Egy szelet szeretet: karácsonyi ételosztás az önkormányzattól

Csepel.hu

Advent negyedik vasárnapján meleg egytálétellel, almával, forró teával és jó hangulattal lepték meg a csepelieket az önkormányzat önkéntesei a Csete Balázs utcában található családsegítő közösségi háznál.

Az ételosztásban részt vett Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek, a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának (HSZI) munkatársai és más segítők.

A jótékonysági ételosztáson ezer adag székelykáposztát porcióztak ki mindenkinek, aki arra járt, illetve azoknak a rászorulóknak, akiket a HSZI előzőleg értesített a kezdeményezésről. Az előre meghirdetett akcióval az önkormányzat azt üzente, hogy szívügyének tekinti az itt élőkről való gondoskodást és a nehéz időkben sem engedi el a csepeli emberek kezét.

Forrás: Csepel.hu

19 hozzászólás “Egy szelet szeretet: karácsonyi ételosztás az önkormányzattól” bejegyzésre

 1. László szerint:

  A polgármester mindenütt ott van. Ételt porciózik, ajándékot oszt, díjat ad át, vigyázba áll…

 2. csakúgy szerint:

  De mi újság a csepeli Fidesszel?

 3. Nagyapó szerint:

  Hiányoltam a DK-s, vagy a moslékkoalíció önkénteseit, de gondolom ők még KÉSZÜLNEK!🤣
  (Igaz a KIMBA körül sem láttam mozgást.)

  Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 4. csakúgy szerint:

  Öreg ! Most figyeljen!

  “Készülünk az idei utolsó melegétel osztásra (14 óra, II. Rákóczi 46.). A menü: székelykáposzta, almás pite. Az elmúlt hetekben elkészültünk a karácsonyi csomagokkal is (180 csomag), és persze folyamatosan megy a napi hideg élelmiszer osztása is.”
  “Én abszolút párt, és politika független vagyok, de le a kalappal Szabó Szabolcsék előtt! Itt lakom a Rákóczi úton, ahol az ételosztás van, és ma is hosszú sor állt az utcán. Valaki kérdezte, hogy ki az a Szabó Szabolcs, és mit csinál?! Hát ezt! Emberként viselkedik. A Szent Imre téren még sosem láttam hasonlót.”
  “Önnek igaza van, a Szabolcs ma is ott volt az ételosztáson és reggeltől részt vett az előkészületekben. Örülünk, hogy minden sorban állónak jutott meleg étel.”

 5. Gary Ridgway szerint:

  Az öreg gyökér csak csaparja, csúsztat, keveri a szart, felesleges foglalkozni vele.

 6. László szerint:

  Majd visszajön Szilárd aztán lesz mozgás a KIMBA körül is…

 7. csakúgy szerint:

  „Az argentin válogatott, ahogyan az argentin emberek, a mesztic Amerika értékeit képviselik, és elutasítanak mindenféle faji, vallási, nemi és társadalmi diszkriminációt”

  – így reagált a Telex kérdésére Hernán María Patiño Mayer, Argentína magyarországi nagykövete, Németh Szilárd fideszes képviselő gratuláló posztjára. Németh a futball-vb döntője után azt írta Facebookon az argentin siker apropóján, hogy „fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!”

 8. Nagyapó szerint:

  csakúgy gratulálok, mert ezek szerint a guruló dollárokból jóra is jut egy kicsi, ugyanis egy MSZP-vel egy szinten evő pártnak nincs egyéb forrása!

  Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 9. László szerint:

  Mit gondol miért utaznak ezek magánrepülővel? Diplomataútlevéllel? Nincs az az isten aki ellenőrizze őket. Repülődollárok fater…

 10. Gary Ridgway szerint:

  Barom! Titeket csak a véres olaj és a véres gáz érdekel, utóbbiból jól bevásároltatok, ahogy olvasom? 🤣☝👍

 11. László szerint:

  80%-kal drágábban adják a többletfogyasztóknak mint a világpiaci ár. Mennyiért vehették vajon az orosz gázt. Tudjuk ötödáron 🤣🤣🤣

 12. Nagyapó szerint:

  László! Ekkora hülyeséget még a zárnykkormány “szakértői” sem írnak!

  Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 13. László szerint:

  “Az RTL Híradónak nyilatkozó energiapiaci szakértő szerint már 80 százalékkal drágább az átlagfogyasztás felett fizetendő gáz ára, mint a jelenlegi világpiaci ár. Orbán Viktor a szerdai kormányinfón azt mondta, szándékosan nem követik a világpiaci tendenciákat.”

  Ceterum censeo…Orbán kormány öl, butít, nyomorba dönt.

 14. Nagyapó szerint:

  László! Továbbra is fennáll szövegértési problémája. Érdekes, a miniszterelnök úr beszédét az újságírók értették. Még az ATV újságírója is.
  Ki volt az RTL-nek nyilatkozó “energiapiaci szakértő”???
  De, ha igaza is lenne az “energiapiaci szakértőnek”, akkor a moslékkoalíció a seggét a földhöz verhetné örömében, hogy a szegényeket támogatja, gazdagokat adóztatja a kormány!🤣 🤣

  Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 15. László szerint:

  A “szegény” nem fogyaszt többlet gázt akár vidéken egy régebbi építésű nagy házban. Igaza van!

 16. Gary Ridgway szerint:

  Vén fasz!
  Ne erőlködj, mert beszarsz, baszdmeg! 🤣
  Ebből ti már jól nem jöttök ki. 🙏

 17. László szerint:

  RTL minden évben eljátssza. Visszatekintés az évre, havi lebontásban. Pár napja januárral kezdték. Mi történt januárban? Bevezettésre került, ársapka-árstop-ársapka-árstop… – persze már javában dúlt a háború meg szankcióztak minket. 🤣🤣🤣

 18. Gary Ridgway szerint:

  Főleg igaz az üzemagyra, de az Öreg ratyi ezt is kidumálja majd. 🤣☝
  Boldog, boldogtalannak fizette az ország Európa legolcsóbb üzemanyagát, fussa van… 😎

Itt lehet hozzászólni !