Szalagtűző ünnepség az Egressy végzőseinek

Csepel.hu

Áhítattal kezdődött az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola szalagtűző ünnepsége a Csepeli Munkásotthonban december 14-én. A vendégek között köszöntötték Borbély Lénárd polgármestert, Ábel Attila alpolgármestert, dr. Papp Kornél főigazgatót, Balogh Gábor igazgatót és Nyeső Ágnes lelkészt.

A szalagtűző ünnepély hagyomány, élmény és emlékezés is egyben a végzős diákoknak. E napon a búcsúzó 12. évfolyam tanulói egy kis időre megálltak és visszaemlékeztek a diákévekre, tanárokra, barátokra.

A végzős növendékeket Borbély Lénárd polgármester köszöntötte. Beszédében a nevelőtestületnek megköszönte, hogy olyan iskolát létesítettek Csepelen, amely a kerület jó hírét viszi. A polgármester a legkiemelkedőbb intézményének nevezte az Egressyt, majd gratulált a végzősök szüleinek, hiszen munkájuk, odaadásuk elengedhetetlen volt az elmúlt évek során.

Ezután a hagyományok szerint Kolláth Enikő osztályfőnök feltűzte tanítványainak a szalagokat.

A diákok ünnepi műsorral tették nívósabbá e jeles eseményt, amely mindenkinek szép emlék marad.

Csepel.hu

 

2 hozzászólás “Szalagtűző ünnepség az Egressy végzőseinek” bejegyzésre

  1. Józan szerint:

    Hát az hogy történt, hogy Borbély Lénárd és Ábel Attila betette a lábát a Csepeli Munkásotthonba? Nem félnek hogy a homlokzati elemek rájuk omlanak? Meg is érdemelnék, 8 éve egy fillért sem kap a Munkásotthon a csepeli önkormányzattól! Mi van fiúk, meguntátok már a Radnótit meg a Királyerdeit?

  2. Józan szerint:

    Magyarországon mindig szalagavató bálnak nevezték az ilyen rendezvényt! Nagyváradon szalagtűzőnek?

Itt lehet hozzászólni !