“Fenyegetőzés” – így hívja az MSZP, ha figyelmeztetik a hazugságaikra?

Nemcsak hazudott Bátky Endre, de még neki áll feljebb

Csepel.info

Bátky Endre “igazi” MSZP-s

A Csepel újságban feladott politikai hirdetéssel folytatódott az a vita, amely Bátky Endre MSZP-s önkormányzati képviselő nyilvános hazugsága után robbant ki a csepeli önkormányzat februári testületi ülése után.

Bátky Endre a testületi ülésen azt a hamis állítást tette Németh Szilárdról, hogy “amikor a csepeli Gerincútról szavazott a főváros, akkor nem-et nyomott arra a határozatra, ami előrébb hozta volna a Gerincút beruházásának megvalósulását.”

Lapunk úgy tudja, hogy Bátky állítása után – melyet a testületi ülés jegyzőkönyve szó szerint így is tartalmaz (11. oldal) – Ábel Attila Fidesz-KDNP-s képviselő oda is szólt a képviselőnek, hogy nem mond igazat, és éppen a háta mögött ülő párttársai, Podolák György és Avarkeszi Dezső voltak azok, akik valóban nem-et nyomtak, azaz ellenezték a Csepeli Gerincút építésének megkezdését.

Az első nyilatkozat: felháborodtak és tiltakoztak, mert Bátky lebukott

Németh Szilárd válasza

Bátky újabb válasza: “Ön vádol engem hazugsággal, miközben jegyzőkönyv bizonyítja szavaim igazságát” – csakhogy a jegyzőkönyv azt bizonyítja, hogy Bátky hazudott

Mi történt valójában?

A Csepeli Gerincútról szóló fővárosi előterjesztésről már a kezdetektől érezni lehetett, hogy választási kampány-célokon kívül nincs valódi tartalma. (Az előterjesztés alapján már fél éve épülnie kellene a Csepeli Gerincútnak, ennek azonban nyoma sincs.) Lapunk információi szerint a Fidesz-KDNP frakció ennek ellenére is támogatta a javaslatot, amely “csont nélkül” jutott el a zárószavazásig.

Történt azonban valami, amely mellett a főváros Fidesz-KDNP frakciója nem mehetett el szó és tett nélkül. Az MSZP “börtön-válogatottját” erősítő Hunvald György lemondása után ugyanis az MSZP Kivágó Iván Györgynét, a pártállami titkosszolgálat egy korábbi ügynökét jelölte a közgyűlésbe az előzetes letartóztatásban ülő Hunvald helyett. A Fidesz hiába tiltakozott, az MSZP kitartott Kivágóné mellett. Ez után az ellenzéki frakció kivonult arról az ülésről, amelyen aztán a Csepeli Gerincút előterjesztését nemcsak tárgyalta a testület, de el is fogadta azt. (Tehát az sem igaz, hogy Németh Szilárd megakadályozta volna az előterjesztés elfogadását.)

A történet fricskája, hogy míg a Fidesz kivonulásának lett konkrét eredménye, és Kivágóné lemondott, helyére pedig legalább nem ügynökmúltú személy került, az elméletileg életbe lépett útépítésből, amelyre pedig így érvényes fővárosi döntés van, nem lett semmi. Bár a Csepeli Gerincút építését a határozatok szerint fél éve meg kellett volna kezdeni, információink szerint a mai napig nem történt még egy kapavágás sem.

Avarkeszi és Podolák valóban “nem-et nyomtak”

Míg azonban Bátky Endre MSZP-s önkormányzati képviselő nyilvánosan hazudott Németh Szilárdról, amikor azt állította, hogy nemmel szavazott a Csepeli Gerincútra, a hozzászólása alatt éppen a háta mögött ülő Podolák György és Avarkeszi Dezső MSZP-s politikusok valóban a Csepeli Gerincút mielőbbi megépítése ellen szavaztak.

Avarkeszi Dezső “NEM”-szavazata a Csepeli Gerincútra
Podolák György “NEM”-szavazata a Csepeli Gerincútra

Jól mutatják ezt az erről szóló országgyűlési dokumentumok is: Németh Szilárd előterjesztését a Csepeli Gerincút építésének megkezdéséről itt láthatják olvasóink, azt pedig, hogy Avarkeszi Dezső és Podolák György a szavazáson a nem-gombot nyomták meg, itt lehet leellenőrizni.

Lapunk természetesen tisztában van azzal, hogy Bátky Endre MSZP-s képviselő nem fog bocsánatot kérni Németh Szilárdtól a hazugsága miatt, és Podolák György és Avarkeszi Dezső párttársát sem fogja – immáron jogosan – azzal vádolni, hogy “nem-et nyomott arra a határozatra, ami előrébb hozta volna a Gerincút beruházásának megvalósulását.” Mégis, mivel az eset hirdetések formájában hetekig tartó nyilatkozat-háborút eredményezett a Csepel újságban, fontosnak tartottuk, hogy olvasóink megismerhessék, mi állt a nyilatkozatok hátterében.

Csepel.info

26 hozzászólás ““Fenyegetőzés” – így hívja az MSZP, ha figyelmeztetik a hazugságaikra?” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Egytől egyig igazi MSZP-sek. Podolák meg miután ellene szavaz, nagy mellénnyel nyomja a szöveget, hogy most már aztán tényleg kellene a gerincút.

  2. belvárosi szerint:

    Bátkynak sikerült lealjasodni a pártja szintjére. Nem véletlen, hogy az MSZP-ben politizál. Nagyon érdekes, arról miért nem beszél a fiatal uraság, hogy a főnöke, akinek most a kampányában is részt vesz, vajon miért nem szavazta meg a gerincút mielőbbi megépítését? Olvastam a Bátky által szerkesztett másik oldal (az csepel.infó reklálmoldalát) írását is (ja, újságírásból 1-es osztályzat). Vicces.

    Mindenesetre megnéztem a jegyzőkönyvet, Bátky arról beszél, hogy fejlődött a körzete? Hát ez nagyon érdekes. Max. az ő egzisztenciája fejlődött, de óriásit. De ez nem ugyan az Képviselő úr, mint a körzet fejlődése! Tudjuk jól, maguknál nagy a jólét!

  3. Lexon szerint:

    Nem akarok kötekedni… de ‘”amikor a csepeli Gerincútról szavazott a főváros, ”
    A fenti két szavazás egyike sem fôvárosi szavazás, hanem csepeli és parlamenti. Nem lehet, hogy BE más szavazásra gondol? Nem szép dolog úgy hazugozni valakit, hogy nem is tudjuk, mit mondott pontosan… (még akkor sem, ha tényleg hazudott).

  4. belvárosi szerint:

    Ja, és ha már cikkírásból 1-es az osztályzata, akkork értékeljük a hazugságát is. Biztos Gyurcsánytól tanult Bátky is. Azt mondta, hogy Németh nem-et nyomott a gerincútra. A jegyzőkönyvben ez van. Pedig ez hazugság. Hát így nevelték ezt az embert? Nem szép dolog hazudni! Még akkor sem, ha ez az MSZP alapköve! Hazudtunk reggel, délben, meg este… ugyebár.

    Viszont a parlamenti jegyzőkönyvben az ott van, hogy Avarkeszi és Podolák “NEM” gombot nyomtak a GERINCÚTRA.

    Akkor ez hogy is van? És Bátky miért is nem csinált semmit, hogy szorgalmazza a gerincút megépítését, ami segíti a belávros forgalmát is csökkenteni?

    Ha igaz a Pinokkió mese, a teljes csepeli MSZP majd kardozhat az orrával. Bár Bátky előbb majd ki kell húzza a sajátját Podolák hátsójából 🙂

  5. belvárosi szerint:

    Lexon, nézd vissza a híreket. A teljes Fidesz kivonult a főváros akkori üléséről. Tehát nem volt ott senki a jobboldalról.

  6. Lexon szerint:

    Na az is megérne egy misét… kivonulni, azt igen, dolgozni meg nem, mi? 😀

  7. Pomócsik szerint:

    Ha az ügynökasszony bukott, akkor a Fidesz elérte a célját, és a kivonulás olyan munka volt, aminek megvolt az eredménye is. A vicc az, hogy akik bent maradtak “gombot nyomni”, azok meg nem dolgoztak, mert a gerincút most sincs sehol, márpedig a Közgyűlésnek nemcsak az a dolga, hogy gombot nyomjon, hanem az is, hogy a megszavazott beruházások véghezviteléről gondoskodjon.

  8. tóth mária szerint:

    Ki ez a kis nyikhaj, niemand????????

  9. belvárosi szerint:

    Lexon, ezek szerinte te nagyon is egyetértesz azzal, hogy volt ügynökök képviseljék az embereket a döntéshozatalban. Csak nem te vagy a helyi SZDSZ frakcióvezetője?

  10. magyarutca szerint:

    Tisztelt Bátky Úr!

    Legyen szíves írja le, hogy miért nem szavazták meg Podolák és Avarkeszi parlamenti képviselők a gerincút mielőbbi megépítését?

    Gondolom a két úr nagyon elfoglalt, és nem érnek rá itt válaszolni, de maga bizotsan tudja.

    Csak ennyit szeretnék tudni. Miért szavaztak nemmel?

    Válaszát köszönöm előre is! Nagyon érdekel.

    u.i.: személt, az bezzeg van bőven!!!!!!!!!!!!!

  11. malacka szerint:

    “Na az is megérne egy misét… kivonulni, azt igen, dolgozni meg nem, mi?” Hm???? Lexon, ne légy seggfej! Te ennél okosabbnak és szellemsebbnek tűntél!

  12. Lexon szerint:

    malacka: te sem ismered ezt a jelet… : 😀

  13. toto szerint:

    Nevetséges és szánalmas ez az egész szoci tolvajbanda! Szétlopják az országot, Csepelt is, nem építenek semmít, alig fejlődik a kerület, és az ellenzékre mutogatnak, arra az ellenzékre, amelyik az érintett testületben (Parlament, Főváros, Csepel) kisebbségben van. ÉS akkor egy ilyen mint ez a Bátky kiáll hazudozni.

    Jó az új vonal a csepeli MSZP-ben: Deme, Gulyás, és most ez a Bátky. Csak így tovább fiúk!!! Jól sikerült a generációváltás, Tóth és Orosz elvtársnak méltó útodai lehettek!

  14. ropp szerint:

    Láttam Csepelen már helyre került podolák és avarkeszi.
    a villanyoszlopról lógnak.

  15. Gordon szerint:

    Szánalmas kis hülye gyerek lehet ez a Bátky.

  16. tavasz szerint:

    És még ezek kampányolnak fejlődő és biztonságos Csepelért szlógennel.
    16 év alatt sem érték ezt el és még ellene is szavaznak. Fújjjjjjjjj mszp, avarkeci, podolák és a többiek.

  17. Huba szerint:

    Nagybani változat:

  18. nagyapó szerint:

    Olyan hiányérzetem van. Nem olvasom ződ, Borka-Szász, nagyi, stb. írását.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. donquijote szerint:

    Most hirtelen elkezdtek szemetet elhordani parkolót építeni járdát felújítani
    ott persze ahol sem volt még olyan rossz állapotban, érdekes mindig 4 évente jön rájuk a felújítási kedv,
    A “szargyárral” azért annyira nem büszkélkednek pedig megkaptuk ajándékba egész Budapest szennyét. 😀

  20. Földhözragadva szerint:

    Ha az istencsászár pártvezető azt mondja, hogy nem, akkor a nemet kell nyomni, vagy felfüggesztenek. Ezért zavar, hogy a szűk lakókörnyezetemről pártharcok döntenek, nem lokálpatriotizmus. Kár. De ez minden pártnál így működik, ne aggódjatok…:(

  21. LB szerint:

    Huba!

    Itt a válasz:

  22. Földhözragadva szerint:

    Júj, LB. Ki hisz itt a szemének? Senki. Amit az új király mond, az az igazság…:) Nem kell félni, fájni fog…:)

  23. LB szerint:

    Remélem ez is tetszeni fog:

  24. […] botrányaiban is érintett Podolák György kampányfőnöke az egyik testületi ülésen durva hazugságokat állított Németh Szilárdról, majd ahelyett, hogy bocsánatot kért volna tőle, még azzal is megvádolta, hogy a képviselő […]

  25. SNOOPY szerint:

    EZEK NEM EMBEREK!EZEK HAZUG TOLVAJOK!SNOOPY!

  26. panelproli szerint:

    Bátky 1999-ben még munkanélküli volt, a Munkaügyi Központ tanfolyamra küldte, amit alig rakott le. Majd hallott az mszp-s bulikról/az is szerezhet nunit, akinek esélye sincs a civil életben/ és ezért belépett a pártba és itt tart….

Itt lehet hozzászólni !