Németh Szilárd mozgássérülteken nevetgél?

Csepel.info

Létrehoztak egy Borbély Lénárd nevével visszaélő mémoldalt, és a polgármester nevében alázzák a mozgássérült férfit, aki természetesen nem gyógyult meg és nem vált “jobbá”

Mélyen megdöbbentette a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesületét az a gúnyoló bejegyzés, amiben egyik tagjuk fotóját használják a csepeli polgármester nevetségessé tételéhez. Az alpári humorizálás azonban – információink szerint – egyenesen Németh Szilárdhoz vezet, ráadásul nem először. 

A csepeli mozgássérültek Csepel.hu oldalon megjelent közleményében hangsúlyozzák: “A mozgáskorlátozottság vagy bármely fogyatékosság egy állapot, amivel élni és megélni kell a mindennapokat, úgy, ahogy azt, minden ember teszi, ugyanakkor sajnos bárki, bármikor kerülhet ilyen helyzetbe, ezért is különösen bántó ez a megnyilvánulás minden jóérzésű ember számára.”

Borbély Lénárd szeptember 2-án vett részt a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesülete családi napján.

Önkormányzatunk több éve támogatja az egyesület rendezvényeit és kirándulásait. Öröm látni, hogy a családi nap egyre népszerűbb a mozgássérültek és családtagjaik körében és egyre többen vesznek részt rajta.Támogatásunkra a jövőben is számíthatnak. Köszönöm szépen a finom falatokat, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánok a résztvevőknek!

fogalmazott közösségi oldalán Csepel polgármestere. A mémoldal névtelenségbe burkolózó szövegírója – aki információink szerint Németh Szilárd – kiválasztott egy képet, és a következő megjegyzést tudta hozzáírni:

“Ma ismét csodát tettem. Azóta már jár az úr és ehhez elég volt egy szimpla kézfogás. Amihez hozzáérek az mind jobbá válik. Duna partból éttermem, jobbikosokból szolgáim, köszpénzből házam. Egészen elképesztő, amit a népemért teszek, szerencsére imádnak és beérik pár játszótérrel.”

A nyomok Németh Szilárdhoz vezetnek

Információink szerint két “viccoldalt” működtet Németh Szilárd kampánycsapata, ahol a pápán, a Himnuszt éneklő, balesetet szenvedett alpolgármesteren és egy kerekesszékes mozgássérültön is nevethet az, aki szereti az ilyen humort. A bejegyzések célpontja leginkább Borbély Lénárd polgármester, akit a rezsibiztos 2019 óta akar megbuktatni, és a Fideszből is kizáratott.

Ábel Attila csepeli alpolgármester szerint a “Csepeli Házmester” Facebook-oldalt 2017 augusztusában, Németh Szilárd utasítására, Németh kampánycsapata hozta létre. Ez egy “szembesítő oldala” volt a csepeli Fidesznek, ahol viccesen bírálják az ellenzéket. Ha valaki veszi a fáradtságot, és visszateker az időben, láthatja, hogy – eredetileg – valóban az ellenzék, leginkább Szabó Szabolcs helyi képviselő, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc kifigurázására készült. Aztán változott a terv, és a fideszes polgármester lett az ellenség, a viccek szövegírójává pedig leginkább Németh Szilárd vált.

Borbély legfőbb bűne az, hogy a koronavírusos járvány alatti rendkívüli jogrend idején nem adta oda Németh Szilárdnak a csepeli önkormányzat több értékes vagyontárgyát.

A Csepeli Házmester sokszor veszi át egy másik mémoldal a “Borbély Lénárd Csepel Messiása oldal vicceit. Utóbbi Facebook-oldalt idén februárban, akkor hozták létre, amikor Németh Szilárd már tudta, hogy a csepeli Fidesz szervezetének feloszlatása után sikerül ki is záratnia a pártból Borbély Lénárd polgármestert és alpolgármestereit. Ábel Attila erről elmondta: információi szerint ez az oldal nem csak “szimbiózisban” működik a “Csepeli Házmester”-rel, hanem a szerzői, szerkesztői is ugyanazok – vagyis a szövegek kitalálója továbbra is Németh Szilárd lehet.

Korábban a balesetet szenvedett alpolgármester volt neki vicces

“Ábel Attila hazug is, sánta is, meg a kutyám is” – fogalmazott a Németh Szilárd által létrehozatott Csepeli Házmester Facebook oldal, miután térdszalag-szakadása volt a csepeli alpolgármesternek. A gúnyolódásra használt kép augusztus 20-án, a Himnusz éneklésekor készült. Nem sokkal előtte azon viccelődtek, hogy a polgármester segített a balesete után Ábel Attilát kórházba szállítani.

Ábel Attila alpolgármester augusztus 14-én számolt be a balesetéről és arról, hogy térdszalag-szakadása után a polgármester a hátán cipelve segített neki eljutni egy autóig, amivel ki tudták menekíteni, és kórházba tudták szállítani.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !