Az MSZP ismét problémás családokat akar Csepelre telepíteni?

Civilek az Élhető Csepelért, Csepel.info

2006-2008 között a ferencvárosi önkormányzat a csepeli szocialisták tudomása és asszisztálása mellett önkormányzati tulajdonú bérlakásokba költöztette a dzsumbuj problémás családjainak egy részét. Fennáll a veszélye annak, hogy ezt az MSZP-s vezetésű csepeli ellenzéki koalíció újra megtenné – állítja a Civilek az Élhető Csepelért csoport, amely figyelmeztető szórólapot dobott a postaládákba a napokban a “szociális lakótelep program”-ra kiszemelt helyeken. 

A 2010 előtti városvezetésnek tagjai voltak Horváth Gyula valamint Szenteczky János, a DK valamint az MSZP jelenlegi listavezetői is. Horváthnak alpolgármesterként és fővárosi képviselőként, Szenteczkynek a Csevak vezérigazgatójaként volt tudomásuk a történtekről – állítják a civilek.

A szórólapunk Erdősi Éva, az ellenzéki összefogás polgármester-jelöltjének azon állításán alapul, amelyet a Népszavának nyilatkozott. Nyilatkozata szerint a négyemeletes házak tetején sátortetős kialakítással szociális krízislakásokat építtetne az győzelmük esetén

– emelte ki lapunknak a civil akciócsoport egyik tagja. Elmondása szerint azért nem vállalják fel nyíltan a nevüket, mert mindannyian négyemeletes házakban laknak, és nem szeretnék, ha a “szociális lakótelep program” ezek után éppen náluk kezdődne.

Mire készül Szenteczky és Erdősi? Egy ellenzéki győzelem után ismét problémás családokat költöztetnének Csepelre, így üzletelve ingatlanokkal? Erdősi cikkünk megjelenéséig nem adott választ a felmerült aggályokra.

Csepel.info

25 hozzászólás “Az MSZP ismét problémás családokat akar Csepelre telepíteni?” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ezek gyárilag selejtesek !

  2. Potter szerint:

    Igen megtaláltam ezt a hazug szar propaganda lapot a postaládámban, legközelebb úgy rúgom seggbe a terjesztőt ha meglátom, hogy a levegőben éhen hal.

  3. Horváth János szerint:

    Azon kívül, hogy ezt a “civil” szervezetet nem lehet beazonosítani, az egész egy hazugság.

  4. Borostyán szerint:

    Na álljunk csak meg! Egyelőre a mostani fideszes önkormányzat engedte ide be a “hős utcai lakókat”! Nem azt mondom, hogy a baloldal ezt nem tenné meg, de a fidesz úgy állítja be magát, mint aki meg nem akarja látni “ezeket” a lakókat itt Csepelen, holott még ők telepítették be őket nem is olyan régen! 😀 Bravó srácok! 😀

  5. Jobban szerint:

    “Lassan tizennyolc (18!) óra telt el azóta, hogy Máltán az olasz, a francia, a német és a máltai belügyminiszter megállapodott egymással a migránsok kvóta alapján történő szétosztásáról. Ezt a tervet fogják beterjeszteni az uniós belügyminiszterek következő tanácskozásán. Olasz javaslatra még a különbséget is eltörölték a „menekült” és a „gazdasági bevándorló” között, mostantól jöhet mindenki, jöhet az összes, és a roncstársadalmak legalját, a roncsok roncsát eztán majd megpróbálják szétteríteni az unió összes tagállamában.

    Aki pedig ellenáll, aki nem hajlandó a lassú öngyilkosságra, önfelszámolásra, azt megbüntetik. Ez a megállapodás köttetett hétfőn Máltán, és nem akárkik között, de nem ám! A legnagyobbak jelentkeztek be immár nyíltan, teljes mellszélességgel Európa becstelen sírásójának szerepére: Németország, Franciaország és Olaszország…Önöknek van ötletük, vajon miért nem írnak a máltai megállapodásról egy sort sem ezek? Nekem van! Az ok: a kampány. Ezek 2015 óta hazudják bele a képünkbe, hogy „nincs migránsválság”, „Orbán találta ki az egészet”, s persze leginkább azt, hogy „senki sem akar kvótákat”.

    És erre tessék, belép a kapun a valóság, kiakasztja a falra magát a kvótát, ráadásul a kampány kellős közepén, hogy a fene egye meg, hát mit lehet ilyenkor tenni, hát amit mindig, kussoljunk az egészről, és inkább hazudjuk azt, hogy a kormány elveszi a bérlakásokat a benne lakóktól, az elég ütős.

    Igen. Ezek ilyenek. És közben el vannak ájulva saját függetlenségüktől és európaiságuktól. De semmi baj. Ahogy Európa sírásói el lesznek takarítva, úgy a becstelen, hazug, bűnözők finanszírozta revolver-újságírásnak is vége lesz hamarosan…” Bayer Zsolt MINDEN SZÓ

  6. pl szerint:

    Bayert idézni… Hát te tudod, ez is egy színvonal…
    De akkor ezt is idézzük:
    “becstelen, hazug, bűnözők finanszírozta revolver-újságírásnak is vége lesz hamarosan…” Bár itt nem tudom kire gondol. A Prosti Srácokra? A TV2-re, Origo-ra? stb…
    A Próféta szóljon belőle!
    Látod, ez is Freud, tudjátok ti pontosan milyen színvonalú az újságírásotok, csak kibukik belőletek, mint Zsótiból a hányás…

  7. Kitiltott szerint:

    A csepel muvek teruleten elo kissebbseg az elmult 9 evben koltozott be.
    Nem lehet a “csili vili” szent imre teren ugy vegig menni hogy ne talalkozna az ember egy falkaval.
    Minimum 3-5 purde / felnot.
    De ez a hivatalbol nem latszik csak a zaszlo. (Ezert vagtak ki 2 hatalmas egezseges fat)

    Egy hsz-be tudtam foglalni 2 fidesz hazugsagot.
    Ok 10000 fat ultetnek nem kivagnak.
    Nalluk nem telepultek/nek be csepelre a kissebbsegiek szazszamra.

  8. abc123 szerint:

    Érdekes hogy csak ezt az egy ötletét idézik a cikkből,a többi kérdésére,állítására pl.hogy milyen ígéretek nem valósultak meg 2014 óta stb.bezzeg nincs válasz…

  9. Kérdés szerint:

    A Hős utcai telepek felszámolása az októberi választásokat követően érezteti hatását majd Csepelen… mindegy, hogy az egyik mutogat a másikra, N. Szilárd az alapítványi pénzért betelepítéseket hajtat végre.

  10. krapulax szerint:

    hazudj anyádnak te büdös kommunista patkány.

  11. PU szerint:

    Ha jól emlékszem, ez a betelepítősdi hagyomány is az ántivilágban kezdődött. A hű tanítványok csak folytatták.

  12. PU szerint:

    http://www.romnet.húúú/ hirek/ 2008/09/04/ ferencvaros_ folytatja_ a_romak_kitelepiteset
    2008 Szeptember 04.
    “A ferencvárosi önkormányzat folytatja a városrehabilitáció árnyékában elkezdett kitelepítéseket, így hamarosan újabb öt csepeli lakásba költöztethetnek ferencvárosi, jó eséllyel roma származású bérlőket – értesült a Csepel.info. Gegesy Ferenc polgármester a Csepp TV-nek adott nyilatkozatában azt állította, hogy kerületében nem lehet hasonló lakásokat, hasonló feltételek mellett megvásárolni, ezért választják a szomszédos kerületeket. A Csepel.info utánanézett: a polgármester nem mondott igazat.
    Egy 17 fős ferencvárosi roma család XXI. kerületbe, 52 m2-es lakásba történő kitelepítésére a Csepel.info hívta fel a figyelmet még augusztus 6-án. A csepeli önkormányzat ez után már nem tudta elhallgatni a kitelepítések tényét, pedig úgy tűnik igyekezett. Tóth Mihály polgármester ugyanis nem csak a sajtót, de még a csepeli önkormányzat képviselőit és az önkormányzat lakásügyi bizottságát sem értesítette a problémáról. […]
    A romák otthonukba, Ferencvárosba való visszaköltözését a fővárosi MSZP és az SZDSZ megakadályozta. A Németh Szilárd által előterjesztett, a Fővárosi Közgyűlés ülésén is tárgyalt javaslat elutasítása egyetlen szavazaton múlott. Így gyakorlatilag Horváth Gyula fővárosi képviselő – aki korántsem mellékesen csepeli alpolgármester – voksa döntött a kérdésben, aki tartózkodott a szavazásnál. John Emese képviselőasszony még erre is rátett egy lapáttal, amikor gyakorlatilag lerasszistázta Németh Szilárdot, az előterjesztés benyújtóját. Az SZDSZ-es képviselőnőt ebben még az sem zavartatta, hogy Németh Szilárd javaslatát nemcsak a kitelepített roma család, de Makai István, a Fővárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetője is támogatta.”
    (Éppen még épp egyik kerületben sem a Fidesz uralkodott… Más kérdés, hogy aztán már igen.)

  13. Dagobert bácsi szerint:

    A problémás ukrán családokat is az MSZP telepítette be Csepelre?

    csepel.info/?p=70860
    “Eltűnt személyt keresnek”
    Dagobert bácsi szerint:
    2019. szeptember 18., szerda – 07:40
    Az eltűnt személy fényképén UKRÁN PECSÉT van! Ezek szerint a Fidesz is keresteti egy ELTŰNT SZAVAZÓJÁT! 😉

  14. PU szerint:

    Nem, Dagobert. Csupán arról van szó, hogy mindenkinek megvannak a maga érdemei, és egyik sem lesz jobb attól, hogy a másik is rossz.
    Halálosan elegem van már ebből a visszamutogató, szaros ovodáshoz vagy aljadék végtermék felnőtthöz illő érvelésből, mi szerint én azért vagyok szent és erkölcsi csoda, mert csak ugyanazt csináltam, nem rosszabbat, amit az a másik hitvány mocsok is előttem vagy utánam. Leköpheti magát, aki ilyet komolyan gondol.

  15. Jobban szerint:

    pl fáj az igazság? Az is “színvonal”, hogy ha az igazságot Bayer írja le, akkor “színvonal” aluli…régi ballib módszer…de ha pl. ballib írja le akkor az mindjárt színvonal a javából.
    Hogy is állnak az egyenlő bánásmóddal? A kirekesztés mentes közélettel? Az üléspontom meghatározza az álláspontom-mal? Nesze neked demokrácia, nesze neked liberális gondolkodás és közélet? Nesze neked egyenlőség! Az igazság bajnokai!?!?

  16. Horváth János szerint:

    Ez annak igazság, aki annak akarja hinni. Bayer addig fenyegetőzik, míg belefut egy
    sallerba.

  17. Jobban szerint:

    Bagoly mondja verébnek…. Fáj az igazság…de kiderül….

  18. Horváth János szerint:

    Ha ismered a mondást, akkor minek pofázol?

  19. Jobban szerint:

    A sok ballib vélemény és írás, amely gyakran igen távol esik a valóságtól, arra sarkall, hogy a másik oldal, vélemény is kifejezésre juthasson, bármilyen erőszakosan is próbálják Horváth János és társai belefojtani a szót a másként gondolkodókba….hiába próbálnak minden másként gondolkodót elhallgattatni….

  20. Jobban szerint:

    Horváth János, a stílus maga az ember….

  21. Dagobert bácsi szerint:

    Jobban, már megint darabbérben kommentelsz?

  22. Horváth János szerint:

    Belefojtani a szót? Arra várok, hogy egyszer végre indokolj valamit!

  23. Jobban szerint:

    Dagobert, magából indul ki? Saját tapasztalatából beszél? Önre jellemző ilyesmi?
    Ez a nagy ballib “szabadság” felfogás, hogy ha netán valakinek kommentelni lenne kedve a szabadelvű “elvtársak” darabbért “szimatolnak”…ez önöknél gyakorlat? A sok ballib zagyvaság olvasása ezen oldalakon sarkall némi egyensúly teremtési tendenciára….

  24. Jobban szerint:

    Horváth János, a minősíthetetlen megnyilvánulásai azért nem a másik személy kibontakoztatását szolgálják…nemde? A félrebeszélés magasiskolája után milyen indoklásra ad személyes példát?

  25. Horváth János szerint:

    Úgy látszik, hogy se érvelni, se indokolni nem vagy képes.

Itt lehet hozzászólni !