Számlát kapott a Jobbik

Csepel.info

Lapunk többször is beszámolt arról, hogy Berecki Miklós, a Jobbik hivatalosan Békéscsabán lakó politikusa és csapata végigszemetelték Csepel központját. Bár volt alkalom, hogy valamennyit letakarítottak a matricáikból, a héten már a HÉV szerelvényeit is teleragasztották.

Borbély Lénárd polgármester csütörtökön este Facebook oldalán tette közzé az újabb fényképeket arról, hogyan szemetelte össze Bereczki kampánycsapata a Szent Imre tér kandelábereit. A polgármester ugyanakkor bemutatta a számlát is, amelyet az ifjú politikusok kapnak azért, mert megint másoknak kellett rendet tenni utánuk.

A nagy szemetelés oka az, hogy várhatóan Berecki Miklós lesz a Jobbik csepeli és soroksári országgyűlési jelöltje. A politikus rendpárti programját hirdeti úgy, hogy nem elégszik meg a több száz óriás, közepes és kisebb plakáttal, amit pártja fizet ki, ezért azokon kívül matricákkal ragasztja tele Csepelt.

“Egyrészt még nincs kampány időszak, de ha eljön, akkor is azt kérem az összes párttól, hogy vigyázzunk a kerületre. Így is sokan vannak, akiknek a rend és a tisztaság egyáltalán nem fontos. Remélem, hogy ki is fogják fizetni, mert közpénzéből kellett helyreállítani az eredeti állapotot.”

– írta a történtekről Borbély Lénárd polgármester.

Csepel.info

10 hozzászólás “Számlát kapott a Jobbik” bejegyzésre

  1. Strici szerint:

    A lengyelek megtamadtak nemetorszagot es a valasz lepessel elkezdodott a 2. Vilaghaboru.
    Ki tudja nem az a fideszes csapat ragasztgat akik ejszakankent megszervezve nem keves festeket felhasznalva (mennyi az ara ennyi festeknek?) osszekenik az orias plakatokat?

  2. Öreg rocker szerint:

    Ilyen, amikor a fagyi visszanyal a cukipártnak.
    Jegyzem, a Vona képek az óriásplakátokon egyértelműen FIDESZnyik beépített ügynökök műve lehet, mert ennyire gyönyörű, helyből felszálló Madonna képet csak beépített ügynökök tehetnek ki ország-városszerte….

  3. Valaki szerint:

    Bezzeg amikor az ifjú fideszesek (fidelitas) rongálják a plakátokat, tépik szét, festik le az EGÉSZ ORSZÁGBAN, azzal bezzeg nincsen baj mi? 🙂 De azok a mocskos kis matricák a fene vinné el! 🙂

  4. borsodivilagos szerint:

    Azért kíváncsi lennék, hogy a plakátragasztók és rongálók kiktől kapják a fizetésüket. Mert annyira hülye csak nem lehet senki, hogy az ingyenélő politikusainkat ingyen szolgálja “áldozatos munkájával”.
    Vajon miután átfestették egymás plakátjait, kinek tesznek jelentést? 🙂

    Egyébként egy csepeli körzetnél tudok adni egy tippet, hogyan lehet nyerni, vagy pár szavazattal többet kasszírozni. (helyhatósági választás és a körzetben csak pár szavazat döntött legutóbb.) 🙂

  5. Seres Sándor szerint:

    Most azt hiszem, hogy még nincs kiírva a választás ideje, így kampány idő sincs, a plakátozásnak meg vanak a törvényi előírásai. ! Azok akik nem tartják be ezeket az fizet a takarításért, vagy fizethet ezen felül büntetést is! Ez mindenkire vonatkozik!
    Hivatalos plakát kihelyezésre szolgáló felület általában fizetős! A plakátrongálás bűncselekmény
    akiket megfognak , rajtakapnak azokat fel kell jelenteni.
    Egyenlőre, ha jól tudom a facén kering egy videó jobbikos aktívák hogyan festenek le egy kormány plakátot, na ez büntetendő cselekmény!
    Remélem a videó alapján meg is találják őket !

  6. Isti szerint:

    Kis apróság amit érdemes elolvasni:

    “KÖZLEMÉNY

    A tegnapi napon (2017.10.19.) csepel.info hírblogon “Most a csepeli HÉV-et barmolták össze a jobbikosok” című bejegyzésében olvasható, hogy Bereczki Miklós aktivistái Jobbikos matricákkal ragasztották tele a HÉV járműveit, majd ezt követően Borbély Lénárd facebook oldalán azt állította, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom ragaszttatott ki matricákat Csepel belvárosában.

    Tájékoztatunk mindenkit, hogy az általunk felragasztott összes matricát 2017. október elején eltávolítottuk Csepel belvárosából, erről facebook oldalamon be is számoltam, mivel azokat mi helyeztük ki, ezért pontos helyük is ismert volt számunkra, ezért maradéktalanul el tudtuk távolítani.

    https://www.facebook.com/pg/bereczkimiki/photos/?tab=album&album_id=518216198535753

    Matricáinkhoz bárki hozzájuthat, ezért gyakorlatilag bárki birtokolhat ilyen matricát.

    Személyes kérésemre aktivistáim és helyi segítőim nem ragasztanak ki matricákat közterületekre ès tömegközlekedési eszközökre.

    Elhatárolódunk az efféle tevékenységtől, amelyben tömegközlekedési járműveket és közterületeket rongálnak meg. Nem tartjuk elfogadhatónak, hogy ilyen járművekre bárki is bármilyen matricát helyezzen ki. A matricák leragasztásáról nem tudunk és nem aktivistáinkhoz köthető.

    Ezért kérnénk a csepel.info hírblogot és Borbély Lénárd polgármestert, hogy a korrekt tájékoztatás jegyében közölje le válaszunkat, hogy a HÉV és a csepeli belváros lematricázásához nincs közünk és elhatárolódunk tőle.

    Amennyiben bárki más valótlanságot állít meg fogjuk tenni a megfelelő jogi lépéseket.

    Bereczki Miklós Jobbik Csepel-Soroksári országgyűlési képviselőjelöltje”

  7. Balos szerint:

    Így lehet a felelősség alól a legkönnyebben kibújni. Felelős párt. És törvénytisztelő 🙂

  8. Gandalf szerint:

    És ha valaki Borbély Lénárd matricával rakja tele Csepelt, akkor Borbély Lénárd számlát állít ki Borbély Lénárd számára? Vagy talán elgondolkodik, vajon ő rakta-e ki azokat megváltozott tudatállapotban?

    Morovik Attila alpolgármester szerint a Vona plakátokat rongálókat fel kell jelenteni, ha valaki be tudja bizonyítani hogy azt fideszesek tették! Nos kedves Borbély Lénárd, Ön bizonyítani tudja, hogy a Jobbik matricákat KI RAKATTA VAGY RAKTA KI? Szerintem ezt beszélje meg Morovik alpolgármester úrral, mert szerinte nem vádaskodni kell hanem bizonyítani?

    Amúgy meg mit szól hozzá, hogy Morovik alpolgármester úr munkaidőben, hivatali gépkocsival magánbevásárlását végzi a Csepeli Piacon? Mellesleg SUTTYÓ MÓDON (Suttyó parkolók rovat megnevezése szerint!) a Kiss János altábornagy utcai oldalon az üzletek mögötti rámpánál, a kereskedőknek fenntartott parkolót használta! Morovik úr szerint nincs ebben semmi szabálytalan, hiszen Ő ÍRJA ALÁ A GÉPKOCSI HASZNÁLATI ENGEDÉLYEKET!

    Tisztelt Polgármester úr, nem összeférhetetlen az hogy valaki a SAJÁT ENGEDÉLYÉT MAGA ÍRJA ALÁ? NEM ÖNNEK KELLENE ALÁÍRNIA ANNAK AZ ENGEDÉLYÉT, AKI AZ ENGEDÉLYEK ALÁÍRÁSÁRA EGYÉBKÉNT FELHATALMAZOTT?

    KÉREM NYILATKOZZON, SZABÁLYOS-E HOGY AZ ADÓNKBÓL FENNTARTOTT GÉPKOCSIT AZ ALPOLGÁRMESTER ÚR MUNKAIDŐBEN MAGÁNBEVÁSÁRLÁSRA HASZNÁLJA?

  9. IchLiebe szerint:

    A számla kiállítása hibás (a mellékelt kép alapján).
    Valamint aggályos, hogy zárt rendszerből kiszivárog.

  10. […] A politikus közleményt adott ki, melyben azt állítja, hogy jobbikos matricákhoz bárki hozzájuthat, így bárki gondolhatja úgy, hogy az idejét matrica ragasztással tölti ki. A közlemény nem sokkal az után jelent meg, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármester nyilvánosságra hozta: borsos ára lesz a rengeteg matrica lekaparásának. […]

Itt lehet hozzászólni !