Németh Szilárd megidézte Adolf Hitler szellemét

Csepel.info

A Németh Szilárdhoz kötődő “mémoldal” nem először gúnyolódik másokat is mélyen sértő módon

Nehéz elképzelni, mekkora gyűlölet kell ahhoz, hogy egy első vonalbeli politikus kerekesszékeseken gúnyolódjon vagy náci üdvözlést lásson bele integető emberekbe. Németh Szilárdnak ez is sikerül.

Szombaton került megrendezésre a Hungarikum Fesztivál, amire a rezsibiztos is rágyúrt – a maga módján. Németh három nappal a rendezvény előtt kezdte szórólapokkal besározni korábbi párttársát, Borbély Lénárd polgármestert. Már a Fidelitas által kihordott szórólapokra is rákerült, hogy a – vágyai szerint – felhergelt tömeg majd a Hungarikum Fesztiválon esik neki Csepel polgármesterének.

Ez sem sikerült, miután a szórólapozókkal Ábel Attila alpolgármester is összefutott, a Csepel SC “főzőcsapata” pedig csak a szórólap-készítés idején jelentkezett a fesztiválra, amikor már minden hely betelt. Információink szerint ők lettek volna, akik személyeskedő veszekedést vagy verekedést kezdeményeznek a rendezvényen. (Fel is háborodtak azon, hogy túl későn jelentkeztek.) Mivel a rendezvényen semmilyen balhé nem volt, maradt az utólagos botránykeltés.

Ebben jött jól a Németh Szilárdhoz kötődő egyik “mémoldal”, ahol a rendezvény főzőversenyének díjkiosztója után integető résztvevőket sikerült úgy bemutatni, mintha náci tömeg lennének. Ugyanez a mémoldal gúnyolódott a közelmúltban egy mozgássérült emberen, akinek annyi volt a bűne, hogy kezet fogott a polgármesterrel. Az a vicc messzire jutott, miután a 24.hu is felkapta, ám azt a posztot – vélhetően a botrány miatt – letörölték.

Csepel.info

 

Itt lehet hozzászólni !