Közösen Csepelért – elindult a 3. csepeli konzultáció

Csepel.hu

Korábbiakhoz hasonló módon a csepeli önkormányzat a kerület jövőjét érintő legfontosabb döntéseket az itt élők megkérdezésével, a csepeliek véleménye alapján kívánja meghozni. Az önkormányzat célja az, hogy hosszú távon, nem pusztán egyetlen választási időszakra fektessék le Csepel fejlesztésének alapelveit. 

A 3. Csepeli Konzultáció, amely ezt a célt szolgálja, a közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesület kezdeményezésére jött létre.

Vegyen részt Ön is közös otthonunk, Csepel jövőjének alakításában!

Az online kérdőív a Csepel.hu fejlécére kattintva (banner) tölthető ki.

Csepel.hu

96 hozzászólás “Közösen Csepelért – elindult a 3. csepeli konzultáció” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Álságos a kérdőív.
    Ki az a retardált, aki bármelyik kérdésre is “NEM”-et mond?

  2. Horváth János szerint:

    Ez egy aljas színjáték.

  3. Nagyapó szerint:

    Különösen kíváncsi vagyok a 2., 3., 5.. 9., 10., 13. pontokra adott válaszokra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Betke szerint:

    Arról kellene konzultálni és kérdéseket feltenni, hogy mi valósult meg a 2010-2014 -es választási igéretekből! Szívesen látnánk és kitöltenénk!

  5. Potter szerint:

    Kutyát nem érdekli.

  6. Johnny szerint:

    Hagyjuk már gyerekek a hülyeséget!
    Minden épeszű ember tudja, hogy ezt talán ötezren, ha kitöltik?
    A többi csepelivel mi van?
    😛

  7. admin szerint:

    Az vesz benne részt, akit érdekel, és aki akar. Az ellenzéki előválasztás nem zavarja? Ott jóval kevesebben vettek részt kerületi bontásban.

  8. Johnny szerint:

    admin! Azért mert szarok rátok, miért gondolod, hogy foglalkoztat a másik balfasz brigád, akit gyűjtőnéven, nevezzünk ellenzéknek? ?-D
    Na ehhez most mit szólsz? 😛

  9. Tündér Ilona szerint:

    Admin!

    Abban azért megegyezhetünk, hogy ez a sz..r közpénzből készült, ez előválasztási baromság pedig nem.

    Az ,,agytröszt” sokáig gondolkodott ezeken a kérdéseken?

  10. PU szerint:

    A konzultáció – mint a “nemzeti” konzultációk is mind – arról szól, hogy a lakosság jóváhagyja-e azt, amit az (ön)kormány tervez. Egyszersmind továbbá arról, hogy a lakosságnak ezen felüli igénye nincs, nem is fogalmazódhat meg. Ennyiben manipuláció: azt a látszatot akarja beetetni, hogy minden a lakossági szándék szerint történik, a nép így boldog. – Igen. Részben. Kis részben. Nagyobb részben pedig nem. – Vagyis a lakosság számára voltaképpen arról szól a kérdéssor, amibe nem lehet beleszólása.

  11. csepelikerdezo szerint:

    Az miert nincs a kérdések között, hogy mi csepeliek, akarjuk-e naponta, hogy a csúcsforgalomban vonatközlekedés hátràltasson a közlekedésben?

  12. Larsen-Nielsen szerint:

    Pl.:
    Akarja-e, hogy a Gubacsi-hidat 2 x 2 sávosként (+ MÁV, 2x BKV) felújítsuk?
    Akarja-e, hogy elkészüljön a csepeli gerincút az M0-ás autóútig?
    Akarja-e, hogy az önkormányzat újabb panelfelújítási projektekben vegyen részt?
    Akarja-e, hogy elkészüljön az Albertfalvi (nem Galvani!)híd, s átvezessük rajta a 3-as villamost Erzsébetről a Savoya Parkba?
    Akarja-e, hogy újrainduljon a Csepel, Rózsa utca – Budafok, Vágóhíd utca közötti átkelőjárat?
    Akarja-e, hogy elkészüljön az új Corvin-csomópont?
    Akarja-e, hogy a HÉV a Kálvin térig közlekedjen új, légkondis, alacsonypadlós szerelvényekkel a föld alá süllyesztve, az eredeti nyomvonalán?
    Akarja-e, hogy végre értelmes, Csepel jövőjét előmozdító, a valós fejlődést előtérbe helyező kérdéseket vitasson meg a csepeli polgárság (lakosság) a sok kretén, agyament, infantilis, szájbarágós kérdés helyett?….
    Akarja-e, hogy a csepeli önkormányzat valódi lakossági fórumokat tartson a csepeliek mindennapjait érintő kérdésekben?

  13. Betke szerint:

    Na, egy ilyen kérdéssornak lenne értelme, de erre a kerület vezetői nem kíváncsiak! Vagy abszolút nem érdekli őket! Inkább az utóbbi!

  14. Nagyapó szerint:

    A fejlesztések kellenek Csepelen:
    – Amint elkészül a Galvani híd meg kell oldani a Weiss M. út csatlakozását körforgalommal és a WM út autópályává alakításával. Az ehhez csatlakozó Kossuth és Táncsics utakat bővíteni kell (a Kossuth úton a pavilonok bontásával, A Táncsicson is bővíteni az előkertek helyén.
    – A keresztirányú forgalmat is meg kell oldani. Egyrészt a Munkás-körút szép forgalmat fog bonyolítani, de kell majd a Budafok-Pesterzsébet közötti forgalom javítására hidakat építeni, hogy az M1- M3 csatlakozás biztosításával tehermentesítse az M0-t.
    – Az albertfalvi híd mellett kell egy vasúti híd is amivel kapcsolatban a volt CSM területén pályaudvart kell építeni, így megszűnne Corvin úti vasút-kereszteződés.
    – Ugyancsak fontos lenne a csepelieknek egy átjárás Budafok és Soroksár felé, ezt egy villamossal kell megoldani, ami hidak helyett alagutakon megy át a két Duna alatt. Mivel Soroksár és Budafok is magasabban van, korszerű, alacsony padlós fogaskerekűt kell vásárolni.
    – Csepel megérdemli a törődést, így korszerű villanytaxikat kell vásárolni, amit a nyugdíjasok és a 18 éven aluliak ingyen használhatnák.
    – A Jahn F. és a WM kórházakat le kell bontani és a WM kórház helyén egy korszerű, 0 energiaigényű, zöld kórházat felépíteni.
    stb.
    És ekkor lesz érdemes egy korszerű, megújuló, zöld Csepelen lakni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. csak úgy ... szerint:

    Kedves Admin!

    Legyen szíves, mindannyiunk megnyugtatására, soronként válaszolni ” Larsen-Nielsen” listájára. Több éves választási ígéreteket lát itt, csak egy-egy dátumra van szükség, hogy mikor valósulnak meg az ígéretek.

    Az őszi választásokhoz újabbakat kellene kitalálni, ezeket már 10 éve ismerjük.

  16. Betke szerint:

    Nagyapó, lehet itt komolytalankodni, de olvassa el még egyszer Larsen-Nielsen kérdéseit és próbálja meg átgondolni, hogy kinek az ötlete áll közelebb a valóságos problémákhoz?
    Tegnap reggel 9 órakor teljesen meggondolatlanul elindultam Szigethalom felé busszal, a Vízmű ltp–től az M0–ig 35 perc volt az átjutás. Lehet itt a kerületben mindenféle vállalkozásnak, munkahyek létrejöttének örülni, de, az infrastruktúra hiánya tönkre vágja a lakosok konfortérzetét! És ezen a parkok, játszóterek felújítása, megépítése sem segít!

  17. borsodivilagos szerint:

    Elolvasva a “konzultációt” és Larsen-Nielsen kérdéseit egyelőre Larsen-Nielsen-re szavaznék.

  18. PU szerint:

    És most össze kellene vetni az önkormányzati konzultáció és Larsen-Nielsen kiváló csepeli konzultációs kérdéssorának költségeit.
    Juthatnánk ebből felismerésekre (kivált, ha az elemzéshez olyan referencia-pontokat használunk, mint pl. a stadion- és világversenyrendezési árak, vagy – ezekkel szemben – az MTA költségvetése).

  19. Sétáló szerint:

    Larsen-Nielsen
    Minden kérdésre igen a válasz . Ezek a valódi kérdések .
    Azon kívül mit nem akarunk :
    Nem akarunk több játszóteret , brenner géza parkot , nem akarunk több szobrot , műfüves focipályát és birkózó csarnokot és nem akarunk atlétikai vb-t sem , atlétikai stadiont meg pláne nem . Vagyis játszótér lehet , csak ez az émelyítő öndicséret nem kell , ettől a két játszótértől úgy el van szállva az agyuk , mintha leszálltak volna a holdra . Lényegi fejlesztések az elmúlt 9 évben sem történtek , ez látszik Larsen-Nielsen kérdéseiből , ezekből semmi sem valósult meg .
    A tervezett hídról meg csak annyit , hogy agyrém , hogy majd megtervezik 2028-ra , elkészülni meg 2033-ban fog . Ha holnap átadnák , az is késő lenne . Nem egy ilyen megalomán szart kellene építeni , hanem egy funkcionális hidat , ld. Petőfi híd . Pár cölöp , útburkolat a tetejére , azt hadd szóljon , és igen az Ady Endre út folytatásába , amellett a Gubacsi hidat sem felújítani kell , hanem ezzel egyidőben újat építeni . Ezek lennének a lényegi fejlesztések , nem ez a sok látszat szar .

  20. Nagyapó szerint:

    Betke. Felszólítására elolvastam még egyszer Larsen-Nielsen kérdéseit. Rájöttem, hogy az én fejlesztési ötleteimben legalább annyi valóságtartalom van, mint a Larsen-Nielsen féle felsorolásban. Az első 7 kérdés arról tanúskodik, hogy Larsen-Nielsen annyit ért a csepeli problémák megoldásához, mint Kálmán Olga a fővároséhoz. Azaz semmit. Csepel nem képes Bp.-i, ill. országos fejlesztéseket végezni a maga költségvetésével.
    Nem tudom miért, de vannak néhányan, akik Csepelt egy forgalmi csomóponttá akarják átalakítani. Minden város azon igyekszik, hogy elkerülő utakat építsenek, de nálunk nem (pl. hányan akarnának Csepelről a Savoya Parkba menni? Számolja meg a 38-as utasait, akik leszállnak a Savoya Parknál!)
    A panelfelújítások mentek/mennek, van ahol a lakóknak ingyenesen, ellentétben a kertes házakban lakókkal, ők nem csepeliek?
    Mit jelent a 8. kérdés? Semmit, egy demagóg szöveg.
    Mit jelent a „valódi lakossági fórumok”? El kell menni a meghirdetett fórumokra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. csepelikerdezo szerint:

    Öreg retaldált majom!
    Aztán javaslom, hogy a 38as busszal menjen egy kört, és ha megáll a Savoya Parknál, akkor ott várom egy üveg sörre!
    Miből gondolja, hogy a Savoya parkon túl nincs “élet”, nincs úticél?

  22. Larsen-Nielsen szerint:

    Nagyapó! 1. Nézze már meg, hogy merre megy a 38-as, mielőtt ideír valami ökörséget! 2. Itt (az országban és a kerületben egyaránt) annyi minden felesleges beruházás (finoman, nőiesen fogalmaztam) történt már, hogy épp ideje lenne az érdemi dolgokkal foglalkozni, persze csak akkor, ha két stadionépítés és felesleges, Csepelhez és annak múltjához semmiféle módon sem köthető szoborállítás között drága idejük engedi. Sorrend! 3. Németh Szilárd, Borbély Lénárd és a csepeli önkormányzat miért nem a kardinális, megoldandó fejlesztések mellett lobbizik? Birkózóstadion a Kis-Duna mellett: milyen érdekes, olyan flottul lement ennek a felhúzása – állami támogatással! Kutya kötelességük lenne végre az érdemi fejlesztésekkel foglalkozni! Akkor is, ha nem önkormányzati tulajdonú a terület. Oldják meg, azért kapták a felhatalmazást, azért kapják a fizetésüket, hogy Csepelt fejlesszék: ha kell, úgy, hogy lobbiznak.
    4. Meghirdetett fórumok? Ne röhögtessen már! Az ominózus HÉV vs. villamos ügyben önök rettegtek lakossági fórumot hirdetni!
    5. A közlekedési ügyekben pedig önnel nem vitatkozom, mert értelmetlen. Arra ott vannak azok a szakmai fórumok, amelyek nem politikai nyomásra hajbókolnak eszement állatságok (pl. Galvani híd) előtt, hanem érveket és ellenérveket felsorakoztatva hallgatják meg egymás és a lakosság véleményét. Amitől önök régóta rettegnek.
    6. Szoborállításokkal, játszótér-rendbehozásokkal stb. (ez utóbbival természetesen egyetértek) nem lehet választást nyerni. S ezt még egy ön által lenézett Kálmán Olga is tudja.

    P.s.: Ja, s Tarlósra fogok szavazni.

  23. Johnny szerint:

    Nagyapó, Te Drága barom!
    Nem is tudom, hogy ki rakott be ide egy 2.0-s logisztikai céget, elkurvulva szaros 500 milláért, amiből lehetett nyomni az agitált propagandát. De, ha már így alakítottátok, akkor költsetek a Pistátokkal együtt az utak fejlesztésére is. Ti ígérgettetek itt mindent, amiből megvalósult eddig semmi. Nem ellene vagyok a félbehagyott, foghíjas aszfaltozásoknak, de a lakosság 99%-a a főutakat használja, használná, ha tudná.
    Családi házak… Szerintem egy lakótömb hőszigetelése még mindig arányaiban olcsóbb, mint a házad, az a tiéd, oldd már meg! Amúgy írd már ide le, hogy melyik házakat csomagoltátok be ti, úgy, hogy azoknak egy ruppójába nem került? De én benne vagyok, hogy a komcsi állam jogutódjaként lebontjátok a paneleket és adtok helyette újat! 😛
    A lényeg, hogy ti kib@szottul leszarjátok a csepelieket, műmájer, idióta beruházásokkal vergődtök, de hidd el, hogy előbb, de utóbb biztosan ezt a többség meg fogja unni.

  24. Nagybátyó szerint:

    Johnny,

    Ugyan már, ne legyünk igazságtalanok. Mióta ez a logisztikai valami létezik, több utat is “felújítottak”.
    – M0 autóút M1/M7 felhajtójánál egy kráter betömése
    – Lámpás u. kereszteződés, kifelé vezető oldalon útpadka szélesítés
    – ugyanitt Miklós felé járda építése a bal oldalon

    Lényegében az 500 milla el is tűnt. Tartok tőle, hogy most is mint idáig, ha ez a téma elkerül, hamarosan el fog tűnni a cikk is a kommentekkel együtt 🙁

  25. PU szerint:

    Larsen-Nielsen! Teljességgel igazad van – azaz volna. Egy normális országban, ahol a polgármester lehet polgármester és egy önkormányzat önkormányozhat.

  26. helyi szerint:

    Nemzeti inzultáció csepeli módra! Megvan az újabb stelázsipapír vagy alágyújtós!

  27. Johnny szerint:

    helyi!
    Ma jártam egy benga tízemeletesben, ezzel a jó minőségűre nyomtatott propagandával volt tele a kuka, közpénzen.

  28. Nagyapó szerint:

    Larsen-Nielsen! Igaza van, lemaradt a 38-as elől egy 1-es. Viszont nagy barom az, aki elolvas egy szöveget és nem tudja értelmezni! Tudom az a módi, hogy nem megérteni kell a másikat, hanem ledorongolni!
    Most viszont én nem értem a következőt:
    „Itt (az országban és a kerületben egyaránt) annyi minden felesleges beruházás (finoman, nőiesen fogalmaztam) történt már, hogy épp ideje lenne az érdemi dolgokkal foglalkozni, persze csak akkor, ha két stadionépítés és felesleges, Csepelhez és annak múltjához semmiféle módon sem köthető szoborállítás között drága idejük engedi. Sorrend!”??
    Azt még értem, hogy ami elkészül az rossz, de milyen beruházás kellene (lélegeztető gép)???

    Az új sportcsarnok multifunkcionális lesz. Igaz, hogy a birkózószövetség pénzéből, de pl. kézilabda mérkőzést is lehet rendezni, amit másutt Csepelen – nézőkkel – nem lehetséges. Mi ebben a rossz??

    Miért akarja az önkormányzati pénzt nem a csepeliek tulajdonába lévő objektumokra költeni? Kevés pénze van Jellinek úrnak, vagy az MSZP-nek? Tiltakozom!

    A Hév-villamos ügyben Ön(? ) és sokan mások kifejtették véleményüket (l. olimpia/nolimpia) szeretett gyorsvasutunk védelmében, szemben a rossz villamossal. Maradjon a HÉV (én is szeretem, mert még fel tudok szállni, szinte mindig van hely és sűrűn közlekedik – Németh elintézte). Változott a vélemény, már nem kell?

    Boldog vagyok, hogy vannak olyan szakértők, akik az „eszement állatságok (pl. Galvani híd)” ellen érvelnek! Kik ők?? Ja Anonymusok! Azonkívül gondolja, hogy egy csepeli lakossági fórum befolyásolja a főváros, vagy a kormány döntését?

    Lehet, hogy igaza van! Szoborállítás helyett jobb a szobordöntés, amit építettünk, romboljuk le.
    Úgy tudom Kálmán Olga nem próbált sem szobor, sem más építmény felállításával kampányolni. Nagy tudásából annyi tellett, hogy a Karmelita kolostor villanyvezetékét el kell vágni!!! Ez a végtelen okosság még a szociknak is sok volt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. LARSEN-NIELSEN szerint:

    “Minden város azon igyekszik, hogy elkerülő utakat építsenek, de nálunk nem (pl. hányan akarnának Csepelről a Savoya Parkba menni? Számolja meg a 38-as utasait, akik leszállnak a Savoya Parknál!)”
    A 138-as busz a Campona bevásárlóközpontba (Budatétény) megy, nem a Savoya Parkba (Albertfalva). Kettőnk közül ki is a barom? Tűrtöztesse magát, Nagyapó!

    A kérdéseire ott vannak a válaszok a korábbi kommentjeimben és a többeiek kommentjében, hovatovább a neten is megtalálható számos tanulmány pl. a híd-polémia ügyében; végtelenül sajnálom, hogy a szövegértése egy hároméves gyerekének megfelelő.
    És részemről ennyi, mert nincs értelme olyanokkal vitatkozni, akik lábon hordják ki az agyhalált.

  30. Nagyapó szerint:

    LARSEN-NIELSEN! És? Hányan mennek a buszon? Azért a néhány emberért kellene ~100 milliárdokért hidat meg villamost kiépíteni??
    Higgadjon már le!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. bhu szerint:

    Kretén nagyapó, égesd magad

  32. csepelikerdezo szerint:

    “LARSEN-NIELSEN! És? Hányan mennek a buszon? Azért a néhány emberért kellene ~100 milliárdokért hidat meg villamost kiépíteni??
    Higgadjon már le!”

    Lehet, ha nem M. Lölö építi akkor nem kerül(ne) ~100 milliárdokba :mrgreen:

  33. kiskovi szerint:

    Hűű ez a Nagyapó nem is csepeli, szart sem tud róla, hogy mi megy itt, szerintem öreg barátom fényezd tovább főni szerszámát, valószívűleg ahhoz jobban értesz (gondolom fizetnek érte, hogy fullba nyomd a kretént).

    Busz b+, autót láttál már?! Jöttél már a délutáni csúcsba azon a mocskon át? Biztosan nem, mert akkor még egy fizetett felszopó is elgondolkodna..

  34. Nagyapó szerint:

    Patkányozó etásak! Mi van? Nincs értelmes ötlet, marad a proli trágárkodás?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. Érdekes, hogy nagyapó hozzászólásai nem törlődnek, és sosincs kitiltva…
    Melyik képviselőt köszönthatjük képében? Morovik Attilát, vagy Németh Szilárdot?

  36. Johnny szerint:

    Az öreg egy, a Szovjetunióban tanult ex-feltaláló, valami gyémánt, vagy mifaszom diplomával és a bevallása szerint 105 ezer nyugdíjjal. 🙂
    Mivel közszereplő, a neve sem lehet titok: Noé László
    https://www.csepel.hu/onkormanyzat/tanacsnokok/item/75-noe-laszlo

  37. Biztos?
    Mert a SZU-ba akárki nem mehettek. Csak szélkakasok…
    A betöltött tisztsége sértő a valóban fogyatékkal élőkre nézve, ha igaz.

  38. Nagyapó szerint:

    No de ki az a trágár, proli Johnny? Természetesen egy bunkó aki még azt sem tudja, hogy a neki oly kedves SZU, 1991-óta nem létezik, így hogyan adhattak volna ki ” valami gyémánt, vagy mifaszom” diplomát??
    Remélem a csepeli választók meggondolják, hogy egy ilyen trágár bunkóra szavazzanak!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  39. Nagyapó szerint:

    Csepeli Kérdező! A kitiltásnál nem Johnnyt akart írni? Avagy az tetszik, az a természetes??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  40. Johnny szerint:

    Mi van Öreg?! 🙂
    Ráléptem a tyúkszemedre?
    Ameddig nem töröltetted magad a Wikipédiáról, addig ott volt az életrajzod, de jó rég írtad valahol, hogy tanultál, dolgoztál a Szovjetunióban. De ki írta, hogy ’91 után? Idióta?!
    Ezzel nem vagy egyedül és nincs is probléma, ha nem tolnád itt most a nagynépnemzeti balféket, mert így hülyén jön ám ki.
    Egyet jegyezz meg, hamár Szovjetunió, hogy látod, semmi nem tart örökké. 😉
    Lásd Erdogan haverod is bukfencben van. 😛

  41. pl szerint:

    TAKARODJATOK!

  42. Nagyapó szerint:

    Trágár, proli Johnny! Annyira hülye, hogy saját írására sem emlékszik! Lássuk:”Az öreg egy, a Szovjetunióban tanult ex-feltaláló, valami gyémánt, vagy mifaszom diplomával…”
    Hülyegyerek! A SZU 1991-ben megszűnt. Ez 28 éve történt. Nem hallott róla? Ezek szerint, 28 év + 60 év(gyémánt diploma) + 23 év (amikor végeztem) ez már 111 év. Ennyi idős, vagy idősebb vagyok?
    Gratulálok magamnak!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  43. Johnny szerint:

    Öreg broki!
    Itt írta valaki, hogy ilyen diplomád van, onnan szedtem, de szarok is rá, hogy milyen diplomád van. A Szovjetunióban tanultál és semmi pártkötődésed nem volt? Ne kábíts már! 😛
    Amúgy sokra vitted, ha 105 ezer a nyugdíjad. 😀

  44. Hbu szerint:

    Mivel moderalasra kerül sor nemtetszo hozzászólások miatt, a Csepel kozlekedesevel kapcsolatos témát önálló Facebook csoport alatt folytatjuk.

    Elsősorban a hollandi út és annál folytatása forgalmat érintő problémával kapcsolatban, illetve a hollandi úti beruházások negatív közlekedési hatásaival összefüggésben.

    Az érintett lakókat tájékoztatni fogjuk.

  45. SASE szerint:

    A fiamat majdnem tönkretettem mert nem ette meg a tokfőzeléket!
    A politika is olyan, hogy a libsibolsik soha nem fogják megenni azt amit mi főzünk, annak minden baja van, hideg, meleg, sótlan, sós, híg, sűrű , kevés , sok, nyers , rágós sokba kerül, nincs megterítve , nem jól mosogatták el az evőeszközöket stb.
    Csak egy a gond, hogy rajtatok kívül, amit főzünk és feltálalunk az mindenkinek elfogadható, ízes, nagy adag, és olcsó! Ezt eddig már többször is bebizonyították, amikor megkérdeztek minket!
    Természetesen nektek igazatok van! Ha ti főznétek akkor nekem is ugyanez lenne a véleményem a főzetetekről!
    Egyenlőre a mi szakácsaink(mesterszakácsok) állnak a tűzhelyek előtt, és főznek a legjobb tudásuk szerint. a lehetséges legjobb nyersanyagokból! Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ízleni fog, lehet olyan, hogy meg sem kóstolja. Egyen azt amit akar, de azért a többségnek nehogy az Ő ízlése alapján főzzenek, és egy eszik,. a többi meg nem tudja megenni!
    Nos ez a példa, csak arra szolgál, hogy a politika ízlés dolga és ha valaki nem akarja megkóstolni az ételeket elfogadni, hogy abból főzünk amink rendelkezésre áll és azzal a szakáccsal akit mi odaállítunk, mert ismerjük és megbízunk benne, hogy a lehető legjobb ételt fogja kínálni nekünk!
    Kérlek benneteket, ha nem ízlik ne egyétek, és ne kényszerítsetek több mint 3 millió embert éhezésre, mert amit meg ti főznétek, moslékot azt meg mi nem tudnánk megenni!
    Nos ez a példa után tudnátok mondani olyanokat amit a közel 20 éves regnálás után fel tudnátok sorolni amit TI főztetek Csepelen és azt mi jóízűen “elfogyasztottuk”
    LÁSSUK, MIT IS HOGYAN FŐZTETEK? DICSEKEDJETEK!

  46. SASE szerint:

    Nos ez fáj nektek, mert ilyen ételt soha sem fogtok tudni készíteni, így volt ez korábban is !
    De lássuk, hogy a nagy házban mit is főztek, ami nem ízlik nektek! Mert ebből is kiderül hogy úgy mondtok rossz véleményt , hogy nem is kóstoltok, ebből is kiderül, hogy hazudtok!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    Az Országgyűlés megszavazta a 220-as költségvetést !

    TÖBB PÉNZ JUT

    CSALÁDOKRA:+ 224 MILLIÁRD
    AZ EGÉSZSÉGÜGYRE +184 MILLIÁRD
    NYUGDÍJASOKRA :+ 136 MILLIÁRD
    Oktatásra :+ 60
    ÉS A BIZTONSÁGRA IS: + 174 MILLIÁRD

  47. Horváth János szerint:

    SASE!
    8,5 millió választó van, ez valamivel több mint az általad említett 3 millió, nemde?
    Továbbá, ha a 2020-s költségvetésben az alapösszegeket is megnézed, elcsodálkozol.
    Aztán rádöbbenhetsz még, hogy nem családokra, hanem egyes családokra fordítanak
    többet.
    Talán nem kellene elgurulni az mellett sem, a nyugdíjakat az elmúlt években, jelentősen a
    valós infláció alatt emelték!
    De, ha belegondolsz, hogy épp most vesznek 82,5 milliárdért autókat, már ezek a tételek
    nudlik!
    További kellemes dagonyázást a vályú mellett!

  48. SASE szerint:

    Horváth János szerint: Drága egyetlenem ez a vitát már régen lefutottuk! Nos hány is szavazott mondjuk a FIDESZ ellen kb 2,5 millió( lehet hogy kevesebb) akkor 6 millióan pedig nem szavaztak ellene, nos aki nem szavazott az tudatában van azzal, hogy a kijött eredményt kell elfogadnia, hisz nem szavazott így a kijött eredmény fogadja el, mert hisz nem tett ellene semmit sem !
    A TÖbbi úgy hazugság ahogy vagy !
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  49. SASE szerint:

    Horváth János szerint kedvesem !
    “Talán nem kellene elgurulni az mellett sem, a nyugdíjakat az elmúlt években, jelentősen a
    valós infláció alatt emelték!”
    Ne guruljunk el mellette, jogodban áll az Alkotmány Bírósághoz fordulni, de ezeket a nagy tudású ellenzék is megteheti, eddig is megtehették volna!
    Igen ám akkor kiderült volna, hogy hazugság az egész, sokkal jobb az egyszerű kevcésbé tájékozott emberek hergelése!
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.
    Ezt pont most bizonyítottad be !

  50. SASE szerint:

    2018. december 05., szerda – 12:37 Írtam !
    Én nem tudom összehasonlítani a két különböző időszakot , attól függően ,hogy mihez is viszonyítunk! A nyugati élet színvonalhoz képest csak nyomor szintről beszélhetünk, mint ahogy ezt Szovjetunióhoz viszonyítjuk akkor Magyarország maga a Kánaán volt, a kétféle kenyér(fehér, barna) és a felvágottak szerény választéka(De azok legalább adalék mentessek voltak !) ellenére is !
    A Kétforintos kolbász ízét mai napig keresem , de nincsen !
    Az akkori rendszert éppen a facebook-hoz tudnám hasonlítani, pontosan úgy működött mint a mostani közösségi oldal!!
    Ha bármilyen bírálattal éltél, és nem úgy cselekedtél ahogy előírták, letiltottak, aztán meg kitiltottak! Csak azok maradhattak akik meghunyászkodtak és csöndbe maradtak, azok mentek valamire a kik a “Facebook ” nyelvét beszélték, mint most is! Akik beálltak a sorba, megszokták, hogy ők voltak a kivételezettek, ingyen lakáskiutalás, szakszervezeti nyaralás, valutával való vásárlás, külön boltban, gyerek elhelyezése , óvoda, iskola, és egyetemen, kivételezett álláslehetőségek, nyugatra járás(akkor nagyon nagy szó volt !)
    Ennek a rendszernek a kedvezményezettei a mai napig nem tudják elfogadni, hogy most már nem kedvezményezettei a születés jogán a rendszernek, hanem mindenkinek a saját szorgalma, lehetőségeinek(Pályázatok, vállalkozási ) , tudása alapján, főleg tájékozottsága alapján magának kell az életminőségét kialakítani! Lehet fanyalogni de sok sok sikeres vállalkozás bizonyítja ennek működését! Annyi pénzt visszafizetési kötelezettség nélkül amit az a kormány szétosztott, annál több csak az volt amit a szocialista kormányok az emberektől elvontak, a maguk által gerjesztett válság megoldása címén ! Nem is lehet felsorolni azon projekteket ahol visszafizetés nélküli támogatást adnak, lakáshoz jutás, életkezdés, falú program, tanya fejlesztés, különböző vállalkozásoknak is van ilyen pályázat !
    Nos látható, hogy a fiataloktól az idősökig, a családalapítástól a gyermeknevelésig minden élethelyzetet támogat a kormány,de alapvető, hogy mindezekért a saját hozzáállást keményen be kell vetni!? Gondoljatok bele, csak most 36000 család kaphatja vissza igen kedvező körülmények között a Svájci hiteles lakásukat !
    Mégis itt ezen az oldalon , csak becsmérlő hozzászólások vannak túlsúlyban, holott a szocialista kormányok, elvettek, mindenkitől, és válsághelyzetbe sodorták az országot!
    Már többször leírtam a bolsevista szemüvegen keresztül ennek a kormánynak, a cselekedetei nem ítélhetők meg, vegyék le a vakságot okozó szemüveget és a rendszer aszerint nézzék , értékeljék, de ne a politikai gazdaságban tanult ” a lenini a Kapitalizmus ismérvei” Szerint!

  51. Dagobert bácsi szerint:

    Ez a kormány a legtolvajabb a magyar történelemben! A demokráciában mindenki úgy szavaz, ahogy akar! Sajnos sokan a lábukkal szavaztak, elmentek egy jobb élet reményében azok, akik nem tartoztak az Orbán-rendszer kegyeltjei közé! Remélem a csepelieknek elegük van Németh Szilárd országlásából, ez már röhej ami ebben az országban megy!

  52. Horváth János szerint:

    SASE!
    Valószínűleg fáradt lehettél!

  53. Nagyapó szerint:

    A normális ember elgondolkodik! Ha most tolvaj kormány van és közben az ország fejlődik, a bérek nőnek, vajon mennyit loptak a szocik?
    2001 és 2010 között a privatizációs bevétel 3,6 M$ volt, az államadósság 80,1 %-on zárt.
    Ki lopott és mennyit???
    Az ország kiárusítása mellett is nőtt az államadósság a szocik alatt.
    Most ugyanazok az arcok hülyítik az embereket, próbálnak uralomra kerülni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  54. Dagobert bácsi szerint:

    Az Unióban már csak Bulgária van mögöttünk! Orbán 2030-ig akar hatalmon maradni, addigra mi leszünk az utolsók, beleértve az addig belépő új tagokat is! Köszönjük Orbán!

    Magyarázza már meg Nagyapó, miért jó az a magyar népnek hogy Mészáros Lőrinc 2011-ben még két KFT tulajdonosaként évi mínusz 3 Millió Forint nyereséget ért el, ma meg 350 milliárdja van, a mi és az Unió pénzéből? Ugyanígy Tiborcz egy csupasz seggű ifjú volt, mielőtt elvette Orbán Ráhelt, most meg 35 Milliárdja van! Folytathatnám Garancsival meg a többi fideszes báróval! Mi a jó ebben nekünk, miközben a kisembereknek meg löknek 5 kg krumplit meg 5 kg almát?

  55. SASE szerint:

    Dagobert bácsi szerint:
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  56. antilakájmédia szerint:

    Ami biztos: a komcsizós véna ganaj komcsi hazudik.

  57. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi írását egy szokásos szoci böffentéssel kezdi: “Az Unióban már csak Bulgária van mögöttünk!” Hogy ennek milyen alapja van, azt nem közli. Azért megkérdezem, ki az a szoci, aki ezt elhiszi?
    Mészáros Lőrinc sikeres magyar vállalkozó. Magyar embereknek ad munkát, az elvégzett munka után itt fizet adót, akárcsak Tiborcz vállalkozó. Ez jó az országnak, nem úgy mint a szocik által támogatott multik, akik a hasznot külföldre viszik.
    Mészáros sok karitatív támogatást ad, amit a Gyurcsány, Leisztinger, Rákosi Tamás, Nagy Elek, Bige László nem tesz.
    Azonkívül érdemes utánagondolni, hogy ki hogyan szerezte vagyonát! Mészáros megdolgozott érte (mint Henry Ford), ellentétben pl. Gyurcsánnyal, Kókával, stb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  58. Dagobert bácsi szerint:

    Hülye!

  59. Potter szerint:

    Nagyapó!
    Ezt a dumát, hogy Mészáros egy sikeres vállalkozó! Hogy nem szakad le.
    Ez az ember egy semmihez nem értő kretén buta stróman! Akinek annyi pénze nem volt, hogy egy normális ruhát megvegyen magának! A szabadpiacon ami rendes kapitalista elvek szerint működik ez az ember éhen halna! Három vállalkozását nem tudta fejből felsorolni amikor rákérdeztek!
    A Tiborcz meg? Hát arra meg nincsenek szavak!
    A karitatív támogatásokról meg annyit, hogy Gyurcsány és Bajnai is 1 forintért volt miniszterelnök. A fizetésüket átutalták a rászoruló gyerekeknek.
    Kóka meg most TANÁCSADÓ a fidesz kormányban!

    Apropó! A büntetést amit kiszabtak a csepelinfóra, azt miért nem saját zsebből fizették ki az illetékes elvtársak?

  60. Potter szerint:

    Ja, és jut eszembe!

    Milyen duma az, hogy ” nem úgy mint a szocik által támogatott multik, akik a hasznot külföldre viszik.”
    Mi van?
    A fidesz kormány az eddigi legtöbb támogatást adja a multiknak amit az elmúlt kormányok összesen nem tettek!
    A túlóratörvényt ki erőszakolta át?
    “Nem leszünk gyarmat” mondta orbán.
    Hát nem a francokat!

  61. keménylegény szerint:

    Nagyapónak fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a piaci versenyes kapitalizmus és az államkapitalizmus között, amikor fentről döntik el (legtöbb ilyen típusú országban egy személy), hogy kiből lehet milliárdos nagytőkés.

    A piacnak,vagy bármiféle versenynek ez utóbbihoz semmi köze.

    Hogy ki dolgozott meg és miért, ennek megítélését bízzuk az utókorra.
    Pár évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Simicska is megdolgozott érte.
    Ma is így látják az irányított gondolkodók?

  62. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Igaza van Orbán miniszterelnöknek, amikor a Tusványoson elmondta, hogy a liberálisokban a gyűlölet dolgozik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  63. Potter szerint:

    A Fosványosi duma csak a megszokott süketelés volt a süket fidesz birkáknak. Semmi több.

  64. keménylegény szerint:

    Vitaképtelen Nagyapótól érdemi válasz helyett süt a gyűlölet.
    Pont.

  65. Nagyapó szerint:

    Potter! Nekem meg az jut az eszembe, hogy egy ország vezetőinek gondolkodni is illik. Kellenek a multik, amíg nincs hazai nagyipar. Ettől független, hogy a multik a nyereségüket elviszik, ennek ellenére támogatja kormányunk a külföldi beruházásokat – amik növelik nemzeti jövedelmünket – viszont igyekszik adóztatni őket. A polgári kormány nem tesz olyan hülyeséget, mint Hornék, akik garantált nyereséget szerződésben biztosítottak.
    Potter! Mi a gondja a túlóratörvénnyel, amikor a szakszervezeteknek jó, az EU direktívákkal egyezik? Ja, hogy a szocik, akik éhségmenetet tartanak támadják? (Tóbiás támadja a Kanári-szigetekről. Tényleg neki az országgyűlés fizeti lakbérét és utazásait???)
    Potter! Amikor a gyarmat kifejezést használja, emlékezzen arra, amikor Moszkvát dicsérte!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  66. Nagyapó szerint:

    keménylegény! Egyik diplomám közgazdasági. És Önnek?
    A gyűlölködésre Orbán miniszterelnök a Tusványoson idézte, a kommunisták avval vádolják ellenfelüket, amit ők tesznek. Remélem érti!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  67. Potter szerint:

    Mikor dicsértem én Moszkvát Nagyapó? Ezerszer leírtam már, hogy szarok a szocikra! Szarok Tóbiásra is!
    Nem tudom, hogy mi a búbánatos p…nak kell azt hinni minden fideszes hülyének (aki előtte kommunista volt persze ), hogy aki bírálja a fidesz hülyeségeit az szoci.
    Koromból kifolyólag nem érintett a rendszerváltás előtti politika.
    Viszont kijártam néhány iskolát és jó pár év munkaviszonnyal a hátam mögött engedtessék már meg, hogy legyen véleményem. Nem mindenki olyan tájékozatlan a nagyvilágban mint az egyszeri fideszes szavazó akit csak annyira érdekli az ország és a fiatalok sorsa, hogy képes sorban állni három kiló burgonyáért egy ilyen “dübörgő” gazdaságban és már el is adta a szavazatát.
    A demokrácia hazai lebontását és az összes demokratikus intézményrendszer bedarálását és szétverését most nem fogom tételesen, pontokba szedve bemásolni, mert eltartana három napig.
    Teljesen egyetértek az előttem írókkal miszerint érdemi választ nem kaptak a kérdéseikre és nem is fognak. Csak a süket dumát, a másra mutogatást és terelést. Nem lehet mindenkit orránál fogva vezetni.
    És akkor még egyszer megkérdem immáron hatodszorra:
    A büntetést amit kiszabtak a csepelinfóra, azt miért nem saját zsebből fizették ki az illetékes elvtársak?

  68. Potter szerint:

    És még valami Nagyapó!
    Az egyszerűen hazugság, hogy a túlóratörvény a szakszervezeteknek jó volt! Szemenszedett hazugság!
    Hol voltál amikor a tüntetés volt ellene? Tudom, mert ott voltam. Tudom, hogy lezáratta köteles laci a Kossuth teret mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozva, hogy a lengyel haverok ne lássák a tömeget.
    Persze a fideszmédia semmit nem mutatott belőle. Nem baj, egyszer ennek is vége lesz. Én kivárom.

  69. Johnny szerint:

    Potter!
    Az Öregnél nem lehetsz okosabb, ő diplomahalmozó, a “hun-géniusz”, tehát egy biztos, aki ennyit tanult Kádár alatt, az soha nem dolgozott. 🙂

  70. Potter szerint:

    Johnny!

    A “hun-géniusz” -on felröhögtem.
    Amúgy nem is értem, csak az ostobák kérkednek az iskolájukkal vagy a pénzükkel.
    Neki ez érv úgy látszik. Mondjuk azt nem tételezem fel, hogy tervgazdasági szakon végzett mert nem vagyok “olyan”.
    😀

  71. keménylegény szerint:

    Nagyapó!

    Akkor most még egyszer: kikből lehet ma Magyarországon milliárdos nagytőkés?
    Várom diplomás közgazdász válaszát!

    Addig is megőrzöm komolyságom.

  72. PU szerint:

    Potter és többek! Nagy mértékben értem a háborgást, de a helyzet sajnos reménytelenebb. Talán érdekel:
    Most van itt a vége: a Fideszt meg lehet verni, de a rendszer már leválthatatlan (Válasz online, 2019.07.25.)
    Schiffer: A Fideszt váltó új kormány úgy fog botladozni Mészáros Lőrinc körül, mint 98-ban a Fidesz a posztkommunista oligarchák körül (négynegyvennégy, július 25., csütörtök 18:10) — és alkalmasint valami hasonlót fog csinálni…

  73. Dagobert bácsi szerint:

    Hülyeség! Mészárost és családját be kell ültetni egy szobába, s mindegyikük elé tenni egy papírt, miszerint lemondanak minden vagyonukról az állam javára! Néhány órán belül mindegyikük aláírná!

  74. Nagyapó szerint:

    Potter! Nem ismerem korát, csak stílusából ítélve sorolom a “baloldalhoz”. Különben:
    – melyik szakszervezet tiltakozott? A kockásingeseket, meg a mikro-szakszervezeteket hagyja ki
    – ez a törvény EU konform
    – a kiváráshoz hosszú életet kívánok (A Fidesz-KDNP-nek a 15 éves terve már megvan. Hol a van a zellenzéké?)
    – ha olvasná is a csepel.infot, megtalálná keménylegény pofátlan beírását „Nagyapónak fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a piaci versenyes kapitalizmus….” , arra válaszoltam.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  75. Nagyapó szerint:

    keménylegény értem dedós kérdését, a’la Kálmán Olga. Jól tudja, MO-n nagytőkés lehetett, az aki a Kádár rendszer alatt vezető eetás volt, ők privatizáltak, tudja Gyurcsányi, Kóka, Leiszinger, stb.
    A másik út a beruházás/fejlesztés Csányi, Mészáros, Demján, stb.
    Ja keménylegény! Ki mennyit kapott, ill. ki mennyit fizetett a Csepel SC eladásakor?
    Várom válaszát, sajnos röhögni nem tudok!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  76. Dagobert bácsi szerint:

    Kívánom Nagyapónak, érje meg Orbán bukását, mert kíváncsi lennék, utána mit mondana! Hogy Orbán kényszerítette az oligarchákat a pénz elfogadására? Lenne nagy magyarázkodás, mert hiába van fent a gálya, s alul a víznek árja, a víz az úr! Már mint a NÉP!

  77. keménylegény szerint:

    Nagyapó hatalmas közgazdász lehetett fénykorában, ha egyenlőség jelet tesz az általa felsorolt személyek pályafutása között. A három személyből kettő pályafutása a rendszerváltás előtt indult és az évtizedek(!!!) alatt folyamatosan felfelé ívelt. Csúcsvezetőként jutottak a befektetéseikhez szükséges forrásokhoz.

    Ami a Csepel -SC-t illeti: tett már feljelentést?
    A tizenvalahány év alatt nem sikerült választ kapnia a feltett kérdéseire?
    Tán csak nem azért, mert egy-két mai topon lévő palinak is kellemetlen lenne ?

    Nekem sem tetszik a pálya jelenlegi állapota, de már rég vége a fénykornak. Nincs már Csepel Művek, amely huszonvalahány sportágat finanszírozott, számos olimpiai bajnokot segített céljai elérésében.

  78. Johnny szerint:

    Öreg komcsi!
    Demján és Csányi neve közé hogyan fért be egy fél analfabéta ember neve? Orbán előtt hol volt ez az ember? A vejkó 35 milliárdja is rendben van, ugye?
    Te egy igazi idióta vagy. …

  79. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi Orbán miniszerelnök úr nem fog megbukni, hanem majd lemond/nyugdíjba megy (mint Mekel kancellár). De nem ő a fontos, hanem a polgári oldal, hogy ne legyen ismét proletárdiktatúra!!!
    Igaza van a NÉP a 2/3, ő az ÚR!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  80. Johnny szerint:

    Az öreg farok számolt! 🙂
    10 milliónak a 3 millió a 2/3-a! 😀
    A közgazdász… Az a diploma, amit a komcsik adtak, mi? 😛

  81. Lili Züllig szerint:

    Kérdőív téma
    1. Nem elvezetni kellene az esővizet🌧, hanem felfogni/felgyűjteni🏺
    2. Nem csepeli lakosoknak havi 4990.- HUF💶 havi parkolási díj, csekken Postán🏤 mehet a pengettyű pintyőke 💰 Nehogy már egy pajkarétinek több szava legyen itt Pajkaszegen 🤣
    7.
    -Kórház?🏥
    -Békéscsaba Mentőállomás🚑
    -De a Kórház?🏥
    -Milyen Kórház? …. hát nem a csepeli 😥 🏗🧱👍

  82. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Tóbiás eetás a a Kanári-szigetekről képviseli a magyar éhező munkásokat.
    Tóbiás gyakorlott lakásváltoztató. 2003 óta Érden lakott, ennek ellenére nyíregyházi állandó lakcíme alapján utazási költségtérítést is felvett az Országgyűléstől, amelynek összege – az Országgyűlési sajtóiroda kimutatása szerint – 11 év alatt elérte az ötvenmillió forintot. Az MSZP szerint „Tóbiás József minden vonatkozó jogszabályt betartott” az ügyben!!!
    Jelenleg úgy 3600 km távolságról jár időnként a parlamentbe.
    Eetásak mi fizetjük az utazási költséget?
    Eetásak mi fizetjük a csicsergő szigeti lakbért?
    Esetleg Tóbi minden vonatkozó jogszabályt betart” az ügyben? Bár gondolom vízvezeték szerelő végzettsége őt természetesen feljogosítja erre!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  83. Dagobert bácsi szerint:

    Nagyapó, én inkább arra lennék kíváncsi, Önt indítja-e Borbély bármelyik körzetben képviselőjelöltként! Meg persze a többi egyéni jelöltre is! Mi ez a nagy hallgatás a választásról?

  84. keménylegény szerint:

    Nemzeti Közgazdász Nagyapó!

    Szóljon fel a Parlamentbe a kétharmadnak, hogy módosítsák a tákolmányt: ne a szegény csepeli kisnyugdíjasok pénzén süttesse a hasát a Tóbiás.

    Esetleg tegyen feljelentést, mint azt a csepeli sporttelep ügyében is megtette (?).

  85. Potter szerint:

    Nagyapó!
    Kit érdekel Tóbiás?
    Van mit söpörni a saját háza táján is:

    “Havi 300 ezret kap lakhatásra Orbán új minisztere, miközben férje lakásával milliókat keresnek turistákon”

    Az egész itt:
    https://g7.hu/kozelet/20190628/havi-300-ezret-kap-lakhatasra-orban-uj-minisztere-mikozben-ferje-lakasaval-milliokat-keresnek-turistakon/

  86. PU szerint:

    Állítólag a dekázó igazságügyér már lemondott a lakhatási támogatásáról. Tóbiást pedig a saját pártja figyelmezette, hogy ez a távképviselet így valahogy nem fog működni.

  87. keménylegény szerint:

    https://forbes.hu/uzlet/duna-plaza-corvin-plaza-gyor-plaza-miskolc-plaza-eladas-indotek-jellinek-daniel/

    Jó hír, hogy újabb kereskedelmi egységek kerülnek magyar kézbe.

  88. Hbu szerint:

    Beszéljünk inkább a konkrétumokról.

    Gerincut?
    Gubacsi-híd?
    Hollandi lakhatatlanná válik a forgalomtól
    Gyár rehabilitáció
    Corvin csomópont problémája a kamionok/vonatok miatt
    Haros rehabilitáció

    VS

    Faszobrok
    Viragagyak
    Játszóterek
    Focipalyak

    Történt ezeknél a pontoknal BÁRMI?
    Ezzel lehet kampányolni, nem a rendszerek összehasonlításával.

  89. concept szerint:

    Úgy látom eddig nem érkezett be elég számú boríték mert újra megtömték velük a szórólapos ládákat-tehát bárki annyit kitölthet annyit belőlük az önkormányzat szája íze szerint amennyit nem szégyell,majd az hivatkozhat a lakosság “véleményére”…

  90. Nagyapó szerint:

    Hbu! Remélem tudja, hogy mekkora az önkormányzat büdzséje. A felsorolt problémák megoldásához hozzátehetné, mondjuk az M0 folytatását, csepeli stadion építését, a Kis-Duna kotrását, stb.
    Csepel annyit tud fejleszteni, amennyi lehetősége van, de reménykedjen és szavazzon Erdősi Évára, aki mindent meg fog oldani, majd sarokba állítja Tarlóst, meg Orbánt!🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  91. Kitiltott szerint:

    Szenzacios fejlodes!
    A kiralyerdo uton nem egeszen 100 meteres szakasz tobb mint 3 honap utan elkeszult.
    Majdnem egy ev alatt az utca negyede kesz van.
    (Nem erdekel mi volt az mszp idejen)

  92. Csepeli Kérdező szerint:

    Nagyapó,
    Amikor a húsosfazékhoz jutott a kitartóival egyetemben, akkor azt mondták, hogy évi 2 mrd forintot spórolnak azzal, hogy az MSZP-s szerződéseket felmondták.
    Tehát, minden évben 2 mrd forintot a kerület fejlesztésére lehetett volna fordítani.

    A Királyerdő utca Tihany úti felén kint van egy tábla, hogy 2019 júliusáig elkészül az aszfaltozás, ha az időjárási viszonyok lehetővé teszik. Vicc… Még a munkaterület sincs átadva a kivitelezőnek…

  93. Danoboyo szerint:

    @Horváth János A csepeli nemzeti oldal kíváncsi az ön véleményére is, jobban tenné ha kitöltené a konzultációt, az egész kerületnek jót tenne vele 🙂

  94. Nagyapó szerint:

    Csepeli Kérdező! Látja ezért állnak a szocik ott, ahol most állnak, mert ilyen kvalitású tagjaik vannak. Ész nincs, csak gyűlölködő hazudozás.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  95. Nagyapó szerint:

    Eetásak!!! Tóth Bertalan” Világosan fogalmaztam korábban: Tóbiás Józsefnek az Országgyűlés őszi ülésszakáig kell egyértelművé tennie, kitölti-e a mandátumát.”
    Jöhet a proli trágárkodás Tóth Bertalan ellen!!! 🙂🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  96. Csepeli Kérdező szerint:

    Szenilis vén nemiszerv….
    Hozzászólásom mely része volt hazugság?
    Kérem, cáfolja.
    Köszönöm.

    Igyekszem tőmondatokat írni.
    Remélem, így megérti.

Itt lehet hozzászólni !