A nap képe: így mosolygott Bangóné, miközben megszívatták

Csepel.info

A mosoly igazi, a kézben tartott aláírások nem

Úgy megtrollkodták az Együtt szimpatizánsai az MSZP ajánlógyűjtését, hogy jóérzésű ember is csak akkor csapkodná a térdét a nevetéstől, ha mindez egy filmben történne. De ez maga a valóság.

A fenti képen Bangóné Borbély Ildikó mosolyog, miközben azokat az ajánlóíveket tartja, amiket még szerdán adott le csepeli-soroksári országgyűlési jelöltté válásához. Csakhogy a képen látható jelölőíveken az aláírások jelentős részét szándékosan elrontották az Együtt és Szabó Szabolcs szimpatizánsai – értesült a Csepel.info.

A csepeli-soroksári választási bizottság határozatai alapján sem szerdán, sem csütörtökön nem hitelesítették Bangóné indulását, ami végül pénteken történt meg. Úgy tudjuk, hogy a szocialistáknak újra ki kellett menniük aláírásokat gyűjteni.

Beterelték az Együtt húszfős csapatát a 460 fős színházterembe, majd lefotózták őket

Azért a szocialistákat sem kell félteni. Szabó Szabolcs az MSZP által lenyúlt egykori művelődési házban, a Csepeli Munkásotthonban tartotta jelölőgyűlését. Takács Mónika MSZP-s politikus, az intézmény gazdasági vezetője a jelölőgyűlést helyhiányra hivatkozva betette a Munkásotthon színháztermébe. Ezek után a szintén Takács Mónika tulajdonában lévő 21 Óra nevű MSZP-s lap lehozott egy fotót, amin jól látható, hogyan néz ki a 460 fős színházterem, amikor az Együtt mindösszesen 20 fős közönsége “gyűlik össze” benne.

Csepel.info

Előzmény:

Fotógaléria: így pukkant ki az Együtt-lufi Csepelen

Teljes kapitulációt várnak Csepel-Soroksáron az MSZP-től

Együtt: az MSZP és Karácsony Gergely ígéretei felelőtlenek

32 hozzászólás “A nap képe: így mosolygott Bangóné, miközben megszívatták” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Kamu cikk. A határozatok alapján a Bangóné által benyújtott ajánlások közül 621-et vizsgáltak meg, melyek közül 540 volt érvényes. A Németh Szilárd által benyújtott aláírások közül 637-et vizsgáltak meg, és 559 volt érvényes. Vagyis Németh Szilárd esetében is ugyanolyan arányban szerepeltek érvénytelen ajánlások.

  2. admin szerint:

    Kedves Propaganda, információink szerint az MSZP biztos címekre ment. Szenteczky csütörtökön volt kénytelen újabb aláíróíveket bevinni az önkormányzatba, mert nem volt elég érvényes aláírás. Ráadásul nekünk jelezték ketten is, hogy figyeljünk Bangónéra, mert direkt rossz adatokat adnak meg bosszúból azért, mert elindul.

  3. királyerdei szerint:

    Jujjj!!!
    Ezek szerint nem less újból “vörös Csepel” ? 🙂

  4. mind_the_gap szerint:

    Igazi komoly munka folyik Csepelért. Pro és kontra. Elég elkeserítő…

  5. borsodivilagos szerint:

    “Nekünk jelezték” 🙂
    Egy bányamérnöktől magasabb színvonalat várna el az ember. 🙂

  6. Lovas szerint:

    Érdemes megnézni hogy szidják most is Szabónál a szocikat:-)

  7. Kaschauer szerint:

    mind_the_gap!
    Ez egyáltalán nem keserít el, sőt, kiválóan szórakozok a bukott álbaloldal töredékeinek az egymást kibuktató trükkjeink.
    Amit az országgal készültek elkövetni, azt most a szemünk láttára – a vetélytársnak tekintett – elvtársaikkal követik el: tönkreteszik.

    Hulljon a férgese!
    Adjál neki! Nem apád! Azanyád!

  8. Kaschauer szerint:

    A színházteremben tartott rendezvényről, hallgatóságáról készült fénykép jól dokumentálja az országban uralkodó “kormányváltó hangulat”-ot.
    Minden településen, választókörzetben ilyen elementáris erővel tombol a “hangulat”.

    Ahogy azt az MSZMP PB által megkívánt “hangulatjelentéshez” hasonlóan híresztelik egymást túllicitálva a posztkommunista pártok és fizetett szócsöveik.

  9. Tóth kati szerint:

    Kávét kikérte már mindenki?Egyébként az utolsó pillanatban úgyis egymás karjaiba fognak omlani ,és vastag bőrrel le fogják tagadni,hogy utálták egymást.

  10. Tóth kati szerint:

    Ki ez a bagóné,honnan került ide csepekre?Hol él,tudja valaki?

  11. Fogarasi László szerint:

    “Csakhogy a képen látható jelölőíveken az aláírások jelentős részét szándékosan elrontották az Együtt és Szabó Szabolcs szimpatizánsai – értesült a Csepel.info.”
    Hát, kedves Attila, ha valakit itt megszivattak, akkor az a Csepel.info Szerintem az, aki ezt az értesülést adta, bizonyára ki akarta használni a Te Csepel-szerte híres jóhiszeműségedet. Tudta, hogy mennyire el vagy foglalva azzal, hogy alpolgármesterként szolgáld a csepelieket, meg hogy neked nincs időd az interneten lógni és kutakodni, no meg azt, hogy szándékosan még véletlenül sem vádolnál meg egyetlen csepeli lakost sem hamisítással.
    Mivel ez a hatalmas munka annyira leterhel, nem tűnt fel neked, hogy a választási bizottság azért nem hitelesíthette Bangóné szerdán leadott íveit pénteknél előbb, mert akkor ült össze. Azután mivel magad is gyűjtöttél támogatói aláírásokat, bizonyára feltűnt, hogy a lakcímkártyákon szereplő adatokat lehet ellenőrizni, de az nem valószínű, hogy ennyi idő alatt aláírásmintákat vegyenek többezer embertől – összehasonlítás végett.
    Így aztán mivel és hogyan csaphatták volna be szegény Bangónét az Együtt aktivistái? Akik egyébként el voltak foglalva azzal, hogy saját jelöltjüknek gyűjtsenek.
    És akik nevében elítélem ezt az egész a rágalmazó gyanusítást. Az Együtt nem örül Bangónénak, de versemytársnak tekinti és nem ellenségnek és nem fog senki ellen sem alantas eszközöket használni. Bárrmennyire is furcsa ez a csepel. infonak.

  12. robi szerint:

    https://24.hu/belfold/2018/02/24/migrancshiszti-irta-a-foorvos-miutan-az-utolso-orvos-is-felmondott-a-korhaz-gyerekosztalyan/

    Nem baj,ha meghal a szerencsétlen, idomított barom gyereke,csak a migráncs ne vegye kezébe?

  13. admin szerint:

    Fogarasi úr, Szabó Szabolcs aktivistái nem csepeliek. Így nem is ronthatták volna el szándékosan az adataikat Bangóné aktivistáinak, hiszen Szabóhoz hasonlóan egészen más válassztókörzetekben tudnak majd szavazni. Ráadásul nem is róluk írtunk. Mindezek után jól látható, hogy teljesen felesleges volt ennyit írnia.

    Szabó Szabolcs egyébként a Békés megyei 3. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltjeire adhat le ajánlást, és kizárólag azokra szavazhat.

  14. csepeli szerint:

    Nem is értem, hogy gondolhatják a „cikk” írói ezt komolyan. Borzasztóan buta, tanulatlan emberre utal már a cím is… Fényesnek kell lennie annak a kormánypárti hátsónak? 😀

  15. Tóth kati szerint:

    Ha a kisbuzi Békés megyei,mit keres csepelen?A ballibsi oldalon nincs egy normális csepeli jelölt?Bagóné se találna ki csepelre,ha valakik nem hoznák ki ide.

  16. borsodivilagos szerint:

    Érdekes, hogy admin az Attilás részt nem tagadta. 🙂

  17. propaganda szerint:

    admin: legalább Szabó Szabolcs nem fog saját magára szavazni, ellentétben Németh Szilárddal, aki a saját neve mellé fogja behúzni az x-et.

  18. admin szerint:

    Most már legalább tudjuk, miért olyan fontos a baloldalon, hogy ne lakjon a jelölt ott, ahol indul. Nem tudna magára szavazni, mert behozná az illegális migránsokat 🙂

  19. propaganda szerint:

    admin, valamit félreértesz. Szabó Szabolcs Csepelen lakik. Akárhányszor is hazudod az ellenkezőjét.

  20. Nagyapó szerint:

    propaganda! Akkor át kell értelmezni a migráns fogalmát is, mert mint ahogy Szabó ugyan nincs Csepelre bejelentve, de itt él (igaz különben nem kapna bérelt lakást az országgyűléstől).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. propaganda szerint:

    Nagyapó, már megint hazudsz. Akkor is kapna bérelt lakást, ha itt lenne az állandó lakcíme. Akkor nem kapna, ha lenne Budapesten saját tulajdonú lakóingatlana.

  22. Hozzászóló szerint:

    Nagypapinak igaza vagyon: Szabink jelentkezzen be Csepelre. Pusztán a hitelesség kedvéért.

  23. Nagyapó szerint:

    Bunkó propaganda, aki mindenkit lehazugoz, közben marhaságokat ír. Igazi maszopos, figyeljen!!
    A lakást/szállodát igénylő képviselők felsorolásában szerepel, a 149. helyen szerepel Szabó Szabolcs dr. Tehát kapott pesti lakást!!!!! (187000 Ft/hó összegben fáj nekünk)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kc2cq_8ybWnDYqZV6RH5p6k3BhJgQtJMQkgFZwd9KfU/edit#gid=0
    De idézet az Origóból:”A listán szerepel Szabó Szabolcs is, aki az Együtt–PM színeiben egy budapesti kerületben, Csepelen szerzett mandátumot. Szabó Szabolcs az Origó kérdésére megerősítette, hogy igényelt képviselői lakást. Ezt azzal magyarázta, hogy bár évek óta Budapesten él, gyulai származású, és a fővárosban csak bérlakása van, saját budapesti ingatlannal nem rendelkezik.”
    Bunkókám ki hazudik propaganda, vagy Szabó???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. propaganda szerint:

    Nagyapó, te hülye vagy? Persze hogy kapott bérlakást, hát ezt mondtam én is, te barom.
    De nem azért kapott, mert nem jelentette be magát, hanem mert nincs budapesti lakóingatlana. Itt a te hazugságod, vén szaros.
    A 187000 Ft-ot nem tudom, honnét vetted, ez újabb hazugság részedről. 2016-os cikk szerint 55 ezerért bérel egy 42 négyzetméteres panellakást, azóta lehet, hogy emelkedett mondjuk 60 ezerre. Az ő lakása a legolcsóbb bérleti díjú az összes képviselő közül.

  25. robi szerint:

    Az öreg nyalonc a kormányoldali bérlakással rendelkezőket nem meri a szájára venni, mert kikiakolbólítanák a húsosfazék mellől.

  26. Balos szerint:

    Mivel a Fidesz mennyiségre ment, az MSZP meg a kevesebb biztosra, biztosan meghekkelték páran az MSZP-nek megadott adatokat. De ezen nincs mit csodálkozni ekkora baloldali verseny esetében.

  27. Nagyapó szerint:

    Bunkó propaganda írta: “admin, valamit félreértesz. Szabó Szabolcs Csepelen lakik. Akárhányszor is hazudod az ellenkezőjét.”
    Ej te bunkócska…. ha itt lakik, akkor miért kell neki lakást igényelni????
    Bunkó propaganda, hasonszőrű robi haverjával – néha olvasni is kell, nem csak baloldali módra gyűlölködni – így ismétlem Szabót (repetitio est mater studiorum!) :
    ”A listán szerepel Szabó Szabolcs is, aki az Együtt–PM színeiben egy budapesti kerületben, Csepelen szerzett mandátumot. Szabó Szabolcs az Origó kérdésére megerősítette, hogy igényelt képviselői lakást. Ezt azzal magyarázta, hogy bár évek óta Budapesten él, gyulai származású, és a fővárosban csak bérlakása van, saját budapesti ingatlannal nem rendelkezik.”
    Uff!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  28. admin szerint:

    Szabó Szabolcs Gyulán lakik és a gyulai országgyűlési jelöltekre tud majd szavazni április 8-án. Bár Csepelen és Soroksáron ő nem választó, de választható. Ami azt jelenti, hogy jelölt és képviselő is lehet, ha megválasztják.

  29. csak úgy ... szerint:

    Kedves Admin!

    A lakik, az állandó lakcím, az ideiglenes lakcím, más és más lehet.

    Szerintem valaki ott lakik, ahol a mindennapi életét éli !

    Például Szabó Sz. Csepelen, az x sétányon lakik.
    Semmi (és senki) nem írja elő, hogy saját tulajdonú lakásban lakjon.

    Az, hogy hol kell szavaznia, az az ő magánügye.

  30. Strici2 szerint:

    Hoppa!
    A tobb napos kitiltas utan megint tudok irni.
    Admin!
    A ti nagyapotok stilusa bunko es serto pocskondiazasa jatszik nallatok?
    Engem ok nelkul tesztek rendszeresen parkolo palyara.

  31. propaganda szerint:

    admin: ugye mondtam előre, hogy ismét ezt fogod hazudni.
    Nem baj, üssétek csak Szabó Szabolcsot, Hódmezővásárhelyen már bevált a módszer.

Itt lehet hozzászólni !