Most sikkasztás miatt emelhettek vádat Takács Krisztián ellen

Csepel.info

A szórólap, ami igazat állít, de amit alig pár házba dobtak be: az biztos, hogy ha a Fidesz terjesztené, nem maradt volna ki egyetlen postaláda sem Csepelen

Nem a szórólap áll Takács Krisztián ellenzéki képviselő hisztérikus támadásai és patkányozása mögött, hanem egy vádemelési szakaszban lévő újabb sikkasztási ügy – állítja a Csepel.info forrása. Amennyiben ez igaz, valóban börtönbe kerülhet a politikus, mivel visszaeső bűnelkövetőként fogják kezelni.

Takács Krisztiánt eddig becsületsértés, magánokirat-hamisítás és hűtlen kezelés miatt ítélték el. Utóbbit bűnsegéd minősítésben követte el. A korrupciós bűncselekményben általa a csepeli adófizetőknek okozott kár megtérítése érdekében az önkormányzat pert indított. Könnyen megjósolható, hogy ezt a pert is leállítaná az ellenzék, amennyiben sikerülne visszaszerezniük az irányítást az önkormányzatban.

Forrásunk szerint Takács Krisztián ellen sikkasztás gyanújával indult a közelmúltban nyomozás, ami a napokban zárult, méghozzá vádemelési javaslattal. Takács Krisztián erről a büntetőügyéről eddig nem beszélt. Nem is valószínű, hogy fog: még a jogerős ítéleteit is tagadja, pedig azokról a média nem egyszer beszámolt.

Foci helyett lovi

Információink szerint a politikus mostanában már nem a focira koncentrál. Lóversenybe fekteti a pénzt, ami miatt többen megharagudtak rá. A Csepel FC ugyanis eközben lejtmenetben van, és kiesett az NB III-ból.

Forrásunk szerint a szórólap a sikkasztási ügyhöz kapcsolódik, és figyelmeztetésként, üzenetként küldték Takácsnak – talán éppen a focis köreiből. Ez magyarázhatja azt, hogy a szórólapot miért csak néhány emeletes házba dobták be, miért nem terjesztették egész Csepelen. Bangóné Borbély Ildikó, a szintén korrupciós bűnügyben vádlott Szenteczky János és Takács Krisztián forrásunk szerint azért támadt a Fidesz csepeli irodájára valamint a polgármester kabinetvezetőjére, hogy ezt az újabb büntetőügyet és belső konfliktust leplezzék.

Egy dolgot azonban biztosan állíthatunk: Takács Krisztián azt nem fogja megúszni, hogy rátámadt a polgármesteri hivatal kabinetvezetőjére, és üvöltve patkányozta, tolvajozta, zaklatta őt. Ezzel ugyanis becsületsértést követett el, és a saját videófelvételeit bizonyítékként felhasználva kizárt, hogy ebben az ügyben megússza az újabb elmarasztalást.

Csepel.info

 

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Bohócforradalom: nyolcszoros bűnözővel ölelkezik Karácsony és Gyurcsány

2019. október 6.

Csepel.info

Tudták, hogy Hazafi Attila többszörösen elítélt bűnöző

Nyolcszor ítélték el politikai hatalommal való üzérkedés miatt azt a Hazafi Attilát, akinek az előéletét az MSZP pontosan ismerte. Ennek ellenére vehetett részt az MSZP és Karácsony Gergely központi és kerületi kampánycsapatainak munkájában, ölelgette végig a teljes balliberális felsővezetést.

Hazafi Attila a csepeli ellenzéki kampánycsapatban is besegített: így lopta meg egyik szövetségesüket, aki rendőrségi feljelentést tett.
Folytatás »

Migránsokkal erőszakolnák meg a Fidesz szavazóit: így tolja a kampányt Bangóné csapata

2019. október 7.

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó és Takács Krisztián, miután betörtek az önkormányzatba és a Fidesz irodájába

„Figyelj! Amikor patkányt találok, akkor azt meg kell filmesítenem. Nem tudom, mi bajotok van a patkánnyal. Az egy értelmes, okos állat, gyorsan szaporodik, mindent túlél. Olyan, mint egy fideszes, nem? Szerintem a patkányok (ezt) már kikérték maguknak.”

– ezekkel a szavakkal támadta meg a csepeli önkormányzat egyik dolgozóját Takács Krisztián, az MSZP-DK-LMP-Jobbik-Párbeszéd-Momentum egyik csepeli jelöltje. Folytatás »

18 hozzászólás “Most sikkasztás miatt emelhettek vádat Takács Krisztián ellen” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ez az okfejtés úgy baromság, ahogy leírtátok!

  2. Kitiltott szerint:

    Emelhettek
    Leallitana
    Csupa teny es konkret adat.
    Probaljak magyarazni a bizonyitvanyt

  3. Volt már ilyen szerint:

    A kabinetvezető biztosan nem fog becsületsértésért feljelentést tenni, mert ő meg rágalmazásért és kiadó nélküli röplapterjesztésért vonható eljárás alá!

    Ha nyer Borbély vasárnap, egyáltalán nem biztos hogy Ábel újra alpolgármester lesz, Samna meg kabinetfőnök! Valakinek ebben az ügyben el kell vinni a balhét, s az nem Borbély lesz!

  4. admin szerint:

    A kabinetfőnök nem terjesztett semmit, Takács Krisztián támadt rá. A szórólapon meg eleve nincs rágalmazó szöveg.

  5. Volt már ilyen szerint:

    Samna MUNKAIDŐBEN sportos ruházatban Takács körzetében sétál! Ugyan már!
    Nem a Polgármesteri Hivatalban kellene lennie a kabinetfőnöknek nyakkendőben-öltönyben? S nem jár neki gépkocsihasználat sofőrrel vagy anélkül, ha mennie kell valahová? Ugyan már!
    S nem áll meg az utcán ha hozzá szólnak? S ha “megtámadták” útközben, miért nem hívott rendőrt? Mert esetleg akkor meg kellett volna mutatni a táskáját? Előbb besétálunk a hivatalba, eltüntetjük a táska tartalmát, s elbújunk, Borbéllyal együtt! S a polgármester ha látta Takácsot, miért nem kérdezte meg, miben segíthet! S amikor ment befelé a kabinetfőnök, miért nem szólt a portásoknak, ne engedjék be Takácsot, illetve hogy hívjanak rendőrt!

  6. Volt már ilyen szerint:

    “A szórólapon meg eleve nincs rágalmazó szöveg.”

    És ezt honnan tetszik tudni? Már meg van a bírósági ítélet is?

  7. Ábel Attila szerint:

    Kedves Volt már ilyen: Samna Gábor nem szórt semmilyen szórólapot. Takács Krisztián hiába zaklatta, videózta, ő sem tudja igazolni a hazugságait. Takács Krisztiánt pedig nem lehet rágalmazni azzal, amit a bíróság mondott ki. A bíróság ítélete ugyanis nem rágalmazás, hanem ítélet, ami jogerős. Takács Krisztián több bűncselekményt is elkövetett, el lehet olvasni miket.

  8. Tóth kati szerint:

    Takácsnak már rég börtönben kellene csücsülnie.Köztörvényes bűnöző.Bangóné Patkány Ildi meg jobb,ha hallgat.Annyi esze sincs,mint egy hangyának.Borzasztó ostoba.

  9. Nagyapó szerint:

    Volt már ilyen! Samna nem politikus, alkalmazott, így felelőssége nem a pofátlan szocikkal, hanem főnökeivel szemben van!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Volt már ilyen szerint:

    Samnának nem a főnökeivel szemben van felelőssége, hanem a csepeli adófizetőkkel szemben, akik biztosítják a fizetését! Ahogy Önnek is, kedves Ábel Attila és Noé László!

  11. Nagyapó szerint:

    Volt már ilyen! Az, hogy állandóan hazudozik, rendben van. Egy szocinál ez természetes (akinek nem inge…), de annyira ostoba, hogy ne tudná, a képviselők nem alkalmazottak, így fizetést sem kapnak!!
    A képviselőket a polgárok választják!
    Jó reggelt, este!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Jobban szerint:

    A ballib kórus folyamatos személyeskedése és mellébeszélése jellemző. Érvelés 0, személyeskedés 100%.

  13. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    És a képviselők tiszteletdíját ki fizeti? Ja, meg a tanácsnokokét?

  14. Horváth János szerint:

    Jobban! Te mi mellett érveltél az elmúlt években?

  15. keménylegény szerint:

    Ma BVSC-Csepel BLSZ I. osztályú rangadó lesz Zuglóban.
    Dávid és Góliát csap össze. Egy kivéreztetett csapat játszik az állami TAO pénzekkel kitömött klubbal.

    Ettől függetlenül, azért is:
    Hajrá Csepel!

  16. […] Most sikkasztás miatt emelhettek vádat Takács Krisztián ellen […]

  17. […] ítélték el eddig jogerősen. Ellene – információink szerint – a közelmúltban sikkasztás vádjával indult újabb eljárás, de várhatóan a választási kampányban folytatott becsületsértései miatt is felelnie kell majd […]

Itt lehet hozzászólni !