“Besúgói díjat” kapott a 24.hu munkatársa

Csepel.info

A 24.hu beszámolójának címoldala: büszkék rá

Balavány György, a 24.hu munkatársa kapta Paul Ledvainak, Kádár János egykori bécsi informátorának és önkéntes ügynökének az “újságírói” díját. Balavány azért a cikkért kapta a “kitüntetést”, amelyben azt hazudta, hogy Csepelen verik a hajléktalanokat. Bár állításaira bizonyítéka nem volt és szemtanút sem talált, a baloldalon úgy tűnik nincs is erre szükség. 

A hírt a 24.hu büszkén tudatta olvasóival.

Mocskos múlt, büszke követők

Paul Lendvai Bécsben vált ismertté, ám munkássága elején magyar ÁVH-s kommunistából lett osztrák szociáldemokrata majd liberális politikus-újságíró. A Kádár-diktatúrának önként és dalolva segített: igyekezett minden lehetséges módon ártani a magyarországi demokratikus ellenzéknek és bemocskolni az ’56-os forradalom emlékét, miközben jelentéseket küldött bizalmas információiról a diktatúra állambiztonságának. Kádár halála óta az MSZP-nek és a liberális pártoknak próbál segíteni, miközben minden erejével és befolyásával igyekszik ártani a jelenlegi kormánynak. Erre az ellenzék és az ellenzéki sajtó annak ellenére büszke, hogy Lendvai piszkos titkaira már régen fény derült.

Balavány György Paul Lendvaihoz hasonlóan a jelenlegi kormány elszánt gyűlölője és feltétlen bírálója. A csepeli sétáló utcáról készített, valótlan állításokkal teli cikkénél saját bevallása szerint is pénzt adott azoknak, akiket arra próbált rávenni, hogy az önkormányzat munkatársait veréssel vádolják meg. A történtekről itt olvashatnak bővebben.

Csepel.info

4 hozzászólás ““Besúgói díjat” kapott a 24.hu munkatársa” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Az ő büszkeségük egy normális embernek szégyen.

  2. Johnny szerint:

    Aztán nálatok is lehetne szemezgetni, baromarc.

  3. Lovas szerint:

    A baloldalon nem lehet szemezgetni. Csak elefánt méretű trágyakupacok vannak.

  4. Jobban szerint:

    Meg leginkább “jogaik” vannak, a kötelességekről szívesen és teljesen megfeledkeznek.

Itt lehet hozzászólni !