Kilépett a győri Jobbik az ellenzéki „moslékszövetségből”

888

A párt győri alapszervezetének elnöke a Facebook-oldalán azt közölte, hogy kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben.

Fodor Roland bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja –, mert így terveik szerint a „nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük „– minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba”. Hozzátette, hogy

értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan.

Fodor Roland elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni.

A párt lépésével az adott körzetekben nem lesz összellenzéki jelölt a Fidesszel szemben, mivel a megállapodás szerint ott a Jobbik képviselte az ellenzéket.

Forrás: 888

 

5 hozzászólás “Kilépett a győri Jobbik az ellenzéki „moslékszövetségből”” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Szóval ezt így leírták? A saját gerinctelenségüket? Na ne!
    Aztán meg lehet nézni a kommenteket!

  2. keménylegény szerint:

    A politikusok egy része bizonyos pillanatokban igen hajlékony tud lenni.

    Hogy az arculatváltásokat úgy általában mi motiválja, elképzelni sem tudom.

  3. Volt már ilyen szerint:

    Előre megvették őket! Eleve azért szálltak be az összefogásba, hogy akkor lépjenek ki, amikor már nem lehet új jelöltet állítani! Ezzel négy fideszes jelölt nyer, mert ellenfél hiányában ugyanúgy nem lépteti vissza a Fidesz őket, mint a mohácsi polgármesterjelöltet az MSZP!

  4. Tóth kati szerint:

    Tisztázzuk:mikor volt gerinctelen a jobbikos:amikor összefogott a szemkilövetővel,vagy amikor ezt a moslék összefogást otthagyta.

  5. pusssh szerint:

    Egyrészt: a pártfegyelem és a moralitás nem ugyanaz (kétféle gerincesség) és nehezen egyeztethető. De mindkettőben alap (volna) az értelmes gondolkodás.
    Másrészt: vannak dolgok, amelyeket egyszer sem szabad elkövetni. Főleg elsőre nem.

Itt lehet hozzászólni !