Fotógaléria: így pukkant ki az Együtt-lufi Csepelen

Csepel.info

Először az MSZP-sek tettek ki kárörvendve “kémfotót” Szabó Szabolcs fórumáról (fotógaléria itt)

A csepeli “Pártmunkás Otthon” színháztermében tartotta Szabó Szabolcs jelölőgyűlését az Együtt. Szabó hiú ember, mindenhol készít magáról pár szelfit a Facebook oldalára. Most ez elmaradt. Mutatjuk miért.

Szabó Szabolcs erődemonstrációt akart tartani az MSZP-s Bangóné és a fideszes Németh Szilárd ellen. Ám ez szó szerint tragikomédiába fulladt. Először egy MSZP-s aktivista osont fel az üres karzatra és onnan készített kémfotót arról, hogy alig néhány szimpatizáns és a más kerületekből érkezett kampánycsapat tagjai lézengenek Szabó  jelölőgyűlésén. A Csepel.info most több jó minőségű képeket kapott arról, hogy milyen durván beégett az Együtt politikusa.

Pár szimpatizáns és a kampánycsapat: kipukkant Szabóék lufija (galériánk itt nézhető meg)

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó szinte minden nap könyörgött Szabó Szabolcsnak, hogy hadd léphessen vissza a javára. Az Együtt azonban csak teljes kapitulációt és önfeladást fogad el az MSZP-től. Vagyis azt, hogy az MSZP-Párbeszéd neve sem jelenhessen meg a csepeli-soroksári szavazólapon. Ebbe az MSZP egyelőre nem tud beleegyezni. Ráadásul Bangóné szerdán a fideszes Németh Szilárd után másodikként leadta az induláshoz szükséges számú támogató aláírást.

Bangóné másodikként adta le a jelölőíveit

Amíg a balliberálisok megosztottak maradnak, Németh Szilárd, a Fidesz jelöltje a legesélyesebb a választáson a győzelemre. Mindez történik a baloldal fellegvárában, ahol régebben a Fidesz győzelme épp olyan elképzelhetetlen volt, mint a XIII. kerületben.

MSZP-s kampánycsapat: a többség itt még a KISZ-ben, MSZMP-ben vagy a Munkásőrségben kezdte a pártmunkát

Az MSZP az Együttnél jobb erőben van. Ezt mutatja a jelölőgyűlést is lebonyolító “Pártmunkás Otthon” másik termében készült fotó. Az aktivisták között van Tóth Mihály egykori polgármester és Podolák György ex-parlamenti képviselő is. Ám a szocialisták kampánycsapata jelentős részben hetven évesnél is idősebb emberekből áll, esetükben kisebb a mobilitás.

Pártmunkás Otthon lett a Munkásotthonból

A két kampányeseménynek otthont adó egykori Csepeli Munkásotthont az MSZP egy alapítványon keresztül nyúlta le. Ennek meg is látszik a nyoma. Az épület a színházterem kivételével teljesen leamortizálódott. Az ötven éves nyílászárók és berendezések legfeljebb retro filmek készítésére lennének jók – de arra is csak alapos, több százmilliós felújítás után.

Az egykori művelődési házat a baloldali pártok lényegében pártházzá silányították le, és irodabérletből próbálják előkeríteni a működtetésre szükséges pénzt. Nem véletlen, hogy az intézményt ma már csak Pártmunkás Otthonnak hívják a csepeliek.

Csepel.info

8 hozzászólás “Fotógaléria: így pukkant ki az Együtt-lufi Csepelen” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Ilyen a kormányváltó hangulat Csepelen.

    Azért ezek a felvételek nagyon sokat elárulnak a csepeli munkásértelmiség gondolkodásáról és felelősségtudatáról.

  2. borsodivilagos szerint:

    A cikkek stílusa tökéletesen megfelel a pártállami idők propaganda stílusának. Csak hoztak valami örökséget a fideszes fiúk. Mszp, fidesz, dk, stb… ugyanaz. Nincs kire szavazni.

  3. borsodivilagos szerint:

    Ez tetszett: ” a többség itt még a KISZ-ben, MSZMP-ben vagy a Munkásőrségben kezdte a pártmunkát”

    Orbán, kövér hol is kezdte? :-))

  4. Dzsinácska szerint:

    Hogy elmosódott már a nőknek a feje az utolsó képen 😀 Ez direkt volt?

  5. admin szerint:

    A fotót az MSZP-sek készítették. Valószínűleg panoráma módban, akkor van hasonló képhiba.

  6. Nagyapó szerint:

    borsodivilagos csak tudja, ő volt a titkár et.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. […] Együttet sem kell félteni. Noha Bangóné szerdán bejelentette, hogy leadta a képviselő-jelöltséghez szükséges ajánlásokat, nagy meglepetésre nem született ilyen jellegű elfogadó döntés a helyi választási […]

  8. […] Fotógaléria: így pukkant ki az Együtt-lufi Csepelen […]

Itt lehet hozzászólni !