Gyerekbántalmazás a Szent László lakótelepen

Arany János Általános Iskola, Mr.Gabee, Csepel.info

2018. február 20-án kora délutáni időpontban a Szent László úti Arany János Általános Iskola (egykori KÉK iskola) szomszédságában, közterületen, az iskola egyik 7. osztályos tanulóját bántalmazták szintén iskoláskorú személyek.

Az eset kapcsán az intézmény vezetője megtette a szükséges lépéseket, majd az ügyben hivatalos rendőrségi eljárás indult. Az alábbiakban az iskola hivatalos közleményét olvashatják.

Február 20-án kora délutáni időpontban az Arany János Általános Iskola szomszédságában közterületen, iskolánk egyik tanulóját tettleg bántalmazták ismeretlen fiatalkorú személyek. Az eset kapcsán megtettem a szükséges lépéseket, majd az ügyben hivatalos rendőrségi eljárás indult.

Február 21-én az iskola tanulóit tájékoztattam az eset pontos körülményeiről és a biztonságuk megóvása érdekében a lehetséges óvintézkedésekről, a pánikhangulat elkerülése érdekében. Amennyiben az esettel kapcsolatban bárkinek információi merülnek fel, kérem, hogy a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitánysággal vegyék fel a kapcsolatot.

Szeretném a szülők és iskolám tanulóinak megnyugtatása céljából közölni, hogy az iskola környéke továbbra is biztonságos, a ránk bízott tanulók testi épségének megóvása iskolán belül biztosított.

Budapest, 2018. február 21.

A közleményt adta:

Morovikné Fülöp Csilla
intézményvezető
Arany János Általános Iskola

Forrás: Facebook

9 hozzászólás “Gyerekbántalmazás a Szent László lakótelepen” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Csepel eddig biztonságos kerület volt. Nem kellett félnünk a gyerekeket iskolába engedni.
    Jó lenne, ha ez így is maradna.

    Kérjük a tisztelt hatóságok kemény fellépését a gyerekeink védelmében!!!

  2. Szabó Imre szerint:

    A cikk végén derül ki, hogy gyerekek verekedtek csak össze, nem kell itt a szenzációt hajhászni, a kép is megtévesztő.

  3. Johnny szerint:

    Kaschauer!
    Te akkor soha nem voltál csepeli.
    Ez mindig egy simlis kerület volt, az is marad, de ez hogy jött ide?
    Összekaptak a kölykök, és?
    Te soha nem verekedtél, mert Téged mindig elvertek? 😀
    Ejj-ejj, hol van már a betyárbecsület.

  4. Hozzászóló szerint:

    Csak nem te voltál az egyik takony, Johnny fiú? Négyen kötöttek bele és vertek meg egy kislányt a kóbor suhancok. Te vitéz pöcs.

  5. Név szerint:

    Kaschauer Te hol laksz amúgy? Mikor volt ez biztonságos? Kodelka óta elvan átkozva a kerület…

  6. Dzsinácska szerint:

    Még én is, lány létemre, verekedtem a kék általános iskolában, mert oda jártam és nem lett belőle semmi, kicsit túlzásba viszik néha a dolgokat

  7. Hozzászóló szerint:

    Nos, Dzsinácska a gyermekkori verekedésben az agyad egy része elpusztulhatott, ugyanis a szövegértelmezésed nulla, ez a kötekedés nem az iskolában történt. Itt idegenek támadtak rá minden indok nélkül az iskola egyik tanulójára.

  8. helyi szerint:

    Morovikné??? Szánalom!

  9. Dzsinácska szerint:

    Nos hozzászóló, úgy tűnik te agy nélkül születtél velem ellentétben mert fogalmad sincs hogy mit akartam kihozni abból amit leírtam hogy az iskolában verekedtem és senki ránk nem szólt, nem az iskolán kívül! Szerintem húzzál vissza a kocsmába ahova való vagy!

Itt lehet hozzászólni !