Már nem baj, ha náci…

Vélemény – Ábel Attila

A jobbikos Kuruc.info szerdai címoldala: a fő hírek fele antiszemita üzenet

Most, hogy Heller Ágnes vagy a csepeli szocialisták és gyurcsányisták beálltak a Jobbik külső támogatói közé, Vona Gábor pedig a damaszkuszi út október 23-i állomásán minden MSZP-st és DK-st magához ölelt, ránéztem a Jobbik neonáci lapjára. Ott nem látok változást. A Jobbik neonáci lapja ugyanaz és ugyanolyan, mint rég.

Mi következik ebből? Tulajdonképpen semmi olyan, amit ne tudnánk. A baloldalt nem érdekli, hogy a hatalomért kikkel fognak össze. Amíg a Jobbikot ellenfélnek gondolták, addig nácik voltak. Most azt hiszik, hogy a Jobbik szövetséges, ezért most demokraták. Pedig a párt valódi és őszinte kommunikációja, a Kuruc.info ugyanolyan kőnáci lap mint eddig volt. Ez látszólag senkit nem zavar, még Heller Ágicát sem érdekli.

A csepeli MSZP és DK aktivistái nyár óta suttogó propagandában terjesztik, hogy a Jobbik jelöltjére kell majd szavazni 2018 tavaszán. Még Horváth Gyula helyi DK vezér is a jobbikos jelölt Facebook bejegyzését osztotta meg. (Ő volt az, aki a DK-ból elsőként vetette fel a Jobbikkal való koalíciót.) Az ok az, hogy Szabó Szabolcs, a balliberálisok csepeli-soroksári jelöltje az Együtt politikusa. Sem az MSZP-nek, sem a DK-nak nem érdeke, hogy ő nyerjen. Akkor ugyanis 2022-ben újra őt kellene támogatniuk, amit nagyon-nagyon nem akarnak. Csepelt és Soroksárt ezért ejtenék, hagynák hogy jobbikos hídfőállás legyen Budapesten. Cserében elvárnák, hogy a Jobbik is húzódjon vissza néhány vidéki városban, ahol a baloldal még lélegzik, még le tudja győzni a Fideszt – amennyiben jobbikos segítséget kap.

A baloldal azonban nagyot téved. A Jobbiknak nincs olyan hosszabb távú érdeke, hogy összebújjon velük. Helyi kis alkuk már eddig is voltak köztük, és nyilván lesznek is. De Vona Gábor nem elégedne meg másodhegedűsi “állással”, neki a teljes hatalom kell. A Jobbik most abból él, hogy még nem voltak igazán nagy városokban vagy akár megyékben hatalmon. Ahol hatalomra kerültek, ott botrány botrány hátán van, ki sem látszanak a korrupcióból, de ez még nem szakította át a közöny falát. A balliberális médiát nem is érdekli. A Jobbiknak most a baloldali pártok szavazói kellenek. A baloldalt pedig ez nem zavarja. Ahogy a tömeges illegális bevándorlás esetében, úgy ebben sem működik az önvédelmi reflexük. Érdemes belehallgatni a Klub rádió adásaiba, ahol legalább fél éve nyíltan beszélnek a baloldali betelefonálók a jobbikkal való koalíció fontosságáról.

Nos tehát, az egész hacacáré erről szól. Miközben a baloldali pártok simogatják a mosolygó farkast, és azt várják, hogy az ellenségüket falja fel, az szép csendben megeszi a tyúkokat. Aztán majd, amikor a pártvezérek látják, hogy a választáson elvesztettek újabb 300 ezer embert, kitör a hisztéria. Mi következik majd abból? Tulajdonképpen semmi olyan, amit ne tudnánk előre. A Jobbikot majd azzal vádolják meg, hogy fideszes. Már akik még ott maradtak a baloldal maradékán.

Ábel Attila

12 hozzászólás “Már nem baj, ha náci…” bejegyzésre

  1. Gandalf szerint:

    Ábel úr félti a kis szemétdombját, ahol ő a kakas! A Fidesz is összeállt annak idején az MDF-fel, a Kisgazdapárttal, kicsinálta őket! A KDNP-t csak a nevére vette, nem volt kivel összeállni, csak a tagság nélküli vezetőkkel!

    S mi van ha egy koalíció buktatja meg a választáson a Fideszt? Semmi. Az sem különleges, ha a legtöbb szavazatot kapó párt állít miniszterelnököt. Gondolom, a leendő új kormány nem osztogat trafikot a haveroknak, nem veszi el az állattartók legelőjét, nem nyomorgatja a rokkantakat, nem költ százmilliárdokat nemzeti konzultációra, s nem fogadja be negyedmillió euróért a gazdag migránsokat! Nem kisérletezik a daganatos betegeken a legolcsóbb szerrel, nem lopja el a közpénzt “elvesztette a közpénz jellegét” címszóval! Nincs itt semmi különös! A magyarok észre térnek, nincs jobb meg baloldal, csak becsületes emberek vannak meg tolvajok! Aki fél az új rendszertől, az jól teszi, mert a tolvajok minden cégét, kastélyát, földjét, kaszinóját, lapját, bankbetétjét, stb. vissza vesszük!

  2. Gandalf szerint:

    Hogy-hogy a Csepelinfó motorja most nem moderálta Ábel Attila bejegyzését? Itt tilos a fent idézett weblap nevének még a leírása is!

  3. Valaki szerint:

    asdadadads

  4. Valaki szerint:

    Érdekes cikk, így mindenki nyugodtabban fog tudni aludni… Köszönjük CSEPEL(!!!) infó(!!!)! Röhej ami itt megy ezen az oldalon… 😀

  5. Nagyapó szerint:

    A Jobbik programjának fő pontja a felelősségre vonás. Kezdheti Simicskával.
    Ellenben rossz hír Vonáéknak, hogy ’18-ban a Fidesz fogja a Jobbik gazdálkodását vizsgálni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. borsodivilagos szerint:

    “Mindenki mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen” 🙂

    Ceterum censeo… A volt kisz tagok is kommunisták. 🙂

  7. kilgore trout szerint:

    A cikk írójának illene már kihúznia a fejét a Németh Szilárd seggéből, mert ha így folytatja maradandóan károsodni fog. A Ripost és egyéb Habony-öklendezések helyett pedig javaslom, hogy olvasson szépirodalmat. Jobban jár vele.

  8. Kürti Teréz szerint:

    ábel attila épp olyan tapló, mint németh szilárd, ill. a fidesz-kdnp.
    Heller Ágnest lehet nem szeretni, lehet nem tisztelni,
    de leágicázni finoman szólva is bunkóság!

    Kedves kilgore trout! ábelattila feje némethszilárd s.ben, némethszilárd feje orbánviktoréban, reméljük, hamarosan azt is letagadják, hogy fidesz hívők voltak!
    De ettől még bűnösök!

  9. Lovas szerint:

    Teréz kisasszony arra sem képes, hogy más nevét rendesen írja, de másokat mégis azzal vádolja, hogy nem úgy írnak neveket, ahogy neki tetszene 🙂

  10. Csepeli strandoló szerint:

    Mióta azt olvastam, hogy ezek nem ellenségek, hanem ellenzék, azóta már az sem lep meg, hogy a nácik, valójában nemzetiszocialisták, ilyen megjegyzéseket tehetnek, alaptalanul (egy egyszerű feljelentés sincs) vádolhatnak tolvajlással és korrupcióval egy olyan kormányt, amelyik teletömte a zsebeiket.
    (És ezekért áldozta annyi csepeli srác az életét?)

  11. Kürti Teréz szerint:

    Lovas!
    Én tökéletesen tisztában vagyok a tulajdonnevek írásával,
    de nem véletlenül írtam kis kezdőbetűkkel az illetők nevét.
    Ha ez túlságosan bonyolult Önnek, szívesen segítek.

  12. Nagyapó szerint:

    Azt hiszem, hogy kürti teréz szőke, ezért én is segítek. Az említett urak a csepeli polgárok által megválasztott képviselők, a Fidesz-KDNP pedig a 2/3-dal nyertes párt (apropó fides = megbízhatóság). Ellenben heller ágica annak köszönheti ismertségét, hogy cionista és elég öreg, valamint merev komcsi. Mint filozófus 0, olyan, mint tgm. A gyilkos lukács (Löwinger) györgy tanítványa, annak a lukácsnak, akit a szovjet filozófusok is kiröhögtek.
    Remélem segítettem.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !