán nem ütközött ki a két csapat közti tudásbeli különbség és egy kis szerencsével (na meg jóindulattal) komoly esély  nyílt rá, hogy pontot szerezzünk jóval rutinosabb ellenfelünk otthonában.

Nem csak rajtunk múlt…

A rövidke téli pihenő után a 15. fordulóval máris folytatódtak a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei. A Pizza King Csep- Gól FC kis híján pontot rabolt a jóval rutinosabb, kiváló erőkből álló, második helyezett TFSE otthonából. Az MLSZ adatbankban sajnos ez idáig nem került be a találkozó jegyzőkönyve, így Merkl Péter, csapatunk vezetőjének beszámolójából idézünk, akit a játékvezető vitatható körülmények között ki is állított a találkozó közben.

– Sajnos egyik húzóemberünket, Bata Zolit egy erősen véleményes szituációt követően kiállította a játékvezető, ami természetesen emberhátránnyal járt, így nem volt más választásunk, védekeznünk kellett… Szerencsére azonban sikerült labdát szereznünk, amiből Rácz Boti egy az egyben kapura törhetett, ám az ellenfél védője teketóriázás nélkül felvágta, ami felett a spori nemes egyszerűséggel szemet hunyt. Én természetesen szóvá tettem a dolgot, mert igazságtalannak véltem az elmaradt ítéletet, amire figyelmeztettek, hogy jobb, ha csendben maradok… Ekkor mindketten hátat fordítottunk egymásnak, ám én még – felfokozott idegállapotban- kiabáltam egyet csak úgy magam elé a levegőbe, minek következtében a játékvezető sarkon fordult és habozás nélkülkiállított…  Nem is értem igazán a dolgot – tette hozzá Péter.  A legfájóbb az volt, hogy ekkor még 1:0-ra vezettünk Viza Krisztián góljával, ám sajnos ez a meccs végéig így már kevésnek bizonyult.  A lefújást megelőzően Szabó Zoltán edzőnket is bevetve megpróbáltuk az 5 a 4 elleni játékot is, de sajnálatos módon – bár volt egy hatalmas ziccerünk– már nem jártunk sikerrel… Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkét csapat több kapufáig is eljutott, így egy kis szerencsével a döntetlen meg lehetett volna, de ez most nem jött össze. Igazi csapatként küzdöttünk, egy parázs hangulatú találkozón, a srácok mindent elkövettek a győzelemért, ami a jövőre nézve nagyon sok pozitívumot hozhat majd magával.

Itt lehet hozzászólni !