Bangóné csokitojással édesgeti magához a gyerekeket – és szüleiket

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselőjelölt csokitojás-gyűjtést hirdetett meg szombatra a csepeli és soroksári választók gyerekeinek. Most már csak azért kell izgulni, nehogy a csokitojások közé valami egészen más is odakeveredjen.

A csepeli szocialisták aktivistái között ugyanis egy pedofília miatt többszörösen elítélt férfi van, akire cinikus módon éppen az ilyen gyerekfelügyeletet szokták bízni.

Egy pótolhatatlan pedofil

S.M. 1998-ig volt MSZP-s képviselő. Akkor vissza kellett lépnie, mert egy önkormányzati rendezvényen szexuálisan zaklatott egy kisfiút. Hihetetlen vagy sem, de ez után indult be igazán a karriere. Az MSZP a lebukás után gyerektáborok szervezését és egy gyermekvédelmi alapítvány működtetését bízta rá. Egy szintén MSZP-hez kötődő alapítványi iskola emellett azt is biztosította, hogy S.M. tanári állást kapjon. Így a hétköznapjait is a kis kedvenceivel tölthette.

SMpedo

S.M. (középen) az MSZP-s élőláncban 2015-ben

Az, hogy gyerekek közé engedték, csak fokozták az újbóli lebukás veszélyeit. Nem meglepő, hogy már tanárként követte el újabb szexuális zaklatását, és S.M. börtönbe került. Szabadulását a pletykák szerint ismét csepeli elvtársai segítették. 2015-ben már a Csepeli Munkásotthon MSZP-s kézben maradásáért tüntetett a párt aktivistái között. Ám újra bekövetkezett a baj, és újra börtönbüntetésre ítélték.

Célkeresztben a gyerekek és szüleik: Bangóné meghívója

Bármilyen elképesztő, nem csak az MSZP állt ki mellette. Szabó Szabolcs, az Együtt 2014-ben megválasztott politikusa például amiatt próbálta megvédeni, mert a férfit felismerték a szocialista aktivisták között. Szabó szerint ez listázás, ami miatt dr. Polt Péterhez fordult panaszával. Az is elgondolkoztató, hogy az Együtt politikusa nem szavazta meg a pedofília miatt elítéltek tanári pályától való örökös eltiltását sem, ami könnyen lehet, hogy ismét e valamilyen oknál fogva pótolhatatlan férfi kedvéért történt.

Bangóné szerint politikai pedofília, amit csinál

Az MSZP csepeli-soroksári képviselőjelöltje szerint politikai pedofília gyerekek között kampányolni. A politikus asszony egy nemzeti színekről szóló kiállítás miatt beszélt erről korábban. A kiállítás ugyanis egy iskolában volt, és Németh Szilárd nyitotta meg.

Gyomorforgató, hogy a politikusok oktatási intézményekbe bemennek és ott kampányolnak, hiszen ez ellen sem a gyerekek, sem a szülők nem tudnak védekezni 

– mondta akkor Bangóné.

Bár a Fidesz képviselője nem osztogatott semmit és nem is kampányolt, Bangóné szerint így is kimerítette a politikai pedofíliát. Ehhez képest ő most kifejezetten kampányolni megy a gyerekek közé, és kimondottan azért osztogat csokitojásokat, hogy a szülők rá szavazzanak.

Most már csak abban bízhatunk, hogy a szocialistáknak és cukros nénijüknek elég lesz az aljas indokból, rágalmazásért, magánokirat-hamisításért és csalásért, becsületsértésért elítélt aktivistáik segítsége, és nem a pedofil támogatójukra bízzák ismét a gyerekek felügyeletét.

Csepel.info

11 hozzászólás “Bangóné csokitojással édesgeti magához a gyerekeket – és szüleiket” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Reszkess, pedofil!!!!!!!!!

  2. robi szerint:

    Szerintetek minden politikus pedofil, aki a választási ciklusban óvodásokkal fogott kezet????

  3. admin szerint:

    Mármint Bangóné szerint? Ő legalábbis ezt állítja, csak furcsa, hogy utána ő is ezt teszi.

  4. Werthan szerint:

    Amit szabad Bangónénak, nem szabad Viktornak ( pedig ő nem is vitt csokitojást az óvodába)!!!

  5. Jobban szerint:

    A szokásos kettős mérce…

  6. robi szerint:

    Kettős mérce.

    Bizonyítékok nélkül senkit nem pedofilozok le, a Csepelre telepített politikai csicskák igen.

  7. Tóth kati szerint:

    Bagóné egy hülye k..va.Mitvakar ez Csepelen?Mást nem találtak,vagy ezeknél mind ioyen gyökér?

  8. Jobban szerint:

    Dr Szabó Szabolcs és Bangóné B. Ildikó Csepelre telepített politikai kenyérkeresők. Elfogadható “hazai” baloldali jelölt nincs.

  9. Kaschauer szerint:

    És ezek szívatják Orbán Viktort, amiért óvodásokkal jelent meg egy alkalommal.
    Hát nem röhejes a bukott ballib?

  10. Qqriq szerint:

    Helytelenül szerepel a cikkben, hogy Bagóné az MSZP jelöltje, ugyanis ahogy a meghívón is olvasható, Bagóné az MSZP-P képviselőjelöltje. P azaz pedofilok

Itt lehet hozzászólni !