Lebuktak éjszaka Németh Szilárd emberei: a polgármestert próbálták bemocskolni, most magyarázkodhatnak

Csepel.info

Jobb oldalon a Budapesti Fidelitas alelnöke kapucniját arcába húzva menekül a lebukás után

A szórólap címe egy csepeli civil szervezet logóját utánozza

A budapesti Fidelitas egyik alelnöke és társai, köztük a Dél-Pesti Tankerületi Központ egyik vezetőjének a fia terjesztették azt a szórólapot szerda éjszaka, amivel Borbély Lénárd polgármestert próbálják besározni – értesült a Csepel.info.

A szórólapon nem szerepel kiadóként se Németh Szilárd, se a Fidesz, se a Fidelitas megnevezése. Aláírás és kiadó nélkül szórják, ám a szórólap címe grafikailag megtévesztésig hasonlít egy civil szervezet logójára. A rezsibiztos eközben “Ésszel, szívvel, tisztességgel…” címszóval hirdeti magát a legnagyobb közösségi oldalon, Csepelen.

Németh Szilárd, aki a szórólapot szerkeszthette és kiadja, közben az állítja a Fidesz hirdetésében, hogy “Ésszel, szívvel, tisztességgel” dolgozik a csepeliekért

Információink szerint az egyik szórólapos, akit szerda éjjel rajtakaptak, Páncsics Krisztián, a Budapesti Fidelitas alelnöke volt. A videó-felvételen is szereplő társát, K. Örsöt, képviselő-jelöltként akarja indítani Németh Szilárd az önkormányzati választáson. De úgy tudjuk, hogy T. Endrét, a csepeli Fidelitas egyik vezetőjét is látták és lefotózták a szórólap terjesztése közben. Ő a Dél-Pesti Tankerületi Központ egyik vezetőjének a fia, és imád Németh Szilárddal fotózkodni.

Kizáratta a Fideszből, mert sikeresebb és népszerűbb

Németh Szilárd 2014-ben, 2018-ban majd 2022-ben is kikapott az országgyűlési választáson. Korábbi párttársa, Borbély Lénárd viszont közben kétszer is nyert a polgármester-választáson. Ezt Németh nem tudja lelkileg feldolgozni. Először a polgármesteri hatalom átadását, majd a koronavírusos időszakban azt követelte Csepel – akkor még fideszes – polgármesterétől és az alpolgármesterektől, hogy a rendkívüli jogrendet kihasználva adják alapítványának, a KIMBA-nak a Csepeli Munkásotthon és a Laurencz László Sportcsarnok tulajdonjogát, valamint adják el a csepeli Kis-Duna-part egy jelentős részét.

Miután a vagyonátadásra sem Borbély Lénárd, sem az alpolgármesterei nem voltak hajlandók, Németh Szilárd tavaly feloszlatta a csepeli Fidesz szervezetét, majd kizárta a polgármestert és alpolgármestereket a Fideszből.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !