Nem csökkentek a csepeli baloldal jogerős bűncselekményei

Jön a választás, visszatér Szenteczky

Csepel.info

Jobb oldalon Szenteczky János, közében Takács Krisztián

Első fokon felmentették egy pótmagánvádas büntetőügyben Szenteczky Jánost, Csepel és Soroksár MSZP-s választókerületi elnökét, Soroksár MSZP-s elnökét – adta hírül az érintett politikus az ellenzéki Hírklikk oldalán. Utánajártunk: a hír igaz, de az önkormányzat fellebbezést nyújt be, jogerős ítéletből pedig Szenteczky Jánosnak van már kettő is. Ez nem nagyon zavarhatja, az ellenzéki politikus ugyanis ismét komolyabb politikai szerepre készül Csepelen.

A csepeli lakásmutyi ügyként elhíresült bűncselekmény-sorozat vádemelésekor az ügyészség több olyan esetet kivett a vádról, melyekben úgy érezték, nem tudják elítélni a baloldali politikust. Ezekben az ügyekben indított pótmagánvádas eljárást az önkormányzat, ami viszont úgy ítélte meg, hogy ezekben is bűncselekmény történt. A pótmagánvádas ügyben mentették most fel Szenteczky Jánost első fokon, miközben korábbi, elmarasztaló ítéleteit nem változtatták meg – értesült a Csepel.info.

A magyar igazságügyi rendszert tekintve ugyanakkor nem mutat jó képet, hogy a “csepeli lakásmutyi ügyként” elhíresült bűncselekmény-sorozatban 13 évvel ezelőtt tettek feljelentést, és a pereknek még mindig nincs vége.

Döbbenetesen sok bűncselekményt követett el a csepeli baloldal

A csepeli baloldali politikusoknál “népbetegség” a büntető törvénykönyv kimerítése. Legyen szó gyilkosságokról, sikkasztásokról, hűtlen kezelésekről, pedofíliáról, magánokirat-hamisításról, ők mindben élen járnak.

Folytatólagosan és szándékosan elkövetett hűtlen kezelés miatt, a csepeli lakásmutyi botrányként elhíresült ügyben 2022-ben ítélték el jogerősen Szenteczky Jánost, a csepeli vagyonkezelő Csevak Zrt. egykori vezérigazgatóját. Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás miatt is jogerősen elítélték a csepeli és soroksári választókerületi elnököt, a soroksári MSZP elnökét. Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP jelenlegi elnökét és frakcióvezetőjét becsületsértés mellett magánokirat-hamisítás és hűtlen kezelés miatt ítélték el jogerősen. A politikus korábban azzal is címlapra került, hogy egyik becsületsértési pere után nem fizetett időben, és végrehajtást indítottak ellene.

A csepeli szocialisták között volt pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. De a leghírhedtebb mind közül Deme Gábor: őt kettős emberölés és sikkasztás miatt ítélték életfogytiglani börtönre. Csaba Péter MSZP-s képviselő ittas vezetés miatt került eljárás alá, a Csepelről Erzsébetvárosba igazolt, DK-s Borka-Szász Tamásnak pedig amiatt gyűlt meg a baja, hogy új munkahelyén közpénzből fogott bitkoin-bányászatba. (Úgy tudjuk, az ő cselekménye a bíróság szerint nem volt olyan súlyú, hogy elítéljék miatta.)

A szintén a Demokratikus Koalícióba átigazolt Horváth Gyula 2014-ben lett polgármester-jelölt, de az ellenzék nem tudta a kerület vezetését ismét megszerezni. A politikus így a DK frakcióvezetője lett, ami után folytatólagosan elkövetett rágalmazás és folytatólagosan elkövetett becsületsértés vétsége miatt őt is jogerősen elmarasztalták.

A csepeli baloldal bűncselekmény-cunamija biztosan nem hatott pozitívan az ellenzék választási esélyeire. Ugyanakkor Dukán András Ferenc, a Momentum helyi politikusa is megpróbált ebből előnyt kovácsolni, amikor 2019-ben bezsarolta az MSZP-t, és csak egy listahelyért cserében békült ki a bűncselekményekkel.

Csepel.info

7 hozzászólás “Nem csökkentek a csepeli baloldal jogerős bűncselekményei” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Úgy látom, van itt még fideszes farok. Neved nincs elvtárs?

  2. bagoly szerint:

    Ezt a sok csőcselék pártot és fígurát jo lenne már végleg líkvídální !

  3. Horváth János szerint:

    bagoly!
    Mi lenne, ha egyszer valami értelmeset is mondanál?

  4. Cyrus szerint:

    Thanks for the info, I needed it more than ever. http://soorisol.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=60881

  5. Gary Ridgway szerint:

    Ez valamelyik reinkarnáció és félidióta troll, mármint “bagyoly” fidernyyák… 😎

  6. László szerint:

    Bagoly fórumtárs a megnyílvánulását érthette akár a fidesz-kdnp-re is…

  7. pl szerint:

    Az más… 👌

Itt lehet hozzászólni !