Az egyetlen elültetett fájukat is halálra ítélték a szocialisták

Miközben a csepeli önkormányzat és a Főkert Zrt. 53 fát ültetett a Kozmosz sétányon, addig a szocialisták egyetlen diófáját egyszerűen kivégzésre ítélték elültetőik.

A dologra egy környékbeli hívta fel lapunk figyelmét, miszerint Takács Mónika és Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikusok egyszerűen rajta hagytak egy kötözőpántot a földbe helyezett diófán, ami – mint kiderült -azért gond, mert ez a műanyag a növény hosszú távú növekedését, fejlődését akadályozza, és a fatörzs tágulása miatt idővel megfojtja a növényt és annak leesik a lombkoronája.

Az MSZP-sek fája tehát valószínűleg néhány éven belül elpusztult volna, ha nincs egy szemfüles környékbeli, aki végül eltávolította a „gyilkos” pántot. Lapunk gratulál az ellenzéki képviselők „szakszerű” faültetési akciójához!

12 hozzászólás “Az egyetlen elültetett fájukat is halálra ítélték a szocialisták” bejegyzésre

 1. Betke szerint:

  De micsoda szerencse, hogy arra járt a szemfüles, így reméljük megmarad a fa! A Vércse utca felé is járhatna valaki illetékes és jelezhetné, hogy milyen elhanyagolt az önkori telke!

 2. Horváth János szerint:

  És milyen lehet ennek a szemfülesnek a lelkivilága, ha rögtön hozzátok szaladt!

 3. Nagymama szerint:

  Talán egyszerűen, szó nélkül, le kellett volna vágni és kész.

 4. Jenci szerint:

  Ilyen hülyék a szocik 🙂

 5. Johnny szerint:

  Te Isten barma…
  Nincs jobb dolgod? 🙂 😀 😛 😉
  A PE vezetékkötegelő, kint az esőben, napon, hidegben, melegben 1 év alatt lenyomta volna a fa, főleg egy diófa!
  Mielőtt kitalálod a vonatot, először tudd, hogy miről beszélsz.

 6. Qqriq szerint:

  A műanyag bilinccsel rögzítették hozzá a karóhoz, amit viszont elloptak.

 7. Hülyeábelattila szerint:

  Ez a cikk annyira szánalmas.

 8. csak úgy ... szerint:

  “Negyven fát vágtak ki a Kis-Duna parti nyári napközis tábor területén épülő focipályák helyén – tudtuk meg.

  Ahol a XXI. kerület fideszes városvezetése valamilyen fejlesztésbe vágja a fejszéjét, ott újabban mindenhol az élő fák sokasága bánja ezt. Nincs ez másképp a Hollandi úti napközis tábor területével sem. Itt az önkormányzat és az MLSZ megállapodása szerint focipályák létesülnek.

  Igen ám, csakhogy amikor elkezdődött a kivitelezés, egyúttal egy tereprendezésnek hazudott fairtási hadművelet is kezdetét vette. Mivel a Hollandi út mellett futó terület eléggé szem előtt van, hamar ellepte a csepeli Facebook-csoportokat az öles facsonkokról készült képek özöne.

  ….. “

 9. csepelikerdezo szerint:

  Ábel Attila a lelki és szellemi nyomorék…

 10. Nagyapó szerint:

  A csemete rendkívül vézna. Vehettek volna nagyobbat – 2m felettit, amit rendesen kellet volna karózni. (Igaz drágább, de egy gyűjtéssel megoldható). Meg kellett volna kérdezni a Csepeli Kertbarátkört, vagy legalább megnézhették volna, hogyan ültet az önkori!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 11. barvagarbalarka szerint:

  Hány évesek szintje ez a vagdalkozás?

 12. lutria szerint:

  Még jó hogy beleírták a cikkbe hogy “hosszútávon” akadályozta volna a fa fejlődését,tehát ha nincs a szemfüles famentő akkor sem történik valszeg jövő tavaszig-nyárig semmi visszafordíthatatlan károsodás.
  Amúgy a Szent Imre téren hányszor-hány fát kellett újraültetni a park legutóbbi átépítésekor?Ott ki volt a hozzá nem értő,ki ítélte “halálra őket” és még csak évekig sem tartott csak pár hónapig…
  Persze lehet mondani hogy az benne van a pakliban hogy pár % nem marad meg de akkor erre az 1 darabra miért nem vonatkozik ha megtörténne?

Itt lehet hozzászólni !