Palcsó Tamás súlyos autóbalesetet szenvedett

Velvet.hu

Az Inforadio.hu képgalériáját itt nézhetik meg

A Megasztáros énekes az egyik súlyos sérültje annak a balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapest XXIII. kerületében. Halott nincs, a részletek egyelőre nem ismertek.

Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató műsor egyik szereplője a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben – értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivője megerősítette. Az énekes kitűnő tanulóként repülőgép-műszerésznek tanult a csepeli Kossuth Lajos középiskolában, amikor a Megasztár átalakította az életét. Szinte a Megasztár házból ment érettségizni és sikeresen tette le a vizsgáit.  

Két ember súlyosan megsérült a XXIII. kerületben, amikor vasárnap hajnalban egy útjelző oszlopnak ütközött a gépkocsijuk – közölte a rendőrség. Az Ócsai úton a személygépkocsi – amely Dabas irányába ment – ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott – tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

A szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből a tűzoltók feszítő-vágó szerszámokkal szabadítottak ki két férfit, akiket a mentők kórházba szállítottak. Magyar Rita, a TV2 szóvivője megerősítette a hírt, hogy az énekes a baleset egyik sérültje, ám arról nincs információjuk – mondta -, hogy ki lehetett az autó másik utasa. Egyelőre azt sem tudni, ki vezette a járművet, Palcsó Tamás állapotáról pedig a család kérésére nem szeretnének további információkat kiadni – mondta el a szóvivő a Velvet érdeklődésére.

Forrás: Velvet.hu

9 hozzászólás “Palcsó Tamás súlyos autóbalesetet szenvedett” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Az origón meg megy a sárdobálás Palcsó Tomiról. Ez magyarország! IGEN!IGEN!

  2. baniko21 szerint:

    Inkább sajnálatot kéne érezni a Palcsó Tomi balesete miatt. Tehetséges
    fiatalember.

  3. Szilveszter szerint:

    Elballagtam az origóra, megnézni a sárdobálást. Csak sajnálni, lehet, hogy valóban ez van. De valszeg így van ez a világon mindenhol, minden tekintetben. Arra gondolok, hogy ha valakit 100-an ismernek, abból a 100-ból legalább 10-en utálkoznak. 1000 embernél ez akár több száz is lehet. (ez csak egy elmélet, nem kell a torkomnak ugrani!)
    Nincs erre igazából ok, se magyarázat. De kár, hogy így van.
    A balesetekkel kapcsolatban az a baj, hogy a fene se gondolná, hogy beüt. Egyetlen pillanat alatt megvan a baj. Csúnya az a kocsi nagyon, pláne, hogy 50m sodródás után ennyire feltekeredett egy akkora betontuskóval rögzített oszlopra, hogy a tövénél is el bírta borítani. Mindegy, ki vezetett, egy közülünk! Remélem, nem komolyak a sérülések, és hamarosan felépülnek!

  4. Bubus szerint:

    Megnéztem én is. Gusztustalan. Néhány tehetségtelen, irigy, sötét bunkó most kiöntötte az epét magából.

    Emlékszem Jimmy halálára. Nem volt a kedvencem, de nem utáltam, sok szegény embernek örömöt okozott a zenéjével. Még akkor is mocskolták, amikor az intenzíven feküdt. Az egyik rádióadóban bemondták, hogy Jimmy éppen most veszi fel legújabb lemezét, majd bejátszottak egy lélegeztetőgép-hangot. Ennyit erről.

  5. Gordon szerint:

    Bubus!
    Azért is van ez így, mert az elmúlt 18 évben pár mitugrász-médiapaprikajancsi számára bizony túl nagy lett a szabadság, és ahhoz szoktak hozzá hogy bármit megtehetnek. Ezt láthattuk a Jimmy-vel történtek esetében is azon az említett rádióállomáson.

  6. én szerint:

    Olvasva, amit írtatok, nem nézek át az origóra. Így látatlanban is undorít.

    Tomi! Mielőbb gyógyulj meg, lábadozásod legyen nyugodt, médiamentes. Visszavárunk, nagyon…nagyon!

  7. Jeniszej szerint:

    Hány ártatlan ember halálát okozták már az ilyen részegek!

  8. Jeniszej szerint:

    Re:én
    Mi az undorítóbb nem elítélni az ittas vezetést, vagy egyetérteni vele?
    Buzdítsuk a fiatalokat inkább a józan életre!

  9. […] Balesete óta elfelejtették a Megasztár 2. csepeli énekesét, Palcsó Tamást (23)? […]

Itt lehet hozzászólni !