Fontos információk az óvodai beiratkozásról

Csepel.hu

A koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozás a köznevelésért felelős miniszter határozata alapján az alábbiak szerint történik a Csepeli Csodakút Egyesített Óvodában.

Azok a szülők, akik óvodakötelezett gyermekük lakóhelye, tartózkodási helye szerinti kötelező felvételt biztosító (körzetes) óvodába szeretnék járatni gyermeküket, azoknak nem kell beiratkozni, mert az óvoda hivatalból felveszi a gyermekeket 2020. április 21-ig.

Erről az óvoda értesítést küld a szülőnek/törvényes képviselőnek postai, vagy elektronikus úton. (Kérjük, hogy a www.cseo.hu honlapunkon önként adják meg elektronikus elérhetőségüket.)

 

Amennyiben a gyermeket nem a kötelező felvételt biztosító (körzetes) tagóvodába kérik szülei/törvényes képviselői beíratni, abban az esetben 2020. április 17-ig az alábbi módokon jelezheti beiratkozási szándékát:

– A www.cseo.hu – honlapon keresztül kitölthető és online beküldhető nyomtatvány útján.

– A nyomtatvány kinyomtatása után, kitöltve, aláírva, szkennelve vagy kép formátumban, e-mailben lehet eljuttatni a beiratkozas@cseo.hu címre.

– Személyesen a választott tagóvodában be lehet nyújtani a jelentkezést 2020. április 08-án és 15-én (szerdai) napokon 8-12 óra között. Telefonon Kállai Adrienn 0670 682 4414 szintén ezeken a szerdai napokon nyújt segítséget.

Az adatok megadása során különösen figyelni kell arra, hogy a gyermek lakcímkártyáján szereplő lakóhely szerinti kötelező felvételt biztosító óvodát meg kell adniuk.

• Az intézmény 2020. április 30-ig dönt az tagóvoda körzetébe nem tartozó gyermekek felvételéről, írásban értesíti a szülőt/törvényes képviselőt, valamint a kötelező felvételt biztosító tagóvoda vezetőjét.

• A sajátos nevelési igényű gyermekek esetében az óvoda az ellátást biztosító tagóvodák férőhelyeinek függvényében, Kohári Márta (06/20424 5657, e-mail: kohari.marta@csepelgszi.hu) SNI koordinátor javaslata alapján, a szakértői bizottságok által történő óvodakijelölést követően, 2020. április 28-ig, írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt/törvényes képviselőt a gyermek felvételéről.

Forrás: https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel/

Itt lehet hozzászólni !