Hűtlen kezelés: kiállnak párttársuk mellett a szocialisták

Csepel.hu

Ahogy arról beszámoltunk, korrupciós bűncselekmény miatt, hűtlen kezelésért ítélték el másodfokon, azaz jogerősen is Takács Krisztiánt, a csepeli MSZP-frakció tagját. Ám a bírósági döntés után Takács Mónika, az MSZP polgármesterjelöltje, valamint Bangóné Borbély Ildikó parlamenti képviselő is kiálltak mellette. Ők Facebook-oldalukon próbálták a korrupciót semmiségként, hűtlen kezelő párttársukat hősként bemutatni.

A csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése 2007 októberében iskolai sportudvar-korszerűsítésre írt ki pályázatot. Takács Krisztián cége műfüves focipálya építését nyerte meg. Innentől kezdve a csepeli focisták tíz éven keresztül neki fizették volna a Széchenyi István Iskola udvarán épített pálya bérleti díját. Amennyiben sikerült volna lebontani a Csepel SC stadionját, és lakóparknak beépíteni a zöldterületet, dőlt volna a pénz a politikushoz. Csakhogy a Csepel SC bontása és beépítése Németh Szilárd és Hanzély Ákos közbelépése miatt nem sikerült, Takács Krisztián pedig túl mohónak bizonyult. A pálya egyik elemét ugyanis eladta az önkormányzatnak, pedig az már az önkormányzat tulajdona volt. Mintha a Margit hidat adná el valaki az államnak. Ez egyértelmű bűncselekmény, belső segítő nélkül nem is volna lehetséges. Itt is volt segítő, K. I.-t Takács Krisztiánnal együtt ítélte el a bíróság.

 

Az MSZP szerint nem bűn

Ha a Margit hidat adná el valaki, talán akkor is lenne politikus, aki védelmére kelne. Így történt most is. Bangóné Borbély Ildikó valóságos hősként jellemezte Takács Krisztiánt és tettét, Takács Mónika pedig osztotta ezt a véleményt: „Önkormányzati képviselőnket ma azért marasztalta el és kötelezte 2,3 millió forint kártérítés befizetésére a bíróság, mert több mint tíz éve építeni mert a csepeli gyerekeknek egy focipályát – a saját pénzéből. Közben a közpénzből épülő állami stadionok körül virágzik a korrupció, de ez éppúgy nem zavarja a mai magyar igazságszolgáltatást, mint a miniszterelnök vejének, vagy éppen falubeli jó barátjának napi százmilliókkal való gyarapodása. Ezt tessék összeadni!” – írta Bangóné a Facebook-oldalán. Vagyis az, hogy a csepeli gyerekek tíz éven keresztül Takács Krisztiánnak fizettek volna a fociért, a szocialista politikusnők szerint jótett. Sőt, mivel máshol szerintük nagyobb a korrupció, a kisebb tolvajokra nem kellene figyelni. Legalábbis, ha szocialisták.

 

Amennyi bűncselekményt a csepeli MSZP képes volt egyetlen frakcióban összehalmozni, egyenesen elképesztő. A Csepel.info hírblog megpróbálta súlyuk szerint sorba tenni a jogerősen lezárt eseteket. Szerintük a képzeletbeli dobogó első helyén vitán felül a kettős gyilkosság miatt elítélt Deme Gábor állna. Ő életfogytiglani büntetését tölti. A második helyezés sem vitatható. A párt egyik politikusa kisfiúkat molesztált, ám a szocialisták ennek ellenére gyermekvédelmi ügyekben számítottak a „munkájára”. S. M. utoljára a harmadik lebukásakor került az újságok címoldalára. A képzeletbeli dobogó harmadik helyezettje a csepeli lakásmutyiüggyel elhíresült Szentecky János. Ő ma is a csepeli szocialisták frakcióvezetője és szellemi vezére. A negyedik helyezést – a blog szerint – dr. Gulyás G. Gábor kapná meg. A politikust egy ügyfele megkárosítása miatt zárta ki a Budapesti Ügyvédi Kamara, de rengetegen állították, hogy átverte őket. Takács Krisztián így legfeljebb ötödik lehetne a csepeli szocialisták képzeletbeli rangsorában.

Csepel.hu

5 hozzászólás “Hűtlen kezelés: kiállnak párttársuk mellett a szocialisták” bejegyzésre

 1. keménylegény szerint:

  Inkább arról olvasnék szeminárium helyett: mi lesz a HÉV sorsa?

 2. Jobban szerint:

  Közérdek, hogy bíróság által elítélt bűnözők megkíméljék a kerület irányítását! A csepelieknek joguk van valós információkat kapni a közszereplők “teljesítményéről.”

 3. Józan szerint:

  Közérdek, hogy bíróság által elítéltek tartózkodjanak a kerület irányításától, az alkoholtól és a gépjárművezetéstől!

 4. keménylegény szerint:

  Amit ez az írás tartalmaz, már legalább tizenötször megjelent az infom.

  Mint a régi szép időkben: politikai sulykolás (szeminárium), a közérdekű kérdésekre a válaszok elhallgatása.

 5. Pilsner Urquell szerint:

  Nekem többé nincs mit mondanom. És érdekes, de Dagobert bácsi se lármázik már itt. Zsákba varrták és a Dunába dobták? Meg még Nagyapónk is milyen szendén hallgat…
  Admin tegnap nyomtalanul kinyekkentette több hosszas hozzászólásomat és beszélgetésemet Nagyapóval, Dagoberttel, Jobbannal a CEU-ügyról. (Senkinek sem tűnt föl.)
  Elmondtam már, amit akartam az MSzP-DK becsületklubról, Most annak van sora, hogy a másik felet is méltassam.Ez a banda sajnos egy még reménytelenebb stupid betonfal. Fogalmuk sincs, mi fán terem és mire jó az a hatalom, amit a kezükben éreznek.
  Teljesen fölösleges ide írkálni bármit is.
  Volt szerencsém.

Itt lehet hozzászólni !