Választási Bizottság: senki nem tiltotta ki Orbán Viktort Csepelről

Csepel.info

Akkora pofont kapott Németh Szilárd és Budán lakó polgármesterjelöltje, hogy a fal adta a másikat. Aztán kaptak még “útravalónak” is két nagy taslit. Egy az egyben elutasították ugyanis azt a négy pontos kifogásukat, amiben a sajtóval pár napja beetetett hazugságukat próbálták beadni Orbán Viktor csepeli kitiltásáról. A Fővárosi Választási Bizottságnál ez már nem sikerült.

A Budán lakó Dudás Zoltán Szilárd, Németh Szilárd csepeli polgármesterjelöltje négy pontban támadta meg a helyi önkormányzat lapját, a Csepeli Hírmondót a Fővárosi Választási Bizottságnál. Ezek egyike volt jogi szaknyelvbe csomagolva az országos médiában megjelent álhír Orbán Viktor csepeli “kitiltásáról”. A Fővárosi Választási Bizottság 57/2024. (V. 6.) határozatában mind a négy pontban elutasította a beadványt – értesült a Csepel.info.

Nemzetközi összeesküvés a Csepeli Hírmondóban?

„Ezt a brüsszeli tempóban kimódolt cenzúrát még a kádári komcsi mutyivilág szocivá átvedlett elvtársai sem merték megcsinálni” – fogalmazott pár napja a közleményében Németh Szilárd és Dudás Zoltán Szilárd. A rezsibiztos és követői az elmúlt hónapokban olyan szintre emelték a Fidesz kommunikációs sémáit, hogy már pártjuk és önmaguk paródiájává váltak:

„Brutális támadás érte a sajtószabadságot, sőt Borbélyék meggyalázták alapvető szabadságjogainkat, a vélemény-nyilvánítás, a tájékozódás és a választói jogát”

– emelték ki közleményükben. Úgy fogalmaztak, hogy „adminisztratív eszközökkel akarják elhallgattatni és a politikai térből kiiktatni Magyarország miniszterelnökét és a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét, azért, hogy meggátolják a csepeli választók szabad tájékozódását, az övékétől eltérő álláspont, vélemény megismerésének lehetőségét”. Ráadásul – tették hozzá – a választási időszakban, pont úgy, ahogy Amerikában Donald Trumppal vagy éppen a múlt héten Brüsszelben a jobboldali, konzervatív politikusokkal történt.

Úgy tűnik azonban, hogy hiába a sok kommunikációs séma, a sorosozás, dollárbaloldalizás, elmagyarpéteresedés, Németh Szilárd állításairól végül mindig csak az derül ki, hogy hazugságok.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !