Zámbó Jimmyt meggyilkolták: bizonyítékot ígér a család

Napi Ász, Velvet, ATV

Családi ünnep. A Jimmyről készült fotó előtt díszítette fel a fát Marietta (balra), Anna néni, Tihamér és Árpy (fotó: Blikk)

Öccse szerint komoly rajongó nem hihet a balesetben.

Testvérei szerint a Királyt meggyilkolták, és ezt ők a Zámbó Jimmyről készült életrajzi filmben be is bizonyítják majd – írja a Napi Ászra hivatkozva a Velvet.hu A család a karácsonyi éves Jimmy-DVD-n fogja megjelentetni megfilmesített összeesküvés-elméletét, ami Zámbó Árpy szerint “kinyitja majd az emberek szemét”.

Szerinte valódi Jimmy-rajongó a mai napig nem hiszi el, hogy baleset történt, és az is gyanús, hogy túl sok a megválaszolatlan kérdés azóta is – tárta fel a Napi Ásznak. Az özvegy, Edit asszony egy magát megnevezni nem kívánó ismerőse szerint a család így próbál felszínen maradni, de a báty ezt kikéri magának: szerinte az ő életükbe senki nem lát bele, ők soha nem kértek a dicsőségből, míg az ő Jimmyjük élt, ők “egy emberként a gyémánttorkú testvérüket tolták”.

Forrás: Velvet, ATV

20 hozzászólás “Zámbó Jimmyt meggyilkolták: bizonyítékot ígér a család” bejegyzésre

  1. top szerint:

    Csak a gyerekeit sajnálom.

  2. loastman szerint:

    Egy kérdésem van, és senkit sem szertnék megsérteni vele:
    ettől a leleplezéstől/”leleplezéstől” feltámad szerencsétlen?
    ettől majd a gyerekei visszakapják őt?

    Nem szerettem a zenei stílusát, de vannak emberek, akik halva többet érnek, lásd MJ…

    Mindenkit sajnálok, amikor elveszíti a hozzátartozóját, de azt gondolom, hogy ennek a “cirkusznak” semmi értelme már.

    Ha tudnak valamit:
    – miért DVDn jönnek ki, és miért nem egyből a rendőrségre vagy ügyészségre mennek?
    – miért hallgattak eddig?

  3. admin szerint:

    top, bocs, de egy ilyen vádló bejegyzést bizonyítékok nélkül nem hagyhatunk meg, ezért moderáltunk.

    Előbb gondoljátok végig mit írtok le, utána írjatok.

  4. Vátesz szerint:

    Nevetséges, hogy az egész család egyemberként tolta Jimmyt. Ő nem volt rászorulva semmi ilyen segítségre, tette a dolgát saját belátása szerint, akik szerették/szeretik zenéjét szerint jól. Nem a Zámbó család az első, sem az egyetlen, amelyik tőkét igyekszik kovácsolni valamely elhunythoz való kapcsolatából, de gyomorforgató, hogy még a külsejét is igyekeznek lemásolni. Jobb lenne Jimmyt hagyni békében nyugodni, hallgatni zenéjét, venni CD-it, aki támogatni akarja az örököseit, s nem keverni időről időre botrányt a bulvármédiában.

  5. Nagyezsda szerint:

    A tesók kissé későn kezdenek találgatásokba bocsátkozni. A haláleset körülményei- mármint amiket a bulvár összehordott enyhén szólva is homályosak. Mostanában divat az összeesküvés elmélet, ők sem akarnak ebből kimaradni, hiszen hozhat egy kis pénzt nekik a konyhára, régen írtak róluk, kellett már egy kis blöff.

  6. Politikamentesen szerint:

    Szerintem ha élne Yimmi, megtagadná testvéreit azért amit tesznek. Nem ők tolták előre, hanem belőle éltek, rajta élősködtek. Most meg neve mögé bújva igyekeznek hasznot húzni. Nem csodálom, hogy Edit asszony nem vállal közösséget velük.

  7. lamijózsef szerint:

    tiszteltzámbóeditnéni szeretetelmeghivjukideőntt szombatondélelőtt11órakor mostéscsaládját

  8. Vica szerint:

    Valahogy pénzt kell csinálniuk ebben a nehéz gazdasági helyzetben, mert már nincs kit megfejniük. A CD, ha sok példányban fogy, egy darabig segíthet a bajba jutott rokonságnak, hiszen annyi rajongója volt, akik közül biztosan veszenek belőle néhányan. Talán még arany lemez, vagy akár gyémánt is lehet…
    Ilyen családban nem lehetett könnyű élnie Jimmynek. Gusztustalan ez az egész!

  9. Eniko.M szerint:

    Szuper!Mondjatok meg a tetsvereknek hogy segitek a film elkesziteseben!
    Alig varom mar hogy lebuktassuk a gazembereket!Mi sem volna erre jobb mod mindt filmben bemuttani egy vilag elott hogy mi is tortent valojaban!Szoval Arpikam,Marietta csak batran,en itt vagyok e sti is kerlek ne csak olvassatok hanem hivjatok es megyek es igerem megcsinaljuk!

    UI.szegyeljetek magatokat mindannyian akik azt susogjatok hogy a testverek penzt akarnak Jimmy utan keresni!Ezek az emeberek mindig sajat munkajukbol es onerobol tartottak el magukat es senki sem volt segitsegukre,ami pedig Jimmyt illeti na meg szep hogy a testverei csinalhatjak meg a legjobban ezt a filmet ,hiszen oket erinti leginkabb az egessz tortenet,es engem!
    Keresetek e s jovok,segitek es megcsinaljuk!

  10. pircsi szerint:

    Szerintem mindenki nagyon várja,hogy kiderüljön az igazság!
    A bűnös pedig kapja meg érte,ami jár!
    Én szorítok és bízom az igazsdágban a mai napog!

  11. pmary szerint:

    Nem hiszem hogy baleset történt.Akkoriban nagy zűrök voltak,Edit elköltözött.Gregor Berni miatt állt a bál.Szerintem ez lehetett a kiváltó ok.Nem gondolt senki erre? Nem az első nőügye volt Jimmynek,talán elszakadt a cérna.

  12. zed szerint:

    “Lapunk úgy tudja, az ORFK akkor vette elő ismét a Jimmy-aktákat, amikor a művész felnőtt korú nevelt fiát – az elhunyt énekes feleségének első házasságából született V. Zsoltot – a zalaegerszegi finomítóból történt gázolajlopás-sorozattal összefüggésben a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság letartóztatta.
    V. Zsolt Jimmy halálának hajnalán (2001. január 2-án kora reggel) kevéssel azt követően érkezett élettársa társaságában Zámbóék csepeli házához, miután a mentők kórházba szállították a halálosan megsebesült énekest.”
    http://www.dunaujvaros.com/tallozo/bulvaria/011228_leporoltak.htm

  13. […] Zámbó Jimmyt meggyilkolták: bizonyítékot ígér a család […]

  14. itisme szerint:

    Eleg szemetseg, hogy 9 evvel Jimmy halala utan jon ez a nagy bejelentes.
    Miert nem 2001-ben mondtak el a nagy bizonyitekot a rendorsegen?
    Most kell egy “Zámbó Jimmyről készült életrajzi filmben” megszolalni?
    Na persze ez sem a penzrol szol! Mint Arpad ( Arpy “muveszur” ) idetlen bohockodasa. Nincs ember a kozeleben, aki megmondana neki, hogy nem tud enekelni!?!?
    Foleg Jimmy csodalatos hangja utan egbekialtoan hanyadek amit csinal es persze, hogy nem penzert……….
    Szegeny Jimmy, remelem ezt nem latja onnan fenntrol!

  15. kerozin szerint:

    Szerintem pedig biztos volt valami oka a családnak,hogy ez nem akkor derült ki…engem a Hulé Éva bosszant igazán!Ugyan is ő ott volt akkor este és tudja(sőt lehet már előtte is tudta) ,hogy mi történt mégsem árulta el.Most pedig külföldre akar menekülni…Ezt a vallomást amit novemberre ígér akkor is megtehette volna,és akkor is kimehetett volna külföldre….Azon sem csodálkoznék ha az ő keze is benne lenne a dologban…
    Van egy két tippem,hogy hogy történhetett és ki tette….Remélem minél előbb kiderül,és megkapja érte büntetését!

  16. toth szerint:

    Sziasztok,olyan zurossé teszuk az életet,amilyenne csak lehet.Mindenki mond valamit,ki-ki a maga igazat,de valyon milyen véleménye lenne Zámbo Jimmynek.Én nem ismertem őt személyesen,még a koncertjein sem voltam,csak annyit tudtam rola,amit a médiában lehetett hallani.Igazán,a halála utan ismertem meg,akkor jottem rá kiis o valojában.Meghalt,elment egy olyan világba,ahová mindig is tartozott,annélkul,hogy bárkitol is elbucsuzott volna,hiszen dalaival orokke itt maradt.Fentrol lát mindent,s ugyan elégedett azzal amit lát.Elsosorban ember volt,angyali szivvel,ki tudta mi a feladata,mi az mit elkell érnie.Aztán édesapa,aki élt halt a gyermekeiért,a világ végére is elment volna a mosolyukért.Luxus életett élt,holott nem volt ez mindig igy,mert gyermekkorában meg kellett becsulni minden apro dolgott,orulni kellett,akkor is,ha kevesebbet kapott,mint a kortársai.Tudta,kemény munkával,sok-sok családtol távoli éjszakának kell eltelnie,hogy biztositani tudja gyermekei jovojét.Mindene,amilye csak volt,tudta,az Istennek koszonheti,hiszen a vallás mindig is a kozéppontban állt.Sok harcot meg kellet vivnia,hogy eljusson oda,ahova érkeznie kellett,de megérte,hisz alkotott valami csodás dolgott.Elsosorban angyal volt ő,ember ruházatban,aki a valodi értékeket probálta kozvetiteni az embereknek.Utolag mindenki mond valami okjosat,de mit szol ő,hisz azokat bántják,akiket a világon mindenkinél jobban szeret a CSALÁDJÁT.Akárhogy is van,a tény megmarad,Zámbo Jimmy elment a csillagokon tulra,de a lelke és szeretete itt maradt.

  17. toth szerint:

    Nem akart ő semmi mást,csak szeretetet adni a világnak,biztonságot nyujtani az egyedul szenvedoknek,békét a megnem értőknek,bizalmat a kételkedőknek,bátoritást a kicsiknek,hogy semmi sem tőrténik hiába,mert mindennek oka van.Oka van az életnek,halálnak,s ez ellen senki sem tehet.Mind meg van irva,akár hisszuk,akár nem.Nem akart ő király lenni,sem mindenhato,de ajándékott kapott ő az utra,érdemet,amellyett kamatoztatnia kellett.Sikerult neki,bárki bármit is mond.És ha megkérdeznék tole,mi az amit uzenne nekunk,a válasz egyértelmu lenne-szeretet,békeség,boldogság.A tényeken változtatni nem tudunk,de eggyet tehetunk-tisztelni azokat akiket szeretett,még akkor is ha nehezunkre esik,mégha másokkal nem értunk egyet.Tanuljunk tole,nézzuk meg miért volt egy kicsit más,miért szerették ot oly sokan.Talán azért,mert embernek maradt,s nem is akart más lenni.

  18. petróczi zsuzsanna szerint:

    mért nem hagyák már nyugodni békében zámbó jimmyt

  19. boglárka szerint:

    Nekem erröl az a véleményem hogy nem balesett történt!Azon az éjszakán nem jimmy huzta meg fegyvert. Tudjok jol hogy ki volt és azt is miért!Jimmy világéletében szerettte az élettet nem vettette meg a nöket semm.edit asszonynak sok minden el kelllet visselnie töle!Amit nem mindenki visel el!Jimmy azon az estén hiába volt részeg tudta hogy mit tesz. A feleségével vittatkoztak majd a kis szobába menntek ahova követte éva.Jimmy dühébe kilött az ablakon mert elege volt a fitábol hogy szilveszterkor se érezheti jol magát.Edit bántó szavakal ilette öt és Jimmy is.Majd a piztojt a feleségére szegezte de mivel ö jozan volt igy elkapta a karját és Jimmy ujja rajta volt a pisztojon igy Edit asszony csak rá segitett meghuzta .Össze eset de nem mozdult megilyed és megfenyegedte évat ha elmodja halott.És ezt más is látta.

  20. hiszem az igazságot! szerint:

    A golyó útjáról nagyon kevest beszélnek.!!! A mai orvostudomány kiválóan alkalmas ernnek megállapítására. (a 10 évvel ezellőtti is)
    A jelentések: szavakkal, papírra írva készülnek és emberek írják. Az írás “diktálva” is készülhet, de kinek az érdeke? Lehet egy helyszínt megváltoztatni úgy, hogy szakértő(k) legyen a talpán az igazság kiderítésében.
    Miért? Kit védenek, vagy kit vádolnak? Jimmit? Feleségét? Családját?
    Túl sok: “A nyomozás érdekében”…….= hallgatás. Néhány agyonhallgatott hét, (itt jóbb ha hónapok, mert így hihetőbb, hogy dolgoznak) bulvárlapok “szenzáció-hajhász” álhírei, alaptalan vádaskodásai.
    ÉS: Elveszett az igazság!!! Jimmi: Jaj már megint? : pedig nagyobb figyelmet követel! A sok-sok változatos (ál)hírek a szomorú eseményről: megöli az igazságot.
    Pedig egyszerű: A gyilkost kell megtalálni.
    Miért? kinek az érdeke?
    A gyilkos nem nyugszik, nem nyugodhat meg a lelke SOHA!!! Nagy úr a lelkiismeret, remélem!

Itt lehet hozzászólni !