Teljes kapitulációt várnak Csepel-Soroksáron az MSZP-től

Csepel.info

Kikosarazás után megjött a kopogós tél is: keddi pillanatkép az ázó-fázó szocialistákról

Ahogy a náciktól sem fogadtak el a szövetségesek sima megadást, az Együtt sem fogadja el Bangóné Borbély Ildikó feltételes kapitulációját. Szabó Szabolcs kizárólag az Együtt nevében hajlandó indulni, ezért hétfőn ismét kikosarazta Bangónét – értesült a Csepel.info. Kezd rendkívül kínossá válni a balliberális pártok csepeli-soroksári osztozkodása.

Bizonyára sokakat meglepett, hogy amikor hétfőn a visszalépést elképzelhetetlen lehetőségnek tartó Bangóné ismét felajánlotta visszalépését Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusa nem fogadta ezt el.

A visszautasítás oka az, hogy Bangóné és az MSZP még mindig feltételekhez kötötték a visszalépést. Ahhoz, hogy Szabó Szabolcs neve mögött – ahogy az 2014-ben volt – ott legyen az MSZP-Párbeszéd logó is. Márpedig – mint tudjuk – a náciknak sem adtak annak idején a szövetségesek engedményeket, és ezt a fideszbérencnek csúfolt MSZP-vel sem hajlandó az Együtt megtenni.

A látszólag pitiáner veszekedés mögött kőkemény számok állnak. A pozícióharcokon és hatalmi marakodásokon túllépni képtelen balliberális pártok most a töredékszavazatokért küzdenek egymással. Mivel pedig az Együtt és az MSZP-Párbeszéd is a parlamenti küszöb átlépése alatt vagy annak határán áll, nem mernek engedményeket tenni egymásnak.

Csepel.info

3 hozzászólás “Teljes kapitulációt várnak Csepel-Soroksáron az MSZP-től” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    A vége előtt öt perccel egymás karjaiba fognak omlani és meg is fogják magyarázni.Kisbuzi még kelleti magát bagóné még illeg-billeg egy kicsit,aztán bebújnak együtt a nagy összefogásba.Színjáték az egész.

  2. Qqriq szerint:

    Én csak egy kávét kérek!

  3. […] már térden állva könyörög azért, hogy visszaléphessen Szabó Szabolcs javára, az Együtt csak teljes kapitulációt fogad el. Azt, hogy az MSZP neve ne legyen ott Szabó Szabolcs mellett a szavazólapon. Ezzel először […]

Itt lehet hozzászólni !