Tárgyalást kezdeményez a kisposták ügyében a csepeli polgármester

Csepel.hu

A csepeli kisposták ügyében személyes tárgyalást kezdeményezek a Magyar Posta új vezérigazgatójával. A csepeli embereknek – különösen az időseknek, betegeknek – nagyon fontos, hogy újra a jól megszokott helyeiken tudjanak ügyeket intézni anélkül, hogy kilométereket kelljen utazniuk a következő postahivatalig – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán.

Mint írja, sajnálattal értesültek arról, hogy a takarékossági intézkedések miatt kettő csepeli postafiók – a csillagtelepi 4-es számú Posta (Vénusz utca 6.) és a királyerdei 3-as számú Posta (Szent István út 230.) – működése 2022. november 12. napjától felfüggesztésre került.

A csepeli önkormányzat az elmúlt napokban nagyon sok levelet kapott a aggodalmairól a postafiókok ideiglenes bezárásával kapcsolatban. A döntéssel Csepel sajnos elveszítette azokat a kispostáit, melyek a városközponttól távol vannak, nem kis gondot okozva ezzel az itt élő embereknek.

Az érintett területeken ugyanis nagyon sok idős, nyugdíjas és mozgásában korlátozott ember él, akiknek nagy nehézségeket okoz a még működő postákhoz való eljutás, és akik különösen tartanak a következő téli és a járványos időszaktól is – írja a polgármester, hozzátéve, hogy többen aggódnak amiatt, hogy meg fog növekedni a sorban állás ideje a kialakult tömegek miatt, ha kevesebb fióknak kell ellátnia kerületünket.

A polgármester a Magyar Posta vezérigazgatójának írt levelében arra kéri a vezetőséget, hogy gondolják újra a csepeli posták ideiglenes bezárásának ügyét, ennek érdekében pedig a személyes egyeztetés lehetőségét vetette fel.

Csepel.hu

 

13 hozzászólás “Tárgyalást kezdeményez a kisposták ügyében a csepeli polgármester” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ellenzéki vezetésű önkormányzat átvállalt volna minden költséget egy-egy kispostáért, válaszra sem méltatták őket. Hátha Csepelnek sikerül. Egy próbát megér. Azt is meg lehetne tőlük kérdezni hogy hová lesz az a rengeteg bevétel ha ukránokkal, diákokkal dolgoztatnak netto 220 körül. Közben napi szinten írdatlan mennyiségű küldemény megy keresztül rajtuk.

  2. Nagyapó szerint:

    Azokról az ellenzéki vezetésű önkormányzatokról van szó, akiket a kormány kivéreztetett és csak sajt jutalmazásukra maradt pénzük???

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. László szerint:

    Rezsiköltséget, épület bérleti díját vállalták volna át. Gratulálok hogy ennyi jött át.

    “Hathavi fizetésének megfelelő jutalmat kaphat idén is Fót fideszes polgármestere – írja a hvg,hu. „Ha van rá pénz, miért ne?” – kérdezett vissza Vass György, mikor az újságíró felhívta. Ígéretett tett hogy jótékonykodni is fog belőle.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Mi van, olvassa Borbély a beköpéseimet? 🤣
    Inkább erre, mint a Trianonház fűtésére. 😛

    Öreg ratymák!
    20% feletti infláció és a többi, ti is dőzsöltök, nemde?

    László! Ez egy szarházi, mindent csúsztat…

  5. kiss jano szerint:

    “A belgák egyharmada készül arra, hogy télen nem fizeti be az energiaszámláit.” Csepelen még ,ha akarnák se tudnának fízetni. 3 postafiokot bezártak.

  6. Etanolos Ferenc szerint:

    Jó, csak ne az idősekre hivatkozzanak folyton! Ráérnek utazni egy kicsit messzebbre. Tudom, nekik az már nehézség.

  7. László szerint:

    Gémesi György dödölle polgármestere megkérdezte a kormányt, azt a választ kapta: A posták újranyitására csak akkor van esély, ha az önkormányzatok beszállnak legalább a költségek felével. Munkabérek, pénzszállitás költsége stb stb. 🤣🤣🤣

  8. Gary Ridgway szerint:

    A kalácsképű még nem ezt mondta az elején, de persze ilyenkor nehogy már válaszoljanak, hát kik vagyunk mi?

  9. László szerint:

    Számít? Nézd meg mivel foglalkozik az origo. “Harvey Weinstein gusztustalan pénisze” “Dollárbaloldal” “Párizs utcáin drogoznak” “Alkoholista tanárok terrorizálnak” 🤣

  10. Hozzászóló szerint:

    1. Az emberek 90%-a online intézi már a csekkbefizetéseit.
    2. Aki nem, az a koránál fogva ingyen buszozik a főpostára, utána levegőzik egyet a parkban és még a piacot is útbaejtheti hazafelé farhátért.
    3. Minden postás együgyű.

  11. Gary Ridgway szerint:

    László! Nem vagyok mazochista! 🤣
    A hazai “szart” átfutom a MS news-on, persze jobber szűrő mellett, külföldi hírekre meg AlJazzera a nyerő mostanság, de mindenevő vagyok a nem hazaira.

  12. László szerint:

    Ajánlottam volna a Metropolt de inkább hagyjuk 🤣
    “Beismerte a Metropol: manipulált fotókat közöltek Mártha Imréről”
    Egy cikkben két valótlan állítást is helyreigazított a Metropol nevű ingyenes médiatermék.

    „Valótlanul állítottuk, hogy Mártha Imre ellen négy ügyben is büntetőeljárás indult különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt. A valóság ezzel szemben az, hogy Mártha Imre ellen egy ügyben sem indult büntetőeljárás” – szól az első tétel.

    Majd jön a második felvonás: „Cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy egy Mártha Imre által közösségi oldalra feltöltött és általunk közölt fotón Mártha Imre »Home Office« feliratot helyezett el.”

  13. concept szerint:

    Azért ez elég gyenge próbálkozás,ettől a levéltől tutira nem fogják azonnal újranyitni a postákat.

Itt lehet hozzászólni !