Totális a balliberális káosz: fordítva lenne igaz a csepeli visszalépés, de úgy sem az

Csepel.info, Infostart, Index, Reflektor blog

Az MSZP-Párbeszéd tárgyalásokat kezdeményez az LMP-vel és az Együtt-tel, felajánlva a Budapest belvárosi, a csepeli-soroksári, a gödöllői és a szekszárdi jelöltjük visszalépését, ha a másik két ellenzéki párt nem indít jelöltet egyetlen nyerhető körzetben sem. Végül ezt jelentette be Karácsony Gergely, a pártszövetség miniszterelnök-jelöltje kedden, egy Budapesten tartott kampányrendezvényen.

Emlékeztetőül: az Index kora délután még azt adta hírül, hogy az LMP visszalépteti a csepeli jelöltjét. Tehát a hír fordítva lenne igaz, de állítólag úgy sem az.

Megint csak a fake news Index “hiteles” információi szerint az LMP máris nemet mondott a felajánlásra. A Reflektor blog próbál rámutatni arra, hogy miért hiteltelen az MSZP újabb ajánlata:

Ennél megalázóbb, a valós társadalmi viszonyokat figyelmen kívül hagyó és sértő „ajánlatot” elképzelni is nehéz. Szemmel láthatóan az MSZP-P direkt olyan ajánlatot adott az LMP-nek, amit nem lehet elfogadni. (…) Ezt az MSZP-s ukázt egyszerűen nem fogadhatja el olyan párt, amelyiknek van tartása és amelyik hitelesen képviseli a szavazóit.

Ha az MSZP-P komolyan gondolná a kormányváltást, akkor nem csak 4 helyet ajánlott volna fel, hanem jóval többet. Igen ám, csak akkor vissza kellene fizetniük 150 millió forintot, amit a kampányra kaptak. Amikor az LMP visszaléptette jelöltjeit, többek között Kunhalmi Ágnesnek, akkor vállalta azt, hogy visszafizet 150 milliót. Az MSZP ezt most nem volt hajlandó megtenni.

Inkább agresszív támadást intézett azokkal szemben, akikkel elvileg megegyezésre törekszik. Nyilván azzal a szándékkal, hogy az LMP úgysem fogadja el ezt a megalázó ajánlatot, és akkor a papagájkommandó megint összetrollkodhat mindent, hogy áhá lám-lám az LMP megint nem akar megegyezni. Az igazság ezzel szemben az, hogy direkt olyan ajánlatot adott az MSZP-P, hogy ne is legyen megállapodás.

Csepel.info

5 hozzászólás “Totális a balliberális káosz: fordítva lenne igaz a csepeli visszalépés, de úgy sem az” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Kidurrant az MSZP-s lufi! 🙂

  2. kötelező név szerint:

    Az ellenzék elsöpró győzelmet aratott a Fidesznek.

    Mindemellett: legalább az LMP – ha még jövőre is szeretne létezni – szálljon már ki, de azonnal, ebből a “körbehányunk mindenkit és önmagunkat” horrorbohózatból! A szavazóik nem fogják szembeköpni magukat, csak bojkottálnak minden választást mostrantól mindörökre, ha nem lesz olyan név a papíron, ami mellé behúzhatnák az x-et.

  3. Dzsinácska szerint:

    Nem baj, minnél szarabbak vagytok, a fidesz annál erősebb 😀 Köszönjük szépen Rákosi elvtárs!

  4. Kaschauer szerint:

    “A szavazóik nem fogják szembeköpni magukat, csak bojkottálnak minden választást ”
    Hahaha!!!!
    Bojkottálni?
    Éppen ellenkezőleg: milliónyival többen fogunk a FIDESZ-KDNP-re szavazni. Mert nekünk Magyarország fontos, nem a jelölésekkel kufárkodó bukott álbaloldal.

  5. kötelező név szerint:

    Kaschauer, a LehetetlenMarhaPolitikusok pártja neked adott igazat. (Mégiscsaknemigen cáfolták, hogy mindazonáltal igencsaknem szabódtak visszaléptetni magukat és bagóért eladták Csepelt a nőverő migratúrának. A bojkott attól még rájuk vonatkozik. Együtt. Az egész LevanejtveMindenPá-pá önképzőkörre.

Itt lehet hozzászólni !