A neten is tarol a csepeli jégpálya

Csepel.info

Közel kétszázezren nézték meg a Facebookon a csepeli korcsolyapályáról készült kis videót – értesült a Csepel.info. Ezt most az alábbiakban youtube-os változatban is bemutatjuk – elvégre nincs mindenki fenn a legnagyobb közösségi oldalon.

Csepel 2010 óta gyorsuló ütemben indult el a megújulás, megszépülés útján. Több városrehabilitációs pályázat során kaphattak új arculatot Csepel központjának lepusztult paneles lakótelepei, melyeket jövőre a Csillagtelep városrehabilitációja követ. Többek között megújult a Szent Imre tér, a Petőfi tér, a Kiserdő, a Kis-Duna part, a Tamariska domb, és még az alatta megbújó régi bunker is. Négy Nagykörút hosszban épültek új önkormányzati utak, 52 kilométer csatornát fektettek le, megújultak az óvodák, amit hamarosan egy iskolafelújítási program követhet – már amennyiben 2019 őszén marad a jelenlegi vezetés.

A kerület rendszámfelismerő kamerarendszert vett a rendőrségnek Csepel összes be- és kivezető útjára, ami miatt töredékére esett vissza az autólopások és a betöréses rablások száma. A sétáló utca rendjére kiemelten figyel az önkormányzat, de nem csak a rendőrökhöz jutott  jelentős támogatás: új mentőautókat és felszerelést kaptak a csepeli mentősök, folyik a háziorvosi rendelők felújítása, és a központi rendelőben is van már a nyári hőséget enyhítő klímaberendezés.

Ám amikor Csepel imázsáról van szó, egy ügyes fejlesztés és egy látványos videó többet tehet, mint akárhány beruházás. Ezt mutatja, hogy a Borbély Lénárd polgármester Facebook-oldalára és más csepeli oldalakra feltett videó a csepeli – Budapest egyik legjobb – jégpályájáról információink szerint 455 ezer “elérésnél” tart, és 182 ezren már látták is. Bár a pályát délelőttönként a csepeli iskolások tudják használni tornaóra keretében, délután a csepeliek mellett fővárosi és vidéki korcsolyázók százai lepik el, láthatóan a legnagyobb élvezettel.

Csepel.info

Egy hozzászólás “A neten is tarol a csepeli jégpálya” bejegyzésre

  1. […] egyszer már “letarolták” az internetet. A csepeli korcsolyapályáról készült éjszakai videót több százezren látták, és a hazai kereskedelmi tévécsatornák is bemutatták […]

Itt lehet hozzászólni !