Kettétört Palcsó Tamás karrierje

Balesete óta elfelejtették a Megasztár 2. csepeli énekesét, Palcsó Tamást (23)?

Blikk, Csepel.info

A tehetségkutatóban feltünt fiúnak alig vannak fellépései, pedig ősszel még egy zenekart is alapított. Weboldala hosszú hónapok óta nem üzemel, a koncertszervezők pedig úgy látják, már nem divat őt hívni egy rendezvényre.

– Tény, hogy mostanában jóval kevesebb felkérésem van. Korábban meg kellett tanulnom nemet mondani, annyi meghívásom volt. Érthetetlen mi változott, miért van kevés fellépésem. Talán a válság lehet az oka – panaszkodott Palcsó Tomi, akinek már weboldala sincs, ám ezt azzal magyarázza: átalakítják. – Három-négy hónapja karbantartás alatt van – zárta rövidre Tóth Gabi volt párja.

Palcsó esetében előfordulhat, hogy egy évvel ezelőtti súlyos autóbalesete is közrejátszott abban, hogy csillaga lefele indult, a megasztáros énekes ugyanis hosszú ideig tartó gyógyulása miatt nem tudott a zenére koncentrálni. Mint megírtuk, édesapja autójának vezetését átengedte egy ittas barátjának, s nagy sebességgel egy villanyoszlopnaknak ütköztek. Az énekes, aki szintén nem volt józan, hetekig kórházban feküdt.

A Megasztár egykori versenyzője azonban nincs egyedül, bőven akadnak olyan „pályatársai”, akik több hónapos csillogás után hasonlóan lejtőre kerültek: a közönség elfelejtette őket, fellépéseik száma csökkent, a média sem foglalkozik velük, szinte nyom nélkül eltűntek.

Kovács Eliza koncertszervező is úgy látja, hogy a tehetségkutató szereplői már nem tartoznak a kedvencek közé.

– Szinte egytől egyig lejárt lemez. Nemcsak a válság, az újabb tehetségkutatók is közrejátszanak abban, hogy kevés munkát kapnak. Palcsó Tamás és a többi megasztáros énekes már nem tud labdába rúgni a friss, új arcokkal – most éppen a Csillag születik döntőseivel –, mert jelenleg ők vannak a középpontban – érvelt a koncertszervező.

A tehetségkutatók további szereplőinek sorsáról a cikk folytatásában olvashat.

10 hozzászólás “Kettétört Palcsó Tamás karrierje” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Egyszer fent, egyszer lent…

  2. ? szerint:

    Mint az MSZP?

  3. Földhözragadva szerint:

    Felszabadult egy teremőri állás…:)

  4. hehehehe szerint:

    kit érdekel?

    volt karrierje?

    menjen el dolgozni…

  5. nem jani szerint:

    Öreg már, kiégett!:))))

  6. Jeniszej szerint:

    Az ,igazi, nagy tehetség nem tűnik el. Folytatom Földhözragadva hozzászólását: minimálbérért.

  7. Gordon szerint:

    Aki kimarad az lemarad. Úgy tűnik leírták a gyereket.

  8. alterego szerint:

    Persze, kifacsarták, aztán eldobták. Szerintem ő nincs annyira meglepve, mint a cikk írója.

  9. tisztánlátó szerint:

    Ezek a fiatalok, – akik kétségtelenül tehetségesek, komplett élményt adó műsort produkálnak, – csak arra kellenek, hogy aTV jól profitáljon belőlük.
    Persze, hogy nem kellenek! A hely a bebetonozott múmiáknak van fenntartva, akik már sehol sincsenek ezekhez a fiatalokhoz képest.

  10. zikzik06 szerint:

    Az eredeti cikket olvasva rájöhetünk, hogy az említett napilap már megint hülyeségeket és főleg valótlanságokat írt. Csak utána kellene nézni a dolgoknak és mindjárt rájöhetne mindenki, hogy a fele sem igaz. Le kellene már szokni arról az embereknek, hogy mindig mindent elhisznek csak azért, mert “azt írta az újság…”

Itt lehet hozzászólni !