Elfogatóparancs alapján keresik Bódi István Tamást

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A BUDAPEST XXI. KER. RK elfogatóparancsot rendelt el az alábbi személlyel szemben:

    • Név:  BÓDI ISTVÁN TAMÁS
    • Nem: Férfi
    • Születési hely: BUDAPEST 04
    • Születési dátum: 2000-07-28

Aki a fenti személyről bármilyen információval rendelkezik, legfőképpen a tartózkodási helyéről, azonnal értesítse a rendőrséget a 107, 112-es segélyhívón, vagy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságot a 427 4600-es telefonszámon.

7 hozzászólás “Elfogatóparancs alapján keresik Bódi István Tamást” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Borzasztó feje van. Minek keresni? Kinek hiányzik? Mit követett el ? Miért adakozzon rá a költségvetés?

  2. kormánypárti szerint:

    “A VIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt a 16 éves L. Bence és Bódi István Tamás ellen eljárást indított. A fiatalkorú fiúk súlyosan bántalmaztak egy fiút, egy lányt, egy másik fiút pedig késsel megszúrtak. A rendőrök L. Bencét elfogták, Bódi István Tamást továbbra is keresik. A rendőrség a lakosság segítségét kéri”
    https://jozsefvaros.hu/hir/4226/elfogtak-egy-keses-tamadot-a-tarsat-meg-keresik

  3. Hozzászóló szerint:

    Tehát egy igazi patkány. Az arcára van írva. Aki ennyi idősen gyilkossági kísérletbe, szúrkálódásba keveredik, ember már sohasem lesz. Annyira alacsony kulturális fokon áll, hogy felzárkóztatása a többségi társadalomhoz teljes utópia.

  4. kormánypárti szerint:

    Így van. Ez a bűnözőtípus legfeljebb fogyasztáshoz kapcsolódó adót (pl. ÁFA) fizet egész élete során az elsősorban bűnelkövetésekből (lopás, betörés, kifosztás, rablás, stb.), másodsorban állami/önkormányzati transzferekből (pl. családi pótlék, aktív korúak ellátása) származó bevételei után. Eközben rengeteg kárt okoz a társadalomnak és a költségvetésnek, pl. a késsel megsebesített áldozata kiesik a termelőmunkából (ez adott esetben nemcsak az áldozatnak, hanem a munkáltatójának is veszteség), táppénzre és kórházi ellátásra szorul, miközben az elkövetőt börtönbe zárják, ahol a fogva tartásának a napi költsége több közpénzt emészt fel, mint az áldozata kórházi ápolásának a napi díja (köszönhetően Magyar György ügyvéd úrnak és más ún. jogvédőknek). A böriben a kaja is jobb és több, mint a kórházban, de Magyar ügyvéd úr és jogvédő társai a betegjogoknál fontosabbnak tartják a bűnözők jogainak védelmét. Aztán ezek a jogvédők a tévében okoskodnak és megpróbálnak bekapcsolódni a politikába.

  5. VP szerint:

    Kár volt megszületnie!

  6. Zsivány szerint:

    Engemet az aggaszt a legjobban, hogy a szerkesztő nem hívja fel az olvasóközönség figyelmét, hogy egy veszélyes erőszaktevőt köröznek, akinél fegyver lehet, ezért a saját érdekében senki nem próbálja meg önállóan elfogni és visszatartani, ha meglátja valahol. Az ilyen semmitmondó felhívás többet árt, mint használ!

  7. VP szerint:

    A Szent Imre tér tele van ilyen alakokkal, nem is kell keresni ezeket. Amit ott művelnek az már hajmeresztő.

Itt lehet hozzászólni !