Lakossági fórumot tart a Jobbik

23 hozzászólás “Lakossági fórumot tart a Jobbik” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Most tartanak lakossági fórumot? Húsz nappal a választások előtt? Komolytalan. Az elmúlt nyolc évben sehol nem láttuk Nagyot, vagy Hegedűst. De, bocsánat, utőbbit láttuk… akkor a vándormadár épp MDNP-s (emlékszik még valaki erre a formációra?) volt.

  2. ződ szerint:

    Gordon! m Akkor minek nevezhetjük azt aki majd csak a megnyert választások után húsz nappal hajlandó lakossági tájékoztatót tartani, ha nem komolytalannak? Ettől azért szebb jövőt!

  3. Nemmondommeg szerint:

    Gordon.
    Jól mondod, ők nem tették tönkre az Országot, nem hagyták, hogy a dolgozó emberről lenyúzzák a lenyúzott bőrt, nem rúgták ki maguk közül azt aki igazat mond, (Molnár Oszkár ), nem építenek metrót évekig milliárdokat zsebre téve, és nem szédítik évek óta az idős embereket. Ha valaki tenni akar valamit, hogy jobb legyen, már antiszemita, rasszista és szélsőséges. Szerintem az elmúlt nyolc év volt szélsőséges ebbe a kemény diktatúrába amit rendszerváltásnak hívtak. Pusztulnak a Magyar emberek, de senkit nem érdekelt az elmúlt húsz évben. A saját hazánkban kell félve élnünk, mit eszünk holnap, lesz e munkánk, nem szúrnak e meg az utcán mert ránéztem valakire akit jobban véd a jog mint az adózó állampolgárt. Majd meglepődnek páran a választások végeredményén…. 🙂 A kamu már az EP választásnál sem jött be.

  4. Kuruc szerint:

    Botrány! A fideszes esztergomi polgármester utasítására tépkedik le a Jobbik plakátjait (Videóval!)

    http://barikad.hu/node/49494

  5. Péter szerint:

    Akiket az elmult 8évben láttunk azok miatt tartunk itt.

  6. Páko szerint:

    Gordon! Hol landolt az a sok kopogtató cédula amit a Fidesz gyűjtött? Csak nem az LMPnél meg a Civil mozgalomnál? A MIÉP-ről már tudjuk, hogy segítettétek őket,be is buktak.Nem rossz stratégia.

    Szerencsétlen csepeli Civil mozgalmas Szöllösi is bedőlt nektek,és érdekes, ő is elvérzett. Csak így tovább!!!!
    Mi van az asszony verő,korrupt, Esztergomi polgármesteretekkel??

  7. Páko szerint:

    Bocsánat az MDF kimaradt.

  8. Öreg halász szerint:

    Pákó, ahol törvényellenesen ragasztanak plakátot, ott eltávolítják azokat. Budapesten is.

  9. Páko szerint:

    Ezt nem is vitatom,úgy legyen,mert így is szégyen ahogy kinéznek a városok,de olyan helyen volt Fidesz plakát ahonnan a Jobbikét leszedték,ráadásul még a melós elárulta,hogy az már 1 éve ott van.

  10. fakutya szerint:

    Ti Jobbikosok ugyanolyan kretének vagytok mint a szocik, az a sok tetű kommunista nem vész el, hanem átalakul… Mintha csak a Népszava fórumát olvasnám.

    Lesz majd egy fórumotok, ahol nyugodtan zsidózhattok, meg cigányozhattok. Kb. ennyi lesz az értelmi színvonal. Vagy megindultok kiszabadítani Budaházyt?

  11. nagyapó szerint:

    Gratulálok Jobbik! Keményen kiálltak Budaházy mellett!
    Kíváncsi vagyok a díszítő jelképekre, Lesz közöttük tót kettős kereszt?
    Pörzse, az ősi magyar vallás nevében, fehér lovat fog áldozni?
    Gondolom ezek lesznek a fő témák, mert programjukat olvasva, az ország jövőéről sokat nem tudnak mondani.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Manitu szerint:

    Csepelen bezzeg a Jobbik szedi le a Fidesz plakátjait, de ezzel nincs semmi bajotok.

  13. donquijote szerint:

    fakutya: akkor menj vissza a liberális barátaid közé a népszavához! 🙂
    Szerintem most kár egymást vádolni, e hír kapcsán a jobbik miért ne tarthatna fórumot aki kíváncsi rá elmegy akit nem érdekel az nem nézi meg
    ennyire egyszerű.

  14. fakutya szerint:

    Nem kínzom magam a sok komcsival, csak az népszaván olvasott vélemények itt visszaköszönnek.

  15. karakó szerint:

    Teljesen érdektelen, hogy mit tartok a Jobbikról. Én nem tudom, hogy őszinték-e (komolyan gondolják-e, amit lépten-nyomon mondanak), hogy képesek-e bármire (a Fidesz alázásán kívül, mármint kormányzásra, ilyesmi), hogy az MSzP, vagy a Moszad, vagy éppen a közvetlen magyar érdek szülöttei. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Véleményem ugyan van (ilyen is, olyan is), de az mindegy. Hogy ezt a “keményvonalasságot” 90-ben lehetett (kellett) volna csinálni, most kevésbé időszerű…

    Annyi biztos, hogy aki nem a 67%-ra “szavaz”, az bizony vagy kontraproduktív álmodozó, vagy nem igazán érdekelt semmi komolyabb dolog tényleges változásában. (azt viszont nem állítom, hogy: “Ez ilyen egyszerű!” – nem, egyáltalán nem egyszerű, talán éppen ezzel van a baj)

  16. Manitu szerint:

    “Gordon! Hol landolt az a sok kopogtató cédula amit a Fidesz gyűjtött? Csak nem az LMPnél meg a Civil mozgalomnál? A MIÉP-ről már tudjuk, hogy segítettétek őket,be is buktak.Nem rossz stratégia.”

    Agykárosodás, Pákó a neved. Ha féleszű Pákónak igaza van, akkor ugye Csepelen is indul az LMP meg a Civil mozgalom. Akkor miért nem indul? A csepeli 30-as választókörzetben be sem adták a kopogtatót, a 31-esben meg ha jól látom nem lesz meg nekik. Csepelen ráadásul mindenki tudja, hogy a Jobbik tépkedi, ragasztja le a Fidesz plakátjait.

  17. maminti szerint:

    Kedves Gordon! Tájékoztatásul közlöm, hogy kettő darab lakossági fórum volt ebben a kampányidőszakban eddig csepelen, egy február 5-én a Stop autósiskolában, egy pedig két hete a rákóczi kertben. Ez lesz a harmadik.
    Talán azért nem tudtál az előző kettőről, mert VALAKI letépkedte a palátokat. Biztos a Jobbik volt. Már annyira belejöttünk a plakáttépkedésbe, hogy észre sem vesszük, mikor a sajátjainkat tépjük le. Csepelen ezt MINDENKI tudja nem igaz, Manitu???? :)))))))))))

  18. csepike szerint:

    Manitu!

    Csepelen a Jobbik (30-31-es választókerület) adta le először a kopogtatókat.

  19. Manitu szerint:

    Észlény, én az LMP-ről írtam, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy nem is indul Csepelen, mert nem sikerült nekik megszerezni a kopogtatót. Ahogy meg elnéztem a fényképeket, még több ezer jobbikos lakossági fórum kell ahhoz, hogy legalább a lakosság egy százaléka részt vegyen legalább egy darabon.

  20. maminti szerint:

    Egyébként ez a plakát hisztéria merőben fölösleges, az ember nem azon az alapon választ pártot, hogy annak mennyi plakátját látja. Plakátoktól függetlenül midnenki eldöntötte már, kire akar szavazni, aki meg nem, az sem a plakátok előtt meditál ezen, hanem próbál tájékozódni.
    Sőt, legtöbb embert egyenesen irritálja ez a sok plakát, mert tudjuk, hogy ezeket is mi fizetjük ki, többek között ide folynak el az adóforintjaink.

    Mivel pedig mi ezt így látjuk, egyenesen nevetséges azt gondolni, hogy mi tépkednénk le bármelyik párt plakátjait. Hadd nézegessék csak az emberek, hadd számolgassanak, emnnyibe is kerül ez nekik. 🙂

  21. Manitu szerint:

    Pont ezért nevetséges, amit a Fidesz plakátjaival műveltetek. Amit egyébként csak csak a vakok nem láttak.

  22. Error szerint:

    A Jobbiknak is jutott a szocialista pénzből

    A mezőgazdasági tárca várományosa a Jobbik úgynevezett árnyékkormányában Varga Géza Galga menti agrármenedzser, aki meglepő módon a dél-alföldi Szentesen indul képviselőjelöltként a radikális párt színei-ben. A Jobbik mezőgazdasági kabinetjének vezetője már több pártot is megjárt, az egyik említésétől azonban eltekint az életrajzában. Morvai Krisztina tanácsadója azt sem veri nagydobra, hogy a személyéhez köthető alapítvány, illetve cégek sikeresen pályáznak az MSZP-s vezetés alatt álló Északkelet-Pest Megyei LEADER Egyesületnél.

    Teljes cikk:
    magyarhirlap.hu – Jobbikos fészekre is hull az MSZP-féle LEADER-pénz

  23. Error szerint:

    Munkálkodás a művelt, kulturált ifjúságért

    Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak tanulmányozni indult a különféle nemzetiségű és bőrszínű emberek életét, de a transzvesztiták, homoszexuálisok, heterók és változatos szerek forgataga annyira megragadta, hogy maga is elvegyült a társaságban.

    Szávay is szeret ellazulni, és nehezen bír elszakadni a társas eseményektől, de ő leginkább azért, mert az alkoholtól nem tud lábra állni.

    Az ifjú történész-politológust, Királyhoz hasonlóan utolérte a korai megdicsőülés végzete. A Jobbik belőle is megpróbált példaképet faragni. A párt honlapja tősgyökeres soltvadkertiként mutatja be, aki „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

    A jelek szerint azonban néhányan látták azokban a pillanatokban is, amikor rövid időre abba kellett hagynia „a művelt és kulturált ifjúságért, valamint a nemzeti összetartástudat erősítéséért” végzett kitartó és önfeláldozó munkát, és rövid ideig árokparta zuttyanva, vagy különféle székekre dőlve megpihent.

    A nemzetpolitikai célkitűzésekre érzéketlen cimborák ezeket a pillanatokat használták ki…

    http://kep.index.hu/1/0/138/1382/13823/1382393_50de9557403aad2b97910c8f201ad5fd_wm.jpg

Itt lehet hozzászólni !