Átmenetileg zárva a királyerdei kisposta

Csepel.hu

A Csepel.hu információi szerint a mai napon, azaz március 16-án technikai okok miatt átmenetileg zárva tart a királyerdei kisposta, ügyfeleket nem fogad.

A nyitás időpontjáról egyelőre nincs információnk.

 

Csepel.hu

11 hozzászólás “Átmenetileg zárva a királyerdei kisposta” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Egyáltalán nem meglepő!

  2. Ibolya szerint:

    Már többször írtam,Budapest szégyene Királyerdő!
    De amúgy Csepelé főleg!
    Hogy itt nincs egyetlen -egy nagyobb élelmiszer áruház,a postáról jobb nem is beszélni.nincs lottózó/ a kocsmákban van csak /,és folytathatnám…
    Vajon kinek jó ez??
    Mert valakinek biztosan,hogy “szívasson ” minket,királyerdeieket !!
    Régen ez volt Csepel tüdeje!!,a friss,tiszta levegő,a Duna közelsége….a fenyőerdők varázsa.

  3. worm szerint:

    Nem nevezném Budapest szégyenének Királyerdőt, de az tény, hogy ahogy telnek az évek egyre jobban lemaradunk a környezethez képest. Lett csatorna, aszfaltoztak utakat, ez jó dolog. A régebben aszfaltozottak közben tönkrementek, bezárt az ABC-k jelentős része, a játszóterek eltűntek. A gyermekorvosi rendelő bekerült Csepel központjába. Autóból annyi van, hogy néhol alig lehet tőlük közlekedni. Nem figyelnek arra a tisztelt sofőrök, hogy egy babakocsival a járdán még el lehessen férni.
    Arról egyébként lehetne egy királyerdei konzultációt tartani, hogy milyen élelmiszerboltot szeretnének az ott lakók a Posta / parkoló helyén, ami már évek óta épül, de még nyoma sincs. Olyannak lenne csak értelme, amibe járnának is a helyiek. Azt már megkérdezték valahol, hogy Tesco, Penny, Spar, Lidl, Aldi, CBA, … élelmiszerboltot szeretnének a környéken lakók? Esetleg már meg is van a döntés? Publikus?
    Vagy egyszer csak odapottyan egy valami? Jövőre választások lesznek! Újra lehet ígérgetni, hogy lesz bolt, meg minden jó!

  4. Zsivány szerint:

    Szerintem addig örüljünk, amíg ilyen rossz az ellátottság! Inkább minden fejlesztést le kéne állítani. Ha javul a helyzet, annak több hátulütője lesz, mint előnye. Többen akarnának ideköltözni és a lakosságcsere felgyorsulna. Már így is épp elég építkezés folyik, nem kell több társasház, több nyugtalanságot hozó, folyton nyüzsgő, mászkáló, lármázó, kerti gépeket és más masinákat zúgató, autók ajtaját csapkodó új lakó, főleg családosok nem.

  5. Hozzászóló szerint:

    A Királyerdő Csepel ékszerdoboza. Jelenleg.

  6. Ibolya szerint:

    Hozzászóló még nyilván nem látott ékszerdobozt.
    Zsiványnak igaza van,itt versenyt ! lehetne rendezni az autóajtók csapkodása ” versenyszámban”.Abban is igaza van,hogy az új ideköltözőknek pl. fogalmuk sincs,hogy a házuk / akár saját,akár bérlemény / előtti járdájukat IS !!!!! rendben kellene tartaniuk.
    Olyasmi,hogy bemutatkozás,udvariasság,egyebek,halvány fogalmuk sincs.A köszönésről ne is beszéljünk….
    Arról meg főleg nem,hogy ezelőtt,sok-sok évvel ezelőtt max. vízipatkányt láthattunk a Duna-parton,most meg nem győzzük irtatni őket!!!!!!!!
    Csak meg kell kérdezni a kis Gazdabolt tulajdonosát,mennyi,-de mennyi patkánymérget,irtót,csapdát,akármit ad el.Csak mi tavaly számtalanszor hívtuk ki a szakértőket.
    Hát köszi szépen,Csepel!
    Királyerdő a ” mostohagyerek “.

  7. robi szerint:

    Született csepeli vagyok, de a Királyerdőt – a kertvároshoz képest többnyire kisebb telkei miatt – mindig zsúfoltnak éreztem.
    Mára teljesen összeépültek a házak, utcáin lépésben lehet haladni az ezernyi köztéren parkoló autó miatt.
    Ellátottsága elmarad a lakótelepek mögött.

  8. Lili Züllig szerint:

    🤴🌲🌳 Königswald
    ⚫🌲🌳 Schwarzwald

  9. apostolos szerint:

    Minden hozzászólónak van igazság a mondanivalójában, de a lakosságcsere például megállíthatatlan és/vagy szabályozhatatlan. Alapvetően nem azzal van baj, hogy családosok jönnek. A probléma ott kezdődik, ha nem tud viselkedni az, aki kertes házas környezetbe kerül. Az utcafront rendben tartása elenyésző kivételtől eltekintve valami úri huncutságnak gondolt tevékenység. Vannak olyan telkek, ahol azon csodálkoznék, ha nem lenne ott patkány.
    Olyanok is kertes házban akarnak lakni, akiknek sem igényük, sem pénzük arra, hogy rendben tartsák.
    Az utóbbi tíz évben figyelhető meg, hogy zsebkendő méretű telkekre társasházakat húznak fel. Ez – azon túlmenően, hogy borzasztóan rombolja a képet – növekvő gépjárműforgalmat generál, mert többnyire fiatalabbak veszik meg, ahol általában apa-anya autóval jár. Ez egy telekre rögtön négy autó. Arról nem is bezélek, hogy a WC-re is azzal mennek (és most nem megsértve senkit, de vicces az X5 vagy X6, amikor megy x100 métert anya a gyerekkel a suliba, aztán haza).

  10. worm szerint:

    Igen, valóban elgondolkodtató, amit apostolos ír. Mondjuk a pici telkekre a társasházépítés már 15-20 éve elkezdődött. Mintha valaki kb. 10 éve azzal kampányolt volna, hogy ezt a folyamatot meg kell állítani. Úgy látszik, még nem sikerült.
    Télen, amikor éjjel esett a hó és reggel 8 óra után — tehát már minden gyereknek becsöngettek addigra — kimentem eltakarítani a járdáról a havat, azon lepődtem meg, hogy eltűnt az utcáról az autók nagy része, a járdán pedig egyetlen lábnyom sem volt. Tíz-húsz évvel ezelőtt ilyenkor már rég letaposták a munkába, iskolába igyekvők. Aztán nagyon sok ház előtt estére sem sikerült eltakarítani a havat a járdákról. Egy-két lábnyom árválkodott csak rajtuk. Lehet, hogy annyira megváltozott az életmódunk, hogy már nincs is szükségünk járdákra? Az emberek már nem használják a lábukat? Vagy már senki sem megy a környékről gyalog iskolába?
    Az autók számának gyarapodását pedig abból lehet lemérni, hogy a Szentmiklósira, vagy Szent Istvánra néha 10-15 autó elengedése után lehet csak kikanyarodni. Szinte egybefüggő kocsisor van reggelente és délutánonként.

  11. apostolos szerint:

    Nem használják a lábukat, mert ciki. Tiszta Amerika :-), csak sajnos a rossz jött/jön be, ahogy azt nagybecsű népi filozófusom is elmondta.
    Ha kimegy az ember az utcára, az egy stigma, nincs pénze, nem ér semmit. Autóval viszi a gyereket az iskolába, utána autóval megy edzeni (illetve most nem) az edzőterembe vagy futni. Tiszta képlet lenne egy Dosztojevszkijnek, látom magam előtt az erről szóló regénye sorait.

    Egyébként ezt ontja a média a kilencvenes évek közepe óta: Akkor érsz valamit, ha minimum ötvenmilliós autóval jársz. Ez rettentően káros. A fiatalok nem látnak perspektívát, mert ezt a hamis képet vetítik nekik. Az kell, hogy valami katartikus dolog történjen, talán ez a járvány ezt (is) rendbe rakja.

Itt lehet hozzászólni !